GRATTIS :-))

Vad e det för en dag?
E det en vanlig dag?
Nej, det e ingen vanlig dag för det e älskling o systers födelsedag..
HURRA HURRA HURRA :-))
 
Jaaa, idag blir det kalas här hemma för världens bästa sambo o pappa :-)) Sandra e oxå här men hon åker hem under dagen :-))
Åhh, vad jag älskar födelsedagar :-))
 
Igår var jag o vännen Michis i Lidköping, jag shoppade lite kläder till Jonas o sen var jag givetvis tvungen att fixa present oxå ;-)
Åhh, jag älskar att shoppa till barnen... Så jag o Michis får nog åka iväg snart igen :-))
 
Jag var även på efterkontrollen igår.. Tänka sig att det redan har gått 12 veckor sedan våran fina Felix kom till oss. O jag fick sitta o läsa igenom förlossningsjournalen :-DDD
Tänka sig att det kan vara så himla kul..
 
 - Så med facit i handen så kan jag konstatera att jag krystade 29 min med Jonas, 24 min med Kasper o 20 min med Felix.. O jag e helt säker på att felix hade varit ute fortare om jag hade haft någon form av bedövning/smärtstillande.. Jag tyckte ju själv att det tog lång tid pga smärtan..
Men jag klagar inte - jag har haft 3 heelt fantastiska förlossningar :-)    - Jonas tog 10 timmar, Kasper 7 timmar o Felix 3,5 timme... Helt perfekt :-)
 
Nu ska jag avnjuta en gooood kopp kaffe :-))
 
Tjing...
 

Roooligt :-D

Ja, det e ju ingen hemlighet att det e ett riktigt babyboom år i år... Men det som jag tycker e så roligt, e att man i slutet av graviditeten verkligen lääängtar tills allt sätter igång o man får träffa sin bebis..
Ja, man lääängtar till den värsta tänkbara smärtan man kan gå igenom, hahaha...
Det e faktiskt lite roligt ;-)
 
Nog om det, hahaha...
 
Idag har jag o dom små grabbarna myst hemma, sen hämtade vi Jonas i skolan o sen har vi hållt oss hemma.. Jonas o Kasper var ute o lekte när vi kom hem, men jag o Felix höll oss inne :-)
O Jonas har studiedag imorrn :-) Det hade jag missat helt, haha.. Jonas berättade det för mig när han kom hem, så jag kollade månadsbladet o visst stod det att han e ledig ;-)
Härligt :-))
Slänger även in några bilder på de två minsta killarna..
O ja, jag kan nog se en liten likhet, men jättelika e dom ju inte... Kasper ser ut som sin pappa o Felix ser ut som mig :-)) O Jonas var väldigt lik mig som liten så det finns en hel del likheter med Jonas oxå :-))
 
Först ut e Felix <3
   
Sen har vi Kasper <3
Tyvärr inte den bästa bilden på mig o Kasper, men dom e lika gamla på dessa kort :-)
Känns ju helt overkligt att Kasper har varit såhär liten, hahaha...
 
Jag försökte förstora kortet på Kasper, men det gick inte tyvärr... :-(
 
Nu ska jag fortsätta titta på teve :-)
 
 
Tjing...
 
 
 

Inte riktigt som jag tänkt....

Gårdagen måste ha varit vääldigt jobbig eftersom jag somnade innan barnen, hahaha.. Innan kl 20 låg jag däckad i soffan - vaknade kring 22 o förflyttade mig till sängen :-)
 
Idag när jag vaknade så började stackars Kasper kräkas :-(
Det var nog inte så bra med 2 flaskor välling på morgonen när man haft hög feber o knappt ätit på nästan 2 dagar :-(
Men givetvis när någon här hemma kräks så ringde jag till Camilla för att informera henne om detta, o hon i sin tur skulle precis ringa till mig eftersom hennes son fått feber..
Så det blev ingen fika med henne idag..
Däremot så tog jag o Jonas en fika efter att jag hämtade honom i skolan, vi satt på uteserveringen - det var rätt tomt där, hahaha... Men kul hade vi.. :-D
O så var det ju faktiskt himlans skönt väder ute idag... Vi tog en sväng förbi Ica innan vi gick hem igen o där möttes vi av en vääldigt mycket gladare o piggare Kasper.. :-)
 
O nu ikväll så har jag suttit vid datorn o fixat lite med nästa års almanacka :-) Det e väldigt kul men tar vääldigt låång tid, tyvärr...
 
