Som nykär :-)

Ja, jag e som nykär i min fina Martin :-) Jag vill ha honom omkring mig jämt, blir pirrig i kroppen när jag vet att han e på väg hem från jobbet, jag vill fixa en barnvakt en liten stund så att vi kan gå ut på restaurang bara vi två lr kanske unna oss ett biobesök <3
Ja, e ju inte så konstigt egentligen med tanke på vilken fantastiskt kille jag faktiskt har :-) Hahaha...
 
Nog om min kärlek :-)
 
Idag har vi haft en lugn o skön dag - så lugn att jag inte varit utanför dörren mer än bilturen till o från gymmet :-) Men det var oerhört skönt att få gymma av sig lite. Fick oxå lite tips av instruktören om hur jag ska träna för att få bort den där förbaskade "fettringen" under bysten som mina killar envisas med att e mig, hahaha..
Så nu jäklar ska den bort :-)
Så på lördag morgon ser ni mig där igen :-)
 
Felix har varit väldigt ledsen idag :-( O imorrn ska vi till bvc för att träffa doktorn o se vad hans prickar beror på - e lite orolig :-(
Jonas har varit iväg under dagen o åkt skridskor med sin kompis Kevin o när han kom hem blev det en massa lek med kompisen Linus som bor på våran gata :-)
Kasper ville åka till farmor, så det fick han :-)
O jag o Felix mös med vännen Carolin o 2 av hennes 3 barn :-)
 
Nu e kvällen här o jag har faktiskt öppnat en liten öl, tittar på "Grey´s anatomy" :-)
Inte helt fel för en onsdagskväll :-)
 
Nä, nu har jag bloggat klart för idag :-)
 
Tjing...
 

Sablar......

Skit oxå.... Vinterjackan var nog lite stor :-( Attans, den som va så himla snygg :-(
Ja, ja... Jag får helt enkelt byta till en mindre... Får ju dock vänta några dagar till :-(
 
Nä, nu blir det barnprogram med Felix o Kasper <3
 
Tjing...

Det närmar sig :-)))

Jag o Martin e bjudna på en rockabilly fest nu i November, ska bli jättekul o jag har givetvis letat efter den perfekta klänningen o denna har jag hittat... Så nu hoppas vi bara att jag hinner köpa den samt att den sitter som jag tänkt, hahaha..
Om den bara sitter bra, så kan jag bli riktigt snygg ;-)
 
Idag har jag även fått mina naglar gjorda av fina Therese på www.i4beauty.se :-)) Denna gången fick jag även 2 fina handmålade blommor oxå :-))
O dom var så fina att nästa gång ska jag nog ta några fler ;-)
O såhär fina blev dom :-)
Jag blev mycket nöjd :-))
 
Just nu vilar Felix, Jonas leker med sin kompis Linus på övervåningen o Martin tog med Kasper till affären för o handla massor med god mat :-))
O samtidigt hämta ut vinterjackan som jag ÄNTLIGEN beställt.. Så nu hoppas vi bara att den passar mig oxå :-)
Det borde den göra - e ju bara en jacka, hahaha...
 
O medan jag väntar så passar jag på att se ett avsnitt av "Real Housewives of Miami", sjukt patetiska människor det där, hahaha..
Kan inte vara lätt att vara så enormt missnöjd med sig själv o sitt utseende så att man försöker med alla medel för att se ut som 20 igen - vilket ändå resulterar i att dom ser hemska ut...
 
Jag e väldigt nöjd med mig själv - jag har lite skavanker, men dom har mina 3 kärlekar gett mig - O vad gör lite skavanker när jag har en fantastisk sambo som älskar mig o 3 underbara barn?
Love my life <3
 
Nu ska jag fortsätta titta på teve en liten stund :-)
 
Tjing..

Oj, glömde berätta en sak :-)

Jag har stooora planer på G :-))))
 
Ja, det har jag... O det ska bli sååå spännande :-))
 
 
Tjing..

En bild....

