Dagarna går fort ;)

Ja, dagarna verkligen springer iväg :) Såå mycket som ska göras o såå många planer ;)
 
Dagarna på det nya stället har gått jättebra o jag tror defintivt att jag kan komma att trivas där :) O i helgen blir det mer jobb, på V-gården :)
O så hoppas jag att jag INTE blir smittad av magsjukan, hahaha.. Men men.. Blir lite nattjobb iaf :)
 
Ikväll har jag myst framför en hel del "Arrow" avsnitt ;) Ännu en serie som jag hittat ;) Vad e det med mig o konstiga serier? O så blev det ett glas vitt oxå, ifall att jag blir sjuk i helgen ;)
Barnen har varit helt fantastiska idag - jag fullkomligt ÄLSKAR dagar som dessa.. Då allting flyter på o vi alla e sams :) Underbart!
 
Sådär ja! Då har jag skrivit lite :) Imorrn väntas Öf med de små barnen o sen ska Jonas o Martin simma lite :)
 
 
Tjing..

Igår o idag!

Ja, igår började vi dagen med ett besök på badhuset med dom små, det blev en succé.. Det enda tråkiga e att jag ännu en gång vuxit ur min bikini, alltså överdelen.. Så jag tänker inte skaffa fler barn nu, hahaha..
Men Felix o Kasper älskade att bada - Felix första gång faktiskt :)
Tyvärr var v nog där liite för länge, för Felix var väldigt trött när vi åkte därifrån..
 
Sen drog jag iväg på jobb - till det nya stället.. Jag var sjuuuuukt nervös innan.. Men väl där så gick det riktigt bra.. Kände mig tyvärr väldgt hängig framåt kvällen, o med alla magsjukebakterier överallt så blir man ju livrädd, men jag gjorde som älskling o tog ett glas whiskey på kvällen, hahaha.. Har dock ett inbokat pass imorrn, ska ringa dom ikväll o se hur det ser ut.. :)
Jag vill ju så hemskt gärna jobba - men vill så gärna att all denna magsjuka ska försvinna :(
Kan jag verkligen ha lurat magsjukan 3 ggr??? Vet inte, men jag hoppas :))
 
Idag jobbar älskling, så jag o Felix ska ta en skön promenad i solen, handla o sen hämta grabbarna på skola/dagis :) O så gissar jag på att det blir tacomys ikväll :)
 
Nu ska jag ta mig en efterlängtad kopp kaffe o mysa till ett bra avsnitt av VD :)
 
 
Tjing...

Bloggtorka??

Haha, ja det skulle man kunna tro ;)
 
Bion med Stima blev i alla fall av i fredags, o filmen var helt ok.. Inte skitbra men inte skitdålig heller :) Efter bion blev det ett glas vin på Enjoy :)
O så kom lillasyster Sandra hit i fredags o stannade tills igår.. Men innan hon hann åka så fick hon även äran att passa barnen medan jag var iväg o hjälpte vännen Jenny att flyttstäda i huset (Martin jobbade) :)
O Felix var i sitt esse i natt o bestämde att hans kära mamma bara skulle få sova 3,5 timma, bussigt! Kasper var ju vaken tidigt o tittade på film i sitt rum, så vid kl 6 gav jag upp o ropade ner Kasper så han fick sällskapa Felix tills Martin kom hem från jobbet :)
Jonas sov inne hos mig, o han gick upp vid 6:30 o satte sig i soffan han med.. O kvar låg jag i sängen med ett halvt öga öppet, men så fort jag hörde Martin i dörren så slocknade jag som en klubbad säl, hahaha.. O jag gick upp kl 10:30 :)
Skönt!!!
Sen belv det även ett besök hos vännen Eva :) o jag fick mysa med finaste lilla Meya :))
Åååhh, gosungen <3
 
I övrigt har det varit lugnt.. :) Imorrn väntar arbete på en helt ny arbetsplats, ska bli spännande :)) Men innan det blir det badhuset med dom små, sen lite handling o sen ett ärende åt lillasyster :))
Kommer bli en fullspäckad dag :)
 
O så vill jag meddela att jag har hittat en ny serie att kära ner mig i ;)
"Beauty and the Beast"
Såå jävla bra!!
Känns skönt - Nu har jag "Grey´s" på onsdagar, "Beauty and the Beast" på torsdagar o fina "VD" på fredagar :)) Hahahaha.... Det går bra nu :)
 
O just nu tttar jag på "Frank Wagner", vilken vecka, hahaha...
 
