Mors dag..

Ja, idag e det mors dag o jag fick en jätte fin blomma av Jonas i morse :-) min sötnos..
         Nu håller mina killar på med maten, blir pannkakor till lunch.. O nu kom Jonas men bebisens babygym, han ska ligga där i nu hahaha, söt han e.. Han e dock en aning för stor för den hahaha..

O jag o Jonas har varit iväg en sväng till lekparken, måste ju bara vara ute när det e så underbart väder.. Tyvärr så hittade han ingen kompis att leka med men vi ska nog ut en sväng sen med Pernilla o Savannah..
O sen i e.m så ska vi till Martins ena bror o fira hans barn som fyller 16 o 18 år, blir skojigt. Kommer en massa barn i Jonas ålder dit oxå, så då får han leka av sig ordentligt.
O så ska vi kanske leka med hans vänner Kim o Markus ikväll oxå, blir trevligt..

Nu ska jag lägga in lite bilder, först på Jonas o min stund i lekparken :-)
Jonas gör sin cool-min :-)




Jonas äter glass oxå :-)


Hm, tyvärr var det inte så många andra barn på lekparken hahaha.....

O så måste jag lägga in en bild från i morse, när jag nästan grät över att mina tröjor inte passar mig längre o att jag därför måste gå i en mörk tröja en het dag som denna :-(


Längtar så efter en smalare vardag hahaha.....

Ska äta nu, tjing.

Sol, sol, underbara sol :-)

Idag har jag o Jonas hängt på lekparken med Marie, Ebba, Marie o Sixten, vi har haft jätte kul. Så vi har varit ute hela dagen hittills o nu e vi hemma o vilar en liten stund för om ca 30 min så ska vi hämta Isabelle hos hennes mamma o bege oss till lekparken igen :-)
E så kul för Jonas att få leka av sig ordentligt :-)

Martin e iväg med Magnus o hämtar saker i Kristinehamn, men han e på väg hem nu.
O när vi lekt klart o Martin kommit hem så ska vi åka en sväng till min mamma, för min lillebror Peter fyller 18 år idag :-)
så jag o Jonas har även varit o köpt present till honom..

E ju så himla fint väder idag, men synd att jag har så ont i mina svullna fötter, men jag kan ju inte låta Jonas lida för det :-)
Nu ska jag göra mig redo inför promenaden till Isabelles mamma haha, e ju en liten bit att gå hahaha...
Tjing..!

Äntligen fredag :-)

Vi började dagen med ett besök på Antenatal, det var spännande :-) Fick ligga med CTG-kurvan ett tag, var mysigt. E så mysigt o höra bebisens hjärtljud :-)
Sen var det dags för en undersökning, som verkligen fått igång mig haha.. Har haft riktigt ont överallt idag, vet inte riktigt vad läkaren undersökte egentligen, har haft ont i precis hela kroppen hahaha..

Så fick vi även en tid i nästa vecka som vi ska in, blir spännande... Får se vad som händer då :-)

O så har det varit marknad här i Skara idag, så där har jag o Jenny strosat halva dagen, vi hämtade Jonas på dagis vid ca 13-tiden så att han oxå fick vara med på stan lite..
Han köpte sig en jätte fin gul keps o en sån där annan huvudbonad som man knyter bak i nacken, han ser riktigt cool ut nu :-)
Vi var även på Rocco o åt lite mat med Jenny o hennes kille Offe, mycket trevligt.

Nu gör vi så lite som möjligt, måste vila mina fötter, dem e alldeles svullna o ömma efter den här dagen..
Har köpt en ny film "Allt flyter" den ska jag nog titta på ikväll..
Nu e det dags för ett gammalt avsnitt av Beverly hills o så ska jag nog lägga mig en stund, blir härligt :-)

Mvc idag..

Vi pratade lite om hur vi vill ha förlossningen, smärtlindring osv... Inte så lätt att veta nu, fråga mig då hahaha.. Har ju snart passerat v.38 men har tagit ett kort i alla fall, trots att jag fortfarande o nästan hela graviditeten mått skit så lyckas jag ändå bara bli tjockare o tjockare, haha mitt egna lilla mysterium :-)



Idag har jag tagit det lugnt, vilat lite o gått en promenad med min vän Ulrica o hennes söta hund, egentligen har jag lite svårt för djur men den här e ju garanterat söt :-) Jag har en lite bild på honom här :-)




O så lite fler bilder på mina killar när dem bakade sockerkaka i tisdags då jag var iväg med jobbet :-)
O min fina Martin utnyttjade kameran :-) det gillar jag...
Så då måste det självklart läggas in bilder på den kvällen.







Så fina killar jag har :-)
Nu ska jag strax natta Jonas, han sitter i duschen o leker.. Sen blir det kanske lite teve-tittande o efter det den efterlängtade sängen :-)
Dem flesta jag känner säger att magen ska sjunka såhär i slutet men inte min inte, jag har fortfarande en bebis i revbenen haha..
Jag kan ju nästan använda magen istället för behå om den ska fortsätta uppåt i den här takten haha.. Nä, nog om det, nu e bebisen som galen, sparkar o knôr så mycket att datorn åker på stryk när den står i mitt knä :-)
Tjing.!

En dålig dag idag..

Ja, idag mår jag inge bra o det blir inte bättre av att jag inte kan somna om heller.. Skulle behöva sova ett litet tag till egentligen.
Igår började jag dagen med en fika på Nockes med Jeannette, mycket trevligt, sen gick vi en liten runda i stan o pratade lite, sen gick jag hem o åt lunch. Tyvärr hamnade jag i soffan efteråt o måddde halvtaskigt.