En bild på vännerna Albert o Felix som var o fikade med sina mammor i förra veckan :-)
Jag tror dom gillar o fika med oss :-))
Såå fina dom e <3
 
Tjing..

Dagen idag :-)

Idag har det varit lugnt, jag o Felix började dagen på Öf, mycket trevligt.. Träffade en väldigt trevlig mamma som jag inte sett förut, så vi snackade lite :-)
På vägen därifrån hämtade jag ut den nya familjealmanackan för 2013 :-))) Blev tyvärr lite besviken på vissa bilder - dom var liiite för röda för min smak.. Ska ringa o klaga imorrn...
 
Sen när vi kom hem så åkte Martin iväg med Johan för att fixa med vinterdäcken så då hade jag Douglas här en stund :-)) O snart kom även Douglas fina höggravida mamma Eva :-))
Härligt att träffas lite - jag följde med Eva hem en sväng o byggde klart pusslet som jag o Douglas påbörjade förra veckan, hahaha..
O Eva visade dom fina babykläderna hon köpt - sååå fina... Men såå overkligt att dom ska få en dotter, haha.. Jag kommer inte tro det förrän jag ser det ;-D
O jag längtar massor, givetvis..
 
Väl hemma så har jag o Martin haft sånt är föräldrasnack, vad man ska hitta på närmsta veckorna, vem som ska till gymmet o när, Kaspers matvanor osv.. Mycket trevligt :-)
 
Jag e dock stenhård med Kaspers matintag - han får inte lämna tallriken förrän han ätit bra.. Han behöver verkligen lägga på sig några kilon o nu när han slutat med vällingen så e det extra viktigt att han får i sig allt hans kropp behöver.. Jag tycker personligen att han ser lite rundare ut runt magen, så jag hoppas det..
Funderar på om jag ska ta med honom på nästa bvc besök för Felix, så kan jag passa på att väga
honom :-)
 
Min trötthet e fortfarande enorm o vissa nätter sover jag som en klubbad säl - känns konstigt men antar att min kropp behöver det..
Jag har även gått runt o oroat mig ang min migrän - har i princip gått runt o känt efter flera ggr/dag efter känningar, men har fått lägga av med det.. Höll på o bli tokig.. E dock så rädd för att få det just för att det e så hemskt.. Det gör så vansinnigt ont o förstör verkligen en hel dag för mig..
Men nu försöker jag tänka att om det kommer så e det värsta som kan hända - att jag får skit ont..!!
E nästan pinsamt att vara så rädd för lite migrän..
Jag ska dock kolla med min läkare om jag kan få en annan medicin, "Sumatriptan" fungerar inte
längre.. :-(
 
O jag längtar tills vi ska börja fixa i ordning Kaspers rum på övervåningen o göra om Kaspers nuvarande rum till Felix :-))) Ska bli såååå roligt :-))
Måste erkänna att det kliar i fingrarna flera ggr/dag :-) O då måste jag även skaffa en trappgrind o så får jag nog köpa en "babywatch" så kan Kasper ropa på oss om han behöver oss, e så rädd att han ska ramla i trappan om han går upp på natten, hahahaha...
 
Nä, nog skrivet om denna dagen :-)
 
Imorrn blir det ett besök på www.i4beauty.se för o fixa naglarna igen :-) O sen blir det ett varv på gymmet :-))
Nu jävlar ska fläsket bort - iaf det värsta ;-)
 
Nu ska jag hänga tvätt, ta ett glas öl o sen se en bra film :-))
 
Tjing..

Bara måste..........

Ja, jag bara måste publicera 3 sms som jag skickade till min svägerska Therese den 4/7-12, kvällen då förlossningen med Felix satte igång :-DDD
 
"4/7-12 Kl.17:33
Önskar jag hade en privat bm som kunde kolla livmodertappen en gång i timmen.. Får jag låna S som du hade?"
 