O så jag o dom små grabbarna när dom väckte mig härom morgonen, hahaha...
Ursäkta bildkvalitén, men ibland vill inte kameran på mobilen :)
Hahaha...
 
O nu bär det av mot en ny vecka :)
 
 
Tjing...
 
 

Bio!

Ja, slö som jag e i kroppen, så blir det inte mycket utevistelse för mig mer än handling.. Men så bjöd fina Stina ut mig på bio idag :) O där satt vi i biosalongen i 45 min, tills dom slutligen meddelade att någon apparat gått sönder, så det blev ingen bio idag, hahaha..
Så att, vi åkte hem igen :) O efteråt fick hon ut mig på en liten promenad, får väl erkänna att det var rätt gött att komma ut ändå.. Jag e ju inne alldeles för mycket!
 
O så har jag introducerat välling för Felix idag :)) O hittills har det gått bra :)Tänka sig att han e så stor nu, han ålar sig fram ordentligt nu, det går riktigt snabbt o han e även på väg att sätta sig upp ibland :)
Han kan sitta, men jag tror inte att han gillart.. Jag undrar om det inte e obehagligt med alla fläckarna - han har ju som mest på ryggen o skinkorna ;)
Han e även uppe i krypställning o "juckar", men när han försöker ta sig framåt, så skjuter han ifrån med både benen samtidigt o då landar han på magen, hahaha..
O idag har han varit väldigt mammakär <3 Myyyyyyys..
 
Martin o Kasper åkte till Stellas lekland med Johan o Douglas idag.. Johan ringde igår o frågade om dom skulle hitta på något, men då var redan Kasper på dagis.. Så idag hämtade Martin honom lite tidigare :)
Jonas ringde över en kompis under tiden :)
 
O så har jag tvättat som en gnu.. Helsikke vilken tid det tar, o såå mycket kläder vi äger, hahaha..
O imorse när Martin kom hem efter jobbet, så stod jag i pyjamas i full sjå med att få barnen i ordning inför skola/dagis - helt slut. Ja, jag e definitivt INTE en morgonmänniska, haha..
En dusch senare, inget smink o sletkläder - så kommer älskling hem o säger: "Vad fin du e".. Ja, jag kan inte annat än att le.. Sikken kille jag har, haha.. O jag som inte ens ansträngde mig idag, hahaha..
Så nu kan jag sluta sminka o fixa till mig ;)
 
Nä, nu ska jag se klart den här serien på tv som jag o älskling har börjat följa :)
 
Tjing..
 

Fan!

Har en väninna som just nu mår väldigt dåligt. Det e mycket runt omkring henne, hon e ledsen, rädd, deppig o oerhört skör just nu!
O jag gör ALLT jag kan för att hjälpa henne i den mån jag kan.. Även om jag inte ens kan föreställa mig vad hon går igenom just nu, så e jag inte dummare än jag förstår att något e allvarligt fel.
Jag önskar att jag kunde ta bort all smärta, depressionen o rädslan, men jag kan inte.. Men jag e rädd att detta kommer sluta värre än det värsta tänkbara!
Sms:en jag fick idag, fick mina ögon att fyllas - det e inte tänkt att man ska må så.. O det gör extra ont när det e någon som står mig så nära!
 
Fan!!
 
 
 
Tjing...
 

Mera jobb :)

Ja, nu har jag utökat jobbsidan :)) Rooligt :)
 
O jag fick precis veta att den där förbaskade maginfluensan har drabbat hittills 3 st äldreboenden, varav det ena har stängt helt!
Helt sjukt!
Hur e det möjligt? O jag tycker så förbaskat synd om de boende..
 
Jag har även ringt till min läkare igen, väntar fortfarande på provsvaren o plus att jag vill prata lite ang mitt mående just nu.
Jag e ju så sjukt trött nu för tiden. Men men, det blir säkert bättre :)
 
O snart ska jag börja med kvällsmaten, har dock inte riktigt bestämt vad vi ska äta än.. O imorrn ska Martin o Kasper åka iväg en sväng till Stellas lekland :) Det kommer han älska :)
Jag stannar hemma med Felix :)
 
Nä, nu ska jag passa på att vila medan Felix vilar ;)
 
 
Tjing...

Trött.....