Efter att jag hämtat Jonas på dagis framåt e.m så handlade vi lite för Jonas o Martin skulle baka sockerkaka (vilket dem oxå gjorde) Sen åt vi lite kvällsmat innan jag blev hämtad av Lollo på mitt jobb, vi skulle iväg på en avslutningsfest med Valleskolan :-) Blev en väldigt trevlig kväll med mycket skratt :-) så härligt.
           Det värsta av allt var när jag skulle bli avtackad hahaha, jag blev knallröd i ansiktet o klev fram där inför alla på Valleskolan, rektorn tackade mig för min tid på Valleskolan o hoppades att jag snart skulle få må bättre o att jag förhoppningsvis inte ska behöva gå igenom detta igen.. O så fick jag en väldigt fin blomma :-)
Känns skumt att bli avtackad så fint när jag knappt har jobbat något det senaste, men samtidigt väldigt kul att dem i alla fall har märkt mig hahahaha..
Blev en sen kväll o jag var nog inte hemma förrän vid 23, jag stöp i säng haha..

Idag ska jag försöka bli lite piggare så jag mår lite bättre, sen ska jag, Jonas o Martin åka o storhandla när dem kommer hem från dagis o jobb :-) blir kul.. Jag älskar att storhandla hahaha..

I morgon e det dags för ett nytt besök på mvc... Men nu ska jag vila lite, har någon som försöker lägga sig emellan mina revben haha, känns så i alla fall.. Tjing.!

Härliga klåda :-)

Idag har jag haft klåda på nästan varenda kroppsdel :-) underbart..!

Började dagen med en promenad till affären med Jenny, sen gick jag hem för att äta.. Satt här hemma o mådde pyton, inge kul alls men men...
Sen när Martin o Jonas kom hem så gick jag o Jonas till lekparken o Martin for iväg till fotbollsträningen. Jag o Jonas var ute alldeles för länge :-) så iväg till affären igen, sen hem o laga middag (gräddstuvad pyttipanna o ägg) mums vad gott det var..
blev visst sen middag men Jonas hann allt i säng i tid o nu ligger han o sover gott...

Har köpt nya kläder till mina killar oxå, Jonas fick 2 par shorts, 1 par byxor, 1 t-shirt o 1 skjorta, Martin fick 1 huvtröja o till mig själv köpte jag 2 behåar :-) Måste ha nya nu hahahaha..

Så i morgon ska Jonas ha sina nya kläder på sig :-) e så kul att köpa kläder till honom, han vill prova o helst använda allt på en gång...

Nä, nu får jag sluta skriva, har en bebis upptryckt emellan revbenen, gör skitont att sitta....
Tjing...

Söndag idag.!

Idag har vi tagit det väldigt lugnt, sov lite längre på morgonen o sen gick vi en sväng till våra vänner Magnus o Jeannettes nyköpta hus för att titta lite.. Det e en hel del att göra, men vad fint det kommer att bli sen :-)
Blir härligt med en grillkväll där när dem e klara :-)

Förutom det så har vi inte gjort många knop, ätit o slappat. Martin ska strax iväg o titta på matchen mellan Lundsbrunn - Skara.. Jag o Jonas ska nog bara ta det lugnt, kanske spela lite fotboll på framsidan sen..

O så kommer lite bilder på våran bilbarnstol :-) den e så fin... 





Fin va?? :-)

Nu ska jag surfa vidare på nätet o sen ska jag nog lägga mig o vila en liten stund. E himlans trött nu för tiden.. O veckorna går ju inte snabbt direkt..
Har dock funderingar på att åka till Skövde i veckan o titta lite, behöver köpa saker till bebissängen o så behöver Jonas en ny keps :-) han har önskat en röd, så det får vi försöka hitta.
Tjing.!  

En riktigt härlig dag :-)

Idag åkte vi iväg vid 13-tiden, vi skulle på fotbollsmatch :-) O vilken kul en, Axvall låg under med 0-2 mot Trässberg men vände o vann med 3-2 :-) underbart, det behövde dem verkligen.. O vädret var helt fantastiskt, solen sken o det var verkligen sommar ute..

När vi kom hem sen så åkte Martin iväg till Axvall på en avskedsfest för en i laget som ska flytta till Uppsala, blir trist när han flyttar..
Så vad skulle jag o Jonas hitta på??
Vi gick o åt middag på en restaurang :-) vi åt var sin hamburgertallrik, mycket gott. Sen gick vi till Ica o köpte var sin tablettask o aftonbladet, så ringde vi till David o Isabelle för att kolla vad dem gjorde... Det hela slutade med att vi gick till lekparken o där lekte barnen en bra stund..
Så klockan var nog 21 när vi begav oss hemåt :-) en underbar dag med Jonas.
          När vi kom hem åt vi våra tablettaskar o sen la vi oss i soffan, efter ca 15 minuter så somnade Jonas o jag bar nyss in honom till hans säng..

Vilken härlig dag o tack vare det fina vädret så har vi varit ute nästan hela dagen :-) jätte kul..

Nu så ska jag titta lite på teve o äta körsbärstomater i stora lass :-) så får vi se när Martin kommer hem ikväll, blir spännande att se vilket tillstånd han befinner sig i hahaha...
E ju inte så ofta som han e iväg o dricker alkohol direkt, han brukar ju alltid agera chaufför...

När jag väntade Jonas så fick jag en bristning ovanför naveln o den ser just nu ut som om den ska spricka, det ser jätte läskigt ut, så vem vet, jag kanske föder via magen :-)
Det e ju häftigt att kroppen kan töjas ut så som den gör vid en graviditet o det e ju inte så konstigt om man får en bristning någonstans med tanke på vad kroppen utsetts för egentligen..
Mycket häftigt..

Nä, nu ska jag återgå till filmen...
Tjing.

Härliga lördag...

Måste säga att jag tycker det e en aning förvirrande med alla dessa röda dagar, nu har jag trott att det varit i lördag i minst tre dagar... Mina veckor går ju väldigt långsamt ifall alla dagar ska vara lördagar :-)
Röda dagar e helt klart ingen hit för mig i alla fall...

