Jonas :-))

JONAS BÖRAR 2:AN IMORRN!!!!  :-)))))))))

Känns heelt sjukt att han har blivit sååå stor, men givetvis jätteroligt :-) Så imorrn e det jag som cyklar iväg med honom, ska bli jättekul... :-)


Nu ska jag lägga Kasper.. Jonas har redan krupit till sängs sen en stund tillbaka o Felix har ont av denna värme så Martin e ute på en liten promenad med honom :-))

Tjing...

Vilken värme...

Ja, idag har det varit helt sjukt varmt ute.. O alla som känner mig vet att jag inte e någon soldyrkare direkt, så jag har givetvis hållt mig i skuggan :-))
Dock så har värmen påverkat dom små här hemma, Felix har knappt sovit på hela dagen - enda gången var när vi handlade på Ica - antar att det var svalt o skönt där inne, så fort vi kom hem så vaknade han..
O Kasper har fått jättefula utslag runt hela snoppen o pungen :-( O när vi smörjer honom så gråter han o skriker att det gör jätteont..
Så imorrn får det bli ett besök till bvc.. Han e knallröd o så ser det ut som om han har små blåsor där.. det ser ut att göra jätteont :-(

Jonas har lekt med en kompis hela dagen, o han sover över där idag :-) Kul för honom.. O imorrn ska han följa med den familjen till Sommarland :-)

Kasper ska oxå få besöka Sommarland fast på fredag :-)

Men nu har jag laddat popcornskålen o ett glas Coca-cola för nu ska jag o Martin kolla på en skitbra filmserie av Liza Marklund :-))

O så måste jag tillägga att jag verkligen lääängtar till hösten o det lite svalare vädret.. Dom här dagarna e alldeles för varma för mig, hahahaha...

Tjing..

Jag kan inte sluta...

Ja, jag kan verkligen inte sluta handla kläder till min familj.. Jag har ju haft turen att fullkomligt ÄLSKA barnkläder, men den senaste tiden så har älskandet även drabbat herrkläder, inte alls lika bra för plånboken, hahaha...
Herrkläder e ju fan svindyrt ju..
Meeeen, sååå roligt.. O det e ju tacksamt att handla till Martin, han gillar ju det jag köper.. :-))

Jaha ja, nu ringde Jonas kompis pappa o vill ha med Jonas till Skara sommarland i veckan - O jag försöker på ett fint sätt säga att Jonas har tillbringat en vecka på Gotland med en massa roligheter o att vi faktiskt inte vill lägga mer pengar på Jonas nöjen.. Då pappan kontrar med att inträdet e gratis.. Jaha, för nu känns det bra att säga "ja"..
Ok,  e det gratis, jo men då får han följa med.. hahahaha...

Jaja, vad gör man..?
Nu känner jag mig helt plötsligt väldigt snål :-D Inte likt mig, men men...

Så nu tar jag min snålhet o gosar ner mig i soffan med Felix, innan det e dags för en promenad i solen :-)

Jonas e hos sin kompis o Kasper hjälper Martin i trädgården.. Ja, det här med trädgård kom jag ju lindrigt undan med iaf, hahaha.. Har man en sån rastlös sambo som jag, då behöver man inte göra många knop i trädgården - det fixar han :-)
O jag tar hand om barnen istället - Det e jag bra på :-))

O medan jag sitter här o berömmer Martin så tittar jag ut genom fönstret o får se att han spelar golf, hahaha.. 
Jaja, han kan inte göra nytta varje gång han går ut i trädgården ;-)

Nu blir det mys i soffan <3

Tjing.. 

Ojdå...

Ja, nu sitter jag uppe alldeles för sent.. Imorrn bitti ringer min lärare ang min praktik som börjar snart :-/
Känner mig inte alls sugen på LIA:n just nu, men lika bra att få det gjort.. O tyvärr kunde jag inte göra praktiken innan skolan slutade eftersom stället jag ska vara på hade omorganiseringar just då..
Känner mig nästan lite nervös inför det som komma skall.. Jag har ju precis vant mig vid att gå hemma med grabbarna :-/

O nu e det mindre än en vecka kvar tills Jonas börjar 2:an, hur konstigt känns inte det då?! Herregud, känns som om det var igår han började dagis, hahaha..

Idag har jag o Kasper varit iväg på Öf en stund, mkt trevligt att få komma iväg bara vi två... Alla 3 grabbarna behöver egentid med mig o Martin ibland :-)

Nä, nu gör jag en massa stavfel hela tiden när jag skriver, som jag får backa tillbaka o ändra.. Antar att jag börjar bli trött nu, hahahaha..
Lika bra att tvätta facet o lägga sig, hahaha..

Tjing...

Kasper <3

O älskade Kasper fick ett myggbett i pannan i förrgår när vi var ute vid svärfars förråd en sväng, Martin ville plocka lite svamp :-)
O igår morse sov jag väldigt länge, eftersom Felix varit vaken mycket under natten.. Så när jag vaknade gick Martin ut på en liten promenad med pojkarna.. Jag hoppade i träningskläderna o gav mig ut på en PW, sen hem o duscha.. När Martin o pojkarna sen kom hem, så skrek jag rakt ut när jag fick syn på Kasper..
Han såg ut som en utomjording i en Star Trek film, typ.. 
Hela pannan hade svullnat upp, han såg jätteläskig ut.. Så Martin kastade sig ut till bilen o körde till VC o där berättade dom att han fått en allergisk reaktion på myggbettet i pannan samt ett vid sidan om ögat..
Så dom fick åka hem med lite medicin..
Det kan även ta några dagar innan det ger med sig.. Jag e bara glad att det var myggbett, för med tanke på hur det såg ut så skulle det ha kunnat vara precis vad som helst..