Ja, jag e helt galet trött... Min kropp e liksom i viloläge.. Usch, så tråkigt det e...
O så suger det att jag har behövt tacka nej till flera jobbpass!
Fan.
Jag vill verkligen inte lämna dom i sticket, jag vet hur svårt det e, men jag har inget val.. Jag mår verkligen inte hundra.. O så var det hos Agneta oxå.. Hon bjöd på skitgod mat + efterrätt, jag åt men efter en stund så tog det bara stopp...
Jag har så väldans ont i magen, o det har jag haft sen i fredagskväll :(
 
Men men, jag ligger väl här i soffan o tycker synd om mig själv helt enkelt.. O så en gnutta dåligt samvete oxå för att jag inte e på jobbet :(
 
Nä, nu ska jag fortsätta deppa o spela "Candy Crush"...
 
 
Tjing...

Dagen igår..

Jag hade en jättetrevlig kväll hos vännen Agneta :) God mat, vin o trevligt sällskap..
Tack så jättemycket Agneta :))
 
Hahahaha... Kasper kommer springande med en glass i högsta hugg o tjoar: "Jag fick en GUL, jag fick en GUL"..
Varav jag tittar på honom o säger: "Den e ROSA" :))
Hahaha...
Söööööt!!
 
Idag blir en lugn dag... O lite handling ska göras, det skriker i skåpen, hahaha...
 
Nä, nu ska jag fortsätta titta på "Babe, den modiga lilla grisen", med Kasper :))
 
 
Tjing..

Jisses!!!!

Ja, det blev inge mer jobb för mig i helgen.. Kände mig förbaskat hängig igår kväll när jag kom hem, så jag ringde jobbet o sa att jag inte kommer resten av helgen.. 
Det e inte värt det.. O det suger ju om barnen får det.
Jag mår myket bättre nu efter att ha fått sovit ut ordentligt.. Känner mig hemsk som lämnar dom lite i sticket, men känner att jag inte har något val.
Igår föll en till ur personalgruppen bort efter bara 3 timmars arbete.. Nu har det inte varit någon magsjuka just där jag har varit, men fortfarande så springer ju personalen emellan avdelningarna..
Men men, jag hoppas att det lägger sig snart, så att jag kan komma tillbaka igen... Tycker ju så mycket om stället :)
 
Jonas o Kasper sov hos Sandra natten mellan tors-fre, o igår när dom kom hem så åkte Jonas direkt till sin kompis Filip o har sovit där, Martin ska hämta honom om en liten stund :)
O jag ska faktiskt ta karl o barnledigt ikväll i mysa med vännen Agneta, hemma hos henne :)) Det blir trevligt :)
 
Nä, nu ska jag titta på reprisen av "Sveriges mästerkock" :))
 
 
Tjing...

Jobb!!

Jaha, ja.. Här hade jag 2 jobbkvällar att se fram emot o nu ska jag visst jobba hela helgen :)))
Jättekul!!!
Dock går influensan/kräkinfluensan där, så ni som inte vill riskera ngt bör inte umgås med mig, hahaha.. O tyvärr så har halva personalstyrkan insjuknat o jag har inte hjärta att lämna dom i skiten...
Det värsta som kan hända e att jag blir sjuk - jag kommer ångra mig då, men tills dess kör vi :)
 
Nu ska jag återgå till min frukost, sen ska jag mysa framför datorn innan det e dags att bege sig till älsklingens jobb o lämna Felix där o sen har jag en jobbkväll framför mig :)
 
Medan jag skrivit detta så har Felix ålat sig in under kökssoffan??? Konstig typ, det där ;)
 
Tjing...

Alla ♥ dag

Ja! Tänka sig att denna dagen redan e här :)
 
O vad e väl bättre än min lilla alla  ♥ dagspresent i form av en myshelg i Ggb - bara jag o Martin :)
Det ni, det händer INTE ofta, hahaha...
Ska bli jättemysigt :)
Vi ska gå på restaurang o se Magnus Betnér ;)
 
Idag ska jag jobba igen, ska bli jättekul.. :) Har även ringt en hel del viktiga samtal idag, rooligt :)
 
O dom stora killarna ska till moster Sandra idag :) Det blir nog himla kul för dom :)
 
O igår kväll hade jag en riktigt rolig kväll i min ensamhet - Hade svägerskan Therese i telefonen o så googlade o youtube:ade vi ;) Jaaa, ni kan lätt gissa vad vi tittade på... HAHAHAHA..
O sen råkade jag säga att en viss Ian Somerhalder har det där "sneda, brutala, sexiga leendet", hahaha.. O ja, Therese avled nästan av skratt, hahaha..
Men vaddå?? Han har ju det :))
 
O så kommer en badbild på våran lilla kille :) Han älskar att bada i sin fina badstol som han fick i julklapp av moster Sandra :)
O så lite andra bilder oxå ;)
 
Efter det varma badet :)
Försökte få till en bild på oss två, men det blev inge bra, hahaha...
 