Idag rensar vi lite i barnrummet, måste ju göra plats för sakerna som ska in där o så väntar jag med spänning på bebissängen som svärfar ska fixa i ordning :-)
Men nu tror jag att vi har det vi behöver, ska dock köpa lite andra saker som rumppuder, badbalja osv.. Men det e ju ingen panik..

O nu går man in i v.38, känns konstigt att man redan har tagit sig såhär långt fastän jag mått så dåligt.. Samtidigt så känns det skönt att sommaren e på gång nu, blir härligt med sommar efter den urtråkiga gråa hösten o vintern som egentligen aldrig kom.. Men värmen har vi fått smaka på i alla fall, känns skönt..

O min Martin har städat lite idag, tycker jag e himla bra :-) Måste ge honom lite beröm här, han e så duktig o tar hand om hemmet o det har han gjort sen i vintras, han har fått ta hand om allt här hemma, inklusive mig o Jonas.. O det har han gjort nästan utan att klaga..
Vilken bra kille jag har :-)

Nu kom Jonas o Erik in, dem har varit o handlat så nu måste jag sluta skriva för Jonas kräver en stund vid datorn, underbart med barn som har viljor :-)
Tjing..!

Mitt härliga barn :-)

I morse när jag vaknade så möttes jag av en lite udda syn.. Jonas brukar alltid klä sig med stil, han e ganska noga med vad han vill ha på sig :-)
men idag gick något snett, fråga mig inte vad han tänkte på för jag har ingen aning haha, men såhär såg han ut i alla fall.



Minen han har, e hans spela cool min hahaha....

Nu sitter jag o väntar på att min vän Camilla ska komma hit på lite fika med sin lilla dotter Josefin som e ca 4 månader :-) blir mysigt att titta på en liten bebis...
O Jonas e inne hos grannen  o leker med Elise, ska hämta hem honom om en stund....

O så tittar jag på Våra bästa år såklart hihihi..!

En härlig dag i lekparken..

Ja, idag har jag, Jonas, David o Isabelle varit i lekparken, det var härligt... Barnen gungade o lekte i sandlådan, jag o David lekte oxå i sandlådan, jag krattade i ordning en åker :-) o David byggde ett hus med vallgrav runt :-)
          Det började lite med att jag gjorde ett flygplan o då tyckte David att han skulle bygga World Trade Center :-) inge snällt alls....
Fy..!

Efter det så gick jag o Jonas hem o åt lunch... Sen kom Martins mamma o Isabelle o hämtade oss o så åkte vi till golfbanan o mötte upp Martin, Erik o Håkan :-) duktiga hade dem varit, kom 6:a i tävlingen o vann väldigt snygga kepsar (o dyra)...
Jag förstår inte att allt inom golfen ska vara så himla dyrt, allt kostar.. O det e inga billiga saker..!

O när vi kom hem så for Martin iväg till fotbollsträningen o jag o Jonas sprang till ica o handlade lite ingredienser till fläskpannkakan :-) o gott blev det...
O nu så har Jonas lagt sig o Martin sitter här bredvid mig i soffan o tittar på Bonde söker fru.. :-)

O så lite bilder från stunden i lekparken :-)






Så söta dem e :-) Här jämför dem precis allting, vem som har mest sand i hinken, vem som blir klar först, vem som e snabbast osv.. Hahaha, himla kul att lyssna på i alla fall..

Nu ska jag titta på Grannfejden med Martin o sen e det dags för sängen :-) O vad jag älskar att sova :-) Synd bara att jag måste vakna 111 ggr/natt..
Tjing.!

Världens underbaraste :-)

Min prins vilar i soffan :-)

En bebis e född :-)

Ja, mina vänner Susanne o Jörgen fick en liten Hampus i söndags, han vägde 3880g o var 50 cm lång :-) sååå roligt... Tyvärr var det en ganska dramatisk förlossning men nu mår alla bra.. E så glad för deras skull, längtar tills jag får se det lilla knytet :-)
Jag vill se vem han e lik :-)

O snart e det dags för ännu en fotbollsmatch :-) ska bli kul.. Hoppas att killarna vinner idag o att Martin inte tar med något gult kort hem :-)
Lite trist med regn dock men det e ju tur att det finns regnkläder.. Blir nog lite mysigt där i regnet :-)

O så e Jonas ledig från dagis i morgon o på fredag, undrar vad vi ska hitta på för kul då?? Vi ska leka med David o Isabelle på fm i alla fall, så får vi se vad em har att erbjuda...

Nu ska jag ringa till Jeannette, vi ska åka med henne till matchen sen..
Tjing..!

Fika idag :-)

Idag har jag fikat :-)
Först fikade jag med Ullis, jeannette, Therese o hennes son Oliver :-) det var trevligt.. Sen så tittade jag lite på teve, åt lunch o väntade in min syster Sandra som kom förbi en sväng. Hon hämtade även Jonas på dagis idag, det tyckte Jonas var underbart kul :-)
Sen när dem kom hem från dagis så kom även min mamma o John (en gammal vän) hit på fika, det var trevligt.. O så när dem hade åkt så kom David o Isabelle hit o fikade lite :-)
Men sen var det dags att gå till lekparken, Jonas lekte med sin dagis kompisar Linus o Elise, o med Isabelle förstås...
Han halkade även lite o slog i ögonbrynet i klätterställningen men som tur var så blev det inget större märke, börjar tröttna på alla hans blåmärken, rivmärken o blåtiror... :-)

O nu ska Jonas sova o jag ska ta lite nässpray o tycka synd om mig själv. Har sååå ont i ryggen idag, inge kul alls.. Men det blir bättre när jag kommer till sängen sen o kan sträcka ut mig lite :-)

Nu ska jag pussa Jonas godnatt..!