Då svarar Therese att det e ok!! Men att det kanske kan komma att kosta lite ;-)
 
"4/7-12 Kl. 18:19
Du e en riktig kompis :-) Vore fantastiskt, jag ger henne allt jag har ;-)"
 
Sen smsar vi inte på en liten stund - tills jag skickar:
"4/7-12 Kl. 20:09
O där small det, nös i värken, det sa pang i skrevet, pisseblött överallt o jag har ont som helvete..
Vi drar till förlossningen nu, känns som om det kan ha varit vattnet :-P"
 
HAHAHAHAHAHA...
 
Ja, nog var det vattnet alltid - Inskriven kl 21..   00:00 var det dags att krysta.... 00:20 fick jag min fina Felix upplagd på mitt bröst..
En helt fantastisk känsla...
Jag tänker på förlossningen minst en gång om dagen.. Det var en helt fantastisk förlossning - O jag e glad att jag inte hade någon bedövning - minnet e sååå klart..
Jag skulle nästan vilja säga att jag minns smärtan - men det e ju klart att jag inte gör det, hahaha...
 
16/7-04,  16/6-09,   5/7-12    -   Dom absolut bästa dagarna i mitt liv <3
Så mycket kärlek, tårar, lycka, smärta, glädje - Ja, allt på en o samma gång... Sååå fantastiskt <3
Så oerhört mycket kärlek & så gränslöst mycket kärlek.... Overkligt.. <3
 
Sen e ju 25/12-06 - då vi träffades & 12/6-08 - vår förlovning även dagar som betyder så oerhört mycket för mig - dagar som jag delar med min fantastiska Martin <3
 
Tjing...
 
 

Lugnt idag <3

Igår var älskling ute på "Personalfest" här i stan, jag mös här hemma med Kasper o Felix samt Sandra o Anna.. :-) Vi hade en jättetrevlig kväll o den varade länge, till 02:30 för att vara mer exakt.. Så ja, min relativt onyktra sambo hann komma hem, hahaha...
Jag bäddade åt honom i vårat tomma rum på övervåningen, så han fick sova ifred.. O imorse så berättade jag inte för Kasper att pappa var hemma, då hade han stormat rummet direkt :-P
Men så vid 10:30 skickade jag upp Kasper för att "hämta Felix napp", hahaha... Chockad han blev när han hittade sin pappa där uppe, hahaha...
 
Men vi gjorde oss i ordning, Sandra o Anna åkte hem, sen begav vi oss till ishallen - där Martins lilla kusin Axel 7 år hade hockeymatch, så vi stannade en liten stund, sen vidare till Mcdnalds - Kasper vann barnkrysset i tidningen o fick då ett presentkort där, så vi mös till det lite..
Sen in en sväng på City gross o handlade, träffade även Erik o Ellen där :-) O Ellen e så fantastiskt fin med sin lilla gravidmage :-) Det e ju nästan så man blir sugen på en till, hahaha...
Sen gick vi hem, mös lite i soffan o sen var det dags för middag - Tacos igen ;-) Hahaha... Tur att det e gott så man kan äta det 2 dagar i rad :-)
 
Efter maten så somnade Kasper i soffan - Felix e nog inne i en period nu - han har lite svårt att somna på kvällen :-/ Han som brukar vara så lättlagd, det brukar bara vara att lägga honom i sängen, släcka lampan o stänga dörren o vänta typ 3-5 minuter o sen sover han..
Men, han kan ju inte vara skötsam alla dagar kanske ;.)
Vi har ju dock inget att klaga på, han e ju helt fantastisk <3 En lugn, glad o nöjd kille <3
Nu e han dock lagd för kvällen men ligger i sängen o småpratar lite för sig själv - o det har han väl gjort i ca 10-15 minuter nu :-D
 
Jag har även hämtat ut min förlovningsring som jag lämnade in på ytterst liten förstoring - 0,5 mm för att vara mer exakt..
O vet ni vad det kostade??
Jag blev seriöst upprörd när jag skulle hämta ut den.!!
600 :- för 0,5 mm..!!!
Heelt sjukt. Jag lämnade in min ring efter att jag fick Kasper oxå - o då förstorade dom den säkert några storlekar o då kostade det 300 :-
Så jag ska faktiskt ringa/besöka dom för att fråga om det verkligen stämmer... Det har ju blivit dubbelt så dyrt på bara något år... Inte ok!!!
 
