Jag älskar värk :-)

Ja, jag älskar smärtan i ryggen o bäckenet, underbart härligt :-) men men jag tänker inte klaga, det kunde varit värre haha..
Nu e jag nyligen hemkommen från min vän Marie, jag o Jonas har varit där o lekt lite :-) så skönt att få prata ut om saker o ting med någon haha.. Hon e ju så härlig att prata med. :-)

Nu ska jag äta lite godis o titta på teve innan det e dags för sängen, ska bli gott.. Tjing..!

Underbart väder idag :-)

Åh, så fint det e ute idag.. Idag har jag träffat en tjej som heter Viktoria aom brukar ha ljuspartyn, så jag ska nog gå på ett i sommar.. Hon hade så mycket fina grejer, tyvärr så kostar dem en hel del men det e ju alltid kul med partyn :-)

O nu tittar jag lite på teve, ska äta lite o sen ringa min vän Marie... Ska även till lekparken sen med Jonas, Isabelle o Martins mamma, blir nog jätte mysigt...

Annars händer inte så mycket, en ganska lugn onsdag.. Martin jobbar o kommer hem efter 15 o då ska han laga hemmagjord pizza.. Blir gott.!

Kanske skriver mer lite senare, nu ska jag återgå till teven.. :-)

Mitt vackraste :-)






O så en bild på mig i v.34.. Så fin jag e... :-)

Underbara tisdag...

Ja, då har denna dagen snart gått den oxå :-)
Idag har jag lekt lite med Jeannette, stor städat hela lägenheten o rensat upp på Jonas rum, det blev jätte fint.. Jag har även limmat Jonas byrå o satt upp hans namn  på dörren :-) jätte fint.

Har dock väldigt ont i mina fötter, dem stackars benen e så fruktansvärt svullna t.o.m Jonas har reagerat på hur tjocka dem har blivit haha, underbart..!
O nu så har jag gått igenom korten vi tog från bröllopet, så fina så..

I kväll ska jag göra så lite som möjligt, sitter o väntar på Martin som ska komma hem från sin golf-runda så småningom. Har ju varit så himla fint väder idag o fåglarna kvittrar överallt, underbart.

O så lyssnar jag på Måns Zelmerlöws underbara nya skiva, så duktig han e :-)
Nu ska jag återgå till Jonas, vi ska nog bygga lite med klossar :-) har tagit några fina bilder på min underbara kille idag oxå :-)
Lägger in dem här så alla kan titta på min prins..

Bröllop :-)

Igår var vi på bröllop, Martins moster gifte sig... Det var jätte fint o urkul... :-)
Alla var så glada o trevliga, o så var det väldigt många onyktra som jag kunde sitta o skratta åt, det var himla kul faktiskt..
O sen vi vaknade idag så har vi hämtat Jonas hos min mamma, kört honom till ett kalas o hämtat honom därifrån, vi har även städat o tvättat o så var vi iväg en sväng o titta på David när han spelade fotboll..
Så dagen har varit fullspäckad..

Nu ska jag bara sitta o lata mig i soffan o äta gott tills det e dags för sängen, dit längtar jag :-)
Tjing..!

En liten sväng till förlossningen idag :-)

Jajamen, har haft väldigt ont hela dagen till o från, så jag ringde förlossningen för att prata lite o dem ville gärna att jag skulle komma in så det gjorde vi..
En hel del undersökningar men allt var bra, jag har förvärkar... Skönt att veta hur det ligger till.. Så med andra ord blev det inget shoppande för mig o syster Sandra idag :-( får ta det en annan dag istället..
Jag fick shoppa här i Skara istället, men det slutade bra. Jag hittade en fin blå tunika att ha på mig i morgon  :-)

Så i morgon ska det fixas o donas o så måste jag måla naglarna oxå...

O Martin hade som sagt seriepremiär för fotbollen idag o det slutade 3-3, men Martins lag hade vunnit, det sista målet var en liten olycka... Men bättre sluta lika än med förlust :-)
Jag tyckte det var en bra match.... Så stolt över min fina Martin...

Ja, han e bra fin min Martin.. Han var så lugn o go när vi åkte till förlossningen idag, o nu sitter han här bredvid mig o tittar på teve. Han e så fin, älskar honom så oerhört.. Men trist att jag ofta e på så dåligt humör, så rar han e som bara tar det o låter mig tjura... :-) 
Han körde även Jonas till min mamma idag :-) där får Jonas det kul..
Jag pratade med honom förut o han sa att han hade haft jätte kul, så det kändes bra..