Med tårar i ögonen..

Ja, här sitter jag med tårar i ögonen, en jätte söt kille på Talang gick vidare.. Han blev så glad att han nästan bröt ihop stackarn, o grät gjorde han oxå... Så kan jag göra annat än att näst intill gråta med honom?? Nä...
Så sööt..!

Idag har jag varit o handlat, promenerat med min vän Jenny o så strax innan jag skulle hämta Jonas på dagis så ringde hans kompis Ludvigs mamma o frågade om vi ville leka med dem efter dagis, så det har vi gjort.
Fick även äta lite pannkakor hos dem, det var rart.. O killarna hade jätte kul, tänka sig att Jonas blivit så stor. Ja, han har t.o.m sovit över hos Ludvig hela 2 ggr..
O större blir han...

Nu har vi i alla fall kommit hem sen ett tag tillbaka o Jonas har somnat i våran säng :-) han ville somna där idag. Han e så söt när han ligger där under en filt...
O Martin kom nyss hem från sin fotbollsträning o står nu o fixar äggmackor till oss, himla fin kille jag har :-)

Älskar mina killar så mycket, dem e så snälla mot mig... Ibland undrar jag hur jag har haft sådan tur att få dessa 2 mirakel i mitt liv, helt klart det bästa jag har... Dem e bäst.. :-)

O idag fick Jonas syn på magen när bebisen studsade runt där inne, han blev riktigt imponerad..
Nu ska jag börja tugga i mig min äggmacka...
Ses..!

Saknar mina kläder....

Allt e för litet snart, mina gamla vanliga linnen e minnen blott.. Längtar så tills jag kan ha mina gamla kläder igen :-(
Känner mig riktigt tjock o otymplig nu, inge kul alls. O så har jag vuxit ur mina skor oxå, dumma svullna fötter..
Jaja, nog med klagomål..!

Ska väl lägga in en tjockis bild oxå nu när vi gått in i v.37..


Det mest uppiggande just nu, e att jag vet att det inte e långt kvar.. Känns dock att vi har mycket att skaffa hem innan, först ska vi åka o prova ut bilbarnstolen på mvc, sen ska vi köpa allt som behövs till spjälsängen - även det som behövs i badrummet o så ska det fixas lite i barnrummet så det slipper se så tomt ut..

Oj, vad jobbigt det lät, nu blev jag trött..
Har sovit middag idag, det var skönt. Jag älskar att sova men när jag vaknar e det inte lika kul, först en sväng illamående o sen kommer huvudvärken, tror att det beror på att jag slarvar med järnet men men.

Idag har vi haft en lugn o skön söndag, vi var iväg en sväng till Martins mamma o åt rabarberkaka, oj vad gott det var :-)
O så tog vi en promenad i solen, köpte godis o Jonas fick en slush med blåbär smak :-)

Nu ska jag ta fram mitt godis o titta på teve med Martin innan det e dags att sova..

Mina tankar går till Alfred idag, fick en bild på den stora killen när han äter tårta, så söt :-)
Nu e han 1 år.!
Det e riktigt häftigt :-)

Mailbomba mig :-)

Ja, min vän Anki kan mailbomba mig sen med bilder från Alfreds kalas :-) det tycker jag låter som en toppen idé... Har en himla ångest idag, vill så gärna åka på kalaset..
Jag måste säga att det känns så stort, att lille Alfred blir 1 år idag.. Jag ringde imorse men det kvittar ju egentligen, han förstår ju ändå inte varför jag ringer haha...
Jag får satsa på 2-års kalaset istället :-)

Igår var en bra dag, Martins pappa var här o fixade de sista listerna, satte upp skötbordet på väggen i lilla badrummet o fixade trösklarna, så nu e dem på plats.
O jag tvättade Jonas gamla spjälsäng, måste bara säga att det var det jobbigaste jag gjort på oerhört länge. Jag skojar inte men jag var helt slut när jag var färdig, var tvungen att lägga mig o sova i ett par timmar.. Kommer aldrig att tvätta den igen hahaha..
O så ska nog Martins pappa måla sängen vit, blir fint.. Den har blivit så ful eftersom färgen har skavts av med åren o så gissar jag på att det kan vara Jonas bilkörande på kanterna som bidragit till de fula märkena..
Den kommer bli så fin..!

O så på kvällen kom Martins pappa o David hit på mat o så tittade vi på Eurovision songcontest :-) den norska låten var himla bra, men jag tycker inte att det svenska bidraget var så dåligt att det behövde hamna på 21:e plats.. Jag trodde att det skulle hamna i topp tio i alla fall.
Men men, måste köpa tidningen idag o se vad dem skriver för kul, det brukar ju alltid hittas på lite olika orsaker. Som heshet lr annat skoj hahaha..

O idag ska Martin o hans pappa fixa det sista, ska sätta upp gardinerna i vardagsrummet, svårt att förklara får lägga in bilder på det sen :-)
O så ska vi strax bege oss ut på en promenad, jag bara måste ha godis idag...

Så måste det klagas lite oxå, för den nya smärtan jag fått i ljumskarna e olidlig, o så de sköna sammandragningarna som verkligen känns e ju fantastiska... Skulle så gärna vilja föda idag hahaha...
Men men jag får väl vänta ett tag till helt enkelt..
O på tal om det så väntar jag besked från min vän Susanne, hon skulle ha fött den 3 maj men har gått 14 dagar över tiden o idag har hon tid för kontroll, kan ju alltid hoppas att dem sätter igång henne idag..

Nu ska vi ut o gå :-) o solen skiner :-) underbart..!

Godmorgon..

