Nu e Jonas hemma igen :-)

Äntligen e han hemma :-) som jag har längtat..
När vi kom hem så öppnade Jonas sitt paket som han fått av våra vänner Patrik, Pernilla o Savannah, det var ett jätte fint grått linne med en stor spindel på o det har han haft på sig enda sen dess :-)
Tack så jätte mycket, han älskar det :-)
        Vi har även köpt en ny matta till hans rum med en bilbana på, haha så glad han blev :-)
O så en bild på mina killar, Jonas försöker busa med Kasper, men Kasper e inte särskilt imponerad :-)



O sen efter att vi ätit lunch o vilat lite så bestämde vi oss för att åka till badstranden, såå underbart i detta väder..
Tyvärr så kan ju inte jag bada men dem andra gjorde, vi 4 åkte dit tillsammans med David, Isabelle o Jonas H.... 
Lägger in lite bilder från dagen :-)

  
Killarna spelar lite fotboll :-)

 
Jonas äter glass...

 
Isabelle ville oxå vara med på bild :-)

Ja, då var denna dagen gjord.. Just nu sitter Martin o Jonas o leker med bilar på balkongen. Jonas får allt vara uppe lite idag, nu när vi inte sett honom på 1 vecka :-)
Har precis gett Kasper lite mat o nu ligger han i babygymmet o spanar in fondväggen i vardagsrummet :-) jag tror han gillar den.... Hihi.!
Nu ska jag dricka lite Coca-cola :-) Tjing..!

Idag kommer Jonas :-)

Inte långt kvar nu, han ska vara i Skövde kl 12:09 :-) Längtar så tills jag får hålla om honom, har saknat mig sjuk efter honom. Han e ju så söt, igår när vi pratade så berättade han att han hade köpt presenter till Kasper, för det gör ju alla andra :-) Sööt.!
Han ville dock gärna berätta vad han köpt o vilka färger, o om jag inte misstog mig så har han köpt en ljusblå mössa med gula stjärnor på o så har han köpt dreggellappar..
Vilken underbar kille jag har.

I natt har Kasper vaknat ca 3 ggr, inte så farligt men sen nu på morgonen så har det allt varit livat, inte för mig för jag har sovit men Martin har kämpat :-)
När jag vaknade så tog jag Kasper o då somnade han, det var skönt. Då utbrast Martin att han äntligen kunde gå på toa, så jag antar att det varit fullt ös här på morgonen :-)
      O så ringde bvc o pratade med Martin, så vi fick en tid på torsdag, ska bli kul att väga o mäta Kasper, vet inte om han blivit så mycket tjockare sen förra veckan men han känns i alla fall längre :-) Vi får se..

Nu sitter Martin på balkongen o myser med en kopp kaffe :-) helt rätt efter hans livliga morgon o jag ska strax göra mig i ordning. Vi ska till omsorgskontoret idag o skriva på faderspappren :-)
O så måste jag tillägga att Kasper har världens bästa pappa... O Jonas har världens bästa låtsaspappa :-) (jonas egna ord om vad Martin e till honom)
E så glad att jag kan ge mina barn den allra bästa... Han har ett hjärta av guld.!

Nu ska jag fortsätta att göra mig i ordning :-)

1 dag kvar :-)

1 dag kvar tills min stora prins kommer hem, saknar honom såååå...  :-) Han ringde nyss :-) så glad jag blev.. Min goa prins...!
Har tagit en söt liten bild på Kasper när han sover tätt intill sin armhåla :-) Så himla gullig..!


Vilken liten sötnos.. :-)

O så har Marie o Ebba varit här med en present till Kasper :-) O jag var ju bara tvungen att ta ett kort på Ebba, hon e ju sååå söt.!
Hon e stor nu, blir ju hela 2 år om 4 månader..


Fina Ebba.!

Nu ska jag bege mig ut på balkongen o solen :-)
O så får vi besök av våra vänner Patrik, Pernilla o Savannah lite senare idag :-) blir skojigt...

Måste gå o prova min förlovningsring oxå, den vägrar passa efter graviditeten, jag blir vansinnig... Den SKA på.!

Min älskade Martin.. :-)

Han gör mig så lycklig, ja han e helt underbar :-)
Man skulle kunna tycka att detta med att skaffa barn kanske e en prövning men inte för oss :-) allt bara flyter på o vi hjälper varandra, byter av varandra o tar hand om varandra :-)
Jag e oerhört lycklig som fått en liten prins med en sån underbar kille...
      Idag när jag stod i köket o fixade i ordning lite pasta/kycklingsallad så kommer mitt hjärta fram med kameran i högsta hugg :-) o såhär fina blev vi...


Så skönt att man inte ser sliten ut i alla fall :-)

Måste självklart tillägga något som jag glömt :-) Martins fotbollslag vann i fredags med 8-2 mot Saleby :-) Jag e mycket stolt över killarna :-)

Idag har vi varit på en riktig lång promenad, det var svettigt.. O lilla Kasper sov så gott i vagnen, vaknade en sväng men somnade fort i pappas famn när vi satt oss för att ta en glass :-)
Själv så har jag varit till affären o köpt inbjudningskort till Jonas 5-års kalas.. Tänk att min kille blir 5 år om ca 2-3 veckor, det e ju jätte stort.. Kan inte fatta hur fort dem åren har gått..
Jonas ska få ha 2 kalas, 1 kalas för familj o vänner o sen 1 för några dagiskompisar, ska bli jätte kul :-)

Pratade med Jonas idag oxå, han har badat ihop med några grannbarn där borta :-) o han har jätte kul, e så skönt att höra det :-)
Nu ska jag återgå till Martin o fotbollsmatchen på teven o vänta in Kasper som vaknar om ca 45 min för ytterligare en portion mat :-)

Då var denna 30 gradiga dag snart över :-) Hur blir vädret i morgon???