Sådär ja, nu e Felix skitsur o gapar på mig så jag får väl ge mig helt enkelt :))
 
O förresten så saknar jag era kommentarer, inte ok!!! ;)
Kommentera  mera!!!!
;)
 
 
Tjing...

Skräcken..!

Nej, jag sitter inte o tittar igenom gamla avsnitt av VD ;)
Men bara måste säga - Avsnitt 7 i säsong 4, e det bästa avsnittet i hela serien :) Jag tror faktiskt att alla involverade visar känslor, även dom som "inga känslor har" ;)
Lovely!!!
 
Idag e en lugn dag.. Martin e iväg till KSS/ögon med Jonas o jag e hemma med dom andra 2 :) Jag hade tänkt gå till Öf, men hoppade det.. Har inte riktigt orken..
Jag o Felix var ju där igår, var ju jättetrevligt :))
 
Jag ringde även till hjärtmottagningen idag för att prata med min läkare, men hon var på semester.. O jag kände en kall rysning genom kroppen när SSK berättade att provsvaren var klara o skickade till Östra sjukhuset i Gbg..
Ja, jag blev jätterädd - för helt plötsligt slog det mig, att det kanske snart e dags för den kommande hjärtoperationen!
O jag vet att jag ofta skämtar om det o tar det ganska kallt - men ni som känner mig vet oxå att det e mitt sätt att hantera saker som egentligen e skitjobbigt.. Det ska väldigt mycket till för att jag ska följa min kropp o bryta ihop som ett litet barn.. Men ju närmare jag kommer, så vet jag att när jag väl e där så kommer jag bryta ihop som ett litet barn - i alla fall inombords..
Jag e livrädd!!
Jag e rädd för att det ska gå fel..
Jag e rädd för att jag ska dö..
Jag e rädd för att Martin o barnen ska få fortsätta sina liv utan mig..
 
O det beror inte på att det e en högriskoperation, för det e det säkert inte - utan detta e en ganska vanlig åkomma.. Utan det beror på VAD dom ska operera.... Mitt HJÄRTA..
Jag kan ju liksom inte leva utan det..
O ibland går det snett..
 
O jag e rädd för att lämna alla utan att dom vet hur oerhört mycket dom betyder för mig.. Jag tjatar på Martin varje dag nu för tiden - hur mkt han betyder, hur oerhört mkt jag älskar honom osv.. För om det går illa så vill jag att han ska veta det ♥
Han o barnen e mitt livs stora kärlek ♥
O mina älskade syskon o vänner - ni vet vilka ni e..
Jag e så tacksam över att ha er... O ni e så oerhört älskade..
O jag hoppas ni vet det..
Ni e fantastiska på alla sätt ♥
 
Usch, det e jobbigt! Skit jobbigt!
Fy!!
 
 
Tjing...

Att promenera...

Ja, det e inte skitlätt direkt... Det trycker o pressar i hela munnen när jag försöker mig på en liten runda? Konstigt?! O så börjar det givetvis blöda i munnen oxå!!!
Men jag tog mig ändå en liten promenad till VC o stannade på Öf en stund med Felix :) Såå mysigt.. O när jag kom dit så insåg jag att vi inte varit där på 2 månader? Ja, herregud vad tiden går fort..
O Felix var inte blyg han inte, han visade glatt upp sina framsteg :) Han ålade; gungade på alla 4 o log till varenda människa som tittade på honom :)
Sikket litet charmtroll vi har :))
O jag bjöd Helen o Christina på glada skratt ;) Ja, av någon anledning så tycker dom att jag e väldigt rolig - o jag e ju givmild o bjuder på mig ;)
 
Men nu e jag hemma igen, nyss ätit mat, svalt mina dagliga smärtstillande tabletter o ska mysa framför ett avsnitt av VD ;)
Ja, jag har redan sett avsnittet givetvis, men vill bara mysa till det lite, hahaha...
 
Igår kväll tittade jag på en film vid namn "The Last Song", som skulle handla om 2 barn, varav den ena en rätt bitter tonåring skulle åka till sin pappa över sommaren..
Ja, det lät som en riktigt mysig film, men inte fan stod det att pappas skulle bli sjuk o dö.. Ja, så där satt jag i 45 min o bölade som om det hände på riktigt, hahaha..
Så med andra ord fick jag somna med huvudvärk... Hahaha!!!
 
