Skit Comhem....

Idag har Comhem krånglat hela dagen, jag höll allvarligt talat på att bli tokig... Men nu så, nu har räkningarna för denna månad blivit betalda :-)
Härligt när det gjort..
O i morgon e det jobb dags för mig, en dagtur för ovanlighetens skull... Blir spännande :-)
Sen e det dags att mysa med familjen på kvällen...!

Har varit i väg en sväng till Thereses salong o köpt 2 st ögonskuggor o så beställde jag en puder/foundation :-))
Kommer bli såååå snyggt.. :-))

O idag är min lillasyster Sandra här, alltid lika mysigt..

Har även varit ute i snön med Sandra o grabbarna, såå härligt.. O Jonas verkligen kastar sig i snön, han tar sats o kör ett ordentligt magplask i snön med ansiktet neråt o när han tittar upp med snö i hela ansiktet så skrattar han ljudligt :-))
Kasper e väldigt reserverad mot snön, tycker nog mest att den e i vägen, hihi..

O ja, jag e glad, väldigt glad... Men ändå såå trött.. O ja, jag kanske e lite osocial men jag orkar faktiskt inget annat.. Det e så mycket nu med jobb, plugg o familjen, det tar all min tid. 
Men jag gör mitt bästa för att ringa o höra av mig :-)))

Nu ska jag kasta ut Sandra från Jonas rum, han kommer aldrig somna om hon ska sitta där o tjata..:-))

Tjing.. 

Ingenting..

Ingenting kommer bli som det var förut, allt e förändrat..!!



Tjing...

Hej, mitt vinterland...

Ja, all denna underbara snö :-) Lovely..!

E ju underbart uppfriskande o få ta en morgon promenad med Jonas till hans skola en dag som denna.. O jag försöker att njuta så mycket som möjligt, blir till att jobba i kväll..
Känner mig inte så jätte sugen, skulle hellre stanna hemma o julpynta :-)) Men men, får ta det i morgon kanske.

O så har jag en del att stå i... Blir mycket att göra dem närmaste dagarna, men så e det..!

Ska snart bege mig ut i snön igen, måste handla lite.. O så gör det ju inget att det snöar o e kallt, för i år har jag ordentliga vinterkläder :-))
Fick inviga mina nya termobyxor imorse, me like a lot..

Just nu sitter fina Kasper o tittar på teve, han har börjat gilla det nu.. O han ser så himla söt ut nät han sitter på sin stol o ser jätte intresserad ut :-)

Nu ska jag strax avnjuta en kopp kaffe, sen blir det en sväng till Ica.. Kanske ringer en vän o ber henne o hennes lilla dotter följa med på en liten promenad :-)) 

Slänger in lite bilder på världens finaste killar...


Kommer sakna mig galen efter Jonas o Kasper när jag jobbar...
Älskar dem så oerhört mycket..
Dem finaste killarna i världen... :-)))

Tjing..

Fullt upp...

Tiden i Lund gick snabbt o var intensiv.. Hände mycket i skolan.. Men skönt att man klarade första kursen; Återhämtning...
Nästa närträff missar jag, e i Egypten då... Läskigt... Inte många veckor kvar nu :-/

I går blev det mys med grannarna Fredrik, Stina o deras barn. O Stina stannade kvar på lite vin o massa prat.. Kul :-)

Träffade en vän på Ica i går när jag var o handlade, saknar dig.!!

I veckan blir det en hel del plugg o även en del jobb.. Känns tungt nu o veta att veckan blir tuff, men det kommer kännas bra på söndag, när allt e gjort..
Måste även komma på någon bra avslappningsövning, känner att det behövs.. Jag tycker själv att mitt liv rullar på ganska lugnt o skönt, men märker på kroppen att det förmodligen inte e så..

I dag har Kasper en testnings dag, han testar vårat tålamod så gott han kan :-)
I fredags så hade Jonas en sån dag, o det var knappt att jag orkade mig igenom den dagen, fy.. Det var riktigt tufft..
Han gjorde inget annat än att tjura, gråta, trotsa o var allmänt uppkäftig, shit vad jobbigt det var. Så jag fick ställa in både ishallen o fredagsmyset.. Gjorde ont i hjärtat att se han såååå ledsen när han insåg att han inte fick göra det vi planerat, men samtidigt så kan man inte bete sig hur som helst heller.. O har jag sagt ett nej så e det ett nej...
Men det e ju inte lätt för det..
Skönt då att grannen Fredrik sätter sig ner intill Jonas o säger; "Har du inte lyssnat på mamma idag?" Varpå Jonas svarar "Nej".. Då säger Fredrik; "Men vet du vad Jonas, jag tycker att din mamma gör helt rätt. Vi får ta ishallen en annan dag."