Ja, då var lördagen här.. Har suttit med Martin o Jonas o lyssnat på barnmusik på youtube :-) Jonas sken som en sol.. Så söt...
Idag har jag inga större planer, ikväll kommer Martins pappa hit på en bit mat o lite teve tittande :-) men innan dess e det lugna gatan. Ska väl ut på stan om en stund o handla lite...

Just nu ligger Jonas o Martin o brottas i våran säng haha..

Usch o fy vad jag inte gillar att datorn brusar, blir tokig.. E lite skumt att ett ljud lr en doft kan göra mig så illamående, men men jag börjar bli van nu.
Idag ska jag gå igenom gamla barnkläder o se vilka som e fina o fräscha :-) e ju så länge sen dem användes nu. O Jonas var ju ett sånt kräkbarn att många av kläderna säkert e lite fläckiga, förstår inte att vissa fläckar vägrar försvinna...

Nu ser jag fram emot onsdag, då e det match igen :-)
Jag älskar att gå på Axvall IFs matcher, sen e det oxå det enda som får mina veckor att gå lite fortare, det e ju det enda som jag har att se fram emot :-)
Fast nästa vecka e det ju lite ledigheter, så då har jag ju Jonas att leka med :-) får bara hoppas att det e bra dagar..

Nä, nu ska jag pallra mig in i duschen så att denna dagen startar någongång...!

En trött kille :-)

Måste bara lägga ut en bild på Jonas när han satt o somnade intill Martin i soffan häromdagen,
han ser ju så skön ut :-)


Vilken sötnos va??? :-)

Fredag kväll..

Ja, då var fredagen gjord.. Tyvärr så gick det inte så bra för Axvalls IF på matchen idag, slutade 2-3 borta mot Källby, lite trist. Men jag tycker att laget gjorde bra ifrån sig ändå.. :-) 
Det tyckte Jonas oxå, han sprang före killarna till omklädningsrummet o så väntade han in alla sina "kompisar" så att han kunde ge high five till alla i laget o med ett stort leende på läpparna..
Det e så kul att se Jonas med killarna i laget, han e som deras lilla maskot :-) jätte kul..

O nu ligger Martin o Jonas bredvid varandra i soffan o myser framför en film :-) så söta dem e.. Själv har jag himla ont i bäcken o lår idag, o trycket upp mot revbenen lättar ju inte heller.. Det e jobbigt men jag har ju inget val, bara att gilla läget..
Måste dock erkänna att fastän jag mått som jag mått o haft det som jag haft det så har nog denna graviditet känts kortare än den med Jonas. Med Jonas mådde jag inte bra men bättre än såhär, jag älskade att gå gravid med honom. Jag hade kunnat gå 1 månad till utan bekymmer haha.. 

Idag efter att jag hämtat Jonas på dagis så slog tröttheten till, så jag la mig en stund för att vila. O somnar, vaknar ca 30 min senare av att Jonas sitter på toa o skriker för full hals haha.. Så skällde han på mig när jag kom för att jag väntat så länge haha.. Skönt o veta att man e lättväckt i alla fall :-)
           Drömde gjorde jag däremot :-) drömde en hemsk dröm, att en väns dotter brutalt slog Jonas i ren trots, där sattes min ilska på prov.. Jag blev totalt vansinnig.. O inte nog med det så fanns även en bebis med i bilden som hon la en kudde över ansiktet på, då slog jag henne.. Undrar vad den drömmen betyder??
Dock lite läskigt hur arg jag blev i drömmen, det var så verkligt..

Nu ska jag återgå till Jonas o Martin innan det e dags för sängen.. Det ser ju så mysigt ut där dem ligger o kramas, synd att soffan inte e bredare hihi...

Då e det lördag i morgon, får vi se vad den dagen har att erbjuda... :-)  

En tidig morgon..

Idag e jag uppe med tuppen, dock ganska trist när man e ensam hemma, jag har ju ingen att leka med.. Ska väl fräscha till mig om en stund o bege mig ut på en liten promenad, ser ju faktiskt ganska skönt ut ute..

Idag e det fotboll som gäller, ska bli jätte kul.

Känner mig tyvärr lite låg idag men jag får hoppas att jag piggnar på mig under dagen. Hade varit roligt om jag hade haft någon att leka med, hade jag mått lite bättre så hade ju Jonas kunnat stanna hemma från dagis idag men jag e ju faktiskt inte så rolig när jag mår såhär halvtaskigt..
Men piggnar jag på mig så kan jag ju faktiskt hämta min kille lite tidigare sen, Martin ska ju ändå iväg o golfa efter jobbet, så jag o Jonas måste ju hitta på ett sätt att roa oss :-)
Ska kanske inte vara så svårt..

O nu e det bara 2 dagar kvar tills min vän Ankis son Alfred blir 1 år, känns sååå trist att jag inte kan åka dit.. Nu skulle det ha passat väldigt fint med en livekamera så att jag kunde sitta hemma o i alla fall få titta på när dem kalasar :-) Ska nog kolla med Anki om detta går att fixa :-)

O denna underbara klåda som jag har över hela kroppen, den e helt fantastisk. Jag hoppas att det försvinner sen när bebisen e född, vore skönt att få slippa o jag hoppas definitivt att min nästäppa försvinner haha, nu har jag gått på nässpray länge nog :-)
O på tal om det så e det dags att gå till apoteket idag o fylla på med nässpray :-) underbart..

O för första gången på väldigt länge så har vi inga särskilda planer för helgen, vi har bjudit hit Martins pappa på lite mat på lördag men annars e helgen himla lugn o skön. Ska bli himla kul.
O ett tips: det vi ska äta e fläskfilé o bacon med grädde i ugnsform med ris, ni kan aldrig gissa hur gott det e.. Helt sjukt gott o så har man lite ost ovanpå oxå.. Åh, jag blir hungrig bara jag tänker tanken..
Ska även fixa kalopps någon dag :-) inte fel det heller....

Så då var det middagstipset över.