Nu dags för en kopp kaffe, Paul o Ian ;))
 
 
 
Tjing...
 
 

Skype :)

Igår kväll pratade jag med finaste Jennie via Skype :)))
Jag o Jennie har känt varandra i 22 år :) Hon bor dock i Grekland sen några år tillbaka o innan dess bodde hon i England några år..
Men det var sååå fantastiskt kul att prata med henne, o samtidigt så overkligt att se henne o veta att hon e såå långt borta, hahaha..
Tekniken e ju fantastisk ;)
O vi lever så otroligt olika liv, jag här med Martin o barnen - ett riktigt svenssonliv ;) Medan hon jobbar på en lyxyatch (tror det stavas så), lever ensam o reser mkt i jobbet :)
Jag har i alla fall bestämt att inom något/några år så drar jag o Martin dit :)))
 
O nu längtar jag redan till nästa pratstund :))
 
Jag har fortfarande apont i munnen, jag hoppas dock att det lägger sig lite under dagen, annars har jag en bokad tid hos käkkirurgen imorrn :) Dock hade jag inget ont alls i natt, det var sjukt skönt.. :)
 
Nä, nu ska jag googla lite ;))
 
 
Tjing...

Aj aj!!!

På morgonen innan medicinen hunnit tagit det värsta av smärtan, så har jag så himla ont :( O idag ska jag dessutom plocka bort det där som dom la i hålet :/ Scaaary!!
Fast nu e det snart 2 veckor sen operationen, så jag borde faktiskt inte ha ont alls?? Konstigt!
 
Igår kväll när jag o barnen skulle mysa till det så somnade alla 3 innan kl var 21, haha.. Så här hemma satt jag :)
 
Nä, jag orkar visst inte skriva nu, har alldeles för ont i munnen.. Lägger mig att vila lite, så återkommer jag :)
 
 
Tjing..

Kaffe :)

Det e precis vad det e dags för nu :))
 
O ang igår så gick det skitbra på jobbet, jag e riktigt nöjd själv över hur bra det flöt på trots att jag inte varit där på nästan 1 år :) O Kerstin som jag jobbade med verkade ganska nöjd hon oxå, hahaha..
Det var verkligen jättekul att jobba igen :)
 
Idag jobbar älskling, så jag o barnen e själva - vi börjar med att gå o handla, sen e det hämtning av Jonas i skolan o sen i e.m/kväll hoppas jag på att få se det senaste avsnittet av mina älskade vampyrer ;)
 
Min mun känns mkt bättre, jag e förbaskat öm när jag vaknar.. Det beror nog mest på att jag sover på just den kinden, haha.. Men efter lite alvedon o ibumetin så mår jag mkt bättre :) Har inte ont alls under dagen, faktiskt :))
Bra val att åka in akut :)
 
O igår på vägen hem från jobbet så pratade jag med min vän Anki i telefonen..
ÅÅhh, underbara, älskade Anki, vad jag saknar dig <3
Önskar så innerligt att du vore närmare mig...
Du e ju heeelt fantastisk <3
 
För övrigt blir dagen lugn, mest hemmaprylar som ska ordnas så som tvätt osv.. O om någon vänlig själ känner för att snicksnacka lite med mig, så e det mer än välkommet :))
 
 
Tjing..

En bebis e född :)

Så då har lille August kommit, 2700g o 49 cm lång :)
 
De stolta föräldrarna heter Erik o Ellen :)
 
STOORT GRATTIS TILL ER ALLA 3..
Men nog misstänkte jag allt att det låg en liten kille där inne ;)
 
O nu längtar jag mig gråhårig tills jag får se det lilla underverket :)))
 
 
Tjing..