Nä, nu ska jag fixa det sista med tvätten :-)
 
 
Tjing..

Stackars lilla Kasper :-(

Idag drog jag o Felix till Öppna förskolan o lekte lite :-) himlans mysigt :-))
När vi kom hem gick vi en extra promenad med Carolin o hennes 3 söner.... Alltid lika trevligt :-)
 
O så har stackars Kasper fått 39,5 i feber - han ligger helt utslagen i soffan :-(
Gör ju jätteont i mitt mammahjärta att se honom sån... Hoppas, hoppas att han mår mycket bättre imorrn.. 
Jag saknar min halvgalna unge som trotsar mig hela tiden ju :-)
 
Just nu sitter jag i telefonkö till försäkringskassan - alltid lika roligt.. E ju bäst att man håller koll på dom, man kan inte lita på dom nu för tiden ;-)
O när jag började så hade jag bara nr 180 i kön :-D så det borde väl vara jag snart, hahahaha...
 
Jonas e hos en kompis - han har haft kompisförbud i en vecka pga av sitt beteende veckan innan, så han hann knappt innanför dörren idag innan han sprang iväg, hahaha...
Han tycker nog att det e skönt att "förbudsveckan" e över ;-)
 
O denna vecka e fullspäckad med saker.. Imorrn blir det en fika här hemma med Camilla :-) o sen på e.m har jag lovat Jonas att vi ska fika på Nockes :-) Jisses så mycket gott jag kommer äta imorrn ;-)
Ska bli jättemysigt o få lite egentid med honom <3
 
Nu ska vi fixa kvällsmaten :-))
 
Tjing..

Underbara älskade vän... <3

Jag har en gammal barnsdomsvän som jag känt sedan 7-års ålder.. En helt fantastisk tjej - vi har dock levt 2 heelt olika liv, men alltid hållt kontakten..
Även fastän hon bott utomlands de senaste 10 åren :-)
 
O igår ringde jag henne eftersom hon just nu befinner sig i Sverige - hon berättade vad som hänt i hennes liv de senaste 2 åren - hur hon blivit lurad o förd bakom ljuset av den hon ville dela sitt liv med.
Mitt hjärta brast en stund - Tycker inte om att hon ska behöva uppleva sånna saker.. Hon e ju så fin..
 
Så idag har jag skrivit ett lååångt mail till henne.. Önskar det fanns något jag kunde göra - önskar att hon fick så mycket mer o bättre..
 
Har däremot bestämt mig för att vi definitivt ska åka o hälsa på henne i Grekland så fort Felix har blivit lite äldre o hon har hunnit få sin större lägenhet :-))
Tänk, så kul vi kommer ha :-))
 
O i dessa stunder slås jag av hur bra jag har det just nu.. Jag har 3 helt underbara barn (även när dom trotsar) o en helt fantastisk sambo.. <3
Så jag blev lite fylld av kärlek, så jag lägger ut en bild på mig o den finaste mannen i mitt liv <3
Tack finaste Martin för att du ger/gett mig det finaste en människa kan få <3 Du e värd så oerhört mycket - det finns ingen som du <3
Jag e dig evigt tacksam <3
Älskar dig mer än ord kan beskriva - Älskar dig av hela mitt hjärta <3
 
 
 
Nu ska jag o Felix bege oss till Öppna förskolan - det e babycafé där idag :-)
 
 
Tjing..

HELA NATTEN :-)))

I natt sov Felix HELA natten :-)) Så det var 2 väldigt utvilade föräldrar som vaknade imorse :-)
 
O jag har nyss druckit lite kaffe o pratat med min mamma i telefonen.. O så kom min svärmor för en stund sen o hämtade Kasper - hon ville ha honom idag.. :-)
Blir kul för honom att få en heldag med farmor.. :-)
 
Så vad ska jag o dom andra 2 grabbarna hitta på då??
 
