Spinning, lek & min nya almanacka :-)

Ja, då e det måndag igen o egentligen dags för lite spinning för mig o Erica, men nej... Vi blev allt blåsta på en dag haha, utan i morgon e det dags för fläsk-bränning :-)
Oj, vad det ska brännas....
Blir bra för Martin oxå, då kan ju han gå på sin fotbollsträning i kväll :-)

Råkade försova mig lite idag, så jag gick inte upp förrän halv 8 men vi hann allt till dagis ändå.. O nu har jag o Kasper suttit o myst lite i soffan men ska strax bege oss till dagis igen för att hämta Jonas. Så kul för honom att få komma iväg dit, han var ju bara där 2 dagar förra veckan.
O så e jag oerhört nervös inför torsdagens tandläkarbesök, låg o tänkte på det i går kväll innan jag somnade.. Fy.!
O stora Kasper har storlek 62 på kläder nu :-) Jag köpte 2 bodys till honom i går, 1 i strl 62 o 1 i strl 68, såå fina o oranga hihi..
Nu gnäller Kasper som en tok här, får återgå till honom en stund....!
Tjing.!


Då har kl hunnit bli halv 2 o jag har hämtat Jonas o hans vän Linus på dagis, vi har ätit o nu har även Kasper ätit ett riktigt stadigt mål, så jag gissar på att det tar ett tag innan han blir hungrig igen :-)
Så när vi kom till dagis för att hämta Jonas så stod Linus mamma där o sa att Linus väldigt gärna ville leka med Jonas, o jag tyckte det lät som en bra idé... När då?? frågar jag o får till svar att dem vill leka NU..
Jaha!!!
Så hemåt går jag med Jonas o en Linus som jag knappt sett förut, o dem leker fint.. Vi ringde nyss till Linus mamma, då hon frågar om min adress, telefonnummer o mitt namn hahaha... Så mycket vet vi om varandra, jag vet inte vad hon heter heller o jag glömde fråga..
Måste nog kännas konstigt att skicka med Linus hem till någon som hon egentligen inte vet något om alls, men jag tror hon kan ha frågat dagis lite...! Det kändes ju så himla hastigt o lustigt.. Men jag gillar att Jonas har kompisar, så jag hämtar gärna dem på dagis för en liten stunds lekande :-)
     O i morse när vi anlände till dagis så fanns det inga fröknar eller barn på Jonas avdelning, så jag stod där o snurrade lite.. Sen kom en fröken från en annan avdelning skrikandes JONAS o bara tar tag i honom o rusar iväg.. O jag fattar förstås ingenting men antar att det ska vara så, han kanske e nära att missa något hahaha..
Så när vi kommer för att hämta honom sen så kommer den fröken o ber om ursäkt för att hon bara ryckte iväg Jonas sådär...
Gissa varför??
Det var fotografering på gång, men snälla.. Kan ingen berätta det för mig så hade Jonas sluppit bli fotograferad i en mörkgrön tröja som det står ARMY på o ett par sletna jeans med hål på knäna hahaha..
Jaha, det e väl bara att hoppas att byxorna inte syns på kortet sen.... Det kommer se ut som om min kille inte har några bra kläder, utan kläder med hål i hahaha..!
Men men, blir nog bra.!

O så har min egen designade almanacka kommit idag, såååå fin..! Lägger in en bild på framsidan, sååå fin..!
Tog en av våra familjebilder, som blev såå bra hahaha...!


O så en bild på lille Kasper som ser en aning bekymrad ut hihi....men såå söt...
Jonas vill inte ställa upp på bild nu.... Han o Linus leker på balkongen...

Så söt man kan vara med en liten snutte intill sig, han vill gärna ha den sådär eller så vill han att den ska täcka hans ansikte helt o hållet :-)

Nu ska jag fortsätta dricka mitt kaffe o vänta in Linus mamma som kommer om ca 2 timmar...
Tjing...!

Karl o barnledig.....

Precis så e det... Jonas har åkt till sin kompis Ludvig en stund o Martin tog med Kasper på fotbollsmatch, så här sitter jag i lugn o ro....
E faktiskt ganska skönt med en liten stund för mig själv inför den kommande veckan med dagis, öppna förskolan, tider att passa o så ska ju Jonas till tandläkaren så den dagen blir nog tuff.....både för honom o för mig :-( Det e tur att jag har Martin så han kan följa med Jonas dit, jag skulle bara börja gråta, så det e lika bra att jag stannar hemma o gråter.....
Men om Jonas ber mig så följer jag självklart med...!

Nu ska jag lägga mig ned i soffan en stund o njuta lite av tystnaden o sen ska jag ut i köket o göra paj :-) blir gott till kvällen framför teven...

O lillprinsen började skratta som en tok förut när jag smorde in honom lite hahaha...Så söt..!
O Jonas e nog världens bästa storebror, fast det visste jag tidigt att han skulle bli, han e ju så snäll av sig o speciellt när det gäller mindre barn.
Ja, jag kan inte klaga, han har varit genomsnäll redan från födseln, så nu e jag beredd på lite motstånd från Kasper hahaha...

Ok, dags att vila lite :-)
Tjing...!

Jonas hemma igen :-)

Ja, då har prinsen kommit hem igen :-) Erik kom med honom för en stund sen o dem har haft jätte kul, fast det visste jag ju innan att dem skulle ha :-)
Själv så har jag tvättat lite o så åkte Martin o Jonas precis iväg för att tvätta bilen o jag ska börja med maten om en stund, blir spagetti o köttfärssås idag :-) såå gott...

David o Isabelle var nyss här o hälsade på lite, var allt ett tag sen nu.. Det var trevligt, Isabelle blev lite ledsen för en stund när Martin o Jonas lekte tjuv o polis med David, eftersom dem satte fast honom i Jonas handbojor :-) men jag bjöd på lite glass o så var den saken ur världen hahaha....