Sådär ja.. :)

I morse när jag vaknade så ville jag gråta av smärtan i munnen..  Så jag ringde ännu en gång till käkkirurgin för o kolla  med dom, dom gav mig en akuttid, så 1 timme senare var jag där..
O det visade sig att efter en sån här operation så ska det lägga sig som en blodklump i hålet, som skydd.. Vilket inte fanns i mitt fall, utan jag hade ett fint hål rakt ner till benet :/
Så hon förstod verkligen att jag lidit, för hon sa att detta gör JÄTTEONT!!
Nähä!!! ;)
Så hon gjorde i ordning såret o la ner något där i som ska ligga där några dagar som skydd :) O jag mår redan mycket bättre, inte alls någon direkt smärta :)))
Såå glad e jag :)
 
O när jag var klar där så hade jobbet hört av sig, så det blir visst till att jobba kväll ikväll :)) Ska bli jättekul :)
 
O jag har köpt nya byxor, som jag fullkomligt ÄLSKAR :))
Såhär ser dom ut o dom e helt sjukt sköna.. Hade inte trott att dessa var något för mig, men ack så fel jag hade, haha..
Helt klart nya favoritbrallan... Vet inte riktigt vad dom kallas, men det e ingen mjukisbyxa.. Utan en lös skön modell :)
 
Jag var även på jobbet o fixade med min delegering, den har gått ut nu när jag varit hemma så länge.. O SSK tyckte att jag såg så himla fräsch o snygg ut, hahaha..
Hoppas jag går hem hos mina gamlingar ikväll oxå ;)
 
O när jag slutat jobba ikväll så ska jag o älskling titta på "Taken 2" :))
 
O nu e det bara 1 dag kvar till mitt älskade "VD" :))))) Ja, jag e beroende av dessa bröder, hahaha..
Men som min vän Stina så igår, det gynnar Martin ;) Hahahaha...
 
O jag e en aning öm i halsen efter UL igår, men annars mår jag fint.. Ska bli skönt med en promenad till jobbet sen, jag har ju inte varit ute o gått på evigheter nu.. :)
 
Stackars Kasper sitter i soffan med en tallrik mat framför sig, men får inte ner något alls :(
Han e verkligen inte pigg :(
 
 
Nä, nu ska jag sluta skriva, ska ta en god kopp kaffe o njuta av att inte ha ont ;)
 
Tjing...
 

Lite positiv energi ♥

 
Tjing..

Beroende ;)

Jag har seriöst utvecklat ett beroende av bröderna i "Vampire diaries", hahahaha..
Jag sitter verkligen o längtar efter nästa avsnitt :D
Det e riktigt illa, hahahaha..
Min vän Jeannette sa: Irene, det kanske e dags att du slutar titta på den serien nu :) Hahaha...
Hur ska jag kunna det??? Jag hoppas att det blir en sån där evighetsserie ;)
 
Här hemma e det fotboll på tv.. Skittråkigt!!!
Jag skulle hellre ta en lättöl o snacka skit med en väninna :))
 
Nä, här kan jag inte sitta o deppa.. Får ta tag i saken istället :)
 
Tjing..

Transesofageal ekocardiografi :)

Ja, så heter tydligen undersökningen som jag gjorde idag.. :) På ren svenska heter det: Ultraljud via matstrupen :)
 
Hahaha... Ja, jag tackade först nej till lugnande medel, men sen när slangen o jag fick "ögonkontakt" så ångrade jag mig, hahaha.. O vips fick jag lite lugnande - o jag minns faktiskt inte så mkt av undersökningen, haha..
Hon sa att jag skulle känna mig lite trött, sen minns jag att jag hulkade lite pga kameran o sen var det klart :))
Jag har dock lite ont i halsen nu efteråt men det gör ju inte så mkt..
Men sen sa han att jag även ska kallas in på en magnetröntgen oxå.. Så då väntar vi väl in den kallelsen oxå :)
 
Känner mig riktigt stolt över mig själv.. Vad jag var duktig idag :))
 
Ikväll blir det en sväng till svärfar som fyller år idag :) O sen tidig sänggång, jag e allt lite seg, trots min lilla tupplur hos farbror doktorn ;)
 
 
Tjing..

Felix 7 månader ♥

GRATTIS älskade FELIX på din 7-månaders dag  ♥
 
Tänka sig att det redan gått 7 månader sen en av dom bästa dagarna i vårat liv inträffade :) Det e ju helt galet vad fort den tiden har gått..
Sååå underbar o sååå älskad  ♥
 
Mitt hjärtas lilla prins ;)
Så oerhört älskad  ♥ så oerhört snäll o rar  ♥
Underbara unge..... en av dom 3 bästa  ♥
 
Tack finaste Felix för att du finns o för att du o dina bröder gör denna familj helt komplett  ♥
 
 
Tjing..

Vad säger man??

Om inte detta e ögongodis, ja då vet jag inte vad som e det ;)
 
 
 
 
 
 
 
Ja, dom här grabbarna e liiiiite för snygga ;)
Hur ska jag kunna vänta 3 dagar till nästa avsnitt???? ;)
 
 
GGGAAAAHHHHH!!!
 
