Inte bara tråkigt utan jävligt tråkigt...

Nu på morgonen fick jag beskedet att mitt vikariat som går ut den 5/2 inte kommer att förlängas så som det ser ut just nu, o givetvis e det jätte tråkigt..
Jag e inte i något direkt behov av arbete just nu eftersom jag fortfarande pluggar, men nu när man har kommit in i det efter dessa månader så känns det väldigt tråkigt att inte få vara kvar..
Så nu e jag i valet o kvalet  -  ska jag leta nytt? ska jag vänta in att dom behöver mig? lr ska jag bara njuta av att bara plugga ett par månader?
Ja, det e svårt..
Jag kan ställa mig som vikarie o då få bli inringd ibland, då får jag ju ändå jobba lite..

Hur som helst, så mår jag bättre nu, idag e jag ledig så idag ska jag o Kasper hänga på Öppna förskolan lite :-) Jag jobbar på fredag o det e ju då vi brukar gå dit.
Idag var jag uppe med tuppen redan kl 7, fastän jag inte hade någon tid att passa :-)

Igår fick jag även ett flyttkort, från en vän som ska flytta till sin kärlek <3
Såå glad jag e för hennes skull... Känner på mig att detta kommer bli ett av hennes bästa steg i livet :-)

Nä, nu ska jag sluta tjura o njuta av min lediga dag för imorrn e det plugg som gäller :-) O snart e det dags för ännu en resa till skolan, har faktiskt saknat att vara där.. O nu e det ju inte så många träffar kvar...
Ja, jag närmar mig min examen med stoora steg - det gäller ju bara att fixa kurserna o dom e INTE lätta nu :-/
Jag kämpar som en gnu med minsta lilla uppgift...
Skitsvårt..

Tjing...

Lördag :-)

Lördag e ju oftast en speciell dag, mitten på helgen.. Tyvärr e jag fortfarande jätteförkyld o känner mig i princip överkörd, så jag blir hemma från jobbet imorrn oxå. Men måndag då måste jag fan dit..
Jag gillar inte att vara hemma från jobbet, även om jag e sjuk o inte har så mycket annat val så känner jag mig som en svikare.
Hemska känsla..
Men jag sitter här i mitt hus o kryar på mig, så går jag väl stark ur det här o så kan jag jobba som aldrig förr sen :-)
Nu e det snart dags för lunch, blev sen lunch idag, men så går det när n viss person (jag) tydligen ska ha sovmorgon till 10:30, hahahaha..
Men e man inte fräsch så e man inte.
Vi ska dock försöka oss på att handla lite sen, det behöver vi verkligen - frysen skriker :-)

O snart ska vi väl bli klara med badrummet på övervåningen oxå - det e i princip klart men vi tar oss ju aldrig iväg för att inhandla toalettstol, handfat o handfatsmöbel.. Men vi får sätta fart snart.

O så har vi nog fått möss i huset - vi hör lite skumma ljud då o då, o så satte vi in musfällor på några ställen i huset - o någon jäkel e där o snor osten men fastnar inte, hahaha...
Lite kul faktiskt..
Vi får köpa enorma musfällor, så dom inte kan lirka sig förbi..

Nu ska jag äta, sen ta min stadiga vila efter maten :-)

Tjing..

Ingen vanlig dag..

Idag skulle jag ha jobbat kväll o imorrn skulle jag jobbat en dagtur, men det blev inte så.. För jag drabbades av något läskigt igår, jag låg alldeles stilla i soffan o vilade när jag helt plötsligt fick hjärtklappning, kände hur pulsen rusade genom kroppen o jag blev alldeles varm i kroppen..
Så jag ringde till 1177 o pratade lite med dom, o dom tyckte att jag skulle åka in, så sagt o gjort.. Vår vän Fredrik körde mig så att Martin kunde vara hemma med våra sovande barn..
O det blev en hel del kontroller, tester osv.. O 4 timmar senare fick jag åka hem - o där hade Fredrik suttit i väntrummet hela tiden, hahaha..
Ja, vi var bra trötta..
Hur som helst så mår jag bra, men dom var oroliga för att mitt EKG visade förändringar som dom inte gillade o med min bakgrund (mina föräldrars egentligen) så ville dom kolla upp mig lite extra.

Men om jag drabbas av det igen, så skulle jag inte tveka att ringa..!

Jag träffade även en gammal arbetskollega där, haha... Det e inte alltid det händer, men samtidigt var det skönt med ett känt ansikte mitt i allt..
Idag e jag trött - väldigt trött.. O läkarna rådde mig att vila, så det ska jag verkligen göra dom här 2 dagarna.
Känns väldigt tråkigt att inte vara på jobbet, jag gillar ju mitt jobb - men jag måste samtidigt vara rädd om mig själv..