Har även pratat med mamma idag ang dopklänningen, så nu hoppas jag att hon letar upp den o kommer hit med den snart :-) Tänk att lille Kasper ska döpas, sååå kul ju...
Han kommer bli så fin...!

Nu tittar Kasper upp från sin lilla vila så får väl ta mig an honom strax :-)
Lägger in en bild på lillen...

Lik pappa här :-)

Nu e det dags att ta tag i hemmet, måste hänga lite tvätt :-)      
Tjing...!         

 

Kräftor & vin.....

Nu har vi nyss kommit hem från svärmor där det bjöds på kräftor, räkor, vitlöksbröd o vin :-) såå gott...
Martin sitter i soffan o tittar på teve, Kasper sover o Jonas e hos Erik o Ellen o sover över :-) dem har varit på Axvalla marknad o sen hos Ellens syster o lekt med hennes barn :-)
O i morgon när han kommer hem ska han få följa med Martin o tvätta/städa bilen, det kommer han verkligen gilla.. :-)

Själv har jag städat o tvättat större delen av dagen, så nu e det riktigt fint här hemma o Martin var iväg på f.m o jobbade på Axvalla marknad...
Vi hade tänkt åka dit en sväng efter att Martin kom hem men vädret såg inte så lovande ut så vi var hemma, hann med en liten promenad på stan mitt på dagen innan det bar av hem till svärmor.. :-)
     Nu närmar sig måndag kvällen o då e det spinning på listan :-) ska bli kul att få svättas lite o så hoppas vi på lite resultat efter några veckor....

O så måste jag lägga in en bild på Kasper där han e jätte lik Jonas, när Jonas var lika gammal som Kasper e nu..

O igår var det dags för Martins match så då åkte jag o Kasper hem till vår vän Pernilla o hennes barn o myste lite medan våra killar värmde upp inför matchen..
Lilla Savannah var inte alls på humör :-) o lilla Dylan låg så nöjd i Pernillas famn....
Jonas hade varit iväg med moster Sandra till Skövde på Matfestivalen o åkt massor med karuseller o så skulle jag möta upp honom på matchen, men precis när vi hade börjat gå så kom ösregnet, så vi var tvungna att vända o springa tillbaka med barnen igen o byta kläder, vi var genomblöta efter bara några meter haha, sen tog vi bilen till matchen istället..
När vi kom dit så satt Jonas inomhus o väntade, stackarn hade blivit genomblöt trots regnstället... Så han o Kasper fick stanna inne medan jag stod utanför o tittade på matchen :-)
O killarna var jätte bra o vann med 3-0 underbart..

O martins mormor kom hit en sväng idag o lämnade en tröja o en mössa som hon stickat till Kasper, såå fina o så ska hon göra en tröja till Jonas oxå, så snällt...
Hon hade även med sig Martins dopklänning, o den e så himla fin, hon har gjort den själv.. Men jag har inte bestämt mig än, vet inte ifall Kasper ska ha den eller min lillebror Jims, den hade Jonas.. Det vore ju kul om pojkarna hade samma men samtidigt så förstår jag ifall Martin skulle tycka det var kul ifall Kasper skulle ha hans..
Ska kolla med min mamma om hon kan leta fram Jims gamla... :-)

Nä, nu e det väl snart dags för sängen... O söta Kasper har verkligen fått in sina kvällsrutiner, han blir jätte gnällig om han e uppe lite för länge :-) o så e han bara 10,5 vecka gammal...Söt...
Men han var nöjd när vi kom hem...
O så har vi bytt plats på min klädbyrå o Kaspers säng, så nu får Kaspers säng stå i vårat rum hela tiden, jag e måttligt trött på att flytta omkring på den 2 ggr/dag :-)
Så tittar man in i Kaspers rum så står där nu en byrå istället för en säng hahaha...

Ok, dags att bege sig till sängen nu...!
Tjing.!

Tandläkaren...

Igår var vi iväg till tandläkaren igen, så nu har han fått en tid i nästa vecka då dem ska dra ut den.. Hoppas det inte tar allt för lång tid tills den andra tanden kommer..
Jag börjar må lite bättre nu, men jag o Jonas pratade igenom den lilla olyckan så då kändes det bättre för oss båda två.. Han har nog inte sådär jätte ont längre men han vågar inte äta vad som helst....

O nu ska vi strax iväg till Öppna förskolan, ska bli kul.. Jonas ska oxå följa med dit idag :-)
O så e alla inbjudningar till dopet klara o iväg skickade, så nu väntar jag bara in själva dagen, ska bli såå roligt... Har även ordnat med ett smyckesparty som jag ska ha den 31/10, blir jätte skoj :-)

Nu ska jag äta o frukost o sen bege mig iväg till Öppna föskolan.. :-)
Tjing.!

Min skadade prins...

Nu sitter vi i soffan o väntar på att affärerna ska öppna så vi kan handla en present till våran kompis Erik som fyller 23 år idag..
O Kasper sover i Jonas famn, mina fina killar... Jonas har i alla fall kunnat få i sig lite nyponsoppa idag o hans läpp e sååå svullen...
Lägger ut en bild på pojkarna, man ser Jonas hemska läpp där :-(

Usch, så hemskt det ser ut... :-(
Igår när jag skulle sova så låg jag bara o tänkte på ifall Jonas skulle vakna under natten o vara ledsen, o så e ju han sån att han gnisslar tänder när han sover o blotta tanken på att han kanske skulle göra det under natten, skar som en kniv genom hjärtat på mig :-(
Stackars Jonas...!
       Men han e duktig, jag ska ta med honom till leksaksaffären idag så han får köpa sig något fint..!
O så ska vi gå en sväng till Martins jobb o hälsa på o så ska vi lämna en tröja till Martins vän o kollega Johan som dem beställde tillsammans med mig från me&i :-)

Ska återgå till barnen nu, Kasper behöver läggas så han kan sova ifred o jag o Jonas ska göra oss fräscha o redo för att lämna hemmet...