 
;)
 
 
Tjing...
 
 

29/1-13

Jaaaa, jag har ju mitt i all smärta glömt att berätta vad som hände här hemma den 29 januari :))
 
FELIX LÄRDE SIG ÅLA FRAM PÅ GOLVET :))))
 
Sååå duktig han e... Han rullar o ålar o ja ni vet, även sprattlar sig fram på golvet, hahaha.. Så när man sitter i soffan o har honom på golvet, så e han helt plötsligt någon annanstans o krälar ;)
Rooligt :)
 
Han blir bara större o större ju :)
 
 
Myyyysss....
 
 
O nu har jag lite tråkigt för nu har jag sett det sista avsnittet av mina vampyrer, det kommer mera men fanns inte mer att streama ;)
Så denna veckan har jag sett säsong 9 av "One Tree Hill" o säsong 1,2,3 o halva säsong 4 av "Vampire diaries" :))
 
Jag hoppas att den sistnämda kommer pågå i all evighet, vilken underbar serie :)
 
Nu ska jag vila lite :))
 
 
Tjing...

Detta suger!!!

Jaha, nu slutade internetsidan med alla mina avsnitt av "Vampire diaries" att fungera... O det som var sååå spännande, hahaha.. Men man kanske inte kan vara inloggad där huuuuur länge som helst, hahaha..
Ja ja, jag får väl testa lite senare ;)
 
Idag har älskling varit o hämtat ut mera medicin till mig, så jag kan hålla mig lite smärtstillad i alla fall. Kasper har haft hög feber hela natten, o jag har suttit uppe halva natten igen. Gick o la mig kl 04:30, då jag tempade honom sista gången.. Jag hade inte rätt alvedon hemma, så jag var lite orolig över hur varm han skulle kunna bli..
O han var så gott som uppe i 40 grader som värst.. Men nu har vi kunna handla mera medicin, så nu e han lite piggare, fått i sig lite saft, pratar lite o badat... Så han e väl snart sig själv..
O jag e trött...
Natten till igår sov jag 4 timmar, somnade kl 05:30 pga att jag hade så oerhört ont i munnen o magen.. Får ju apont i magen av alla dessa smärtstillande :(
Så ikväll ska jag lägga mig tidigt i alla fall :)
 
Nä, nu ska jag försöka bryta mig in på filmsidan igen o se om jag kan se dom sista avsnitten ;)
 
 
Tjing..

Jaha ja...

Då har Kasper fått feber :(
 
O jag har pratat med min tandläkare o jag kan ha såhär ont i ca 1 vecka till.........Härligt ;)
 
Nu blir det liiiite mer prat med lillasyster Sabina i telefonen o sen filmmys med älskling :)
 
 
Tjing.....

Faaan då!!

Ja, det e väl klart att jag ska ha ondare i munnen idag än igår!!!! Sååå tråkigt...
Det känns som en ilande smärtsam värk?!? Jobbigt som satan i alla fall.. O det gäller hela vänstra sidan av käken fram till framtänderna :(
Så ja, idag har det blivit smärtstillande var 4:e timme :(
Ska ringa till tandläkaren imorrn o prata med dom, läste lite om det på 1177 o där stod det att om smärtan höll i sig så kanske man har fått en infektion, lika bra att kolla..
Speciellt med tanke på UL nästa vecka :(
Scaaaryyyy... :/
 
Förutom detta så har vi varit hos Martins mormor idag på middag, mycket trevligt.. Det var vi 5, svägerskan Therese o hennes dotter Haylie (David jobbade) o så var det Martins kusin Alexander o hans tjej Sandra :)
O det blev kalkon till middag, huuuuur gott som helst :)
 
Kasper har varit i sitt esse idag, sur o tvär hela dan.. Gapat o skrikit för minsta lilla... Men Jonas har varit på väldigt bra humör, förutom de stunder då Kasper bråkat med honom förstås, hahaha..
O Felix har varit lika glad som han brukar, somnade 19:30 som han brukar, men vaknade helt plötsligt kl 21:30 o gallskrek, han har fortfarande inte lyckats somna om..?!
E ju väldigt ovanligt att Felix inte somnar/sover när man lagt honom.. Han vaknar ju tidigast kl 03, om ens det.. Men men, kanske lite magknip?!
 
Nä, nu har jag tagit en medicinkur precis, så nu ska jag lägga mig i soffan en stund o tycka synd om mig själv..
 