Även om jag vet att jag gör rätt, så e det ändå skönt att få höra det eftersom jag känner mig sååå hemsk..

Nä, nu ska jag klä på mig, vi ska i väg en sväng till Martins bror David på lite fika :-))

Tjing..

Nära nu....

o jag e sååå nervös.... :-/

Så om en stund e det dags att bege sig till skolan igen... O jag har klarat den första kursen galant :-)))
Yeeaay, duktiga jag :-)

Kommer sakna dem 3 finaste såååå oerhört mycket... Ska sova hos en klasskompis, Claudia heter hon, blir spännande. I kväll ska hon laga spagetti o köttfärssås till mig :-)

Blir spännande, men jag längtar redan tills jag e hemma igen..
Så att jag kan få gosa med dessa underbara killar.. :-)



Min alldeles egna underbara familj... Det bästa jag har, mitt liv, mitt allt... Skulle inte Martin vara hemma nu så skulle jag falla ner i gråt med en gång..
Hatar att lämna min familj, även om det bara e någon dag, tycker inte ens om att sova på jobbet för att jag då lämnar dem 3 finaste.

O när jag kommer hem så ska jag ta tag i lite saker, måste göras... O så ska jag tvinga mina 3 killar att gosa med mig dagarna i ända ;-)

Nu e det dags att kolla in plattformen o se så allt ser bra ut där, sen e det dags att hämta Jonas i skolan, min stooora prins.. :-)

O Sandra, du frågade vad vi fått för hjälp ang Jonas talsvårigheter, o jag ska svara på dem i kväll :-) Har knappt hunnit sitta vid datorn dem senaste dagarna, händer ju så mycket nu :-))

Nu drar jag..

Tjing.

Kommer mera sen..

Orkar inte blogga så mycket just nu, får bli mer i kväll...
Men jag bara måste lägga ut en bild på Kasper som jag tog tidigare idag..

Jag har nämligen klippt honom :-))))
E en aning ojämt i bak men framifrån e han suuuuper söt.. O han ser så mycket äldre ut :-)

Han e helt fantastiskt vacker på den här bilden, jag kan inte sluta titta på kortet :-))

Sååååååå söööööööt.... Min lillfis :-)

Nu e det dags att laga lunch, jag hungrar ihjäl snart..

Tjing

Logopeden..

Var i väg till Logopeden i morse med Jonas..
Jag har blandade känslor efter det besöket. Jag har ju alltid sagt att "Jonas kopplar inte riktigt" o det e för att jag har känt det så, men att få det bekräftat gör faktiskt lite ont..
Att Jonas har talsvårigheter har jag alltid vetat, men att det var så illa hade jag ingen aning om. Men det får bli hårdträning här hemma.
Det behöver ju inte bli permanent för hans del, men jag tänker göra allt jag kan för att han ska klara sig så bra som möjligt.
E ju inte kul o komma högre upp i skolåldern o ha problem med både talet, skriften o läsningen. Logopeden sa att med den problematik som Jonas har så kan det även sätta sina spår i läs o skriv svårigheter.

Men visst gör det ont i mitt mammahjärta..
Att han har svårt med talet gör inte ont, utan det e det där med att han inte kopplar riktigt. Att han faktiskt inte förstår allt, att han inte kan härma efter en lång mening som; Mamma gick till affären och handlade bröd, mjölk och fyra gröna äpplen, när hon kom hem ringde hon till mormor.
Det e det som gör ont. O min hjärna går på högvarv, hur ska jag hjälpa honom..? Jag har fått vissa riktlinjer att följa men jag e så rädd.. Jag e rädd för att Jonas aldrig kommer att "koppla", att Jonas ska behöva gå igenom skolan med alla 3 svårigheterna som; läs, tal o skrift. Jag e rädd att någon ska vara elak mot honom för att han inte kan lika bra som dem andra barnen.
O jag e rädd för vad jag ska känna om den dagen kommer, jag känner mig själv o jag vet att min ilska förmodligen kommer nå sin topp. O jag vet att jag personligen kommer sätta mig på rektorn om ingenting görs.
Men det kommer inte hjälpa, för i dagens samhälle kan du fan göra vad du vill.

Min underbart vackra kille... Jag vägrar att han ska få det jobbigt, jag tar det inte. O jag e glad att hans kompisar ser förbi hans talsvårigheter o bara ser min fina kille.