O tack Erica för dina värmande ord :-) men e man mamma så känner man ju såhär, det e ju det vi e så bra på :-)
Men jag hoppas att smärtan i hjärtat försvinner snart o så fort min prins mår bättre så tror jag att jag oxå kommer må bättre... Men tack..!

Har ont i hjärtat idag....

Idag har vi haft fullt upp hela tiden... Öppna förskolan var stängd idag när vi kom dit så jag, Kasper, Erica, Simon o Sandra gick till Nockes istället o tog en kaffe med Jenny o Jeannette, jätte trevligt...
O så lite bilder på Kasper o Simon, när båda e vakna :-)


Sååå fina dem e :-) O både Jonas o Simon e sådär härligt glada, underbart..!

Sen bar det av till dagis för att hämta Jonas o sen hem för lunch.. Efter maten blev det vila i ca 2 timmar, sen gick vi till bvc o våran kille har blivit stor :-) han hade gått upp 460 gr på 2,5 vecka o vuxit 2,5 cm... Så stor nu..!
På vägen hem gick vi förbi Ica för att köpa riven ost till middagen o så skulle vi förbi pressbyrån oxå eftersom Jonas paket från Me&i hade kommit...

O där, där hände det....
Jag höll i Jonas cykel o sa åt honom att stå stilla, Jonas ville inte som jag o drog tag i cykeln, o både cykeln o Jonas föll till golvet.. När jag får upp Jonas från golvet så ser jag blodet från munnen, så vi går till kassörskan som sträcker oss papper... O stackars Jonas, blodet rann emellan fingrarna på honom, jag har aldrig sett så mycket blod o pappret blodade han ner...
Mötte en gammal klasskompis Houda, som hjälpte mig hem med skadade Jonas, cykeln o Kasper som låg i vagnen, såå snällt..
Väl hemma så ringer jag till tandläkaren som gärna vill titta på honom, så Carro o Leo kommer hit o passar Kasper medan Erik kör mig o Jonas till vårdcentralen.. O min prins var så duktig...
Han fick en ballong o så valde han en guldring med en rosa pärla på :-)
Vi ska avvakta med tanden några dagar men den har vridit sig så risken finns att dem måsta dra den... O mina ögon kan inte sluta fyllas när jag tänker på detta, nu har vi blivit sams men först så trodde Jonas att jag hade gjort det med flit o att jag ville skada honom...
Hjärtat gör så ont när jag tänker på det, jag skulle aldrig göra min prins illa.. Känner mig som världens elakaste mamma, har gråtit som en tok.. Stackars Jonas...!

Nu har han fått i sig lite nyponsoppa, men det e inte alls mycket... O så har han bäddat ner sig..
Jag tittade på tanden nyss, den e sne o har en spricka.. Usch, Jonas som har så perfekta tänder, tycker inte om detta alls..
Känner mig så dum.....dumma, dumma mig...!

Ska vara lite social med Martin nu innan det e dags att sova... Väntar ivrigt på tandläkarens samtal i morgon... Vill bara att det ska sluta göra ont på honom..!
O så en liten bild på min skadade kille....!

Mammas prins med trasig tand....! Jag kan känna hans smärta bara genom att titta på honom.. Vill så att det onda ska försvinna, vill ha min glada kille tillbaka..!

Väntan.....

Ja, nu hänger vi i soffan alla 3 :-) Kasper e mätt, Jonas väntar på att moster Sandra ska komma o hämta honom o följa honom till dagis idag o jag väntar spänt på att få gå till Öppna förskolan o sen till bvc :-) 2 månaders kontrollen idag :-)
Martin har gått till jobbet för länge sen....!

I natt drömde jag att jag fick ett jobb :-) sååå kul..!
Trist bara att det var en dröm...
Nu ska jag göra oss i ordning..
Jag o Erica har bokat tisdagar o fredagar till våra stadiga Öppna förskolan dagar :-) e så skönt att komma hemifån lite på dagarna, men jag längtar lite till i morgon då jag får titta lite på Våra bästa år :-)

Ok, nu drar jag..!
Tjing..!

Öppna förskolan :-)

Igår blev det inget bloggande alls, fick migrän o det var ingen höjdare när man e ensam hemma med 2 barn o en sambo som golfar i Stockholm... Men det gick...!
Dagen igår började i alla fall med att jag o barnen gick hem till Erica o barnen, där lekte dem stora barnen o dem små mös med oss, blev bjudna på kaffe o glass oxå :-) inte helt fel inte..!
När vi sen skulle hem strax efter lunch så kom migränen.. Vi gick hem o jag la mig i soffan, efter en stund kom Carro o bara satt här.. Kändes bra att ha någon här ifall migränen skulle bli sådär riktigt illa som det blir ibland, då hamnar jag i sängen med hinken intill o så kommer jag inte upp förrän dagen därpå... Men det slapp jag denna gången som tur var..

Idag gick jag till dagis med Jonas o sen gick jag o Kasper vidare till Öppna förskolan, där träffade vi Erica o Simon o så var det dags för lek igen :-)
Jag glömde inte kameran denna gången :-) så jag tog några kort, tyvärr ser man inte så mycket utav Simon, han var lite osocial o sov när jag väl hade kameran framme haha, men så söt..!



O så en bild på lilla prinsen som börjar bli stor, 10 veckor i morgon, tänk så fort 2,5 månad har gått.. Nästan läskigt..
Jag o Erica pratade om det idag, att tiden gått så fort, tänk om man kunde stanna tiden lite?? Eller e det så att vi måste skaffa en till snart hahaha...
Ja, fler barn vill jag allt ha, men vill nog vänta ett tag, e ju så skönt att må bra nu....!