Idag ska jag ringa min vän Michaela, har försökt få tag i henne i ett par dagar nu, börjar snart tro att hon ignorerar mig :-) gris!
Eller så kan det vara så att hon helt enkelt har andra saker för sig hihi..

O nu lyssnar jag på rapattack på vakna med the voice, det e det bästa med fredagar, dem e ju jätte kul.!
Nä, nu ska jag göra mig fräsch o bege mig ut på stan en sväng, funderar på att gå till VC, dem har ju ett apotek där oxå o så får jag mig en ordentlig promenad oxå :-)

Hej så länge..!

Rivmärken från grenar :-)

Kanske inte syns så tydligt, var lite svårt att fotografera rivmärkena :-)
(ena bilden blev suddig men den måste läggas ut eftersom han e så himla fin där)
Men såhär ser han ut..!




Man ser rivmärkena lite..... Så går det om man ska vara nyfiken bland grenar..

Nu ska jag umgås lite med Martin innan det e dags för sängen, e ju en dag i morgon oxå :-)
Ja, då e det dags för fotboll igen, jätte kul..
Men Martin spelar inte, han har ju fått 3 gula kort, så nu får han stå över... Blir kul att titta på matchen tillsammans med honom, Erik vår vän ska oxå följa med, blir kul..

Vagnen :-)

Idag har jag ägnat nästan hela min dag åt att tvätta vagnen, o nu e den äntligen tvättad.. Den e fin men den var väldigt smutsig, inte så kul.... Måste ju tvätta den innan det ska ner en liten knodd i den :-)
O här kommer en bild, bilden e lite suddig men batteriet till kameran dog så det får bli såhär..



Annars så har jag inte gjort så mycket idag, var iväg imorse till min vän Eva o drack lite te men sen har jag varit hemma. Hämtade Jonas från dagis o då hade han några jätte fina rivmärken i ansiktet, han hade tydligen gått in i ett gäng grenar :-) så söt...

O nu håller jag på att tvätta upp lite gamla bebiskläder o lagar mat, ska bli gott med mat..
Martin kom nyss hem men gick nu o postade ett brev åt mig... Så nu ska jag återgå till spisen innan jag bränner allt :-)
Tjing..!

Kaffe & klubba :-)

Idag började dagen med att jag försökte få ut en geting i ca 1,5 timme, puh.. Inge kul alls, jag gillar inte getingar o speciellt inte denna, den var enorm..
Men David kom sen som en räddande ängel o fick död på den :-) kände mig väldigt nöjd efter det..

O så har jag hämtat vagnen idag, den e fin :-) känns dock väldigt overkligt men men..

Hämtade Jonas o hans kompis Ludvig på dagis vid halv ett o så har dem lekt fram tills nu, dem har haft jätte kul.. Vi var även en sväng på lekparken så dem fick springa av sig lite..

Nu sitter Martin o Jonas på golvet, Martin laddar inför fotbollsträningen genom att spela playstation o Jonas berättar hur o vad han ska göra :-) söta dem e...

Trodde dagen skulle bli en ganska dålig dag med tanke på att morgonen kändes himlans trist o illamåendet gjorde det inte bättre men sen piggnade jag på mig ju mer klockan blev..
Har dessutom sovit en hel natt :-) e andra gången sen i vintras, jiipppii..!

O ikväll händer inte mycket, jag o Jonas ska gå o handla lite sen o sen e det dags för bolibompa :-)

Jag vill köpa så mycket nu :-) men jag får allt hålla mig några veckor till..... Tjing!!

Hmm, fått klagomål idag..

Jajamensan, nu har jag fått klagomål på att jag inte uppdaterat bloggen på några dagar, anledningen e att jag inte mått så himlans bra.. Har haft en släng av illamående i några dagar :-(

I lördags var jag, Jonas, David o Isabelle på Axvalla marknad (Martin jobbade där som parkeringsvakt med de andra killarna i fotbollslaget) Vi hade himla kul :-) O vi hade även alla väderslag man kan tänka sig förutom snö o hagel haha.. O så blev vi fotograferade o intervjuade av Sklt :-) så igår var det en mycket fin bild på oss fyra i tidningen...
O min lilla Jonas klättarde upp i en hoppborg o sen vågade han inte ta sig ner, stackarn.. Så jag fick ta tag i repet o klättra upp efter honom haha o så åkte vi ner tillsammans haha, det måste ha sett himlans roligt ut...

O så fick vi besök utav Martins mormor Anita, Åke, Anette, Håkan, David o Isabelle, vi fikade o hade jätte trevligt. Så fick vi en jätte fin blomma av Anita o Åke :-) så nu måste vi se till att hålla den vid liv, det får bli Martins jobb.. Jag klarar ju inga gröna fingrar direkt, dödar ju t.o.m kaktusar om jag bara får chansen..

O igår var vi på mvc, jag lämnade blodprov eftersom jag e Rh- så skulle det kollas ifall jag bildat antikroppar emot bebisen, det gjorde jag med Jonas....
Mätte även magen, den 35 cm lång nu :-) blir ju inte direkt mindre med veckorna.. O så fick vi en tid till Antenatal i slutet av Maj då vi ska dit o prata om förlossningen eftersom jag haft det så himlans jobbigt..

Vi har även bokat en bilbarnstol som vi ska åka till mvc någon dag o prova ut om den passar i våran bil, volvo e ju kända för att ha för korta bilbälten, så att dem inte alltid passar med bilbarnstolarna...
O vagnen e skickad o den väntar jag in idag lr i morgon, blir spännande...

Idag har jag lekt med Jeannette, vi har tittat på kakel som dem ska ha i sitt hus som dem ska flytta till snart :-) tänk så kul med ett hus...
O så har hon bjudit mig på lunch oxå :-) blev en jättegod sallad o vitlöksbröd till det :-) jätte gott...