Just nu sitter jag i soffan o spanar på mitt nya favoritprogram "Bedlam".... Sååå bra ju :-)
O så blir det nog en kopp kaffe till medan Felix vilar - sen får det nog bli en promenad, e ju jätteskönt ute idag :-)
 
O så undrar jag - Vilka läser min blogg??
Jag ser ju att den blir läst, hahahaha... Med tanke på hur lite jag har bloggat senaste året, så e det ju kul att några fortfarande finns kvar :-)
 
Vi hade en väldigt trevlig kväll hos Erik o Ellen igår - nu börjar det faktiskt synas på Ellen att det kommer en knodd inom kort, hahaha.. Rooligt :-)
Ska bli jättespännande att se dom som föräldrar :-))
 
Hm, kommer inte på så mycket att skriva nu så får helt enkelt återkomma lite senare :-)
 
Tjing...

Mitt liv...

Mitt liv som 3 barnsmamma, har både blivit som jag tänkt mig men samtidigt inte..
 
Jag trodde att det skulle bli jobbigare med en bebis än vad det blev - eftersom jag mest njuter o flyter mig igenom dagarna.. Däremot så blev det så mycket mer runt omkring - som handling, tvätt, städ osv...
Ibland när Martin har jobbat mycket så känns det som om jag inte gjort annat än sprungit runt hemma o fixat o donat, samtidigt som jag tar hand om mina 3 killar..
Felix e ju väldigt lätt att ta hand om medan Jonas o Kasper e i varsin "period" i livet - så det blir många fajter med dom på dagarna.. O just dom fajterna kan vara det som tröttar ut mig mest..
 
Jag umgås ju inte med så många, finns ju liksom inte så mycket tid till det just nu, hahaha... Det gör mig inte så mycket eftersom jag vet att det finns tid för det lite senare :-))
O i den här åldern så finns ju vännerna kvar om dom inte t.o.m e i samma sits som jag själv, hahaha...
 
Nu kom älskling hem - haltandes... HAHAHAHA...
Det var nog en bra match ;-)
 
Nu ska jag glo runt lite på nätet - bara för att Felix vilar en liten stund :-)
 
 
Tjing..

Äntligen lördag :-)

Ja, lördagar e fantastiska dagar :-)) Idag fick jag sovmorgon, sen en promenad o en kopp te med min svägerska Therese, sen lunch med barnen (älskling spelar c-lags match) o nu sitter jag vid datorn med en kopp kaffe..
Dom stora grabbarna busar på övervåningen o Felix ligger i sängen o leker med sin sängmobil :-)
 
Ikväll blir det en tur till vännerna Erik o Ellen, blir mysigt :-))
Vet inte om jag nämnt det tidigare men dom ska ju ha barn i början av nästa år - så på något sätt e det lite extra mysigt att umgås ;-)
Känns konstigt att Erik ska bli pappa, hahaha... Men jättekul :-)
 
Det e så väldigt många i vår närhet som ska få barn i slutet av detta år eller början på nästa.. Även Martins kompis Stefan o hans fru Debra ska få sin andra i början på nästa år - där e det tätt emellan barnen då deras lilla Cecilia blir ett nu i november :-))
Verkligen jättekul :-))
 
O våra vänner Johan o Eva ska få bebis i slutet på året - o där kommer trean :-)) Åhhh, som jag längtar... Ska bli riktigt roligt o få se hur Johan ser ut som tjej ;-))
 
Jag har även en annan vän som ska ha barn i vår :-)) Jättekul :-)))
( det e tidigt så jag håller det hemligt)
 
Ja, jag antar att jag kan hålla på precis hur länge som helst - finns ju så många i stan som man vet vilka dom e men kanske inte umgås med som ska barn..
En tjej vid namn Sofia berättade för mig när jag hade ca 2 månader kvar med Felix att hon o hennes kille hade räknat ut att dom kände 25 st i lilla Skara som ska ha barn i år... Hahahaha...
Det kommer bli kö till dagis nästa år ;-))
 
Nä, nu har Felix tröttnat på att leka själv - så jag får helt enkelt gå dit o underhålla honom lite :-))
 
Tjing..

Nu e det dags :-))

Ja, nu e det på tiden att bloggen får sig ett litet lyft :-))
Barnen växer o ändras så fort o bloggens utseende ändras allt för sällan.. :-)
 
Så jag gör ett försök med ett helt nytt utseende :-)
 
Tjing...