Jaja, nog om det.. Nu ska jag försöka hitta något annat att titta på än fotboll - behöver jag säga att det e älskling som valt tv-program? ;-)
 
Måste bara tillägga efter våra minst 3 timmar utomhus idag - det börjar bli förbaskat kallt ute nu... Gillart!! Men måste verkligen införskaffa en vinterjacka - kommer inte klara vintern annars, hahaha...
 
 
Tjing...
 
 
 

26 Oktober 2012 :-)))

Älskade underbara Felix vände sig från rygg till mage idag :-)))
Men han avskyr att ligga på mage, men nu kan han inte sluta vända sig när vi lägger ner honom, hahaha.. Varför vända på sig hela tiden om man inte gillart?? ;-)
 
Igår var det invigning av Thereses nya salong :-) Finns liiiite för många fina prylar där, hahaha.. O jag ska givetvis dit i nästa vecka o få mina naglar fixade :-) Älskart :-)
 
Annars e det lugnt idag - Jonas e i skolan, Kasper leker, Felix vilar o jag ska strax laga lite lunch innan det e dags för att hämta Jonas :-) O så hoppas jag att älskling vill handla åt mig efter jobbet - det e en riktig sport att handla med mina 3 killar - o därför gör jag det så sällan jag kan, hahaha...
 
Pratade även med min mamma i telefonen idag - Vi bokade att Jonas får åka till henne i helgen, det kommer han verkligen gilla :-) Om han fick bestämma så vill han nog vara där hela veckan, hahaha.. Ja, min mamma var så snäll o berättade för mig att det tydligen e skollov nästa vecka - det hade jag missat totalt, haha..
Men det blir ju toppen :-)
Sovmorgon :-) O ingen skola att passa :-))
 
Nä, nu ska jag återgå till verkligheten en stund :-)
 
 
Tjing...
 
 

Fullt ös...

Oj, nu var det bra länge sen sist.. :-)
 
Men det har varit mycket med Felix dop som var i helgen :-) O just i denna stund sitter jag o väntar på bilder från dopet :-))
Så återkommer under kvällen med lite fina bilder :-))
 
Nu ska jag mata Felix <3
 
Tjing..

Fy... Vilken dag..

Min dag började med att jag vaknade med migrän :-( Vansinnigt jobbigt, så morgonen o förmiddagen spenderades i sängen.. Sen var jag tvungen att gå upp framåt lunch, för att fixa i ordning Felix o dra iväg till fotograferingen på Öf. Där mötte Martin upp mig med dom andra grabbarna.
Jag var ju tvungen att ta om Jonas skolkort, dom blev ju hemska.. Men jag tog mig igenom det o jag blev nöjd med korten :-)
Jonas o Kasper blev jättefina, o Felix - ja, vad kan man begära av en bebis.. Han satt där, ville inte le men han tittade med stora ögon <3
Väl hemma igen, så har den molande huvudvärken irriterat  mig.. Men jag lyckades i alla fall klippa barnen inför dopet, en eloge till mig som lyckades klippa Kasper helt själv, hahaha..
Vi brukar få vara 2, en som håller o en som klipper, hahaha.. Nä, skämt åsido, det gick faktiskt förvånadsvärt bra :-)
 
Men en mindre bra sak e dom 2 gigantiska spindlarna här hemma som fått sätta livet till.. Var kommer dom ifrån? Jag har bott här i huset i snart 1 år o jag kan nog räkna på händern hur många spindlar jag hittat under den tiden - men 2 på samma dag inom loppet av typ 2 timmar - det e inte ok.!!
Jag har faktiskt en släng av spindelfobi.. Den e ju bättre än den varit - men vi behöver ju inte ta in dom som husdjur för det..
 
Nä, nog snackat om det... Nu ska jag bege mig till soffan, sällskapa älskling som kollar fotboll medan jag ska bekanta mig med popcornskålen :-)
 
 
Tjing...