O nu så jar jenny kommit hit oxå så vi ska sätta oss ute på Jeannettes innegård o fika, får skriva mer senare ifall jag glömt något :-)
Tjing..!

Mina underbara killar...

Då har denna fredag gått, o fort gick det.

Har nyss kommit hem från Martins match, gick inte som jag hoppats, dem förlorade med
1-0 (ett riktigt skitmål om jag får säga mitt ,när det var ca 30 sekunder kvar av  matchen)
O som jag befarade så fick Martin sitt tredje gula kort :-) vilket betyder att han e avstängd nästa match, lite trist.. 3 matcher o 3 gula kort, hm e något nytt han börjat med :-)

Med tanke på det vackra vädret vi haft idag så var både jag o Jonas utrustade med regnkläder o stövlar :-) Jonas tog dock detta på fullaste allvar o eftersom det inte regnade så mycket så lyckades han allt blöta ner sig ändå...
Se själva...........



vilken tur att det finns tvättmaskin :-) I denna fina vattenpöl lekte han länge o hejade på Martin med jämna mellanrum..

Nu e det hockey o singing bee som gäller ikväll, finns ju inte så mycket annat på teve..

O imorrn beger vi oss till Axvall för då e det marknad, blir kul.. Vi ska åka med våran vän Jeannette :-)
Sen efter det så vet jag inte riktigt vad vi ska hitta på, Martin blir borta med grabbarna efter marknaden o kommer nog inte hem förrän till middag, så jag o Jonas får roa oss ändå...

Nu ska jag mysa med Martin o sen e det dags för sängen, att sova måste nog vara det bästa som finns just nu.. Om jag bara kunde så skulle jag sova jämt :-) det e nästan lite härligt att vara såhär trött o kunna sova när som helst...  :-)
Tjing...

Regn, regn, regn....

Ja, idag har det verkligen regnat.. O så e det fotboll ikväll, blir att ta på sig regnkläder :-) mysigt...
O så har jag skickat efter barnvagnen, så den kommer förmodligen i nästa vecka :-) spännande....

Har en ganska dålig dag idag, men men...

O nu sitter Martin bredvid mig o läser tidningen o tittar på gamla "Time out" avsnitt :-) himla kul..

O min älskade Jonas e ledsen, jag skällde nyss på honom :-( han var lite busig... Han e ju så söt när han får lite skäll, blir ju så charmigt ledsen :-) söt han e.
Men han blir nog glad snart, vi ska ju trots allt på Martins match idag, ska bli jätte kul.. Jag lever från match till match nu, det får tiden att gå lite fortare. Händer ju inte så mycket annat i mitt liv som får veckorna att gå direkt..

Min vän Anki har dock en liten son som blir hela 1 år nästa helg, herre jisses vad det året har gått fort. Hoppas att jag kan åka, e ju inte så lätt att ta sig till Norrköping när bilen e som den e o jag själv e så ofantligt åksjuk för tillfället :-) men hade varit sååååå kul..
Har allt lite ångest, men men Anki förstår :-)

Nu ska jag bli sams med Jonas o kramas lite :-) e så mysigt att bli sams..
Krams

Min fina kille :-)

Idag när Jonas o Martin kom hem så hade Martin klippt sig, så då ville Jonas göra det oxå :-) mycket bra val av min kille, hans hår stod åt alla håll haha..
Så jag o Jonas gick till Aberdeen o sen kom jag hem med en helt ny kille :-)
Kolla själva...





Jag måste ju tillägga att hans fina blåmärke under ögat matchar håret :-)

Som synes så har han färg i håret, detta trodde jag aldrig skulle inträffa men jag kunde inte stå emot när han så gärna ville :-) jag fick dock begränsa det lite för Jonas ville ha svart, grönt, blått, orange o rosa... Hahaha..
Men så söt han blev :-)
Vilket charmtroll han e..!

Nu har vi haft besök utav svärmor, David o Isabelle så nu blir det vila resten av kvällen, o lite hockey förstås..

O nu fick jag en sammandragning :-) så skönt... Känns som om hela magen ska åka i luften hihi... Nu ska jag återgå till min helt otroligt snygga nyklippta Martin :-)

Lite bättre idag...

Ja, idag e det lite bättre men inte helt bra.. :-(
Känns tråkigt att klaga så mycket men det e ju det jag gör bäst för tillfället.... :-) Längtar efter Martin o Jonas, blir så mycket roligare när dem kommer hem från jobb o dagis sen :-)

Har tagit en fin bild på mig idag, känns riktigt bra att föreviga detta tjockis-tillstånd, tog ju tyvärr inte så mycket bilder när jag väntade Jonas...
Men här e jag i alla fall i v.35 :-)



måste dock tillägga att jag tyckte att den här tröjan satt tajt innan.. Haha, jag visste tydligen inte vad jag pratade om då :-)

Idag händer nog inte så mycket, ska bege mig till dagis om en stund men först måste jag platta håret lite, vore elakt att skrämma alla barnen på dagis i onödan...
Sen blir det nog bara mys med mina killar ikväll, e ju tyvärr så himla tråkigt väder ute så lekparken lockar inte så mycket, men i morgon blir det fotboll :-)
det ska bli jätte kul... Men nu får Martin hålla sig borta från dem gula korten hahaha... Älskar att se honom spela :-)

O i natt blev jag väckt av att någon (nämner inga namn) sparkade mig i revbenen haha.. Det var alldeles lagom kul..
Fastän det gör ont o den lille sparkar på varenda nerv som gör mig illa så kan jag inte låta bli att le lite varje gång jag gnäller :-) e ju liksom mysigt på samma gång....