En riktigt härlig dag :-))

Idag har jag o grabbarna haft en riktigt härlig dag :-) Givetvis så blir det en del tjafs emellan Jonas o Kasper, men så håller dom ju på varje dag, hahaha...
Men i det stora hela så har dagen varit jättemysig.. O medan jag gjorde kvällsmaten så gick Jonas o Kasper ut i regnet o lekte :-)))) Det gillas skarpt...
Bra väder att vara ute i o bra luft att få i sig oxå :-) Jag o Felix hängde i köket o gjorde ris o korvstroganoff, mycket gott om jag får säga det själv :-)
Kasper spontana reaktion vid första tuggan var: "Mamma, det e skitgott".. Hahaha, så jag tar det som ett bra betyg o han åt ju upp allt på tallriken :-)
 
Ja, Kasper e ju inte så jättestor i maten o det har han väl aldrig varit, men denna sommar har fungerat jättebra - vi får ofta leka ner maten, men den går ju ner. O oftast äter han upp allt han blivit serverad o han har även lärt sig att äta "kladdig" mat ;-)
Stooort plus i kanten för honom... :-)
 
Felix äter i snitt var tredje timme dagtid o nu senaste veckan har han ätit 1 ggr/natt innan har det varit 2 ggr/natt, så han har varit himlans snäll han oxå :-)
Sen måste jag ju ge min sambo en stor eloge - han e en klippa... Han e verkligen fantastisk, då han o jag delar på i princip allt när det gäller barnen.. Han går upp på nätterna lika mycket som jag, om inte oftare.. Nu flaskas ju Felix så det e ju lättare för Martin att vara "med" mer.. Så jag kan ju inte klaga på min sömn iaf, för den får jag allt :-)
Blir ju så när man har världens snällaste sambo <3
 
O Jonas har varit riktigt duktig idag - han e ju i någon slags "minitonår", så varje dag e en kamp, hahaha.. Men idag har det gått väldigt bra, han har lyssnat bra, hjälpt till, plockat undan efter sig o varit riktigt mysig - så när dom mindre grabbarna somnade ikväll så la han sig intill mig i soffan o bara var för en stund...
Så himla mysigt - det e inte ofta det händer längre.. han har ju blivit så stor nu, han hänger ju hellre med sina kompisar :-P
 
Imorrn ska jag börja dagen med en rask promenad - behöver verkligen komma i form efter graviditeten.. Känner dock att jag inte bryr mig så mycket som sist.. Det får ta den tid det tar..
O med tanke på mitt hjärtfel så tar jag det gärna lugnt ett tag tills jag vet att det e säkert att köra på ;-) Jag får ju känningar så lätt o med tanke på att det tyvärr förstoras så vågar jag inte ta i hur mycket som helst..
Så jag ägnar dagarna åt att mysa istället :-))))
Men imorrn bitti ska jag iaf gå bort glaset med Coca-cola som jag drack ikväll ;-)
 
Nä, nu ska jag återgå till filmen på teve o titta på när älskling sover i soffan - jag hann ju iaf säga minst 2 meningar till honom innan han slocknade efter att han kom hem från jobbet :-))
Härligt :-)))
 
Tjing..
 

Nya bloggen...

Ja, jag har allt svårt att lära mig hitta här på den nya designen för bloggen, hahaha... Men efter en del knapptryckningar så kommer jag rätt :-)
 
Nu e det åter några dagar sen jag skrev här.. Det händer ju som sagt saker hela tiden, e ju faktiskt lite svårt att få tiden att räcka till med en liten bebis :-))
För när han sover så måste ju allt annat göras som, tvätta, diska, plocka, vika tvätt, underhålla dom andra barnen o där emellan finns en massa dagis/skol tider att passa oxå :-))
 
Idag efter lämningen av barnen så åkte jag till min vän Malin o hennes lilla Nova som e nyfyllda 2 år :-)) Stora tjejen nu ju :-)) Då dom stora var iväg på skola/dagis så var det bara Felix som fick följa med o ge presenten från oss :-)
 
O jag har lovat mig själv att INTE handla kläder till barnen HELA tiden o det går VÄLDIGT bra, men satan vad jag lider.. Jag vill köpa allt - jag har verkligen en svaghet för fina barnkläder... Hahahahaha..
Men jag blev lite glad när Jonas faktiskt behövde en ny vinterjacka - Så det har jag köpt :-DDDDD
Slänger ut en bild på den :-)))
Tycker den e mycket fin om jag får säga det själv.. Märket på den e jag inte bekant med sen innan så det blir spännande att se om det e lika prisvärt som Didriksson :-)
 
Kasper får ha sin overall som vi köpte förra året - e en Didriksson så den funkar flera säsonger, mycket prisvärt..
 