Väl hemma igen o efter lunchen så sitter Jonas vid tevespelet, Kasper vilar i babygymmet o jag sitter här... Måste lägga in en bild på min stora prins oxå :-) E ju sååå fin..!
På ena bilden måsta han göra sin coola min såklart hahaha...



Sötnos...! Han spelar lite luftgitarr oxå :-)

Ska ringa min mamma idag oxå, Jonas bad mig göra det, han vill sova där någon helg...
Tyvärr e det så jobbigt med skjuts, Martin har ju sina träningar o matcher varje vecka o förra veckan ska vi inte prata om där var det träning måndag, match onsdag, träning torsdag, match fredag - ja den veckan var allt intensiv..

Ska bli skönt när han kommer hem ikväll, saknar honom så mycket när han e borta.. :-)
Senare idag så blir det nog en sväng till lekparken, e ju så himla fint väder idag, såååå härligt..!
Nu ska jag glo in Ericas blogg o se vad hon skrivit för kul :-)
Tjing.! 

Äntligen lördag....

O vad har vi gjort idag?
Martin for iväg i morse o spelade lite golf med sin vän Johan, jag städade, tvättade o plockade undan en massa skit o så försökte jag mig på en kopp kaffe haha..
När Martin kom hem strax efter lunch så gick vi o handlade o sen hamnade vi på lekparken :-) där hittade vi Erica med familj, mycket trevligt :-)
vi pratade lite o bestämde att vi ska ses på öppna förskolan på måndag efter att vi lämnat de stora barnen på dagis :-)

För övrigt så har det varit en ganska lugn dag, nu sitter vi alla 4 i soffan o tittar på bolibompa :-)
Lägger in lite bilder på det viktigaste i mitt liv.... :-)






Mina 3 prinsar e det finaste som finns :-) E såå lycklig att jag har dem.....  :-)

Öppna förskolan :-)

Idag började dagen med att min lillasyster Sandra kom hit vid 08:10 för att hämta Jonas o sedan lämna honom på dagis, så jag o Kasper slapp gå dit... sååå rart..!
Sen när hon kom tillbaka så gick jag, hon o Kasper till Öppna förskolan, där träffade vi Erica o Simon.. O så var vi där mellan 9-11 sen var det dags att bege sig till dagis o hämta Jonas.
Sandra tog då Kasper en sväng, hon ville ta med honom på en promenad... Då gick jag o hämtade Jonas o så gick vi o åt, så trevligt att få lite egentid med Jonas, händer ju inte så ofta längre :-(
Sen mötte vi upp Sandra o så gick vi o fikade med Jenny o Matilda, o Ullis kom en liten sväng oxå :-)

O nu har vi kommit hem o jag har nyss pratat med min vän Jessica som säljer tupperwear (vet inte riktigt hur det stavas hihi) O så hoppas jag att hon kommer hit i nästa vecka så jag kan få beställa lite saker, jag vill bl.a ha en sån portionsgrej till Kaspers ersättning :-) o så skulle jag kunna tänka mig en sån där mugg oxå :-)
Så om fler vill ha så får ni gärna höra av er :-)

O min älskade Martin har kommit hem från jobbet nu, e så skönt när han e hemma... Ska nog skippa promenaden ikväll o istället mysa med familjen framför teven, det e ju trots allt fredagsmys idag hahaha...
 O sån otur att jag glömde kameran hemma, hade kunnat ta såå fina kort på Kasper o Simon idag när vi var på Öppna förskolan, det var ju urtrevligt där :-)
Så dit ska jag gå flera gånger o gärna med Erica o Simon, det var väldigt trevligt...
Måste tacka mina fina vän Anki för detta underbara förslag ang Öppna förskolan, hellre sitter jag där o dricker kaffe o pratar med andra mammor än sitter hemma o ugglar tills det e dags att hämta Jonas på dagis :-)

Nu ska jag glo in några andra bloggar innan jag behöver springa iväg till Ica o handla lite ersättning till Kasper... :-)
Tjing..!

Så mycket som ska göras.....

Ja, jag hinner knappt tänka vissa stunder, det ska lämnas o hämtas på dagis, matas, laga lunch, fylla o tömma diskmaskinen, fylla o tömma tvättmaskinen, plocka rätt på all skit som hamnar överallt o så försöker jag hinna med en kopp kaffe framåt eftermiddagen o som oftast slutar med att kaffet kallnar eftersom Kasper bara måste ha uppmärksamhet så fort min kaffekopp kommer fram på bordet :-)
Ja, nog e jag trött...
O på kvällarna när Martin e hemma så försöker jag hinna med en promenad, måste ju röra på mig :-)

Men jag ska inte klaga :-) e ju underbart att vara med barnen, älskar dem mest av allt :-) Men det e helt otroligt vad lite tid man har till att bara sitta ner i lugn o ro o njuta av en kopp kaffe hahaha...

Igår gjorde jag allt detta jag precis skrivit om o sen när kvällen kom så for vi iväg till Axvall på fotbollsmatch, det hela slutade 3-0 till Axvall, underbart kul för grabbarna, det behövde dem verkligen...

O idag har jag lämnat o hämtat Jonas på dagis, matat, lagat lunch, fyllt o tömt diskmaskinen o så har jag en oerhört gnällig Kasper som vägrar vila :-) underbart..
Men nu kom min vän Carro hit med sin son, så hon håller lite i Kasper så jag kan skriva av mig lite :-) härligt..!

O nu sitter Jonas o spelar tevespel o Leo tittar på :-)
O så ska vi snart bege oss till lekparken en sväng, blir härligt i detta underbara väder....!
Tjing..

Sagostund med barnen...