Nu ska jag återgå till filmen o Martin, vår kära bebis e på väg emellan revbenen känns det som hahaha, måste sträcka lite på mig :-)
Godnatt..!

Fredag idag... :-)

Ja, idag e det äntligen fredag, jag älskar fredagar... O i kväll e det seriepremiär för Martins fotboll, ska bli jätte kul.. O så ska jag shoppa loss med min syster Sandra idag, ska bli kul... E så sällan man kommer ut på lite shopping :-)

O min lilla Jonas har åkt till dagis o efter det så åker han direkt till min mamma, så jag hinner inte se honom alls förrän han kommer hem på söndag igen... Men han kom in till mig i morse o gav mig en smarrig puss på kinden innan han åkte :-) min mys-kille...
Han har blivit så mysig det senaste, mös lite igår oxå :-) 

O han pratar så mycket om bebisen, o när den kommer osv, det känns som om han längtar lite... Han har redan planerat att han ska vara hos vår vän Erik när jag föder o så ska dem komma till sjukhuset o hälsa på men bara om jag torkat bort allt blod från bebisen först... (han tycker det e lite läskigt med blod)
O han har ju sett på teve att bebisarna e blodiga när dem kommer ut o det gillar han inte riktigt....

Nä, nu ska jag fortsätta titta på vakna med det voice, himla kul.. Särskilt rapattackerna hahahaha...
Puss...! 

Vill inte vara sur mera....

Ja, sur e väl bara förnamnet... E så trött, har fruktansärt ont i rygg o revben, illamåendet tar kål på mig o så har vi dessa spy-dagar som e så underbara...  O med detta blir jag såklart skitsur o det går ut över min stackars Martin...
Ibland borde han få pris för allt han får stå ut med, o om han blir trött på allt så blir jag galen... Jag får vara sur o grinig men inte han :-) det e inte lätt för honom...
O det e verkligen inte min mening att vara så sur o grinig men jag e helt slut.. Jag vill att veckorna ska gå fortare så att jag kan få må bra igen, o så att Martin kan få tillbaka sin glada o trevliga tjej igen...
Men men, vad kan man göra??

O inte nog med detta så har jag blivit tok-förkyld så nu e jag hes oxå o kommer förmodligen att tappa rösten till helgen, blir kul....Skit oxå..!

Jonas min prins o jag låg o kramades i ca 30-40 min igår, sååå mysigt.. Händer ju inte ofta nu för tiden... O igår kväll var han iväg på cirkus med David o Isabelle o han hade jätte kul... Han hade så mycket att berätta när han kom hem igår, sååå kul..

O i morgon ska Jonas till min mamma o sova där tills söndag. O jag ska åka med min syster Sandra till Skövde o handla något fint som jag kan ha på mig på Martins mosters bröllop på lördag.. Sen på söndag så ska vi hämta Jonas hos mamma o köra honom till hans kompis Annie som har födelsedagskalas..
Så denna helgen e helt fullbokad o jag jätte förkyld.... Ska bli spännande....

Nä, nu ska jag be Martin om ursäkt o sen ska jag skika iväg honom till Erik en stund o så ska jag vila framför teven o tycka synd om mig själv...
Tjing..!

Hyperemesis.... :-)

Ibland undrar jag ifall det e för mycket begärt att slippa hyperemesisen för ett tag.. Har haft en dålig period igen med kräkningar o illamående, e inte så himlans fräsch då...
Så jag ska strax återgå till sängen o mitt vilande igen innan min så snälla vän Jenny tar med Jonas hem från dagis så jag inte behöver hämta honom, har ingen ork alls till det....

Ånej, måste kila.... Krams!!

Full rulle denna helg :-)

Ja, helgen började med att jag o Jonas tog en tur till Vara på fredagen o där var vi hela dagen från ca halv tio till kl halv sju :-) det var skoj.. Vi hälsade på våra vänner Susanne o Jörgen + barnen, o där kommer det en fjärde liten knodd om ca 2 veckor, blir spännande :-)
O igår var det dags för sista träningsmatchen för Martin så den tittade vi på såklart :-) O min syster Sandra kom oxå dit en sväng o tittade, det var kul... Sen följde Jonas med Sandra hem i ett par timmar, dem hade jätte kul o Jonas var super nöjd när han kom hem :-)
Så härligt för honom, dem hinner ju inte umgås så mycket som dem gjorde förr...
 
O idag kommer David o Isabelle hit om en stund o sen ska vi gå till lekparken :-) ska nog möta Marie o Ebba där oxå, blir skojsigt...

