Min rara lilla sjukling...

Idag har min lilla kille äntligen kunnat äta lite, så skönt.. Vi har t.o.m varit ute i friska luften lite, det behövde han verkligen efter nästan en vecka inomhus.. Var ju så fint väder idag oxå..

Nu e Martin iväg o spelar en träningsmatch, så trist att vi inte kunde förlja med :-( Jonas blev riktigt ledsen när jag sa att vi skulle stanna hemma, han sa att då kunde ju inte Martin höra när vi hejar på honom, så charmig han e... :-)

Nu ligger Jonas i soffan med sin spindelmannen filt o tittar på teve med mig, mysigt...

O jag känner mig ganska seg faktiskt, kan bero på gårdagen :-)
Kl e inte mer än snart halv sex o jag skulle lätt kunna bädda ner mig för natten.. Så härligt att vara pigg haha..!

O så har vi stor handlat idag, närmare 3000 kr på bara mat o sånt. Känns jätte skönt att ha det gjort o nu har vi mat i enorma mängder, så härligt..
Vi har sån där Coop grej så man slipper lägga upp alla miljoner varor på bandet, jätte bra tycker vi.. Men kanske inte idag hahaha, fick ju en sån där koll, så det var bara att kasta upp alla varor på bandet i alla fall o sen packa ner allting igen.. Ja, det tog lite tid o hon i kassan såg inte heller så glad ut när hon insåg hur många varor vi hade att packa upp :-) O så hade vi självklart glömt "blippa" på micropopcornen haha, inte alls pinsamt.....

Ska fortsätta titta på teve nu, börjar snart en film på 5:an med Chad Michael i :-) den måste jag se!! 

Skara VC, Lidköpings sjukhus & KSS..

Ja, nu e vi äntligen hemma igen..
Fick en tid till Jonas på Skara Vårdcentral kl 15:15 idag, åh vad bra tänkte jag, äntligen får han hjälp ifall han nu fått vätskebrist när han varit så sjuk. Men nej, läkaren fattade inte alls vad jag pratade om o trodde istället att Jonas fått något tarmvirus. Så han sa att han remissade oss till barnkliniken på Lidköpings sjukhus för vidare koll där. Jaha tänkte vi, till Lidköping av alla ställen.. Vi åkte dit.. Vi träffade en sjuksköterska som berättade att vi blivit remissade till kirurgen, ursäkta mig men vad ska vi med en magsjuk kille på kirurgen o göra.. Hur som helst så tittade läkaren på honom o kunde konstatera att det inte var fel på blindtarmen i alla fall, det var ju bra.
Så den läkaren skickade oss vidare till KSS, där satt vi i 3 timmar innan läkaren hade tid att träffa oss, han sa att Jonas var lite uttorkad som jag trodde men att det inte var akut, så han skickade hem oss med ett papper om magsjuka :-)
       Det bästa med resan var att Jonas faktiskt fick i sig lite på vägen, han har druckit lite vatten o ätit ganska mycket på en isglass.
Tyvärr så var vi inte hemma förrän ca 22:20 vilket innebär att Jonas var helt slut...  Så såhär kan man oxå spendera en fredag ifall man inte har något annat för sig..

Vi hade tänkt stor handla men vi tar det imorrn istället... :-)

Nu ska jag äntligen äta mat som Martin har köpt.... :-)

Min lilla kille....

Ja, idag har varit en lugnare dag o inga spyor förutom en o det tror jag beror på att han drack coca cola med kolsyra. Annars så har han legat i soffan hela dagen o tittat lite på teve, han har sovit lite mitt på dagen oxå.. Jag däremot har sprungit som en skållad råtta fram o tillbaka mellan lägenheten o tvättstugan, jag har ingen aning om hur många maskiner jag har tvättat, jag ljuger inte om jag gissar på 15, jag e helt slut..
Blev ganska mycket kuddar o täcken att tvätta efter gårdagens bravader :-) Men det bästa nu e att allt e rent.. Imorrn ska vi ta ett storstäd oxå, blir härligt när det e klart..