Söndag idag :-)

Ja, då var det söndag idag, inte för att jag märker någon skillnad som e ledig hela dagarna men ändå..
      Nu e det bara 2 dagar kvar tills min underbara Jonas kommer hem igen :-) längtar såååå mycket efter honom.. Ska ringa honom om en stund o prata lite, igår när vi pratade så berättade han att han skulle åka u-båt (haha, han menar motorbåt) o att han skulle fiska hajar :-)
Inget fel på hans fantasi i alla fall :-)

Kasper e piggare på f.m nu, o e lite vaken faktiskt.. Han vill dock ligga i våra famnar hela tiden när han e vaken :-) Han e så gosig. Jag låg nyss intill honom i soffan o bara mös o luktade på hans huvud, det luktar så gott :-)
Han har så fina ögon, dem e så stora o fina.. O han tittar så mycket på oss, jag undrar allt vad han tänker :-)
       Nu sitter han i babysittern o skriker på mig :-) Han låter lite som exorsisten när han sätter igång :-)

O när Kasper har ätit nästa gång så ska vi nog bege oss ut på en promenad, blir skönt i det vackra vädret..

Igår var vi på kalas i Grästorp för Martins mosters barn, dem blir 4 o 6 år :-) Det var jätte trevligt o vädret var ju helt fantastiskt. När vi kom hem på kvällen så gick jag o Marie ut o tog en kaffe på Stadt, det var trevligt att sitta där en stund :-)

O min stackars Martin har tandvärk igen... Så han ska bege sig iväg till David o hämta alvedon, jäkla apotek som har stängt på söndagar, tycker faktiskt att dem ska ändra på det..

Nu ska jag mysa med Kasper igen, han e såå go... Tjing.!

Underbara sommar :-)

Vilket härligt väder vi har :-)
Idag har jag, Martin o Kasper storhandlat, härligt.. O om en stund ska vi ut på stan o titta lite :-) Väntar på att Martin ska dammsuga färdigt o på att Kasper ska vakna o få lite mat i sig..

O så har pappren från Skatteverket kommit idag, så jag ringde omsorgskontoret o bestämde tid i nästa vecka då vi ska dit o skriva på pappren så Martin kan bli pappa på riktigt :-)
O så har vi bestämt Kaspers alla namn :-) jätte kul ju... Men jag tror nog att jag behåller dem för mig själv ett tag till....

Igår när jag pratade med Jonas, så var dem på väg ut för att äta middag o han berättade att han hade badat 2 ggr o så skrattade han lite o avslöjade att han hade ätit lite godis... Fastän det inte var lördag :-) sååå söt..
Saknar honom masor nu när han e borta, jag vet att det e bra för oss båda men ändå väldigt jobbigt. Längtar så tills han kommer hem igen.
Min vän Jeannette frågade mig igår hur det kändes, o direkt kände jag tårarna bränna innanför ögonlocken.. Kan inte prata o knappt skriva om min underbara kille som inte e hemma utan att jag vill börja gråta.. Men men, inte långt kvar nu tills han kommer hem..

O lilla Kasper hade en dålig dag igår, vi tror att det var magknip så stackarn skrek halva dagen, men han sov gott i natt o har sovit bättre idag..
Kände mig så hjälplös igår, sån tur att jag har Martin att bytas av med :-)

Nu börjar Kasper att vrida på sig så jag ska strax mata honom o sen ut i det underbara vädret igen.. Förresten så träffade jag en gammal vän Emelie vid Coop idag, väldigt kul :-)

O så vill jag tacka alla vänner för dem fina presenterna till både Kasper o Jonas, underbara ni e :-) Tack..!

All denna smärta....

Ja, först all smärta under graviditeten o nu detta... Var på KSS o fick med mig några saker hem som skulle vara till hjälp, men idag har jag ondare än jag haft de senaste dagarna.. Någon vill mig illa :-(

Så här ligger jag på sidan i soffan (eftersom svanskotan ömmar så) med smörjad o lindad fot.. TENS-apparaten funkar nog inget vidare, har ju mycket ondare i svanskotan idag...

Nog om detta..!
Idag har jag, Martin o Kasper varit på promenad, det var trevligt :-) Ska ringa till Jonas om en stund oxå, igår när jag ringde så var han på väg till hamnen med Sandra, Helena o min lillebror Daniel :-) Han var såå glad, jätte härligt att höra..
          Ikväll så ska jag, Martin o Kasper till våra vänner Jeannette o Magnus :-) Martin ska hjälpa dem att flytta grejer o jag o Kasper ska bara ha det trevligt :-)

O våran lilla Kasper fick godkänt av doktorn igår :-) härligt.. Han e dock ganska missmöjd med allt annat till o från, så jag ska sova middag med honom snart..
Behövs nu när jag förlorar så mycket sömn på natten.... Älskade unge :-)

Älskade Jonas...

Ja, då har min lilla Jonas åkt till Stockholm med min syster Sandra.. Känns så tomt o så fort jag börjar tänka på honom så fylls mina ögon :-(
Han har åkt till Stockholm ca 2 ggr/år med Sandra sen han fyllde 1, men fortfarande mår jag så dåligt när han åker o gråter varje gång.. Ibland vaknar jag även på natten o gråter av saknad.. Jag tycker att jag borde vara lite van vid det här laget men icke...
Han ringde förut när dem hade kommit fram till Stockholm o berättade att dem snart var framme :-) kändes bra..!