O nu sitter Jonas bredvid mig här i soffan o målar lite o Martin dammsuger :-) så fint det blir..
O i morgon e det dags för föräldragruppen igen, ska prata om andningen :-)
 
Nä, nu ska jag fixa håret så jag inte skrämmer David o Isabelle när dem kommer hit... Men nu har det gått någon vecka så en ny bild e ju passande :-) Nu e vi i V.33.. :-)



Cirkus....

Japp, det kommer en cirkus till stan :-) jätte kul för Jonas tänkte jag.... Gick in på ticnet för att boka biljetter o gissa vad 2 biljetter kostar (1 vuxen o 1 barn) 465:- o sen ska man hämta ut dem till en kostnad av 45:-
Över 500:- för cirkus....
Jag måste säga att jag e måttligt upprörd, men ska försöka hitta ngn som vill gå med Jonas ändå, har ju lovat att han ska få gå... (jag lovade innan jag tittade på priset)
Jag hade så gärna gått men tyvärr så e jag ju allergisk o så länge dem inte använder allergifria djur så får jag allt stanna hemma...

Annars händer inte mycket, vi har varit en sväng på lekparken idag o nu så sitter vi o tar det lugnt... Martin lagar mat, jag tittar på gamla Beverly Hills avsnitt :-) o Jonas målar med vattenfärg...
Så mysigt...

O denna underbara graviditetsklåda e ju helt fantastisk :-) det kliar precis överallt, så underbart... Hade samma klåda med Jonas :-)
För övrigt så växer jag, magen e 31 cm nu o vad jag väger förblir osagt hahaha.... Kanske lägger in en bild sen i mån av tid... :-)

Nu ska jag ägna min tid åt teven o Jonas... Tjing..!

Mvc idag :-)

Ja, morgonen började med ett besök på mvc, mycket roligt... Det bästa av allt var att jag bara gått upp ca 1,5 kg sen förra besöket för ca 4 veckor sen :-)
Känns mycket bra.... Hihihihi...
Bebisen sparkade o slogs när vi lyssnade på hjärtljuden :-) O mitt blodvärde var sämre, men det anade jag redan så nu har jag varit på apoteket o köpt järntabletter :-) får se om jag blir något piggare...

O nu ska jag o Jonas gå till Kim o Marcus o leka, blir kul :-)
Martin jobbar hela dagen o kommer inte hem förrän 22, så vi får försöka hitta på saker så att tiden går lite fortare...
Längtar tills han kommer hem, har haft honom hemma i flera dagar nu så det e lite trist att vara utan honom... Längtar till sommaren då han e ledig i 8 veckor :-) blir mysigt...

Nä, nu ska vi kila iväg innan syster Sandra ringer, hon ville leka med oss idag :-)

Härlig dag i lekparken...

Så kul det var i lekparken idag, något som var väldigt roligt var att Martin kom ut efter att han hade städat :-) tycker det e kul när vi leker alla tre :-)
O min vän Marie e så glad nu :-) så härligt o se henne springa runt o le hela tiden... Hon förtjänar allt att vara lite glad..

Tyvärr så råkade vi på ett par himlans otrevliga barn i lekparken.. Så jag har en fråga, får man säga åt andra barn som man inte känner?
Dem var faktiskt jätte otrevliga, kallade våra barn för bebisar o var allmänt tykna, jäkla ungar.. Jag skakade i kroppen av ilska...
Dumma barn, jag brukar inte kalla barn dumma, tycker personligen att det e så fult att säga så men dem där barnen var verkligen dumma.... Fy bubblan...

O nu så e Martins bror David o Isabelle här o har ätit lunch med oss... O Davids kompis var här med sin motorcykel, mycket fin :-) så David tog en sväng med den...
O Jonas fick allt provsitta lite  :-)







Gissa om Jonas trivs här :-)

Lite kort från igår :-)


Jonas latchar på rutchkanan :-)


Min älskling dricker kaffe i solen, underbart :-)


Fina Isabelle dricker mjölk i solen....


Jonas landar efter ett snyggt hopp från altanen :-)


Hm David haha o Martin o Isabelle :-) o en liten skymt av Martins mamma oxå....

Korten på mig hoppar vi över, dem blev alldeles för stora för att platsa in här hahahaha....
Nu ska jag, Jonas, Marie, Ebba, Kim o Marcus till lekparken igen... :-)

Underbara Söndag...