Igen :-)))

Jaaa, älskade underbara Felix sov heeela natten igen :-)) 2 dagar i rad :-))
 
O bara för att jag skriver det så börjar han bli hungrig, hahaha... Vi har även slutat med "Minifomen" idag, kan bli ett väldigt spännande dygn ;-))
Dagen idag har varit lugn... På förmiddagen hade jag min gravida vän Eva här :-)) Hon e såå fin... :-) O nu närmar sig hennes bf med stormsteg... Som vi längtar :-))
 
O Jonas drog iväg till sin kompis Rasmus när han kom hem från skolan o jag har lekt o myst med dom små grabbarna hela dagen :-)
Ja, Kasper har verkligen varit i sitt esse idag - rolig, glad, mysig, charmig, pratglad o ja allt positivt man kan tänka sig - Jag fullkomligt ÄLSKAR dessa dagar :-)
 
O nu ska jag gosa ner mig i soffan o hoppas på att det går något bra på teve ikväll :-))
 
O på tal om allt babyboom som e i Skara i år, så har nu 2 små bebisar anlänt inom loppet av några dagar -  o fler lär det bli ;-)
 
Tjing...

HELA NATTEN :-)))

Ja, älskade Felix har sovit heeela natten i natt :-)) Jag e en väldigt glad o utvilad mamma :-)) O stolt givetvis - e ju andra gången på hans ca 3,5 månad som han gör det :-))
 
Men efter gårdagen så förstår jag honom.. Kasper körde fullt ös med trots i alla dess former från kl 7-16:15, sen däckade han i soffan.. Så vi lät honom sova - så efter att han vaknade kl 18 så var han heeelt fantastisk, ett helt annat barn jämfört med när han somnade :-)
Men då hade väl Felix tröttnat på brorsans skrik, så då satte Felix igång, hahaha... Ja, han var väldigt ledsen igår e.m/kväll...
O behöver jag tillägga att jag o Martin var oerhört trötta?? ;-)
Men jag la mig i soffan o tittade på filmen 50/50... Fy, vilken sorgsen men bra film, handlar om en ung kille på 27 år som drabbas av cancer..
Hemsk men bra :-))
 
Just nu e Martin ute o golfar, Felix vilar, Kasper tittar på film o jag dricker kaffe o väntar på att Sandra o Jonas ska komma hem :-))
 
Ska glo runt lite bland alla bloggar jag läser o sen hoppa ner i soffan intill Kasper - o njuta av att han hittills har en riktigt mysig dag :-)
 
Tjing..

Röda byxor...

Ja, Kasper i princip vägrar andra byxor än röda, haha... Vi får liksom gömma dom röda o övertala honom att använda dom andra byxorna oxå.. Men så snäll som jag e, så tänker jag givetvis införskaffa fler röda byxor :-)
 
Igår åkte Jonas till sin moster Sandra för att hänga där i helgen, han ska även på kalas idag hos sin vän Thea - kalaset e på ett lekland, måste ju vara huuuur kuuul som helst :-)
Jag vill oxå dit :-)
 
Men jag ska istället handla de snyggaste byxor jag någonsin sett - Jonas byxor som han ska ha på Felix dop.. Dom e inte bara snygga - dom e heeelt sjuuukt snygga :-D
Ni som kommer på dopet får se ;-)
 
Nu ska vi ta en promenad, Felix har varit vaken sen kl 7, så han börjar bli trött nu :-)
 
Tjing..

Vinterjacka...

Åååhhh, så jobbigt det e att hitta rätt vinterjacka till mig i år.. Jag köper ju jackor så oerhört sällan, men min förra har gått sönder.. Jag letar o letar... Blir tokig snart ju...!
Nog pratat om det, inte intressant ändå, hahaha..
 
