Sjukskriven..

Ja, då blev det klart idag.. Jag e sjukskriven den sista tiden av mitt vikariat, o då pga hjärtat o den belastning graviditeten o jobbet gör.
Jag vet att det bäst såhär, men jag älskar mitt arbete o saknar verkligen mina kollegor.. Tror bestämt att jag ska gå o hälsa på dom någon dag...
Hade i alla fall varit kul o få säga hejdå..

Idag e en lugn dag - Martin e ledig idag, så det har mest blivit lite hemma pyssel, o jag har klickat hem lite vrålsnygga kläder till Jonas :-))
Typ dessa :-)




O så ett gäng kalsonger.. Jag har även beställt en skinnjacka till Jonas, som borde komma nu i dagarna.. Han har verkligen önskat sig en skinnjacka, så det var väl på tiden..
Nu hoppas jag bara att den e fin - annars drar jag in till Skövde o tittar, där har jag sett en som var väldigt fin..

O denna fina jacka har Kasper fått :-)) Han e såå fin i den...


Nu ska jag o svärfar kolla köksluckor så får blogga mer lite senare..

Tjing..

Vi ska ha barn....

Ja, det e verkligen jätteroligt :-)

Ska bli spännande o lite konstigt att helt plötsligt bli 5... Barnen e helt till sig, Kasper pratar mycket om den kommande bebisen, han letar namn o gissar på vad det e för kön - o könet varierar varje gång, hahaha..
O Jonas vill ju ha en lillasyster, det räcker tydligen med en bror :-)

Dock lider jag väldigt mycket av foglossning o ischias denna gången, jag kan gå till stan men sen kommer jag inte hem... Lite trist jag som gillar att promenera...

Nu e det dags för middag så jag får skriva mer senare :-))

Tjing..

Nu var det ett tag sen sist igen... :-)

Ja, jag har haft fullt upp..

Jag var i skolan i Lund i förra veckan, mycket lärorikt denna gången.. Vi hade en föreläsning som var helt fantastisk :-)
Verkligen jätte kul..
O sen var jag ledig förra helgen, vi tog det lugnt då...

O denna vecka började med jobb - men tyvärr så har jag mått ganska dåligt det senaste o för några veckor sen så åkte jag in akut till KSS då jag fick hjärtklappning o det kändes som om pulsen rusade i kroppen, riktigt obehagligt..
Dom kunde då konstatera att det var någon förändring på EKG:t, så efter det fick jag en tid till fys. lab på KSS o den tiden var i tisdags eftermiddag.
O väl där fick jag göra ett ultraljud på hjärtat, tog ca en timme.. Svaret jag fick var väl inte direkt vad jag väntat mig, det visade sig att det e ett hål emellan vänster o höger förmak, vilket gör att höger sida av hjärtat e större än det vänstra.. O den högra sidan e väldigt påverkad av detta, det e dock en "relativt vanlig" åkomma o detta e medfött.. Men han tyckte dock att det var såpass allvarligt att det bör åtgärdas o då e frågan, ska man åtgärda det nu eller senare?
Min första tanke var att det e ju ett relativt enkelt ingrepp, men sen slog det mig att det faktiskt e mitt hjärta vi pratar om...
O jag e väldigt rädd om mitt hjärta... ;-)

Men jag skulle bli kallad igen om ca 8 veckor, så skulle dom ta en ny titt för att se hur mycket mer belastat hjärtat blivit, o att det blir så belastat o dom inte vet om dom ska vänta med ingreppet eller inte e för att:

VI SKA HA BARN....

O ju längre tiden går, desto mer påverkad blir jag av detta... Men vi får se...

Jag har väntat lite med att berätta nyheten - för det första så var det så mycket med flytten o så kom julen o ja ni vet.. Men nu går det inte att dölja längre o jag ser många frågande blickar som inte riktigt vågar fråga, så jag kan lika gärna berätta det... :-)
Vi e väldigt glada o barnen tycker att det ska bli jättekul.. Jonas vill ha en lillasyster o Kasper vill ha en lillebror, haha... Ja, någon av dom kommer få rätt iaf :-)
Vi tog inte reda på könet - Vi gillar ju överraskningen... Det e ju det som e roligt :-)

Jag har mått mycket bättre denna gången än med Kasper.. De första veckorna var väldigt jobbiga men jag kräktes inte en enda gång, till skillnad från när jag väntade Kasper då jag kräktes o led av ständigt illamående de första 30 veckorna, hahaha..
Det händer att jag mår lite illa ibland, men det går oftast över ganska snart...

Känns dock väldigt konstigt att vi till sommaren ska bli 5.... Väldigt spännande, men overkligt.... :-)

Så ja, jag har varit väldigt trött - det e mycket för kroppen nu med graviditeten, jobbet, skolan, barnen, huset osv.. Ja, listan kan bli precis hur lång som helst.. Hahaha..
O så åkte jag på världens förkylning i tisdags, gårdagen spenderade jag i sängen, sovandes i princip hela dagen, idag har jag iaf varit uppe, men jag e ju definitivt inte pigg på långa vägar.. O egentligen ska jag jobba i helgen, men jag får se hur jag mår - e ju ingen idé att gå till jobbet om jag inte kan göra ett bra jobb..
Men jag ska känna efter imorrn, så får vi se...

Nä, nu ska jag vila lite middag..


Tjing...!

Ändringar sker snabbt..

Ja, det ändras fort..
I måndags sa min chef att hon inte kunde förlänga mitt vikariat - jag blev givetvis lite ledsen, jag trivs ju så bra där. Men jag gick hem o började fila på ett dagis/fritids schema - o började ganska snabbt att vänja mig vid tanken på att bara plugga framöver..
Men, så i onsdags (bara 2 dagar senare) så ringer min chef o säger att en av oss vikarier inte skulle vara kvar o undrade därför om jag ville komma tillbaka :-)
Självklart sa jag ja... Så nu har jag precis suttit med barnens nya dagis/fritids scheman, hahaha...

Så nu har jag jobb ett litet tag till... :-)

Vi har dock haft ganska otur på jobbet med sjukdomar o anhöriga till mina kollegor som gått bort, har varit en väldigt jobbig vinter :-(
Men, nu kör vi..

Det kanske hade varit skönt att bara plugga, men jag gillar ju att jobba - speciellt nu när jag kommit in i det efter dessa månader :-)
Ja, det händer så mycket omkring oss.. O så har ju Martin kommit igång med sitt nya jobb :-)
Det e kul..
O så håller vi ju på o renoverar badrummen här hemma, o snart e vi klara - alla saker till badrummet e i princip inköpta, kommer bli sååå fint när vi e klara..

O jag firar över 4 månader som helt rökfri :-))) Men konstigt nog så blir jag faktiskt sugen ibland - o då brukar jag tänka på att det e -15 grader ute o så försvinner röksuget ganska snart, hahaha...
Nu hoppas jag bara att jag kan fortsätta vara rökfri o att jag inte slinter tillbaka igen...

Nä, nu ska jag bädda ner mig i soffan med en popcorn påse o se något bra på teve - imorrn väntar en låångkväll på jobbet :-)

Jag har även varit barnvakt till finaste lilla Haylie idag när hennes mamma gjorde naglar på en kund :-))
O hon e såå söt, fina Haylie var from som ett lamm - myste mest :-)

Tjing..

Irene

Lycklig, sambo & mamma till 3 underbara prinsar..

RSS 2.0