För övrigt så har Kasper varit på Martins match för första gången, ingen höjdare direkt.. Han vaknade o skrek en del så jag missade väldigt mycket av matchen :-) men vad kan man begära av någon som bara e 1 vecka gammal :-)
Tyvärr så förlorade dem matchen o Mellby vann med 3-1... Men nya tag på fredag :-)

O nu sitter jag o Martin o tittar på matchen mellan Serbien-Sverige, ser ju faktiskt riktigt lovande ut :-)
Kvällen blir lugn, hade hoppats på en kvällspromenad men vet inte riktigt om min fot tillåter det, hade dock varit lite mysigt..
Ska återgå till min godispåse nu :-)

Godmorgon :-)

Då har min älskade Kasper blivit 1 vecka gammal :-) Han e så fin, ganska gnällig men det gör inget när man e så gullig :-)
Har varit en bra natt, Kasper vaknade kl 01 o 05 för lite mat, sen så gick Martin upp vid ca 07 o då åt säkert Kasper lite men jag vaknade inte :-)
O vid ca 5-6 tiden så kom Jonas in o la sig hos oss, det var mysigt.. Idag ska han åka till Stockholm med min syster Sandra o kommer hem om 1 vecka.. Kommer sakna honom massor ju, e så länge sen nu som han var där men men det e nyttigt för honom. Han behöver nog lite egentid med Sandra o bara få vara Jonas för en stund..

Idag ska vi ju lämna Jonas o Sandra vid tåget i Skövde o i morgon ska vi på återbesök på BB o då ska dem även kolla min svanskota o min högra fot, jag ska få en tensapparat för svanskotan.. Jag förstår inte vad jag har gjort, smärtan e nästan olidlig, o sjukgymnasten sa att om jag har riktigt otur så har jag knäckt den under förlossningen o då lär jag ha ont ett tag framöver.

O nu väntar jag in att svullnaden i händerna o ansiktet ska försvinna så jag får bli smal igen, längtar så efter min förlovningsring som legat i badrumssskkåpet i ca 6 månader nu.. Jag provar den varje morgon men blir lika besviken varje gång då jag bara får den till halva :-(

Nu ska jag göra mig i ordning för dagen o skicka ner Martin till förrådet, med denna värme ute så behöver jag andra kläder än mamma-kläder.. Har ju inte haft något annat att ha på mig sen Kasper föddes eftersom vi lagt mina gamla kläder i en säck i källaren o tappat bort nyckeln men igår bröt sig Martin in i förrådet :-)
Längtar så efter mina gamla vanliga kläder o nu när det mesta av magen e borta så borde jag ju kunna komma i några av kläderna i alla fall...

Ska gå o pussa lite på mina barn först :-) 

Lite bilder på oss :-)


Älskade Jonas :-)


Älskade Kasper... :-)


Min underbara familj :-)

Så då har man försovit sig :-)

Ja, här har vi inte haft en enda tid att passa sen Kasper föddes förutom idag o vad händer, jo vi försover oss o missar fotograferingen till tidningen... Skit oxå... Men men, det var ju trevligt med en liten utflykt :-)
             Inte lätt att passa morgon tider när man lider av sömnbrist haha...

Har nyss pratat med BB-vård i hemmet, dem ringde o frågade hur vi mådde :-) trevligt.!
O nu sitter vi o fikar lite med David o Isabelle, fast Isabelle o Jonas leker mest :-) o så tjafsar dem oxå, jag o David sitter i vardagsrummet o skrattar åt dem :-)

O så måste jag berätta om min, Jonas o Kaspers promenad igår när Martin var på fotbollsträning :-)
    Det hela började med att Kasper skulle få ny blöja, så jag påbörjar blöjbytet när han från ingenstans börjar kissa o bajsa överallt, så det var bara att börja om från början.. Så var han ju klar efter det o på med alla kläder o vi beger oss till vagnen o då, då smattrar det till i blöjan :-) så vi vänder på klacken o beger oss in i badrummet en gång till.
Efter det blöjbytet e vi äntligen klara, så ner med Kasper i vagnen (Jonas har väntat påklädd o färdig vid ytterdörren hela tiden) o så börjar vi promenera mot Ica, dock med Kasper gnällandes i vagnen, hela tiden..
Halvvägs till Ica inser jag att Kasper inte komme att sluta skrika förrän han fått något i magen, så jag ropar på Jonas som e några meter framför mig på sin sparkcykel att vi nog måste bege oss hem med en gång..
Så hemåt blir det o Kasper får mat, sen påbörjar vi promenaden igen o nu med 10 minuter kvar tills jag ska lämna in en film som vi hyrt kvällen innan.. Jag hann.!

Underbara Kasper :-)
O underbara Jonas som bara accepterar utan gnäll... Han e så duktig o han har sån förståelse med Kasper :-)
Det gör honom inget att Kasper kanske skriker en del o väcker honom på natten..
Ja, Jonas e toppen :-)

Nu ska jag sluta skriva o ägna mig åt min älskade Martin :-) Han e så fin..!
Jag frågade honom igår ifall det blivit som han trott nu när Kasper var ute, då pussar han mig på kinden o säger; nä, bättre :-)
Så fin han e..!
Ja, jag e helt klart oerhört lyckligt lottad som har mina 3 underbara killar... :-)

O lite bilder på mina prinsar :-)


Lille Kasper vilar :-)


Snygga Jonas :-)

Mina underbara prinsar... :-)

Dem e så vackra mina prinsar.. Igår när Kasper fick sitt allra första bad i sin nya badbalja så ville inte Jonas vara sämre, så Jonas hoppade i badbaljan när Kasper var färdigbadad :-) så himla söt..!