Kasper har varit hemma från dagis denna vecka, han e verkligen jätteförkyld o nu ligger han tätt intill mig i soffan o sover....mysigt...
Känner att jag e i stort behov av min famij idag, längtar tills Martin o Jonas kommer hem, ska bli mysigt..

O till kvällsmat idag blir det pizza :-))
Det gillar jag :-)

Nu e jag trött o ska nog passa på att sova lite medan Kasper sover <3

Tjing..

Torktumlare...

Nu har jag inte bloggat på ett par dagar - anledningen e den fruktansvärda huvudvärken jag lidit av.. Jag har i princip legat på soffan hela dagarna om jag inte orkat pallra mig iväg till jobbet o knappt det..

Idag har jag egentligen Apt på jobbet, men eftersom Kasper inte e riktigt frisk o jag inte hittar någon barnvakt så får jag vackert stanna hemma, känns skittrist... Vill ju gå dit..!
Men men, kommer ett nytt Apt nästa månad..

Så jag o Kasper har suttit vid datorn o letat efter torktumlare, jag e så trött på att det blir tvätt precis överallt när vi har tvättat - hela tvättstugan e full..
Så idag har jag krävt att vi ska åka o köpa oss en :-)) O Martin skrattar till svar o säger.. Jaha, ok.. :-)
Jag älskar när han inte säger emot ;-)

O så har jag o barnen sovit själva i huset i natt - första gången :-/
Det gick ganska bra, men jag sov dåligt o vaknade många gånger, jag e ju så van vid att Martin e hemma, men i natt var han borta med jobbet..
Men känner mig allt lite stolt.. :-) Blev en jättebra morgon oxå, utan några som helst komplikationer med barnen, hahaha..

O nu när jag inte kan gå till jobbet så funderar jag på om jag skulle plugga lite istället, så har jag gjort något vettigt av denna dagen :-)
Får ju passa på, jobbar långhelg i helgen.. :-)

O igår gjorde jag om lite här hemma, bytte gardiner, tvättade upp mina nya handdukar jag köpt, sååå fina :-)
Jag rengjorde några av våra vitvaror osv...
Jag hade med andra ord en riktigt bra dag igår :-) Såå härligt med sånna dagar, dom växer ju inte på träd nu för tiden, hahaha..

Nä, nu ska jag glida vidare - ner i studiernas värld :-)

Tjing.. 

Huvudvärk..

Kom på att jag tidigare skrev om Jonas huvudvärk, att han kommit hem från skolan o så pga det..
Vi kollade hans syn o som ni kanske sett på bilden nedan så ja, han har synfel. Han e översynt, så nu har han fått glasögon..
Han tog det väldigt bra, han blev super glad.. Hahaha.. O han älskar dom..
O synfelet e ju inte så konstigt egentligen, hans pappa, ena moster o farmor har synfel.. Vilket jag inte vetat om, men men..

Det går mycket bättre för honom nu i skolan, dock kämpar han med läsningen, men det e ju inte så lätt att lära sig läsa när man inte kan tala ordentligt o inte heller har fått lära sig A-Ö i skolan..?
Monica i hans klass sa åt mig att inte misstro - då började jag nästan gråta..
Jag misstror väl inte, men det plågar mig så oerhört att se honom kämpa så, han sliter verkligen.. O det gör så ont i mig.. :-(
Önskar att han inte behövde kämpa så..
Sen vet ju alla som känner mig att jag e ganska blödig när det kommer till mina barn - jag kan liksom inte hjälpa det.
O jag vet att skolan säkert gör så gott dom kan - men det känns inte så.. O det e fritt för mig att känna hur jag vill..

Ja ja, han har ju inte huvudvärk längre iaf..

Det där med läsningen kommer väl, antar jag..! Jag har även varit o köpt lite böcker som han kan pyssla med hemma på fritiden, det löser sig nog..

O då jag har så svårt för att se honom kämpa så har Martin i princip tagit över läsningen med honom här hemma.
Martin e en riktig klippa..
Jag e oerhört lyckligt lottad att ha hittat en så fin kille som han.. O på tal om det så firade vi 5 år i julas :-))
Tiden går fort när man har roligt..

NU ska jag duscha...Hihihihi...

Tjing..

Lördag :-)

Igår var vi hos vännerna Stina o Fredrik på middag, det var mycket trevligt :-) Nästa gång e det vår tur :-)

O idag e mysfaktorn hög.. Idag blir det mat o bio i Skövde för mig o älsklingen.. Vi ska se Hamilton :-)
O jag tog en skön sovmorgon, e ju inte så ofta det händer när man jobbar hela tiden, hahaha..