Idag har vi varit på lekparken med David, Isabelle, Marie o Ebba, det var jätte skoj... :-) O så har vi ätit glass, mycket gott..
O stackars Isabelle ramlade i lekparken o bet sig i tungan...
           Nu ska vi snart bege oss till Martins mamma på middag, blir härligt... Har varit så underbart väder idag, vill knappt att dagen ska ta slut...
O Martin har spelat golf, tror det var bra för honom.... E ju ett tag sen sist :-)

Idag har jag gått så mycket att mina fötter bultar o smärtar, inge skönt alls....
O så träffade vi Martins vänner Erik o Thomas en sväng o gick en promenad med dem, det var trevligt...
Nä, nu ska jag vila mig lite så jag orkar med promenaden till Martins mamma på Skaraberg, e ju en bit att gå....
Krams

Påskafton idag :-)

Idag var vi uppe med tuppen :-) gick en liten runda på stan o sen gick vi till Jeannette o Magnus på lite fika.. Men jag o Jonas sprang ifrån en sväng o gick  påskparaden, det var skoj o så fick man godis oxå :-)
Så där var vi en stund o Jonas spelade Wii :-) synd att det e så dyrt annars hade jag köpt det, jätte kul spel ju....

Efter det så åkte Martin o hans bror David till vårat gamla förråd o hämtade det sista medans jag, Jonas o Isabelle åt lunch o målade påskteckningar :-) jätte mysigt..
O eftersom det var så himla fint väder så var vi tvungna att gå en sväng till lekparken oxå :-) där mötte vi Marie o Ebba.. O dem följde med oss hem sen o så fortsatte vi leka medans Martin lagade mat :-)

O nu har kvällen kommit o jag har nyss satt mig i soffan efter att ha strykt lite gardiner o skjortor... I magen spänner det mycket i kväll, det stramar åt alla håll o kanter :-)

Nu ska jag titta lite på teve med Martin o sen e det åter dags för sängen... I morgon ska Martin ut o golfa med sin pappa o några fler så då ska jag leka med Isabelle o David igen för David har jouren på brandkåren... Ska nog ringa Marie en sväng oxå om det e fint väder, så drar vi nog till lekparken igen :-) e så kul när barnen har roligt....

Sen på kvällen så bär det av till Martins mamma o Håkan på lite påskmat, blir gott...

O nu lite bilder från idag :-)



Påskgubben Jonas på väg till stan :-)



Axvalls IFs superstjärna Magnus Elg :-)



Påskparaden :-)



Jonas med sin fina traktor som han fick i påskpresent av sin mormor o morfar... :-)

Långfredag :-)

Idag började morgonen med att titta på Martins fotbollsmatch, mycket spännande.. Tyvärr så förlorade dem, men det var kul att titta...
Sen bar det av hemåt, vi åt lunch o sen var det dags att åka o hämta Jonas hos mormor, han hade haft kul där :-) O nu e vi hemkomna efter att ha varit hos Martins mamma o Håkan på middag, det var trevligt..
O så har Jonas läst godnatt saga för mig o Martin o sen läste jag för Jonas :-) det var mysigt....

Börjar känna mig riktigt trött nu, så det blir väl sängen strax... Ska ta lite fina bilder på mina killar i morgon så jag kan lägga in dem här... I morgon ska vi mysa bara vi tre, ska äta lite potatisgratäng o sånt gott... Blir nog jätte mysigt...

Så på söndag så bär det av till Martins mamma o Håkan igen på lite påskmat, blir gott..

Nä, nu blir det sängen för mig, tjing..!

UL idag :-)

Ja, i morse var vi uppe med tuppen jag o Martin, kl halv 8 hade vi tid på Antenatal... Känns bättre nu efteråt :-)
Jag har fotat bilden men jag hoppas att det syns bra i alla fall...
Här e vår bebis...



Så förutom detta besök så åkte Jonas till mormor igår, där har han allt kul :-) O vi hämtar honom i morgon på e.m......
 Jag ska inte göra så mycket alls idag, ska fika med Jenny o Julia kl 12 o så ska jag kanske en sväng till Marie i e.m när hon slutat jobba..
Martin jobbar till kl 21 i kväll, så jag e ensam hela dagen..

Nu ska jag stoppa i mig något att äta o vila lite....
Tjing...

Efterlysning.....

Idag kommer min syster Sandra hit o vi ska ta med Jonas o Jim till lekparken o sen blir det glass i glassbutiken :-) blir gott...
O så har jag fått en efterlysning idag... :-)
Jajamen, jag har fått en efterlysning på fler magbilder, så jag lägger väl in lite mer... :-)



Aningen lättklätt haha, men men... Nu e magen visad i alla fall haha....