I natt har det varit lite lugnare men ännu lugnare skulle inte skada :-)
Fick dock lite sovmorgon av Martin, mycket snällt av honom...
Min högra fot e jätte fin men gör jätte ont, jag har nästan mer ont nu än när den var svullen, undrar så vad det beror på...
O min fina svanskota värker så fruktansvärt mycket att jag knappt vågar resa på mig eller sätta mig ner längre.. Igår när BB-vård i hemmet var här så sa hon att jag nog kunde räkna med ca en vecka till innan smärtan skulle ge sig, fy säger jag bara... Så nu hoppas jag att veckan kommer gå fort..

På tisdag så åker Jonas till Stockholm med min syster Sandra, dem åker ju varje sommar men den här gången känns det extra konstigt... Dem brukar ju även åka en sväng på vintern oxå men det gjorde dem inte i vintras så nu har han inte varit ifrån mig så länge på 1 år..
Men jag tror att det blir bra för honom att komma bort lite o få vara bara Jonas för ett tag.. Här hemma e det ju full rulle nu för tiden..
Men han e snäll Jonas, jag har dock haft väldigt dåligt samvete över att jag kanske inte hinner med Jonas på samma sätt som förut, sen e det jobbigt när man känner sig så trött hela tiden.. Men det lägger väl sig snart :-)

Martin e guld värd, han e fantastisk med oss allihopa.. O kärleken i hans ögon när han tittar på Kasper e obeskrivlig, han fullkomligt lyser :-)
Det e så skönt att ha honom hemma hela dagarna, blir nästan nervös inför hans fotbollsträning i morgon kväll, då jag ska vara ensam med barnen :-)

O i morgon kommer min mamma o resten av gänget för att titta på Kasper :-) blir trevligt.. Så ska vi ordna så jag får alla våra bilder på datorn överförda till skiva så att jag kan framkalla dem sen :-) Vill ju ha in bilderna i album..

Nä, nu ska jag återgå till vilandet.. Kasper har precis fått mat o vilar så jag får väl passa på att göra samma sak, Martin o Jonas leker med Jonas nya garage som han fick av svärfar för ett par dagar sen :-)
O ikväll blir det potatis o kalops :-) gott va??

Underbara natt :-)

Ja, i natt var helt klart den bästa natten på länge :-) Kasper vaknade kl 24, 01, 02, 04 o 06:30 skrikandes :-) underbart!
         Vi känner oss måttligt sega idag haha..
O kl 04 så hittade vi även Jonas i sovrummet, han hade vaknat tidigare av att Kasper skrek :-) så söt han e.. O när Kasper börjar skrika vid 04 så ska ni inte tro att Jonas blir irriterad eller så, nä han sätter händerna för öronen, vänder sig om o somnar om hahaha.. Vilken störtskön kille.. :-)

Idag ska vi till David, han fyller 28 år o sen ska vi till svärfar o äta middag :-) blir jätte trevligt...

Vi tog oss även en liten promenad igår, Kasper har fått både presentkort o pengar så vi var ju bara tvungna att gå ut o köpa honom något fint..
O just nu sitter vi o väntar på att BB-våd i hemmet ska ringa, dem ska komma hit idag o titta till oss...

O fina lilla Kasper ligger i sitt babygym o myser o Jonas duschar, måste ju vara fin om vi ska ut o dansa kring midsommarstången :-)
Kan ju inte sluta fotografera mina fina killar...

Nu ska jag kika vidare på nätet innan det e dags att ta tag i dagen... Tjing.!

Min underbara sambo o våra underbara prinsar... :-)

Här kommer bilder på våra fina prinsar Jonas o Kasper :-)





Våran lilla Kasper har tyvärr rivit sig jätte mycket i ansiktet, han har så långa naglar... Stackarn..!

O så på den stolta fadern :-)





Modern e oxå jätte stolt, men inte riktigt lika fin på bild för tillfället haha.. Återkommer med en smalare o fräschare tillvaro :-)

Mina underbara killar :-) Älskar dem mest av allt... E sååå lycklig nu..!

Våran bebis e född :-)

Ja, igår på min egna födelsedag vaknade jag upp med värkar o så kl 22:24 var våran lilla kille ute :-) Så fin..!
Ingen vidare förlossning om ni frågar mig men huvudsaken e att det gick bra..
Våran lilla kille vägde 3605g o var 51 cm lång, alldeles perfekt med andra ord.. Lyckan jag känner går inte att beskriva, känns dock overkligt fortfarande..
Har dock väldigt ont i kroppen, men så fort jag mår lite bättre så ska jag lägga in lite bilder på våran kille..
Han har inget namn ännu o det spekuleras vilt i umgänget omkring oss :-) riktigt kul att lyssna haha..

O så tackar jag för alla gratulationer :-)

Så nu e jag o våran kille födda 16/6 o Jonas 16/7 :-) man skulle kunna tro att jag gillar siffran 16 :-)
Nu ska jag försöka få i killen lite mat innan Jenny kommer förbi för att titta på honom..
Tjing..

Mina fina killar :-)

Ja, jag måste berömma mina fina killar lite :-) Idag har vi haft en jätte bra dag.
            Först var ju Isabelle här emellan 6:45-14, det var kul. Barnen följde även med mig på stan en sväng för att göra lite ärenden, vi gick till lönekontoret, Ica o så till Gustavssons för att beställa tårta till i morgon :-)
När vi kom hem så åt vi lunch, sen var det dags för mig att sova middag :-) riktigt härligt.... Sen kom David o hämtade Isabelle. Martin o Jonas begav sig då till lekparken medan jag påbörjade mitt födelsedagsbak, blev kanelbullar o kakor med chockladsmak (i formen o konsistensen så påminner dem om colakakor)
Jag blev mycket stolt över mitt bak, hade dock inte blivit några kakor om inte Martin o Jonas kommit hem, degen o jag kom inte riktigt överens, så mitt tålamod höll på att brista :-)
           Så kom Sandra hit en sväng o provsmakade, det var trevligt..
Sen begav vi oss iväg till Axvall o ännu en match :-) det hela slutade 2-2, vädret var dock helt fantastiskt. Jag fick sitta ner hela matchen eftersom min högra fot e så svullen att den börjat smärta så oerhört, jag skulle nog inte klara av att stå en hel match..