Här kommer 2 bilder på honom från igår..


Stackars våran kille.. Dock har han ju inte haft ont alls av detta, men man tycker ju ändå synd om honom...

Idag e svullnaden mycket bättre - hans högra sida av ansiktet e mer jämnt svullet, o svullnaden har även lagt sig kring ögonen.. Så har vi otur så kommer han inom kort få 2 blåtiror..
Men det känns ändå bra att man redan ser bättring..

O lagom när detta lagt sig så fick jag migrän....igen.... Jag hade migrän i måndags oxå..
Men jag vet ju att det beror på all sömnbrist osv.. Det var likadant när jag fick Kasper.. Så det e bara att stå ut, det blir förhoppningsvis bättre längre fram..

Ja, det var vad som hänt de senaste dagarna.. Vi håller även på med ett litet projekt här hemma o så snart det e klart så kommer jag slänga ut några bilder :-))

Igår eftermiddag/kväll var jag o pojkarna över till våra vänner Eva o Johan, dom bjöd på grillat :-)
Mycket gott :-)

Nä, nu ska jag vila mig lite..

Tjing..

Jag.....

Idag var det en tjej som sa att jag alltid verkar så positiv, det fick mig att fundera lite.. O ja, jag skulle väl säga att jag e rätt positiv av mig, sen har ju jag mina stunder som alla andra givetvis, men i det stora hela..

Jag vet att jag har ett stort hjärta - o jag visar gärna det.. Jag har många vänner, några e närmare mig än andra.. O dom i min närhet bryr jag mig väldigt mycket om..
O jag bryr mig väldigt mycket om dom människor jag kanske inte är "bästis" med o även dom som faktiskt räknas som "bekanta"..
O fastän jag har väldigt många nära vänner, så kan jag komma på mig själv med att det vore kul att hitta en till vän, o en till :-))
Inte för att jag e missnöjd med dom jag har, hahahaha... Utan för att jag ibland har så mycket att ge - o jag tror att det finns någon/några där ute som skulle vilja ha det :-)
Kanske låter konstigt, men för mig verkar det helt normalt, hahaha...

Idag har jag varit hos min svägerska en sväng... O hon e en sån där person som jag tycker väldigt mycket om, vi hade nog inte blivit vänner om vi träffats under andra omständigheter - o det beror nog på att vi egentligen e väldigt olika o har haft helt olika intressen osv..
Men jag e i alla fall väldigt tacksam för att hon blev min svägerska :-) Med henne kan jag prata om allt...

Som det här med att gråta.. - Trots att jag egentligen e en ganska lipig tjej, så e det inte många av mina vänner som faktiskt sett mig gråta.. Att gråta e en känslig grej - det kan man inte bara göra inför vem som helst, haha..

Nu tänker jag inte rabbla upp alla mina värdefulla vänner - jag kommer ju definitivt glömma någon, bara för att jag har världens sämsta minne..
Fråga min lillasyster Sandra - När jag gjorde en fotobok via nätet i början av året så skrev jag allt vi gjorde på julafton o la ut bilder - men glömde visst bort att nämna Sandra, som var hos oss hela julhelgen, hahaha..
Eller min vän Jenny - som jag ofta glömt att nämna vid kalas osv..

Ja, jag e värdelös på att komma ihåg saker :-D
Men det e det som e charmen med mig ;-)

Nu ska jag kramas med Kasper - underbart att han e hemma igen.. Felix vilar o älskling e på träning, men bör komma hem vilken sekund som helst :-)
Ikväll blir det lite tisdagsmys i form av Tacos med 3 av mina 4 killar <3

Saknar mig sjuk efter Jonas <3 <3 <3

Tjing..

Underbara älskade barn <3

Ja, då har finaste Felix passerat 1-månads dagen :-))

Kasper har spenderat natten hos farmor eftersom vi skulle påbörja renoveringen av trappan här hemma, men så fort jag tog tag i slipmaskinen så kom migränen.. Så jag bäddade ner mig o älskling fick slipa o grundmåla själv medan han oxå tog hand om Felix..
Bussigt av mig....

O Jonas har åkt till Gotland med sin moster.. För mig e det givetvis jättettrist men för honom e det en jättehärlig upplevelse..
Ni som känner mig vet hur jobbigt det e för mig att skicka iväg honom, men han måste få komma iväg o bara få vara sig själv ibland..
O förr åkte han 1 vecka, 2 ggr/år med min syster, då åkte dom till Stockholm.. Men sen något år tillbaka så åker dom inte dit längre, så det var inte mer än rätt att han fick denna resa istället :-))

Nu sitter jag i soffan, halvt mörbultad efter migränen igår o ska snart titta på en film, Felix ligger i babygymmet o älskling e iväg på sin fasters begravning :-(
Idag går mina tankar till alla hennes anhöriga...

Nu ska jag ta en kopp kaffe o bädda ner mig i soffan..

Tjing...

4 veckor...

Idag e finaste Felix hela 4 veckor <3

O det har vi firat med en härlig promenad i solen, han fick även en body, ett par strumpor o en cool mössa med skärm.. <3
Just för tillfället e Jonas iväg med farfar Gunnar på Karlsborgsfästning - det e hans födelsedagspresent från Gunnar :-) Kasper leker o bråkar med kusin Isabelle som e här medan hennes pappa o älskling e iväg o tatuerar sig..
Felix vilar, men med tanke på Kaspers utbrott han fick precis nu så lär han väl inte vila så länge till, hahahaha...

Nä, nu ska jag ta tag i Kaspers utbrott... Får skriva mer sen :-))

Tjing...

Irene

Lycklig, sambo & mamma till 3 underbara prinsar..

RSS 2.0