Ja, då var kvällen kommen o det var dags för barnen att lägga sig..... O Kasper fick för första gången vara med på våran lilla sagostund.. :-)






När sagostunden var slut så somnade Kasper :-) Jonas ville att Kasper skulle få ligga där intill honom hela natten, så jag kände mig riktigt elak när jag bar in Kasper till sin säng...
Jag har världens finaste barn :-)

Nu ska jag ut på en promenad med Agneta o Viktoria, måste röra på fläsket hahaha..!
Tjing..!

:-)

Vill bara skriva att jag har världens underbaraste familj, älskar mina killar mer än något annat :-)
Dem gör mitt liv mer värt att leva :-)
Vad vore jag utan er....??
Älskar att älska er 3...   :-)   Ni e bäst...!

Då har vardagen sprungit ikapp oss......

Nu har jag inte bloggat på någon dag, har verkligen haft fullt upp nu när vardagen sprungit ikapp oss, Martin har börjat jobba o Jonas har börjat dagis igen..
O jag o Kasper lämnar o hämtar o så ska det lagas mat o tvättas, plockas o donas... Men jag älskar det..! Jag älskar att få gå hemma med mina barn o skulle inte vilja byta bort det alls...
Igår när vi lämnat Jonas på dagis så gick vi en lång promenad med Jenny o Kristin sen hann jag lagom ta en kaffe innan det var dags att bege sig til dagis igen för att hämta Jonas, sen gick vi hem o lagade lunch...
Sen kom min syster Sandra hit, så vi tog med henne ut på stan o handlade lite o sen var det dags för återträffen på föräldragruppen :-) Jätte kul.. Var så kul att få se dem andra bebisarna :-)
O så ska vi fortsätta att träffas 1 gång i månaden fram tills våra bebisar e 1 år, spännande :-)
     Sen när vi äntligen kom hem var kl närmare 17 o Martin for iväg till fotbollsträningen o jag lagade kvällsmat.. Sen när kvällen kom o barnen var lagda så satte jag mig ner i 2,5 timma o skrev dop inbjudningar, snacka om att jag var trött i armen sen hahaha..
Men nu e det gjort o ska bli såå kul att skicka iväg dem...
Sen innan jag somnade så kom Agneta o Carro förbi en sväng o pratade lite, mycket trevligt...

O idag har jag nyss lämnat Jonas på dagis, Kasper vilar lite i vagnen o jag sitter här :-) Ska väl brygga lite morgonkaffe om en stund...

O min duktiga Jonas har cyklat till o från dagis nu, han e såå duktig.. Tänka sig att det kan gå så snabbt att gå från att inte kunna cykla alls till att cykla utan vare sig stödhjul eller extra handtag :-) typ 20 minuter hahaha...
O han e så stolt oxå, o så måste jag berömma min stora kille när det gäller ute i trafiken, han stannar när han ska o han tittar åt båda hållen innan han frågar mig om det e okej att gå över vägen :-)
Jag e såååå stolt över min fina Jonas..!

O så har jag klippt Martin o Jonas med trimmern :-) det var väldigt roligt :-)





O så den lille Kasper oxå :-)

Så söt man kan vara i en bamsepyjamas :-) o redo för läggdags :-)

Nu vaknade Kasper så nu ska vi mysa lite innan det e dags för oss att hämta Jonas på dagis igen :-)
Tjing..!

Lördag :-)

Idag har vi varit ute på stan en sväng o handlat, gick även förbi lekparken en stund så Jonas fick leka av sig lite :-)
     Sen bar det av till svärmor på lunch, det var trevligt..!
O nu har vi nyss kommit hem, Kasper vilar lite, Martin donar i köket o Jonas väntar på att Martin ska bli klar så dem kan gå ut o fixa lite med Jonas cykel, dem ska ta bort det extra handtaget på cykeln så Jonas når ner när han sitter på sadeln, för om 2 dagar ska han få cykla till dagis :-)
Han e så duktig på att cykla men tyvärr lite feg efter att han råkar ramla några ggr, sötnosen... Men man måste ju ramla lite för att lära sig :-)

O i kväll kommer min vän Jenny hit, vi ska mysa lite o snacka lite skit, sååå trevligt.! O så ska vi nog ta något glas vin oxå, gottit..!
O så ringde jag till Jonas pappa igår, frågade om han fått kortet som Jonas skickade i veckan. O det hade han fått o så pratade vi lite om hans dotter Amanda som e strax över året o som ska bli storasyster i januari :-)
Så pratade vi lite om Jonas o Kasper oxå, sen ville Jonas prata så det fick han.. Dem pratade en stund o Jonas berättade om våra grannar - polisen :-) Han frågade oxå om han kunde få fler kort, han har bara 3 st o Johnny sa att han skulle försöka ta tag i det o skicka några flera, så jag hoppas att han gör det nu..
Jonas e ju faktiskt nyfiken o han undrar hur den familjen ser ut o hur dem bor osv.. Så nu håller jag tummarna för att det kommer något brev på posten, Jonas skulle bli så glad..!

Nu ska jag mysa lite med familjen o titta på när Jonas kliver på sin cykel sen när dem e klara :-) såå kul.. Så härligt att se allt som händer, han har ju blivit stor.. Hela 5 år.!


Min fina stora kille :-) Såå fin..!


Inte världens gladaste men däremot en av dem sötaste :-) Såå fin..!

Jag har helt klart världens finaste barn :-) 

Nu ska jag titta på Jonas när han cyklar :-)
Tjing..! 

Lååång dag idag....

Igår hann jag inte skriva något, hände ju saker hela tiden, o idag e jag ensam med barnen större delen av dagen..
Martin har jobbat men var hemma en stund o åt lunch med oss o nu e han hemma i ca 1 timme innan han ska iväg igen o kommer sen hem vid ca 21:30-22..
O vilken liten tid man får över när man har 2 barn hahaha.. Härligt...  :-)

Nu sprang i alla fall Jonas iväg till lekparken med David o Isabelle en stund o så ska jag strax börja med kvällsmaten, blir spagetti o köttfärssås.. :-)

O nu e det snart dags för spinning, bara 2 veckor kvar tills det börjar, här ska brännas som aldrig förr haha, e ju värt ett försök i alla fall..
O så måste min lilla boll upp från källaren snart, så jag kan börja rulla på morgonkvisten :-)
Ska bli såå härligt att komma igång o så kan jag ju hoppas att det kommer märkas.. Börjar faktiskt tröttna på fläsket i ansiktet, att det ska vara så himla svårt att få bort??