Men rädd e jag..

Jag vet hur svårt det kan vara i skolan o då har jag definitivt inte haft problem med inlärning, skrift, tal eller annat, utan mitt problem har varit min kropp. Att jag helt enkelt var för smal för att andra skulle tycka att det var ok..
O med alla krav som finns på barn o ungdomar idag, så känner jag att detta e inte vad som behövs just nu. O kanske tycker ni att jag oroar mig liiite tidigt, men barn kan vara så himla elaka..
O jag vet vad elaka ord skulle göra mot min kille, han skulle inte vara så framåt som han e, han skulle inte ha sitt självförtroende på topp utan han skulle se sig själv som dålig, han skulle bli tillbakadragen.
O jag vet det, för det e min kille.
Lika lätt som det e att höja Jonas självförtroende o självkänsla, lika lätt e det att sänka honom.
Varje kväll berättar jag för Jonas hur duktig han e, hur fantastisk han e, hur mycket jag älskar honom o att han e den vackraste killen i världen. För om han får det jobbigt, så vill jag att mina ord ska väga tyngre än dem andras. Jag vill att han ska känna sig duktig, fantastisk, älskad o vacker även om någon annan säger precis tvärtom..

Ja, som det kanske märks så far det runt en hel del tankar i mitt huvud nu. O jag ska snart gå igenom Jonas dator o se vad jag kan hitta för bra program som kanske kan vara till hjälp för honom..
O sen ska jag o Jonas öva lite på talet...

Tjing..

Lugna gatan...

Nu har det inte blivit mycket skrivande av dem senaste dagarna.. Jag har haft fullt upp :-)
Jag har letat mig tokig efter en overall till Kasper, köpte en från Didriksson, dem ska ju vara så himla bra. Jag har själv ett regnställ därifrån som jag e jätte nöjd med, Jonas har sina vinterkläder därifrån o dem e jätte fina, men den här overallen såg ju inte klok ut på..
Kasper såg konstig ut..
Så jag fick pengarna tillbaka, åkte till Skövde med Martin o Kasper, sprang in i alla affärer, o tillslut hittade jag den perfekta :-)))
På HM, varför har jag ens dissat HM, jag älskar HM.. :-))
Så nu e Kasper super fin, det blev en likadan modell som han hade förra året fast denna var grön :-)

O så har jag jobbat natt, slutade kl 7 i morse.. En tok jobbig gårdag, där jag var ensam i huset med alla familjer efter kl 18.. Elin som jobbar där, gjorde så gott hon kunde för att stötta mig... Såå underbar..
Men blir ju svårt att utföra sitt jobb när man helt plötsligt inte fattar något, hahaha..
O så blev det en halvdan natt eftersom jag inte sov själv.. Men jag e glad, denna natten sov jag i alla fall, förra natten jag jobbade så låg jag vaken i ca 2,5 timme innan jag lyckades somna, sov bara 4 timmar den natten. 


Tjing..


Full rulle :-)

Kan man lugnt kalla denna dag...

Jag o grabbarna har fart runt hela dagen, men kul har det varit :-) När middagen var uppäten, så såg jag att klockan hunnit bli 19:00...
Vart tog dagen vägen.?
Jag hade ju mer planer.. Jag skulle till lekparken, plugga o hunnit ringt några samtal..??
Men, jag får väl ta det en annan dag helt enkelt..

Men mina prinsar har varit helt fantastiska idag.. Vi har haft det såå mysigt.. O jag kom på mig själv med att bara gå o njuta, när vi var ute på promenad förut...
Det var såå skönt..
O så var ytterkläderna till barnen ordnade nu.. Drog i väg till Bjarnes idag o köpte en vinteroverall till Kasper :-) O Jonas skor e fixade... Så nu väntar jag in den kalla vintern...
Kom bara kom...

O efter att Kasper somnat så dukade jag o Jonas fram lite fredagsmys.. O så satt vi o kramades i soffan medan vi tittade på Idol.. :-))

Jag har dem finaste killarna i världen.. Älskart.!!!


Tjing..

Shopping....

Jag fullkomligt älskar nätshopping... Idag kom en del av Jonas julklappar o så har jag köpt mig en skrivare :-)) Det e nästan vuxenpoäng på en sån, hahaha..

Så ska ta ett kik på den om en stund, eller i morgon.. E rätt trött idag..
Sov bara 4 timmar på jobbet i natt...  Kunde inte somna, o när jag legat vaken i sängen i 2 timmar började jag bli förbannad på riktigt..
Värt o ligga i sängen i 2 timmar om man ändå inte sover..