Skriver lite mer om en stund...

Badhus o nya gardiner :-)

Morgonen började med en väldigt seg Irene :-) sen bar det av till badhuset, det var kul.. Jonas o Jim såg verkligen ut att trivas :-) Jag hade lite tråkigare men det kändes bra att hitta på något med killarna :-)
Hade tänkt att vi skulle iväg en sväng till lekparken oxå, men mina krafter har tagit slut, så nu jobbar jag vidare med kvällsmaten istället, blir spagetti o köttfärssås :-) blir gott...

O så har jag fixat nya köksgardiner, så fina... Mina förra hade löv o mina nya har blommor.. Kändes lite mer somrigt o jag e i stort behov av sommaren nu hahaha... Skulle vara så skönt ifall det ville bli sommar snart....

Nu e Jonas o Jim ute på framsidan lite o spelar boll :-) O jag ska återgå till maten...

Saknar min Martin väldigt mycket... Längtar så tills det blir onsdag....

Massor med barn o barnkalas....

Ja, då har det varit många barn i min närhet idag :-)  Jag o Jonas har lekt med Isabelle, Kim, Marcus, Ebba o Marie, livligt men kul... :-)
O sen efter det så var det dags att gå på kalas, Jonas kompis Elise har blivit 5 år o det skulle firas....

O sen kom min lillebror Jim hit o han ska stanna här tills på onsdag, blir kul... Imorrn ska vi till badhuset :-) det gillar jag.. Tyvärr så får jag inte plats i min bikini så jag får titta på denna gång... :-(

O min älskade Martin har åkt till Danmark idag med fotbollslaget, saknar honom massor... Vill att han kommer hem men samtidigt tycker jag att han förtjänar detta så som han sliter o får stå ut med mitt tjôt hela dagarna....
O sen går ju dagarna rätt snabbt så han e snart hemma igen, blir kul...

Nu ska jag släpa ut min son ur duschen för han lär knappast inte gå ur den frivilligt hahaha...

Äntligen fredag :-)

Åh, så skönt med fredag.. Då kanske min Martin vill sitta uppe en liten stund i kväll med mig o titta på teve :-)

Förutom det så sitter jag här i soffan o funderar på om jag ska bege mig ut på en promenad idag, känner mig allt lite seg.. Ska kanske ringa en vän att promenera med...
O min lilla Jonas e så fin, igår var vi ute på lekplatsen i flera timmar, var så fint väder.. Längtar lite tills han kommer hem sen :-) vill kramas..

O så har mina fingrar svullnat lite så snart kan jag inte bära min fina förlovningsring längre :-( jag vill inte ta av mig den.... Dumma fingrar...
Jaja, nog om det.. På söndag åker Martin iväg till Danmark på träningsläger med fotbollslaget, blir ensamt, men jag ska allt stå ut... Har ju Jonas o så kommer min lillebror Jim hit medan Martin e borta, så jag ska roa mig så gott jag kan med pojkarna.. Har planer på att gå till badhuset osv, blir kul...

Nä, nu ska jag titta lite på teve, sen får det bli dags för en promenad, här kan jag inte sitta hela dagen hihi...
Tjoing

Muckimecki

Det ordet sa Jonas för ett tag sen men jag o Martin kunde inte tyda det hahaha.. Men nu vet vi.. :-)
Jag bad Jonas hämta mina tuggummin i min jackficka, då svarar Jonas, kan du hålla min glass när jag hämtar dina muckimecki hahahaha.. Jag skratta som en tok...
Sicket ord....
Martins brorsdotter kallar tuggummi för tuggamej :-) himla sött det oxå hahaha

Idag e en riktigt dålig dag, förutom det jätte fina vädret. Jag mår riktigt dåligt idag.. Skulle vilja sova de närmaste veckorna.
Fick ett samtal från Antenatal idag o jag har fått en ny tid ang UL nästa torsdag.. Känns bra..!

O snart ska vi ut en sväng, jag vill köpa en ny hemtelefon.... :-)

Jo, jag gör en liten efterlysning oxå här på bloggen..
Jag söker ägaren till en ljusgrå tröja med dragkedja i mitten o med texten black and white på..
Den hänger här i hallen o jag kan inte hitta ägaren... :-)

Jaha, då bär det av utåt....
Tjing..! 

Irene

Lycklig, sambo & mamma till 3 underbara prinsar..

RSS 2.0