Nu ligger Martin o Jonas i soffan o tittar på Cops, deras favoritprogram :-) O jag ska snart titta på Unga Mödrar, det tycker jag e kul... Kanske för att jag själv var en ung mamma från början, nu e jag tyvärr inte så ung längre haha..
O dem där kilona jag pratade om förut som jag hade gått ner, dem har jag nog gått upp nu... Känner mig inte lika smal längre som jag gjorde i början av veckan :-)
Annars sitter jag o funderar på vart vi kan ha fått magsjukan ifrån....?

I maj ska jag testa något nytt, för jag e ganska säker på att man kan sätta igång en förlossning om man springer upp o ner i trappan till källaren, gisses vad den e brant haha, så nu vet vi vad jag sysslar med i maj :-)
O på tal om det så gissar jag på att min bebis lider av kraftig hicka så som den skumpar runt där inne. :-)

O min fina förlovningsring börjar kännas aningen tajt på fingret, undrar hur länge jag kan ha kvar den.. Blir ju så naken utan den...
Nä, nu ska jag fila mina naglar lite o sen blir det teve-tittande o sen sängen, åh så skönt det ska bli.. Tror nog att sova e bland det bästa som finns :-)

Min sjuka kille.... :-(

Här ligger min stackars kille i soffan med magsjukan :-( Tycker så synd om honom..
    I natt kl 01:30 vaknade vi av ett udda ljud, våran lilla Jonas kräktes i våran säng... Så det var bara upp o tvätta Jonas o fixa sängen.. Jonas har bara varit magsjuk en gång tidigare o då var han 5 månader.. Så nu har stackaren legat i sin säng hela dagen o kräkts.. Vi har hela badrummet fullt av täcken, kuddar o annan tvätt som vi håller på att tvätta upp.

Så nu återstår o se vem av mig o Martin som drabbas först :-) spännande med en magsjuka på väg....
Nä, nu ska jag titta till min lilla kille, tror han sover.. Det e bara det han har gjort idag, kräkts o sovit... Känns så trist att han åker på precis allting, han har ju precis blivit frisk från sin besvärliga förkylning med jätte hög feber o hosta.. Nu har han varit sjuk till o från i ca 3-4 veckor..

Men så fin han e min lilla prins.. :-)



Älskade hyperemesis :-)

Precis så heter det jag lider av, hyperemesis... Så fint..
Ja, ännu en dag av ständiga mys hängandes över toalettstolen, så underbart.. Men har varit på KSS idag o hämtat tabletter som förhoppningsvis ska vända allt detta åt mig.
Hade dock lite ketoner i urinen, vilket inte e så jätte bra men om jag lyckas med tabletterna så slipper jag inläggning vilket vore väldigt skönt.. Vi ska ju ha besök o allt på lördag. :-)
             Imorrn ska jag oxå till läkarn, ska kolla mitt onda o se om det kanske e foglossning o så ska det tas prover på ketoner igen o se vad som hänt.. Så jag håller tummarna för att det går bra..

Jag har sagt att jag vill ha minst 3 barn, men ska det bli ett tredje så e det Martins tur att vänta barn nästa gång, det e ju helt uppenbart att detta inte e min grej :-)

Låg vid teven imorse o tittade på reprisen av Oprah o där var Celine Dion med o sjöng en sång, en sång om att trost att det e jobbigt osv så ska man kämpa på.. HA, vilket skämt tänkte jag o garvade lite för mig själv.. Lätt för henne att sjunga, jaja hon syftade inte på mig men ändå.. Kändes inte så jätte uppmuntrande att höra dem orden när jag hade maratonlöpning till toaletten just då... :-)
O om jag kunde beskriva hur hungrig jag e, min stackars mage e helt tom.. Tänker på min stackars bebis oxå, hoppas den mår bra o får det den behöver iaf.. Skulle vilja ge den något riktigt gott som.....pizza lr hamburgare kanske lr varför inte en väldigt god kebabbaguette.... Ojoj, vad gott allt det där lät, för nu blev jag inte ännu hungrigare hahaha..