Men i stora drag så har det varit en himlans bra dag.. Ser fram emot i morgon när det kommer lite gäster..
Tyvärr så kan inte min familj komma men Martins mamma o Håkan, pappa, mormor o Åke, David o Isabelle, Jenny o Offe o Sandra kommer i alla fall så det blir nog himla trevligt..

Nu ska jag strax bege mig till sängen, men först ska jag lägga in en fin bild på min högra fot :-)



Den ser ännu värre ut i verkligheten :-)
        Jag hoppas att den lille rackarn vill titta ut snart, för jag klarar snart inte av att gå på foten om den fortsätter svullna o värka.. Blir en spännande vecka :-)
Nu ska jag sova.. Tjing.!

Underbara graviditet :-)

Ja, jag måste ju säga att det här med att vänta barn e ju helt fantastiskt :-) Antar att man mår som man förtjänar, har väl inte varit tillräckligt snäll förra året o straffas nu helt enkelt :-)
I natt har jag sovit som en gud, förutom att jag vaknade 2 ggr men det gör jag ju varje natt.. O inte nog med det så har även Martin sovit i sovrummet i natt :-) så himla skoj med lite sällskap..
Jag börjar faktiskt tröttna på att han alltid lägger sig i soffan, snacka om känslig kille som inte står ut med lite snarkningar i ett par månader :-)

Idag var vi uppe med tuppen, det e planeringsdag på dagis idag så då har dem stängt så Isabelle e här medan David jobbar, så hon klev in här vid ca 6:45 i morse.. Nu håller Isabelle o Jonas på o leker med hans nallar som han har börjat klä med både blöja o bodys :-) så nu har dem var sin bebis att ta hand om :-) så gulliga dem e..

Blir väl en sväng till lekparken sen oxå, Isabelle var väldigt sugen på det.. Blir spännande med tanke på mina ömma fötter haha...
Måste ju säga att det e skönt med lite smärta såhär innan, men tanke på den smärta som väntar :-)

O Martin har precis begett sig ut till bilen för att tömma den på alla våra grejer, för om en liten stund ska han lämna in den på lagning o så får vi tillbaka den omkring den 25/6, ska bli kul att få se den utan rost, buckler o annat tråkigt...

Så måste jag passa på att klaga på dessa dumma mopedister, jag hatar dem!!
Dem ställer sig utanför balkongen o bara gasar, dem åker inte förbi som man skulle kunna tro, utan dem bara står där som ett gäng idioter.
Igår när vi åt middag så hängde dem här utanför, jag blev vansinnig o skulle precis till att skälla ut dem efter noter när dem beger sig iväg. O då stod det 2 killar med var sin moppe o bara gasade o sen satt det 4 tjejer o 1 kille på trottoaren nedanför balkongen o skrek.. Varför?
Måste ju säga att jag tycker synd om föräldrarna som köper hela mopeder till ungarna när dem egentligen inte behöver köpa hjulen i alla fall, där skulle dem allt kunna tjäna en hacka..
Dumma, dumma mopedister...!

O med bebisen finns inga nyheter, den ligger stadigt i magen :-) o jag tror faktiskt att den tänker stanna där ett tag till.. 
Nu ska jag titta på när Isabelle o Jonas äter frukost o sen blir det nog duschen...
Tjing...! 

Dumma, dumma fot....

Nu har inte bara fötterna svullnat o den högra mer än den vänstra, utan nu värker det konstant i den högra hela tiden, känns dock bättre när jag inte går men det gör ändå ont.. Förstår dock inte varför min lilla vän där inne vill mig så illa, skulle vara så skönt ifall den lille trollungen ville titta ut, så att jag kan få äta, gå o fungera som en vanlig människa igen.
Men men, den verkar inte ha så bråttom hahaha...

Idag har jag trots min värk i foten, tagit med Jonas till lekparken så att han fick leka med en dagiskompis :-) det tyckte han var himlans kul, ska nog ut en sväng med dem i morgon oxå... O så kommer Isabelle till David idag så det kanske blir lite lek med henne oxå i veckan :-)

Min duktiga Martin spelade en golftävling idag, o vann :-) så han får åka o spela en match i augusti sen, kommer inte riktigt ihåg var det var men det e en bit bort :-) o så vann han en ny golfbag :-)
Han såg himla nöjd ut när han kom hem i alla fall.. O med dagens fina väder så måste det ha varit himla kul att spela.

O ikväll ska Martin laga våran favoriträtt med bacon o fläskfilé med ris :-) inte illa alls...
Men just nu e han o tittar på när David spelar en fotbollsmatch, jag o Jonas valde att stanna hemma, jag sov o Jonas har spelat playstation 2 :-)

Nu känner jag dock en stark längtan efter att få fram den lille, orkar inte gå tjock längre. Önskar att det fanns något jag kunde göra som satte igång allt eller att det åtminstone fanns ett litet tecken på att kroppen e lite på gång, men nej.
Vi har dock fått en ny tid i veckan då vi ska in igen för att se ifall kroppen e lite redo o i bästa fall om kroppen  e det så hjälper doktorn nog mig med en igångsättning, men om jag känner min kropp väl så e den nog inte så redo.. Tyvärr.!