Barnens vinterkläder e i alla fall fixade, bara vinterskorna kvar o det kan ju vänta liiite till... Lr?? ;-) Kylan ute e ju helt fantastisk ju :-))
Idag har jag o barnen myst massor.. Skulle även träffat vännen Jenny, men det blev inte så - får ta det en annan dag, vi har däremot lekt med vännen Agneta..
Vi tog även en sväng förbi lekparken - sen skulle Jonas leka med sin kompis Filip, men det blev inställt så han sprang iväg till Rasmus istället :-)
Felix o jag hade en riktig mysmorgon <3 Underbart <3
 
Själv e jag oerhört lycklig just nu - trött, men lycklig :-)
 
Nä, nu ska jag fortsätta spana på teven.. O om någon har en snygg vinterjacka att sälja, så hör gärna av er :-))
Jag kan ju ändå inte bestämma mig - så bättre att någon annan får klä mig, hahaha...
 
Tjing..

Mycket nu :-))

Ja, jag har nog sällan varit så upptagen som jag e nu, hahaha... Det e saker var o varannan dag :-)
 
I måndags var jag o Felix på Öppna förskolan med Carolin o hennes lilla Albert :-) Helt klart jättemysigt, får göras snart igen ;-)
O igår så jobbade älskling så då hade jag fullt upp med grabbarna <3 Jag fick även besök av fina Nettan o hennes syster med son, mycket trevligt :-)
O idag har jag emellan 9-17 hjälpt min svägerska Therese att flytta från sin gamla salong till
den nya :-))) 
Åååhh, det kommer bli sååå himla fint o bra i den nya salongen o jag längtar massor tills den
öppnar :-))
Jag passade även på att köpa en ny nagelolja... ;-)
 
Imorrn blir det massa mys med mina grabbar - Jonas kommer dock svika oss, han ska leka med en kompis :-)
 
O nu sitter jag o väntar på att "Grey´s Anatomy" ska börja :-))
 
O Kasper har fått byta avdelning på dagis - dom har flyttat runt barnen lite, o det blir säkert jättebra.. O så har jag fått ett mail från världens finaste Jennie - sååå underbart att höra ifrån henne.. Vi har känt varandra i evigheters evigheter, men hörs så fruktansvärt sällan.. O när vi pratar så e det som om ingen tid har passerat förutom allt som hänt där emellan, hahahaha..
 
O älskling var iväg o köpte popcorn till mig, så jag ska snart börja tugga ;-) Jag har även köpt en hel drös med kjolar från H&M, underbart :-)))
 
Nä, nu ska jag kila in till älskling o Felix som sitter i soffan - dom andra grabbarna ligger redan :-))
 
Tjing..
 
 

5/10-12

Åååhh, den 5/10-12 blev vår fina Felix hela 3 månader <3
 
Tiden går helt galet fort :-))  Men det e ju sååå roligt.. Vi har jättekul om dagarna :-)
Slänger in en bild på våran lilla/stora kille ;-)
Sååå fantastiskt att få ha dig... Vi älskar dig så mycket alla 4:a <3 <3 <3
 
Tjing..

Härliga Lördag :-))

Veckorna susar förbi o jag hinner knappt med :-))
 
Idag har jag min lillasyster Sandra här - hon kom hit redan igår :-) O idag fyller svärmors man år, så vi ska dit på lite fika senare idag :-))
O Jonas har sin kompis Thea här :-)
 
Blir en lugn o skön dag idag - O snart ska vi iväg o handla lite gott inför kvällen :-)) Älskar helgen o allt mys som tillkommer :-)
 
Nu ska jag kila vidare...
 
Tjing...

Redan Torsdag :-))

Idag började dagen med ett besök på www.i4beauty.se :-)) Så nu e naglarna fina igen :-D
Sen mötte jag upp Martin som lämnade över Felix till mig.. Martin o Kasper åkte till badhuset med vår vän Johan o hans son Douglas.. Jag o Felix gick till Nockes o lunchade med vännen Iwett :-))
Både jag o Felix skötte oss utmärkt ;-)
 
Sen tog jag o Felix en promenad hem - hämtade ut ett pkt med lite julklappar till de stora barnen :-) O efter det så har jag tvättat lite, Martin har planterat blommor på framsidan :-)
 