Martin o Jonas busar lite i soffan :-) så söta dem e.. Jonas har spindelmannenkläder på sig :-)
Jag o Jonas var o köpte jätte fula löständer på Willys idag på vägen hem från dagis, alldeles brungula, men han ville ha dem.. Så dem har han sprungit runt med överallt hahaha..

Jag har skrämmande nog gått upp väldigt många kilon denna gång jämfört med när jag väntade Jonas men nu har jag gått ner 2 kilo dessa dagar :-) måste ju säga att det kanske inte gör så mycket, det kommer ta mig ca 15 minuter att gå upp dem igen hahaha..

Nä, nu ska jag fortsätta titta på dr Phil, han pratar om bra saker idag, om  mobilanvändning medans man kör bil.. Koncentrationen minskas med 91% när man använder mobilen under körning.. Det tåls att fundera på..
En mamma berättade om sin dotter som dog i en bilolycka för att personen i den mötande bilen använde sin mobil o då missade rödljusen o sen körde in i hennes dotters bil, flickan dog omedelbart..
Läskigt...

Ska umgås lite med Martin oxå innan han försvinner iväg på träningen nu....

Ingen skolutflykt för mig idag inte.....

Nä, fy vilken dag jag har..
Vill inte må såhär, bara kräks.... Ska lägga mig framför teven o titta på "Våra bästa år" o tycka synd om mig själv..
Fy vilken dag....
Nu längtar jag till sommaren....

O så e jag hungrig oxå :-( Skit oxå...

Söndag idag.....

Ja, då var det söndag igen, tänk att helgen går så fort.. Vi har som sagt haft det lugnt o skönt i helgen, idag har jag inte gjort många knop alls..
Sov till tio tror jag men låg kvar i sängen till kl elva, så skönt med en seg morgon.. Pratade lite med min mamma i telefonen oxå när jag åt frukost..

Jonas kompis Elise har varit här ett tag o lekt med honom, men nu e dem inne hos hennes mormor o morfar o leker, det känns som om Jonas blivit för stor nu när han kan gå hem till en kompis ibland o leka. Visserligen bor vi vägg i vägg med hennes mormor o morfar men ändå, man e ju inte med längre.. Känns så väldigt stort, men kul.. Dem e lite söta dem två, dem gillar att kramas o pussas ibland oxå :-) vet inte riktigt hur det ska sluta haha.. Jag o Elises mamma sa att om dem fortfarande leker vid 14-års ålder så får dem sluta umgås då :-) annars kanske jag blir farmor i väldigt unga år haha..
Nä, dem e söta...

Martin ska iväg på träning sen o jag ska fixa naglarna o försöka göra dem snygga, dem faller snart isär haha.. O nu ringde min vän Pernilla precis, hon o hennes dotter kommer hit om ca 30 min blir skoj. Lilla Savannah blir ju 1 år snart, ska bli jätte kul att gå på kalas.. :-)

Tror nog att det blir tidigt i säng ikväll, jag e helt slut idag fastän jag inte gjort så mycket.. Kan vara att jag sov längre än vanligt o att dagen förskjutits lite med mattider o så mot hur det brukar se ut, men det e väl det som e charmigt med helgen.. Att bara få vara..

O nästa helg så kommer några kompisar hit på pizza o melodifestivalstittande, så det e kul att ha något att se fram emot.
O på tal om melodifestival så måste jag säga att det var det sämsta jag sett. Mollys låt var fin o EMD var okej men resten var ju bara skit.. Nä, hoppas det blir bättre nästa vecka..