Nä, nu har jag inte tid att skriva längre, ska bege mig ut i köket o så ska jag pussa min sambo hejdå... :-)
Tjing..!

I väntan på nyponsoppan :-)

Så, nu har jag matat Kasper o lagt honom i sängen :-)
Jonas o Martin gör i ordning lite nyponsoppa, dem blev så sugna på det efter att vi hade varit hos Patrik o Pernilla o dem gjorde i ordning det :-)
O fina Dylan, sååå söt...
Vet inte riktigt vem han e lik, men enligt Patrik o Pernilla så e han väldigt lik sin storasyster Savannah när hon var bebis..
Lägger in en liten bild på godingen :-)


Jisses så söt man kan vara :-) o så liten i jämförelse med Kasper haha...!

Igår var vi som sagt en sväng till Martins mormor o morfar, hade jätte trevligt. O så var Martins yngsta moster där med sina 2 söner som e 4 o 6 år gamla..
Martin o barnen lekte för fullt...! Kommer lite bilder på grabbarna när dem lirar fotboll haha...





O så hade vi Isabelle o David här på besök för någon dag sen, tog en sån himla söt bild på henne o Kasper, den bara måste visas :-)


Sötnosar :-) O lille Kasper e ju så söt att man skulle kunna äta upp honom...  :-)

Idag har Martin börjat jobba igen efter 8 veckors semester, var allt lite skrämmande.. Men vi klarade oss igenom dagen utan störra dramatik.
Dock så har min stora prins börjat äta dåligt, tycker inte om det alls. Han känns så smal, jag brukar säga att han e som en dinosaurie på ryggen när han böjer sig fram :-(
Min fina kille...!
Vi hann även ut på stan en sväng, drog iväg o handlade kläder till Savannah o Dylan, såå fina. Vi köpte en hallonröd klänning till Savannah o en likadan body som Kasper har på sig på bilden o så ett par mörkblå mjuka jeans till Dylan, tänk så fina barnen kommer bli.
O jag verkligen älskar kläderna inne på Bjarnes här i stan.. Men det e synd att dem ska ha sånna fruktansvärda priser, det e ju tur att HM finns när man behöver handla lite fler plagg :-)

O så måste jag lägga ut en bild på mina fina prinsar som jag tog för någon dag sen..
Dem e världens finaste..


O min fina Martin e guld värd, älskar mina 3 killar så oerhört mycket, dem e mitt liv.!

Nu ska jag umgås lite med Martin innan det e dags för sängen..!
Tjing..!

Svalka :-)

Såå skönt med lite svalare väder :-)
Måste säga att jag faktiskt ser fram emot hösten, ska bli härligt :-)

Idag började jag dagen med att ringa min gamla chef för att säga att jag gärna vill att hon hör av sig ifall hon får något ledigt nästa år :-)
Egentligen skulle jag vilja gå hemma första året med Kasper men dyker en jobbchans upp så måste jag ta den, men jag tänker inte jobba något detta år i alla fall..
Det bästa hade varit ifall det skulle dyka upp något framåt april eller så, men men jag håller tummarna.. Jag trivdes som fisken i vattnet där så jag hoppas i alla fall att jag kan gå tillbaka dit :-)

O nu e det bara 1 dag kvar tills jag ska få träffa lille Dylan :-) ska bli sååå kul.. Jag e så nyfiken på hur han ser ut :-)

O idag ska vi en sväng till Martins mormor, ska bli kul :-)
O jag ska skicka ner Martin i källaren (han vet vart allt ligger) så han kan hämta upp min lilla träningsboll :-) nu ska här brännas..
Börjar tröttna på mina 10 kg extra nu hahaha... Idag e Kasper hela 8 veckor :-) stora killen nu..! Han e så söt...!

O så e dopet klart, jippi...!
Inbjudningskorten kommer :-) Jag har dock inte bjudit alla jag känner, utan vi tog dem närmaste.. E redan nervös haha, ska bli såååå kul...

Nu ska jag snart fixa håret lite o Martin ska springa en sväng till affären.. Jonas gnäller eftersom jag bett honom plocka undan efter sig i köket o Kasper sover lite i våran säng..
Så ska väl ta mig an killarna så vi kommer igång med dagen :-)
Tjing..!

Ännu en måndag....

Idag blir det lugnt, kanske blir lite lek i lekparken för Jonas del :-)
Igår ringde Jonas ena kompis o ville leka, så jag tog med pojkarna till lekparken en stund o så ringde jag Carro, så hon o hennes son Leo kom oxå dit :-) även min vän Agneta kom dit en sväng..
O så var jag ju ute med Erika o hennes lille knodd Simon oxå, sååå söt..! Vi var ute med barnen i ca 1,5 timme o gick, medan Jonas o Martin hängde på golfbanan :-)
    Jag var även ute en sväng på kvällen med Agneta, vi gick i ca 1,5 timme... Jätte skönt, dock var det en man som skrämde skiten ur oss med sin närvaro, han såg jätte läskig ut o betedde sig lite underligt.. Men vi drog ifrån honom..