Så det var ju lagom kul när kl ringde kl 06:30...

Men men, nu e jag hemma en stund i alla fall... Snart ska vi i väg till våra vänner Jeannette o Magnus, blir nog en väldigt mysig kväll...
O så har jag jobbat med vännen Eva idag, kul.. Synd bara att det var såååå snurrigt... Jag fattade inget..??

Dags att klä på sig...


Tjing..

Löst....

Till vännen jag pratade med nyss...

Allt e fint, allt e bra o allt e löst.. O du e fantastisk :-))
Glad att jag har dig o jag e väldigt glad att få ha dig som vän..

O tack för att du kommer till mig när du undrar..

Jag e inte mer än människa o visst kan jag göra fel, men jag kan oxå rätta till..
(som min granne brukar säga: Gör om, gör rätt)
:-)))

Stooor kram till en fiiiin vän..!

Tjing..

Känns trist....

Känns trist att jag inte längre kan vara jag,
utan att jag nu måste anpassa mig för att passa alla andra..

Att jag inte kan prata utan att vara orolig att någon ska ta illa upp,
att jag måste vara försiktig med varje ord jag lägger i min mun.

Att jag inte kan skoja friskt,
utan att vara rädd för hur det ska slå tillbaka på mig.

Att jag inte kan känna eller tycka precis så som jag gör just då,
för att jag får äta upp det sen.

Och det värsta är,
att jag aldrig mer kan vara jag, prata, känna, tycka
och skoja med en vän.


Tjing..

Lek & Bus...

I dag har jag varit vid Focus o lekt o fikat med Jonas o hans 2 vänner Kim o Markus.. Såååå roligt, måste göras om snart.
När vi kom hem kom vännen Marie förbi med sin dotter Ebba, dem hade med sig fika, det gillade vi :-)
O så kom vännen Agneta förbi en sväng oxå :-)

O när vi lämnat tillbaka Kim o Markus till deras mamma, så gick vi o köpte pizza med oss hem, o det smakade väldigt gott :-)

Sen åkte älsklingen i väg på fotbollsträning o jag o grabbarna mös här hemma en stund innan det var dags för sängen..
O stackars Kasper har blivit sådär dålig i luftrören igen, så nu e det både Airomir o Pulmicort som gäller flera gånger om dagen, vilket han inte så förtjust i. Han fullkomligt hatar den där masken som han måste ha i ansiktet. Jag ringde även till KSS i dag o frågade om masken, jag tycker att den känns lite liten, så dem skulle skicka en större nu i veckan :-)
Det var snällt.

O Jonas har hittat ett nytt intresse...
SMURFAR...
Hahaha, sååå kul ju...
Men tyvärr finns det så begränsat med smurfar o dyrt e det oxå.. En liten smurf kostar mellan 35-200 kr, helt sjukt.. 200 kr för en liten smurf..!!
O tyvärr finns det inga DVD filmer att få tag i heller, kommer en smurffilm på bio någon gång år 2011..
Herregud, smurfarna har funnits i 50 år o jag hade mängder med vanliga filmer när jag var liten.. O nu finns det typ inget med dem..
Men men, jag får väl stå ut, finns inget annat jag kan göra...
Men jag ger inte upp... JAG SKA HITTA DET JAG SÖKER I SMURF VÄG.....!

Nu e det dags att stänga av datorn, i morgon e det dags för ett besök på VC för min del, ska få receptbelagd medicin mot min migrän.. Ska bli skönt.. Så hoppas jag att jag INTE behöver uppleva smärtan igen på ett tag..
O efter det blir det ett snabbt besök hos vännerna Jeannette o Magnus innan det e dags att bege sig till jobbet.. Känns som om det blivit mycket jobb det senaste, men det e kul o intressant :-))
Känns som om man kommit in i det ganska fort faktiskt :-))

Nu drar jag...

Tjing..

Sjuklingen...

Sitter i soffan o lyssnar på stackars Kasper som hostar som en tok, o så e han alldeles tjock i halsen oxå.. Tog upp honom för en liten stund sen, han fick lite medicin o så satt vi i soffan o mös lite..
Inge kul när han e sjuk..
:-(

O så har jag pratat med underbara Anki idag :-))
Blir sååå sällan numera.. Men vi pratade om att vi måste ses snart...
Jaaaa, vore så himlans kul.. Dags o börja planera....

Nä, nu måste jag återgå till filmen :-))


Tjing..

Irene

Lycklig, sambo & mamma till 3 underbara prinsar..

RSS 2.0