Felix vilar, Kasper tittar på tv o sjunger o Jonas e hos en kompis men kommer hem om en stund :-) För sen kommer vår vän Stina hit o lämnar Axel här en stund, hon o Fredrik jobbar sent - så då får Axel vara här istället för att hänga hela em på fritids :-)
 
Nä, nu ska jag fortsätta med tvättandet här hemma... Jisses så mycket tvätt det blir om dagarna när man e 5 st i hushållet :-))
O jag bara måste tillägga att jag var inne på "Bjarnes" i veckan, o satan i gatan vilka vråååålsnygga kläder dom hade till Jonas där.. Ahhhhh, jag lovar att jag kommer handla där innan dopet - fast jag sagt att jag ska låta bli att handla kläder till barnen - dom har ju kläder i överflöd...
Men på fullaste allvar så drömmer jag om kläderna - det måste betyda ngt.... Eller?? ;-)
heeelt sjukt snygga kläder...
 
Tjing...

Idag den 3/10-12 kom............

Felix allra första skratt :-)))))))))
 
O jag e en sån himla stolt mamma :-)
Tyvärr vet jag inte hur man lägger in filmsnuttar här men jag lägger ut en bild på honom när han skrattar istället... Sååååå söt.....
Älskade gulliga unge - som jag älskar dig <3
 
 
 
Nu ska jag återgå till mitt glas med fanta, för snart börjar "Grey´s Anatomy"..
 
Tjing...

Många järn i elden :-)

Igår började dagen med en fika här hemma med vännen Eva :-) Alltid lika trevligt :-)
Får göras snart igen :-))
 
O idag var jag barnvakt åt en sovande Haylie......Det var sååååååå jobbigt ;-) Hahahaha... Jag ska passa henne flera ggr :-))
Jag o Jonas var även hos optikern o tog med oss 4 st provglasögon - han ska ju få nya eftersom synen förvärrats, o han tycker ju att det e sååå kul o få välja nya, hahaha..
 
För övrigt så har det varit en väldigt lugn dag..
 
Tjing...

Bloggtorka pga sjukdom...

Ja, nu har det varit lite bloggtorka men våran lilla Felix har varit vääldigt förkyld, så dagarna har gått till att ta hand om honom.. Han har blivit så väldigt slemmig, rosslig, hostig o lite gnällig givetvis - så det har varit tuffa dagar, men idag var vi på VC för att se så det inte var annat än slem.. Det vibrerar ju i hela bröstet på honom, så man blir ju lite orolig..
Men det var lugnt.. O han har faktiskt mått bättre idag än dom andra dagarna.. :-)
 
Annars har det varit lugnt.. Min lillasyster Sabinas kille Oskar fyllde år i helgen, så vi var där en snabbis o fikade men åkte ganska snart då Felix inte var så pigg. O så hade Jonas fotbollsträning igår o då fick dom spela en match mot föräldrarna - det var mycket uppskattat. Barnen vann med 5-2 :-)
 
O nu e dopplaneringarna i full gång, mycket roligt :-)))) Min hjärna går på högvarv :-)
 
Jonas hade sin kompis Kevin här över natt i helgen, gick jättebra.. Det märks att dom blivit så stora - dom leker o man märker inte av dom så mycket.. E så skönt när det funkar så bra :-)
Så det får dom allt göra om :-))
 
O denna vecka väntar ett besök på www.i4beauty.se :-)) Då ska naglarna få nytt lack igen :-) Tänka sig att det kan vara så kul, hahaha.. O så på söndag e det dags för ett Me&i party :-) Rooligt..
 
Nu på kvällen har jag suttit o fixat lite med julklappar till barnen, det vankas lite filmer, nintendo ds spel, leksaker o lite annat smått o gott :-)
E ju så roligt o planera inför julen o födelsedagar ju :-)
 
Nu, e det dags för lite filmtittande såhär på kvällen :-))
 
Tjing...
 
 

Irene

Lycklig, sambo & mamma till 3 underbara prinsar..

RSS 2.0