Nu ska jag titta lite på teve o vänta in Martin, längtar så tills kvällsmaten trots mitt ständiga illamående idag..
Tjing..!

Min vackra prins :-)

Så himla fin min kille e :-)

Min älskade lilla trollunge :-) Kom ut nu..!

Ja, idag e det egentligen dags men vi går visst på övertid.. Den lille rackarn vill inte ut, inte så konstigt att den ska ta tid på sig med tanke på vilken lurifax den har till pappa :-)
Så idag kommer det bilder på tjockismagen i 40 fulla veckor, trodde jag inte för ett tag sen :-)



Igår var vi iväg till antenatal o träffade doktorn men han hade inga bra saker att säga, ingen liten trollunge som e på väg ut än i alla fall..
Måste erkänna att det känns trist, jag längtar så efter den lille... :-(
            Ja, igår var en jobbig dag, men jag har världens finaste kille som stöttar mig, han var en riktig pärla igår när mitt tålamod brast..
Det e ju inte så lätt för honom heller när jag mår som jag mår o det inte blir som vi vill.. Det finns nog ingen bättre kille än Martin :-)
Jag vet att doktorn vill oss väl men jag kan ändå inte låta bli att känna mig ledsen o besviken. Så i mina tankar tycker jag att han e himlans dum..

Men vi hade kul igår oxå, vi firade ju 1-årig förlovningsdag :-)
O så for vi iväg på studentmiddag hos Martins ena kusin, det var jätte trevligt. God mat o trevligt sällskap o Jonas hade en hel drös med ungar att leka med, fast han lekte mest med Isabelle o Axel :-) Så spelade han lite dataspel oxå, han e så duktig min lilla kille..
Han e en riktig fena på dataspel o tevespel :-)

När vi kom hem kröp vi alla tre ner i soffan o mös med godis o chips till Talang :-) så mysigt..

O idag har jag inte hunnit göra mycket, mått illa som vanligt, Jonas duschar o Martin e på fotbollsträning. Jag har dock bäddat i ordning i barnvagnen, ser jätte mysigt ut, jag skulle gärna krypa ner om jag fick plats :-)
Har ordnat lite i bebisens garderob oxå, så nu väntar jag bara in spjälsängen som svärfar håller på o målar om, ska bli jätte kul att bädda den :-)
O så ska vi storstäda idag, det behövs verkligen... Det ska skrubbas i varenda vrå :-)




Nu e det....


1 dag kvar till bf :-)
2 dagar kvar till bf :-)
3 dagar kvar till bf :-)
4 dagar kvar till bf :-)
5 dagar kvar till bf :-)
6 dagar kvar till bf :-)



Firar förlovningsdag idag :-)

Jajamen, idag har jag o min fina Martin varit förlovade i 1 år :-) o snart tillsammans i 2,5 :-) underbara år...!

Nu sitter jag här uppe med tuppen o Jonas klev precis upp med hela famnen full av kläder smög han in på toaletten :-) så söt.!
O så har jag förstås en himlans dålig morgon, mår skit.. Men det e ju inget ovanligt direkt.. Har ju mått illa i 35 veckor nu så det e ju inget nytt...

Nä, nu ska jag surpla i mig lite nyponsoppa som blivit veckans nya frukost när inget annat går ner utan att vilja vända på halva vägen...
Tjing.!

Åh, en bebis e född :-)

Ja, då har min vän Erica fått sin lilla kille :-) så kul för dem. Undra vad han ska heta :-)

Idag har jag inte gjort så mycket, legat hemma o tyckt synd om mig själv.. Sen åt jag lunch med Martin, det var trevligt :-) 
O så har Jonas gått sin sista dag på dagis, nu e han ledig hela sommaren :-) Ska bli kul att ha honom hemma nu...   
O Martin har jobbat sin sista dag idag så nu har han semester i 8 veckor... Ska bli jätte kul att få lite sällskap här hemma om dagarna nu när jag gått sjukskriven sen den 26/3...

O när Martin hade sin skolavslutning idag så for jag o Jonas till svärmor Anette för Isabelle var där o Jonas ville så gärna leka lite. Så vi lekte o åt middag där, det var trevligt o så kom Martin o hämtade oss sen..

O så har jag tvättat idag o strukit lite med, så nu e jag allt bra trött i kroppen.. O min vän Agneta kom hit en sväng o pratade lite o hämtade sin ena bunke som hon glömde här en gång..
Men hon gick nyss...

Nu e jag trött o ska snart krypa ner i sängen, e ju en dag i morgon oxå.. Då e det ju stundentfirande osv..
Tjing.....!

Shopping med tjejerna....

Idag har jag shoppat med Jenny o Matilda :-) det var kul. Jag köpte 2 bodys med tillhörande byxor o 1 tjockare tröja, till Jonas köpte jag kalsonger o strumpor, o så glad han blev :-) Så himlans söt, han provade alla strumporna o alla kalsongerna...
Tänka sig att man kan bli så glad av lite underkläder :-)

När jag kom hem var jag väldigt trött, hamnade på soffan.. Martin lagade middag innan han for på fotbollsträningen, sen så pratade jag lite med mamma i telefonen medan Jonas spelade playstation 2..
          O så fick jag besök av svärmor Anette, hon hade oxå varit ute o shoppat :-) Hon hade handlat ett vitt spjälsängskydd, 2 snuttefiltar med laban på, lakan o sängkläder till barnvagnen med mumin, 1 blåröd body med äpplen på o så fick även Jonas en jätte fin grön tröja :-)
Blev så varm i hjärtat att hon även hade tänkt på Jonas, så rart av henne... Hon har ju alltid brytt sig om Jonas o köpt saker till honom när hon handlat till Isabelle men jag blev extra glad ändå :-)

Så nu ska Jonas ha sin nya tröja på dagis i morgon tillsammans med sina nya strumpor o nya kalsonger :-) så söt...!