O fina Kasper blir bara större o större, nu har t.o.m jag börjat tycka att han vuxit lite :-)
O på onsdag blir han ännu större för då ska vi få träffa lille Dylan, åh så kul... Måste springa iväg o köpa något fint :-)

O i morgon ska vi kanske en sväng till Martins mormor, vi får ju passa på nu innan han börjar jobba igen, sen bir det bara helgerna som vi kan hitta på saker på..
O nu sitter underbara Martin o larvar sig med en gnällig Kasper o påstår att han e mamma-sjuk o att det e därför som han gnäller, hahaha bara för att jag råkar sitta vid datorn :-)
Söt han e..!
Nu ska dem visst fila naglarna, spännande :-) blir Martins första gång :-)

O jag ska göra mig redo för ett "våra bästa år" avsnitt, har inte tittat på flera veckor, så nu kanske det faktiskt har hänt lite hahaha..
Måste dock lägga ut några bilder från igår när barnen leker på lekplatsen, dem e ju så söta..!







O nu ska lille Kasper få sina droppar o så väntar teven :-)
Tjing..!

Vad ska vi hitta på idag??

Vill så gärna göra något kul men kan inte riktigt komma på vad :-) Måste ju passa på innan Martin börjar jobba igen, han har bara 2 dagar kvar av den 8 veckor långa semestern.. Tänk så fort sommaren har gått o snart e det höst igen....
Känner mig lite mör i kroppen, undrar om det e det ständiga bärandet av Kasper eller om jag kanske har en förkylning på väg..
Fick dock en helkroppsmassage av Martin o Jonas i födelsedagspresent, kanske ska ringa o boka tid :-) vore helt underbart att få massage..

O så måste jag säga att jag e såååå nyfiken på min vän Pernillas lilla nyfödda son Dylan, vill så gärna ringa o prata lite men vet inte om jag ska... Tror nog att jag messar dem först :-) 
E ju rätt tufft i början när man precis kommit hem från BB, jag vet ju hur jobbigt jag tyckte det var med alla som ville komma o titta. Eller jobbigt ska jag väl inte säga, det var ju jätte kul :-)
Men vi kände efter några dagar att vi var väldigt trötta o att vi knappt hade haft en lugn stund sen vi kom hem :-)
Men samtidigt var det ju jätte kul att visa upp Kasper, man e ju så stolt oxå :-) sååå stolt..!

Nä, jag ska väl hoppa in i duschen o sätta igång med dagen, vill inte gå miste om det vackra vädret..
Tyvärr så har jag råkat bränna mig igår när vi låg på stranden så jag vet inte riktigt vad jag ska ha på mig idag...
Men men!
Dåså, får skriva mer senare....! Tjing.!

Härliga lördag...

Åh, vilken dag :-)
Dagen började med att Jonas fick följa med Martin på fotbollsträningen, då gick jag o Kasper en promenad med min vän Viktoria o hennes hund Nicki..
När vi gått färdigt med dem så gick jag o Kasper till vännen Jeannette, så trevligt... Medan vi väntade på att Jonas, Martin o hennes Magnus skulle komma hem från träningen så bestämde vi att vi alla skulle åka till Näs o bada :-)
Så när vi alla var färdiga o på plats så for vi iväg.. O gissa om det var behövligt..? :-)
Jag fällde ut Kaspers insats till vagnen så den blev en filt o på den låg han i skuggan iförd endast linne o blöja :-) o jag tror han trivdes som fisken i vattnet :-) han t.o.m sov en liten stund..
Magnus, Jonas o Martin höll mest till i vattnet medan jag o Jeannette snackade skit på stranden, känner mig inte riktigt redo för beach 2009 hahahaha, blir mer badat nästa sommar :-)
        När vi kommit hem efter ett par timmar på stranden så var det dags för middag, såå gott...!
O sen var kl 19 o då begav jag mig av till Ica för att möta upp vännen Erika o så gick vi en lång promenad på ca 2 timmar, helt underbart.
Det sved o brände dock som tusan i fötterna så dem stoppade jag ner i ett fotbad med både fotsalt o massage, inte helt fel :-)
O nu väntar vi in Jenny, hon ska komma hit o mysa lite med oss :-)

Helt klart en fantastisk dag :-)
Tjing..! 

En bebis e född :-)

Ja, då har Kaspers kompis Dylan kommit till världen o bra har det gått :-) Får se hur länge dem stannar på BB, längtar så efter att få se honom, vill ju se vem han e lik :-)
Stort grattis till familjen Ericsson/Hultgren....!

Förutom det så har vi varit hos våra vänner Susanne, Jörgen o barnen en sväng idag, såå trevligt.. Dem har ju oxå fått ett tillskott i familjen, lille Hampus, han e 4 veckor äldre än Kasper..
Tog lite bilder på barnen som måste visas :-)
    O nu har vi ätit lite o snart bär det av till svärmor, ska äta där ikväll :-) blir nog jätte trevligt..!
O vilket väder vi har, helt fantastiskt.. Det enda tråkiga e att jag inte har så mycket tunikor, som hade varit helt fantastiskt i detta väder, känns som om jag går i samma kläder varje dag hahaha...!

Nä, nu ska jag glo runt lite på nätet o sen ska jag göra mig i ordning för kvällen, med denna värme så skulle man behöva duscha minst 2 ggr/dag hahaha..
Lille Hampus 11 veckor :-)

Fina Jennifer 5 år :-)

Daniel 7 år :-)

Dennis 10 år :-)


Barnen e så fina o så stora :-) När jag lärde känna Jörgen o Susanne så låg Daniel i hennes mage :-)
O gissa om åren gått fort hahaha...!

O så lite bilder på min underbara familj... Jag vore inget utan dem, älskar dem mer än något annat..
Min vackra sambo o våra helt underbara barn :-)


Inte så svårt att förstå varför jag älskar honom eller hur?? Min såååå fina Martin....!

O fina prinsen ler o skrattar :-) underbart söt....!





Ibland känns allt så overkligt, e dessa underbara killar verkligen mina, helt otroligt :-)
O jag älskar att älska dem..!
Tjing.!

En dag i lekparken...