O då går man strax in i v.36, inte så många veckor kvar nu även fastän det känns som en evighet ibland... O på måndag ska vi till mvc igen o mäta magen, blir spännande, sist  var den nog 33 cm :-)
Jag ska även få bli stucken i armen eftersom jag e rh-... Känns lite skrämmande, jag älskar ju inte sprutor direkt...

Nä, nu ska jag bege mig till plattången... :-)

Min prins :-)

Idag har varit en dålig dag, kräkts o mått illa.. Usch o fy, men men...
Skulle lägga in bilder här igår men hela comhem nätet dog, så här satt jag med varken teve, internet lr telefon :-) o Martin jobbade natt på Solsidan så han var inte heller hemma... Haha, men som tur e så fanns ju det analoga teve nätet att titta på :-)
Så bilderna kommer nu istället....



Så nu ska jag umgås med syster Sandra o med Martin som nyss kom hem :-) känns som om det var jätte längesen sen Martin var hemma, han har jobbat så mycket nu.....
Tjing...!

Blev visst mycket fika idag :-)

Dagen började väldigt segt, jag var ju inte blixten direkt.. Gick till apoteket o köpte nässpray (jag e helt klart beroende haha) o sen gick jag hem o åt lunch..
Efter det så hämtade jag Jonas på dagis o när vi kom hem så gick han direkt in till grannen eftersom hans kompis Elise var där. Då gick jag till Nockes o fikade med min vän Ulrica som fyller år idag, det var himla trevligt...
Sen var det dags att gå hem o börja med maten, o efter maten var avklarad så åkte Martin till fotbollsträningen, då kom David o Isabelle hit på lite fika, det var gott...
Så lekte Jonas o Isabelle en liten stund o när dem sen åkte hem så gick Jonas in till grannen en stund igen..
O nu har jag precis nattat Jonas :-) Stackarn ramlade in i en byrå inne hos grannen o slog i kinden, han e både röd, lila o blå där nu :-(
Hoppas att det lägger sig lite till i morgon... O på tal om i morgon, då kommer det hit några målare så vi måste ta bort allt från fönstren o lämna en fri yta på ca 2 meter i alla rum... Hm, orka!!

Men men, i morgon e det tisdag o jag har ingen aning om vad jag ska göra då... Jag hoppas på fint väder i alla fall, då kanske jag blir sugen på en promenad....

Nu ska jag lägga mig i soffan o titta lite på teve o njuta av den förbaskade halsbrännan... Men hellre halsbränna än illamående i alla fall..
Längtar till fredag då Martin har match igen :-) älskar att gå på hans matcher....
Ska fråga min älskling om lite massage i kväll, gör så ont i ryggen o det e sååå skönt när han trycker lite....

Så måste jag berätta om våran bil, den e bucklig... I fredags när Martin o hans vän Thomas skulle på Larz-Kristerz o Scotts i Vara så krockade en mopedist med dem... Inge kul, som tur var så gick det bra för alla inblandade... Mopedisten fick lite ont men det kunde ha gått mycket värre..
Men jag tycker att det e himla trist med bilen, våran fina bil :-( Men försäkringen täcker förmodligen skadorna o det var ju inte Martins fel, så det ska nog ordnas på bästa sätt...

Nu ska jag återgå till teven o vänta in Martin, vi har ju lite att ordna innan läggdags.. Alla gardiner ska ner o vissa möbler flyttas...
Tjing.!

Koutsläpp idag :-)

Idag var vi på koutsläpp kl 11.. Mycket trevligt, dock ganska dammigt när korna sprang ut haha.. Här kommer lite bilder från dagen....




David o Martin med barnen strax innan korna släpps ut..


Söta Ebba var oxå med, men mamma Marie ville inte titta in i kameran haha

O så var det dags för korna att springa ut :-)





Ja, då var alla korna ute :-)

O så lite andra bilder o bilder på Jonas när han leker med traktorn :-)






O så fina bilder på mina underbara killar :-)




Ja, detta var en del av dagen :-) mycket kul.. Annars har vi inte gjort så mycket, vi har städat o så tvättar vi lite men annars en väldigt lugn o skön dag..
Tjing..!

En fantastisk dag på Mösseberg :-)

Här kommer ett gäng bilder från våran underbara dag på Mösseberg :-)

Några av djuren vi tittade på...









O så lite bilder på oss :-)


Jonas på trampbilen :-)


Martin, Peter, Jonas o Erik spanar in hornen på bockarna :-)


Min älskling e så fin :-) inte så konstigt att jag e kär i honom, eller hur :-)

O så sist men inte minst.. Denna vackra byggnad har 206 trappsteg totalt o tro det eller ej men jag gick hela vägen upp hahaha, enormt jobbigt o mina ben var nära att vika sig o det tog ca 2 timmar innan mina ben slutade skaka haha...



En toppen dag, vi grillade korv o Jonas fick lekt massor.. Det fanns jätte fina lekplatser där o linbana mm.. O jätte härligt väder, underbart...
Nu ska jag natta Jonas o fortsätta vila efter dagens bravader.. :-)

Härliga fredag :-)

Idag har det varit underbart väder, sååå härligt.
Martin hade match idag, jätte kul. Han gjorde mål oxå :-) det gillar jag o så slutade matchen 4-0 till Axvall..
Mycket bra killar...

O så har vi varit en sväng till Martins mamma o grillat lite, så trevligt.
Nu har Martin precis åkt iväg till sin vän Thomas, dem ska till Vara o dansa till Larz-Kristerz o Scotts..
Jag o Jonas tittar lite på teve o sen blir det väl sängen antar jag.. Inte så fel det heller :-)

O i morgon ska vi till Mösseberg med Peter ( en kille som Martin e kontaktperson åt) o grilla, ska bli kul. O sen när vi kommer hem ska vi leka med Isabelle o David :-)

Nu ska jag återgå till söta Jonas :-)

Irene

Lycklig, sambo & mamma till 3 underbara prinsar..

RSS 2.0