Nu kom Jenny, Offe o Matilda :-) vi ska titta på "Twilight" (vet inte riktigt hur det stavas)
Tjing..!

Älskade trollunge :-)

Om min lilla trollunge bara ville hitta ut...
Igår låg jag med förvärkar o smärtsamma sammandragningar emellan kl 16-24, så idag känner jag mig helt mörbultad i kroppen...
Men jag hoppas i alla fall att det närmar sig snart, för varje dag som går nu så mår jag sämre o sämre, o blir liggandes mer o mer... Idag tog jag mig dock upp kl 8 för att fika med Jeannette kl 9 o så ska vi kanske åka en sväng till Lidköping o titta lite..
Blir skönt att komma ut lite..

O min älskade Martin bara sliter, jag e riktigt lyckligt lottad som hittat en kille som det senaste halvåret fått ta hand om allt här hemma o klagat så oerhört lite... Längtar tills jag mår bättre så vi kan hjälpas åt här hemma igen.. 

O prinsen Jonas fick sig en ordentlig utskällning av mig igår, fastän det inte riktigt var hans fel.. Jag låg i soffan o hade ont när han inte gjorde det jag bad honom om, så tillslut rann det över o jag skickade honom i säng med kläderna på o utan vare sig godnattsaga lr film :-(
Stackarn grät en skvätt o när jag sen hade en lugnare period av sammandragningarna så gick jag in för att be om ursäkt, det var ju faktiskt inte hans fel egentligen, då ligger prinsen o sover, ombytt o allt...
Då rann ångesten över mig, så jag smekte honom lite över pannan o pratade med honom, han vaknade till lite o jag frågade om jag kunde få be om ursäkt o ge honom en kram o det fick jag :-)
Jag gillar inte att man ska somna osams...

Nu ringde Jeannette, nu ska vi åka :-)

Mitt sista tjockis-tecken e här :-(

Ja, nu har det hänt.. Mina händer o fingrar har svullnat, idag när vi var ute i skogen o gick så kom värmen o svisch så hade jag fingrar i dubbel storlek :-(
Ville bara gråta...
Mina fötter har svullnat ännu mer o mina vrister e så tjocka att det gör ont att böja fötterna... Nu får den lille rackarn se till att komma ut innan jag spricker överallt...

Förutom det så har jag väl haft en ganska bra dag, känt mig ganska trött o vilat en del.. Martin har städat o Jonas har spelat lite playstation 2.. Så var vi en sväng på lekparken oxå men jag gick hem innan dem andra, mådde inte så jätte bra..

Nu ska vi väl titta lite på teve o sen e det dags för sängen, ska bli skönt...

Jo, vi var iväg o tittade på David när han spelade en match oxå, det var trevligt. Trist väder så vi satt i bilen o tittade :-)
             Nä, nu ska jag ägna mina sista vakna timmar med mitt fläsk, skriver väl mer i morgon....
Tjing..!

O så min prins när han spelar :-)




Han e inte så glad i att jag stör honom i spelet hahaha... Men himlans söt ändå...!

Skogspromenad... :-)

Ja, morgonen börjar med att David o Isabelle ringer o frågar ifall vi vill följa med på en skogspromenad, o det e klart att vi vill :-)
Vädret ser ju himla skönt ut i alla fall..

Idag blir en lugn dag, ska göra minsta möjliga.. Har dock lovat Jenny att vi ska leka lite idag så det ska jag väl hinna med :-) 
           I morgon e det dags att besöka mvc igen, får se vad hon säger för kul..
Nu ska jag hoppa i kläderna så vi kan bege oss till skogen snart... :-)
Får skriva mer sen..

Match idag..

Idag har vi allt varit ute i friska luften, jag o Jonas åkte med Martin ut till matchen så vi var där redan 1,5 timme innan matchen började :-) Men det var kul.
Jag o Jonas byggde sandhus o gungade, jätte roligt.. Sen var det dags för match, den slutade 1-1 mot Trolmen, men det var en bra match o våra killar var jätte duktiga, dem var bra mycket bättre än Trolmen i alla fall... Men trist att det inte blev fler mål med tanke på alla målchanser...

Sen for vi hem o Martin lagade jätte god mat :-) så nu har vi ätit o jag har gjort en paj, men vi väntar in Martins mamma o Håkan som ska komma hit o se resten utav matchen Sverige-Danmark med oss.. Blir trevligt...

Efter maten när jag stod o gjorde min paj, så ropar Martin o Jonas från vardagsrummet att det brinner, o nog brann det alltid.. Ett stort rökmoln välde fram bakom ett hus på granngatan, så jag o Jonas blev lite nyfikna, vi begav oss iväg på en promenad. Jag vet inte riktigt vad som brann men jag gissar på att det var de gamla tågen, det e ju inte första gången dem brinner..
Man såg inte så tydligt från gatan, men jag hoppas att dem tar dem rackarna som gör detta.. Det bästa var väl att dem gjorde det i dagsljus denna gång, sist var det mitt i natten, så det kanske finns folk som sett den här gången..