Blir inget långt inlägg idag..
Snart kommer älskling hem, så jag ska hoppa in i duschen o vara redo för lunch när han kommer..

Pluggade gjorde jag verkligen igår, satt många timmar vid datorn, e väl inte nöjd med mitt arbete men det e jag ju sällan.. Men men, jag har pluggat iaf, det e ju huvudsaken..
Hade hoppats på att kunna plugga lite idag, men det får nog bli imorrn istället ;-)

O mina prinsar har det jättebra hos sin moster, dom ska iväg till leklandet idag - så jag antar att dom kommer få ännu roligare.. Hahaha..
Saknar dom massor.. Känns så konstigt att inte ha dom hemma, dom e ju alltid hemma :-)
Men det e ju tur att jag har Martin, så slipper jag sitta helt själv :-)

Nästa vecka e det massor med jobb, e ledig 2 dagar på hela veckan o en av dom har vi APT, haha.. Värt att ha en ledig dag då..? NOOT..!

Nä, nu duscha o försöka göra mig lite snygg, så vi kan starta dagen :-)

Tjing...

Barnledig...

Ja, nu åkte precis min syster iväg med mina troll. Så denna helgen e jag o Martin barnlediga - e ju inte så jätte ofta det händer..
O sist vi var barnlediga så hade Martin massor med jobbet, så vi hann knappt ses, men inte denna gången - nu ska vi på middag med vänner, samt middag på tu man hand o ett biobesök :-)
Ska bli jätteskönt att få rå om varandra lite...
Blir ju lätt att vardagen flyter på o man e föräldrar hela tiden, men man har ju faktiskt varandra oxå - det e viktigt att ta sig tid till varandra.. O ja, det första året med Kasper var vi nog väldigt mycket föräldrar, men vi försöker tänka på hur viktigt det e att vi umgås med varandra..
Det e dom små sakerna som gör det :-)

Nu ska jag ta tag i studierna lite :-) Har ju faktiskt haft regält med studietorka det senaste, men jag måste ta tag i det nu..
O under tiden så lyssnar jag på fina Melissa Horn :-)

O så vill jag tipsa er om att på onsdag kl 19:30 så går halv åtta hos mig o en av dom finaste tjejerna Kristin e med där.. Kristin o jag e klasskamrater sen förr, vi hörs ibland o hon genomgår nu sin andra fight mot sin leukemi..
O jag håller alla tummar o tår jag kan för att hon denna gången ska kunna slå den där förbaskade sjukdomen en gång för alla..
Men hon e stark, förbaskat stark..
Om ni e intresserade av att läsa hennes blogg om hennes kamp så e adressen: www.kristin141.blogspot.com

Nä, nu blir det ett stort glas fanta o studier :-)))

Tjing..

En bebis e född :-)

Måste skriva att min sambos bror o hans Therese fick sitt efterlängtade barn den 22/10-11,
på exakt beräknat datum :-))

Det blev en urgullig liten tjej som heter Haylie :-)
Här e en liten bild på henne då hon var alldeles ny... :-)



O så en bild på henne hur hon ser ut nu :-)


Sååå oerhört söt :-)

O vi kallar mig för faster Irene, något måste ju jag få bli ;-)

Nu ska jag börja med middagen..

Tjing...

HALLÅ :-)

Ja, nu har jag verkligen varit borta ett tag från bloggen.. Antar att jag inte har så många läsare kvar, men vi har haft så mycket omkring oss..
Först flyttade vi, så fick jag jobb, jag pluggar, vi renoverar lite smått fortfarande o så har Martin sökt nytt jobb o fått det.
Ja, man kan helt klart säga att jag haft fullt upp.. Dock så e jag fruktansvärt skoltrött just nu o jag letar verkligen efter någon form av motivation..
Det kan bero på att jag jobbar så mycket o dom dagar som jag e ledig vill jag ju så gärna vara ledig på :-)

Kasper pratar jättemycket nu, han har 4-ordsmeningar o han gör sig verkligen förstådd.. O Jonas han brottas med skrivningen o läsningen, ja det e verkligen inte lätt för honom.
Jonas har även fått glasögon, han e supersöt :-)

Men vi trivs väldigt bra i vårat fina hus - men antar att det blir roligare framåt våren/sommaren när det e lite roligare ute.. Denna vinter har ju inte haft något kul att bjuda på, knappt ens någon snö :-(

Men nu ska jag försöka komma igång med bloggandet igen, har faktiskt saknat det :-)

Men just nu ska jag förbereda middagen o hjälpa Jonas med dom uppgifterna som jag fixat åt honom ;-)
Slänger in en bild på mina godingar <3



Tjing....

Irene

Lycklig, sambo & mamma till 3 underbara prinsar..

RSS 2.0