Äntligen :-))

Igår var vi i Skövde på Stellas Lekland, men på vägen dit passerade vi babyproffsen, så ett snabbt besök där o en väldigt glad Irene klev ut :-))
Vi la nämligen handpenning o beställde den nya barnvagnen :-))

Så nu kan jag lägga ut en bild på våran blivande vagn, den kanske ser lite konstig ut, men den fyller dom funktionerna som vi känner att vi behöver - Kasper e ju faktiskt bara 3 år o han orkar inte gå hur långt som helst..

Men vi e sååå nöjda :-))

Lägger in några olika bilder, då den går att variera väldigt mkt :-)






Såhär ser den ut :-)
Har pratat med många som har den o dom har varit jätte nöjda, sen e det ett plus att den går att anpassa till både ett o två barn - man måste inte ha båda sitsarna på när bara ett barn åker, o det gillar jag :-))

Nä, nu ska jag fortsätta hänga med barnen :-)


Tjing..

Glad Midsommar :-)

Glad Midsommar på er där ute :-)

Här har vi en lugn o skön midsommar, precis i min smak.. :-)
På förmiddagen fixade jag det mesta inför middagen, sen när älskling kom hem så bar det iväg till fornbyn för att dansa kring midsommarstången - ok, jag dansade inte ;-)
Sen hem för att äta den utsökta maten :-)

O nu e vi mer än mätta o belåtna :-)

Slänger ut 2 bilder på 2 väldigt fina killar :-)


Mina killar, dom allra finaste <3
E såå glad att jag får ha dessa underbara i mitt liv.. Nog för att dom testar mitt tålamod till det yttersta o ibland driver mig till vansinne, så finns det ändå inget bättre än dom <3
Dom e värda allt <3

Nu ska jag smita tillbaka till dom andra :-)

Tjing..

Jaha, då var det dags igen ;-)

Inte alltför mkt bloggande det senaste.. Har ju haft massor att göra, har ju varit dagis/skolavslutning, studentfirande, mitt o Kaspers kalasfirande o de senaste 2 dagarna har vi bara tagit det lugnt :-)

Blir nog lite kalasfirande idag dock, för min svåger David fyller hela 31 år idag :-)

Förutom allt kalasfirande i helgen, så har vi även fixat i tvättstugan (blir riktigt fint där inne nu) o jag har fixat med blommor i fönstren :-))
Jättekul ju :-))
O Kasper har varit hos min syster sen i söndags, han tyckte det var lite orätttvist att Jonas fick åka dit härom helgen men inte han, så nu blev det hans tur, o igår kväll när han ringde så bröt han ihop helt när jag sa hej - då fick han hemlängtan :-(
Mammas lilla skrutt... Mina ögon tårades givetvis fortare än blixten o hade jag kunnat så hade jag sprungit till honom.. Stackarn blev verkligen jätteledsen... Så det känns extra kul att få hem honom idag - ska pussa på honom massor!!!

Men däremot så har Jonas fått ensamtid med mig o Martin o det tror jag att han verkligen har uppskattat, att bara få vara Jonas för en stund..
Vi har varit på hans match där dom förlorade en match o vann två :-) o igår handlade vi mkt, åt på mcdonalds o sen satt vi i soffan o målade i målarbörcker på kvällen :-)
Det gillade han verkligen :-)
Idag ska vi bege oss in till stan en sväng, måste förbi apoteket o sen blir det kaffe hos David..

Nu ska jag städa undan lite här hemma, få på Jonas lite kläder så att vi kan starta den här dagen någongång, hahaha..

O nu går jag definitivt på nedräkning ;-)


Tjing...

Ojsan....

Nu har det helt plötsligt gått en hel månad sedan jag bloggade sist...? Konstigt..
Tiden rusar iväg o samtidigt som jag har inget att göra så känns det som om jag har fullt upp..?!

I mitten på Maj hade jag "skolavslutning" :-)))) Mkt roligt... Dock har jag min praktik kvar att göra eftersom dom inte hade plats för mig förrän i augusti, men förutom det, så e jag klar :-)))
Sååå skönt..
Det betyder - Inget plugg i sommar :-))

Annars så har jag börjat planera lite inför den kommande bebisen, jag har köpt lite bra saker som skötbädd, sängkläder, något klädesplagg osv..
Vi har även börjat fundera över barnvagnen - När e det läge att köpa den?
Jag vet att det e mitt 3:e barn, men jag e mer förvirrad nu än någonsin förut... hahahaha...

Vi har även köpt en ny bil :-)) Så den hämtar vi i slutet av veckan :-))

Jonas har varit hos min syster Sandra i helgen, var nog skönt för honom att få komma bort en stund o bara vara Jonas.. O eftersom att Martin hade en jobbarhelg så fick jag o Kasper mkt tid tillsammans, o det var underbart..
Kasper ser ju Jonas som någon slags rival, så oftast e det fullt ös emellan grabbarna, men denna helgen så njöt Kasper av att få all uppmärksamhet :-)
Så vi har i princip bara lekt o gosat hela helgen :-)

Min foglossning e värre än värst, o vissa dagar kommer jag inte ut ur huset.. Det känns att man börjar bli tung i kroppen nu..
Hittills så har jag störst mage om man jämför med grabbarna, däremot så har jag gått upp väldigt lite i jämförelse med dom andra graviditeterna, det e ju positivt :-)
Min trötthet har blivit lite bättre sen jag började med järntabletterna, dock e jag fortfarande trött o jag sover gärna middag någon gång under dagen.. Jag brukar matcha in det med Kaspers vila, så vilar vi tillsammans i våran säng - det e oerhört mysigt :-)

Idag ska Jonas på återbesök på Ögonmottagningen, så han e hemma från skolan idag.. Ska bli lite spännande o se vad dom har att säga - han har ju varit jätteduktig med glasögonen iaf :-)
O jag hoppas att synfelet inte blivit värre..

O nu e det bara 11 dagar kvar tills våran lilla prins blir hela 3 år gammal.. Känns heeelt galet... Vart har dom åren tagit vägen..?
Ja, jag vet att man säger så varje år, men varje år går faktiskt vääldigt fort, hahaha..

O att Jonas snart blir 8, det däremot e inte bara galet, det e sjukt galet.. 8 år, det e ju hur lång tid som helst.. Betyder det att jag börjar bli gammal..???
Näää....
:-)

Nu får jag helt enkelt avbryta mitt bloggande, för Jonas sitter intill mig o pratar o pratar, så han vill nog ha min uppmärksamhet, hahaha..

Ses näär vi ses :-)

Tjing...

Irene

Lycklig, sambo & mamma till 3 underbara prinsar..

RSS 2.0