Träffade oxå en vän idag, Erica heter hon.. Tycker lite synd om henne, hon var beräknad att föda omkring den 26-27:e maj men har fortfarande inte fått.. Hon ska dock iväg i nästa vecka, så jag hoppas att hon får sin lilla knodd då..
Jag klagar o har tröttnat på väntandet o jag har inte ens gått min tid ut, jag har ju fortfarande en vecka kvar, e ju beräknad på lördag..

Nu kommer Anette o Håkan, så jag ska vara lite social.... Får skrivas mer i morgon... Tjing.!

Dumma, dumma livmoder....

Idag e en dålig dag, jag har ont, jag mår illa o jag vill bara lägga mig ner o somna o inte vakna förrän det e dags. Står snart inte ut längre....
Nä, idag e ingen bra dag alls...
Ja, då går man in på sista veckan i alla fall. Så nästa helg ska bebisen komma, jag vägrar gå över tiden..
I bilen idag så sa jag till Martin att jag kanske skulle köpa egna sterila handskar o ägna mina dagar åt att reta livmodertappen här hemma :-)
Men jag antar att det inte heller e någon bra idé, får väl helt enkelt prata med livmodertappen så länge o hoppas att hon lyssnar.

Jonas o Martin bakar sockerkaka nu, blir gott.
Själv har jag nyss legat o sovit ett par timmar, det var skönt.. Har dock fortfarande ganska ont men det e väl sånt man får ta när en läkare drar i livmodertappen...

Nä, nu e jag på alldeles för dåligt humör för detta, inge kul att läsa om min irritation kanske. Ska försöka bli på lite bättre humör o skriva sen kanske.
Tjing.!

Härliga torsdag...

Förutom konstant illamående idag så har dagen hittills varit helt okej, jag o min vän Pernilla åkte runt lite i stan för att titta på neutrala bebiskläder, men det fanns ju inget överflöd av det direkt... :-(
Men vi hittade lite i alla fall, jag köpte en gräddvit body, en gräddvit pyjamas o en gulaktig pyjamas :-) så söta så...

Sen ringde dagis o berättade att min lilla prins hade 39 graders feber :-( stackarn.. Så vi for upp till dagis o hämtade honom o nu ligger han nerbäddad i sin säng o sover sött.. Han e så varm den stackarn...

O så har jag tagit en tjockisbild idag hahaha, ja, man kan ju inte säga att jag e undernärd i alla fall :-) Har även tagit en bild på mina vackra fötter som chockerade mig igår kväll.
Önskar att dem såg lika svullna ut på bilden som dem gjorde i verkligheten, fruktansvärt... Jag var nära att gråta, så illa var det..

Här har vi då mig i slutet av v.39 :-)



O så mina vackra fötter :-)



O nu sitter jag o lyssnar på tvättmaskinen som tvättar mina nya bebiskläder :-)
             O så måste jag berätta något jätte äckligt. I morse när jag vaknade så tog jag min vanliga runda runt i lägenheten för att dra upp persiennerna, när jag kommer till vardagsrumsfönstret så får jag en chock..
En död fågel, ja där ligger en död fågel utan huvud på våran balkong :-( Sååå äckligt..
Hur har den hamnat där? Den har ju knappast flugit dit, utan huvud..... Hur som helst sååå äckligt..
Nu ska jag vila lite innan Jonas vaknar o Martin kommer hem från jobbet.... Tjing.!

Shopping....

Nu har jag inte skrivit på ett par dagar, har inte mått så himla bra o igår var jag ett riktigt vrak o låg i migrän. Så Jonas fick leka lite med Erik o hans tjej istället för med mig, o han hade jätte kul :-)

Martin åkte till Göteborg igår med eleverna o kommer hem ikväll :-) blir underbart att få hem honom igen, saknar honom så mycket när han inte e hemma o speciellt på nätterna..
Dem har varit på inspelningen av Doobidoo :-) o så har dem varit på Liseberg, gissar på att han har haft JÄTTE kul :-)

Idag började dagen med att Jonas kompis Ludvig o hans mamma kom o hämtade honom o körde honom till dagis så att jag slapp.. Väldigt rart av henne :-) Jag e ju inte så pigg på morgonen...
Sen var jag på stan o köpte en vattenflaska som Jonas kan ha på dagis, bra att ha o svalka sig lite med, jag vet ju inte hur duktig han e på att dricka annars.. Men med en egen vattenflaska blir det en sport hahaha..
           Sen strosade jag, Jenny o Matilda runt lite på stan.. Men så kom jag o Jenny på att vi kunde åka till Skövde o shoppa, jätte kul..
Så idag har jag handlat blöjor, lakan, påslakan, kisskydd o en slinga med elefanter att sätta på barnvagnen :-) jätte sött.
O så handlade fina Jenny lite kläder till bebisen, 1 vit body med texten "sötnos" o så 1 bodypåse med texten "pytteliten" så himlans söta :-)
Tack återigen Jenny, så himla fina dem e... Jag sitter o tittar på dem hela tiden.. Längtar tills Martin kommer hem så jag får visa honom dem..

Jonas åkte till Ludvig efter dagis o har fortfarande inte kommit hem, men det gör inget för han ska vara ledig från dagis imorgon.. Men det känns allt lite tomt utan honom..

Funderar på om det kanske e dags att packa BB-väskan snart, vad ska man packa ner? Jag fick en lapp från mvc för ett tag sen men den har jag tappat bort ju...
Sen så undrar jag vilken väg vår lilla bebis har tänkt ta för att komma ut, för den e verkligen på väg upp mellan mina revben istället för neråt..
Kanske får börja springa naken så att lite ljus kanske hittar in hahahaha...

Nu ska jag vila lite innan mina prinsar kommer hem från sina nöjen :-)
Tjing....

Irene

Lycklig, sambo & mamma till 3 underbara prinsar..

RSS 2.0