 
Tjing...

På bättringsvägen??

Ja, jag hoppas det.. Idag har jag inte haft sådär jätteont, jag har heller inte behövt ta smärtstillande var 4:e timme.. Jag vågar inte hoppa högt än.. Dock gör det fortfarande ont att bita ihop, så det får jag vackert vänta med..
Men, det e så väldigt skönt att kunna äta normal mat igen, jag e lagom trött på nyponsoppa nu ;)
Dock undrar jag om läkarn slog sönder käken på mig, e ju liksom ansträngande att stänga munnen ordentligt, haha.. Så om någon undrar varför jag står gapandes i ett hörn, så vet ni varför.. Jag kan inte annat :)
 
O jag e sååååååååå sugen på en hamburgare, vet dock inte om det e det bästa matalternativet när jag svårigheter med att gapa stort, haha.. Men men, jag kanske gör ett försök ;)
 
O ärlig som jag e, så får jag väl helt enkelt berätta att verkligheten kom ikapp mig idag..
Jag älskar mina barn - det bästa jag gjort.. Men dessa dagar har tagit ut mig helt.. Så vid lunchen bröt jag ihop, hamnade snyftandes på golvet intill spisen - o där satt jag i 5-7 minuter o bara släppte lite på trycket..
Kändes väldigt skönt efterråt :)
Men jag hatart.. Jag avskyr när jag får erkänna mig "svag"..
(o Eva, detta får du inte berätta för Johan, jag e ALLTID tuff o stark ;) Hahahaha... Jag vill ju inte riskera att bli retad. hahaha..)
 
Ikväll ska jag även pröva att äta godis :)) O glömde jag säga att jag har extrema ilningar där tanden satt?? ;) Ja, jag ser verkligen fram emot nästa besök hos doktorn, o då vill han ha 2 tänder!!!
Så då lär ni inte höra något från mig på ett tag ;)
 
Nä, nu ska jag sällskapa älskling när han kollar på tråkig hockey.. :)
 
O förresten.. JONAS E FRISK :)))
Så nu håller jag tummarna att han håller sig frisk - sikken envis feber han hade - varade i 7-8 dagar?? Så idag e Jonas hemma hos en kompis o leker, antar att han har vääldigt roligt :)
 
Tjing...
 
 
 

Aj aj aj!!!

Sikka skitjobbiga dagar jag haft... Så sjukt ont i munnen, har fortfarande förbaskat ont, att äta e ren plåga.. Hatar dessa jävla visdomständer!!!!
O inte nog med det så har älskling jobbat 8-21:30 pass sen op.. Så jag har legat tokdålig med sjuk smärta o samtidgit haft 3 sjuka barn hemma..
 
O idag har mitt tålamod brustit.. Jag e sååååå trött på människor som inte har en aning om vad dom pratar om.. O jag vet att om just dessa personer hade genomgått det jag har de senaste dagarna så hade dom inte överlevt.. Seriöst, personerna i fråga klarar ju ingenting själva.. Patetiskt!!!
 
Sen ska jag inte säga att det inte varit tufft, det har varit sjukt tufft, men jag gjorde det :) O jag belönade mig själv med ett besök hos svägerskan på hennes skönhetssalong idag :) Det var jag defintivt värd.. :)))
 
Sen på kvällarna har jag dragit filten över huvudet, lagt mig i soffan o tittat på älskade "Vampire diaries"... Seriöst, snyggare vampyrer får man leta efter, hahaha.. Såååå galet snygga - dom t o m hemsöker mig om nätterna :P
"Stefan o Damon".. Oj oj oj, säger jag bara ;))
 
O tack finaste svägerskan för behandlingen idag :)) Skönt att få släppa på allt o lätta på trycket ;)
 
O jag e sååå trött på den ständiga blodsmaken i munnen - skulle defintivt inte klara av att vara vampyr, hihihi...
 
Nä, nu ska jag o älskling kolla på film "Hypnotisören" - men imorrn förmiddag har jag bokat teven, då e det dags för ännu ett besök av mina 2 favorit vampyrer ;)
Jag längtar redan, hahaha..
 
O så fort jag blir bättre i munnen, så e det spåret som gäller, jag måste promenera lite - skingra tankarna o bara vara jag för en liten stund..
 
Kanske ringer dig, Eva :))
 
Tjing..

Irene

Lycklig, sambo & mamma till 3 underbara prinsar..

RSS 2.0