KSS idag...

Jahaja, då sitter jag i biblioteket på KSS nu då.. Har ca en timme kvar tills det e min tur..
Inget allvarligt dock, lämna lite prover o så, dock ger ju sjukhus kalla kårar bara man uttalar ordet..

När jag e klar här, så ska jag möta upp en vän o luncha innan det e dags att bege sig hemåt för att hinna plugga lite innan det e dags att hämta barnen..

Det e många tankar som cirkulerar i mitt huvud... Jag tror mig ha förlorat en vän, det suger.. Tyvärr känns det som om jag e den av oss som faktiskt sörjer vänskapen..
Men det e svårt... Jag har ju trott att man som vän, bryr sig, finns där, ställer frågor, får ärliga svar o framför allt att man som vän ringer o frågar hur den andre mår..
Men kanske e det för stora krav... Kanske e inte det så en vänskap ska fungera?!
Jag vet inte...
Alla människor e olika, det e bara synd att det blivit såhär.. Min stora tabbe nu, har varit att jag krävt svar o att jag har tagit illa upp av all osanning - det tar såå mycket energi när man måste dölja saker..
Jag hatar att dölja saker - jag hatar att ljuga.. O jag har fått dölja saker så länge nu, det känns inge kul.
Så tyvärr får jag backa, det e antingen det eller starta krig... Då backar jag...!
Det e inte mitt liv som kantas av osanningen, så egentligen behöver jag inte bry mig.. Men det e givetvis svårt att se en person i ögonen när man vet så mycket som den personen inte vet.. :-/

Nä, jag tar en paus...

Jag ska njuta av min familj o mina vänner.. Jag har en förbaskat gropig väg just nu, men Martin stöttar mig fullt ut o finns där för mig hela tiden..
Vi kan prata om allt o alla känslor e ok... Så det känns i alla fall bra..
Så därför vet jag att det kommer bli bra igen.. :-)

Nu ska jag glo runt lite på nätet :-))

Tjing..

Mycket nu.....

Nu har det varit några intensiva dagar.. Igår var en hemsk dag, men jag tar nya tag - det blir bättre.. Idag har jag känt mig lite låg efter gårdagen o drabbades givetvis av migrän, så har legat hela förmiddagen :-(
Inge kul alls....

Har även bestämt mig för att omge mig av människor som har en positiv inverkan på mig :-) O att jag ska bry mig lite mindre om andras bekymmer, jag orkar inte lägga ner kropp o själ i att hjälpa till ingen nytta...

Jag har egna barn, en sambo, skola, vänner o en massa annat som måste funka runt omkring mig... Så nu ska det bli ändrade planer..
O just nu har jag en del som jag går igenom, jag kanske inte berättar allt eller visar hur jag känner, men det e för att jag hanterar mitt så + att jag e trött på att lätta mitt hjärta utan någon respons..!

Men ett stort tack till vännen Jenny för att du fanns för mig igår... Du e guld värd... O även ett stort tack till Therese o David som hjälpte oss med barnen en stund :-)

Nu ska jag vila lite innan det e dags att hämta Kasper på dagis.. Kanske inte har blivit så jätte mycket pluggande idag, men jag har verkligen försökt men när migränen kom fanns det ingen återvändo :-(

Tjing..

Lever i trots....

Ja, det kan man lugnt säga... Just nu e min tillvaro heelt galen, barnen trotsar om vartannat o mitt tålamod testas ut i fingerspetsarna...

Just nu e det lugnt, Jonas e hos Isabelle o Kasper sitter i soffan o tittar på Emil i Lönneberga, o jag njuter av lugnet..
Jag älskar mina barn, men våra dagar e späckade med trots.. O allt det här trotsandet tröttar verkligen ut mig, hahaha..

Finns bara ett sätt att beskriva vår tillvaro - GALEN... ;-)

Nu kom min lillasyster Sandra, roooliiigt :-)

Ska återgå till Emil-tittandet :-)

Tjing

Skola :-)

Idag har jag varit i skolan hela dagen, o det har varit väldigt intressant men oxå väldigt påfrestande, så nu sitter jag här o e helt galet trött..
Men vi har dock ett väldigt intressant ämne nu - Kriminologi :-))
Ett sååå stort ämne, med såå många tankar, egna värderingar o känslor.. Måste erkänna att jag blev måttligt förbannad när vi pratade om straff o så vidare.
En del tycker att e man sjuk s´å e man, jag känner att ett brott e ett brott oavsett "förmildrande omständighet" o givetvis e det kanske bra för personen att få vård, men då kan man vårdas först o straffas sen..??
Eller..?
Så tycker jag i alla fall :-)
Men som sagt, det blev livliga diskussioner, haha.. Men det e så det ska vara :-)

Nu väntar jag in maten, sen ska jag dega ner mig i soffan o vänta in Claudia :-)) O imorrn väntar ännu en låång skoldag, men sååå intressant :-)
O så hoppas jag att det e något riktigt bra program på teve ikväll :-)

Tjing..

I´m back :-)

Nu har jag definitivt legat lågt med bloggen, o sanningen e den att jag helt enkelt jobbar så mkt att jag inte riktigt har tid att blogga..
Det e fullt ös hela tiden.. O nu så kommer jag dessutom att jobba o plugga omlott, så det ska bli spännande o se hur mkt tid som det kommer att ta :-)

Men, annars så e allt som vanligt.. Jonas leker med Isabelle, Kasper sover middag, Martin tittar på teve o jag ska bege mig till jobbet om en stund - jobbar delad tur idag..
Men jag har ju 2 lediga dagar på antågande, så det ska bli himlans skönt :-)

Nä, nu ska jag passa på att vila lite innan kvällens utmaningar på jobbet..! O så hoppas jag att jag kan blogga lite imorrn efter jobbet, har ju så många bilder som jag skulle vilja lägga ut ju :-)
Men men, vi får se...

Tjing..

Irene

Lycklig, sambo & mamma till 3 underbara prinsar..

RSS 2.0