O lilla Felix få ha Jonas gamla vinteroverall :-)) Känns härligt att kunna använda Jonas kläder oxå :-) Däremot så kommer Felix få en åkpåse i julklapp - så jag ska bege mig till babyproffsen framöver för att prova lite :-))
Den som hör till vagnen ser jättekonstig ut i vagnen så jag måste åka dit o prova lite - det kanske blir bättre i verkligheten än på bild?!
Hoppas..!! :-)
 
O så e allt med dopet planerat - Mycket skojsigt :-)
Så nu kommer den där evigt spännande väntan - vem/vilka blir bjudna, hahahahaha....
 
O ikväll kommer våra fina vänner Jeannette o Magnus hit på pizzamys :-)) Sååå roligt att ha Magnus hemma.. O snart e han hemma för gott... det gillas massor :-))
 
Nä, nu åkte älskling iväg på träning så jag ska ta tag i resten här hemma.. Finns ju fortfarande tvätt o barn att ta hand om ;-)
 
O förresten ang kvällen hos Jenny - Jag hade jätte trevligt o kräftor e helt galet gott :-)) Verkligen en välbehövlig kväll med tjejorna :-))
Tack Jenny för en jätte mysig kväll/natt :-)))
 
Tjing...
 

Öf idag :-))

Idag började dagen med ett tandläkarbesök för Kasper, men han vägrade öppna munnen så vi var snabbt därifrån med orden att vi får ta det en annan dag :-D
Efter det så gick vi till Öf med båda barnen - men Martin o Felix var bara där ca 20 min, sen blev Felix hungrig så dom åkte hem - vi hade inte med oss någon mat...
Men jag o Kasper stannade kvar o pysslade lite :-)
 
O om en liten stund kommer Sandra hit, hon ska ta med dom stora grabbarna hem till sig över helgen.. Det kommer dom definitivt gilla :-)
O jag... Ja, jag ska faktiskt till vännen Jenny ikväll o äta kräftor :-D
 
vet att jag förmodligen kommer få skit för det - det passar sig inte i dagens samhälle att jag som mamma, umgås med mina vänner utan mitt nyfödda barn.. Men eftersom Felix inte ammas längre så har Martin lika stor rätt till honom som jag - o jag kan tycka att det e bra att Martin får lite egentid med honom.. Martin jobbar ju hela dagarna, så jag får ju jättemycket tid med Felix <3
O våran fina lilla kille har redan hunnit bli 2,5 månad :-)))
 
O jag som mamma o som e den som e hemma med honom - har haft ont i magen hela veckan bara för att jag vetat att jag sa´ka iväg ikväll :-/
Känns helt sjukt konstigt att inte ta hand om honom... Min fina lilla kille...
 
Jag e sååå sjukt stolt över mina fantastiska söner - mina hjärtan - mitt liv <3 <3 <3
 
O nu ramlar Sandra o Jonas in vilken minut som helst - hon matchade sin buss med Jonas sluttid på skolan :-)
 
Slänger in lite bilder på mig o Martin - finaste barnen Jonas, Kasper o Felix  <3
Min fina familj....Så mycket lycka....Så mycket kärlek <3
 
 
Tjing...
 
 
 

Ojsan...

Ja, nu e det allt länge sen jag skrev sist... Hade ingen aning om det, hahaha...
Här e det som vanligt igen :-) för igår började Kasper dagis efter det lååånga sommarlovet :-) Känns ju faktiskt riktigt konstigt att det bara e jag o Felix några dagar i veckan, hahaha..
 
Idag har jag o Felix varit en sväng till Carolin o myst med henne o 2 av hennes 3 barn.. :-) Ska se om jag kan ordna till min bakgrundsbild oxå - det saknas ju en grabb där :-(
Ska kolla med min vän Eva om hon vill hjälpa mig denna gången oxå :-DDDD
 
Får blogga lite mer ikväll när barnen lagt sig, e ju fullt ös här om dagarna :-)
 
Bjuder dock på en bild på grabbarna som e tagen när Felix var som nyast :-))
 
Hahaha... det e såhär en bild ska se ut :-) Sådär halvdan ;-))
 
Tjing..

Irene

Lycklig, sambo & mamma till 3 underbara prinsar..

RSS 2.0