Dagen började med ett besök på bvc, ett mycket bra besök :-) Kasper hade både vuxit o blivit tjockare o jag har blivit lite mindre haha..
O i natt har Kasper sovit hela 8 timmar i sträck, första gången.. Underbart..!

Sen bar det av till dagis där vi hämtade Jonas ena kompis o så gick vi till lekparken i ca 4 timmar, helt fantastiskt roligt i detta underbara väder.
Barnen fick glass o ansiktsmålningar, min vän Carro o hennes son Leo var oxå med..
Så nu kommer lite bilder från idag.. Barnen e så fina..!






Jonas vän spindelmannen :-)


Leo fick en liten badboll på kinden :-)


Coola Jonas blev en djävul :-) sååå fin...!


O så en bild på fina Kasper oxå, sååå söt.. :-)

Då var denna dagen gjord o helt fantastisk blev den...
Efter att Jonas kompis åkt hem så gick vi hela familjen en lååång promenad, var ju bara ett måste i detta underbara väder. 
O nu sitter jag här i soffan med skoskav o ömma fötter, men helt klart värt det.
    I veckan som kommer ska jag ta reda på när spinningpassen börjar, ska bli kul att komma i form igen :-)
Nu e det dags för teve o criminal minds med Martin..
I morgon föds Kaspers kompis, sååå spännande. Längtar massor tills jag får meddelandet om vad det blivit :-) O önskar givetvis Patrik o Pernilla ett stort lycka till i morgon :-)
Tjing...!

PMS hitåt.....

Nu har jag inte uppdaterat på ett tag, inte likt mig alls :-) men det har haft sin anledning, pms..! Jag hatar pms, jag blir fruktansvärd o framför allt på morgonen eller om jag inte får som jag vill, fy vad hemsk jag har varit...
Stackars Martin o Jonas, Kasper e för liten för att jag ska kunna bli arg på honom men dem andra två har allt fått en del..
    Trots detta så har vi gjort saker :-)
I måndags lekte vi med Jenny o i tisdags lekte vi med Jenny, Carro o hennes son Leo, vi var även iväg en sväng till lekparken så barnen fick busa av sig lite :-)
Idag har vi varit i fornbyn, sååå synd att jag glömde kameran hemma, hade fått så himlans fina bilder men men, får gå dit en annan dag igen.. O så var Martin o Jonas iväg till lekparken medan jag o Kasper gick hem för att laga lunch..
Martin började även dagen med att storstäda :-) e så rent o fint, o jag har hunnit med att tvätta lite, det luktar så gott när man får hänga lite tvätt på tork :-)
     Jag var även iväg igår o köpte nya nappar till Kasper, så nu har jag dem som e nästan platta o dem verkar fungera mycket bättre...
O om ett par timmar så ska vi iväg till våra vänner Patrik o Pernilla :-) ska bli kul att komma hem till dem nu när dem kommit i ordning mer i huset.. O så kommer det en liten bebis till den familjen nu i veckan, sååå mysigt..
Blir kul att Kasper får en kompis, som vi kan hänga med.. :-) Åh, så jag längtar tills dem blir lite större o kan lära sig saker tillsammans :-)

O så en sak jag knappt pratat alls om här på bloggen e dopet :-)
Allt e inte klart men vi vet vilka vi ska bjuda o faddrarna e bestämda o tillfrågade, o dem har tackat ja :-) så kul....
Ska bli spännande..

Nu ska jag fortsätta surfa lite på nätet, har en del bloggar att spana på :-)
O så en bild på mini-prinsen :-)


Börjar bli stor nu :-)
Tjing..!



Göteborg :-)

Ja, nu har vi äntligen kommit hem från Göteborg, vilken stad... Jag åker inte dit på flera år igen hahaha... Så mycket trafik o allt gick så fort o det var dåligt skyltat oxå...
Men men, nu e vi hemma :-)
O vad har jag gjort i Göteborg???

Jo, titta så fin... :-)







O sååå skön att köra..!

Ja, nu ska vi ut på promenad, måste ju promenera in den hahaha..!

Tjing..!

Duktiga Jonas...

Min duktiga Jonas har visat sina kunskaper inom fotografering :-) nu har sprungit runt här o tagit kort på oss i familjen, så söt.. Men han e duktig oxå...
Pratade nyss med David i telefonen, han ville prompt veta vad vi ska till Göteborg o göra, men det kan ha allt få fundera på en liten stund till.. Så därför kan jag inte skriva varför, ifall han skulle råka läsa bloggen hahaha..
Men jag lägger ut bilder sen :-)

Annars så var gårdagen bra, hann dock inte sätta mig vid datorn o blogga men men.. Martin for iväg på kvällen till Olstorp för att dansa o lyssna på Rolandz haha, han hade jätte kul..
O jag satt hemma med barnen, o när dem somnat så kom mina vänner Jeannette o Viktoria hit o så drack vi lite vin o snackade lite skit.. Jätte roligt..!
Känns som om det var en evighet sen sist...

Nu ska jag lägga ut lite bilder på vår fina familj, fina bilder som Jonas tagit :-)









Mmm, vad vi e heta hahahaha... Sååå kul att man hunnit fixa håret innan Jonas fotar hahaha.. Men men, detta e den osminkade sanningen :-)
Har lite svårt att publisera bilder på mig själv faktiskt....
Men visst e han duktig, kortet på mig o Kasper tog han igår när jag o Kasper dansade, kanske han blir fotograf när han blir stor :-)
Han tog en bild på Martins körkort oxå men det hoppar vi nog över här hahaha...

Nu ska jag återgå till familjen, Kasper börjar säga ifrån nu, gissar på att det e mat dags snart :-)

Lägger in lite fler bilder sen när vi kommit hem från Göteborg :-)
Tjing..!

Irene

Lycklig, sambo & mamma till 3 underbara prinsar..

RSS 2.0