Igår kväll när Martin var ute så satt jag i telefonen med min vän Michis o vi tittade lite på youtube, vilka läskiga saker det finns där. Hon visade en kvinna som varit utomlands o kommit hem med en larv innanför skinnet på huvudet, fy vad äckligt.. O så fanns det bilder på små vanskapta barn :-( stackars, tycker allt lite synd om dem.. Egentligen ska man väl inte titta på sånt när man e gravid....

Usch, nu mår jag illa.. Ska ta mig ett tuggummi o slita bort Martin från teven, han spelar playstation :-)

Klagomål, haha

Nu när jag sitter o läser igenom min blogg så måste jag skratta, så jag gnäller hahaha.... Måste vara väldigt roande att läsa min blogg :-)
Jag ska försöka att gnälla mindre..

Idag har vi varit hos Martins mormor o morfar, det e lika roligt varje gång.. Där fick vi god mat o fika, jätte trevligt.
O nu på kvällen ska jag o Jonas mysa framför teven o melodifestivalen med godis o chips + dip :-) inte helt fel inte.. Martin e iväg med sin bror David på en fest med deras gamla umgängeskrets, så det blir nog väldigt kul för dem..

O så måste jag säga att idag har det känts mycket bättre i huden sen jag smorde in den med Canoderm, tänkte bara tillägga det eftersom jag gnällde så igår haha...
Hoppas bara att det håller i sig :-)

Igår fick jag höra några underbara ord av en kollega som sa, att jag nästan e lika stor som hennes dotter som ska ha barn om............3 veckor.. Åh, vad glad jag blev haha... Tur att jag inte kände mig enorm då i alla fall haha..

Ja, så kul man kan ha, nu fick jag en sammandragning, spänner så gôtt i magen :-) gillar det..
Nä, nu ska jag nog plocka fram allt gottit som jag o Jonas ska trycka i oss ikväll..... 
          O förresten, vad hände med våren som ska komma, känns som om den e väldigt långt borta när det bara snöar hela tiden o då e det bara 4 månader kvar till sommaren, naturen får allt ta o sätta lite fart snart.. :-) 

Foglossning??

Jag undrar om jag verkligen har det, har ju så ont att jag skulle kunna döda.. Gick till Ica o apoteket förut o jag tänkte ge upp på vägen hem, smärtan var olidlig.. O jag ser ju nästan apoteket härifrån, det e jätte nära.. Så mötte jag min vän Alexandra på Ica, när hon frågade hur jag mådde så var jag nära på att börja gråta.. F-n att man ska ha så ont..

Väl inne på apoteket så köpte jag mig Canoderm som ska vara bra för torr hud eftersom jag det senaste sett ut som om ett sandpapper har dragits över mig.. Huden flagnar o jag e alldeles spräcklig o sårig, så har jag haft en väldans klåda oxå o det gör ju inte saken bättre när man kliar på den redan torra o ömtåliga huden..
Hur som helst så gick jag äntligen till apoteket o köpte min lilla kräm o vad kan hända som även händer, jo det kan svida lite i huden eftersom jag e så torr o sårig, svida LITE, hahaha, vilket hån.. Kändes som om hela kroppen stod i lågor, så härligt..
Men som tur e så e det bara så illa i början, blir bättre så småningom :-)

Förutom allt det tråkiga o allt gnäll från mig så har jag köpt oskalade räkor :-) åh, så gott vi ska ha det ikväll....
Ikväll ska jag nog ta det riktigt lugnt, kanske krypa ner framför teven under en filt o bara vara, låter så himla härligt :-)

O mina killar börjar äntligen må lite bättre, blir nog jobb o dagis för dem nästa vecka :-) blir skönt för dem...
O på måndag ska vi ha en riktig vinterdag med jobbet o åka skidor, skridskor o pulka.. Ok, kanske inte jag men eleverna, tycker jag ska bli jätte skoj.. Egen matsäck o sånt, tänk så mysigt..

Nu ska jag titta på teve o ojja mig lite :-)

Äntligen helg....

JAA, nu e det helg... Ska bli underbart att vara ledig lite, jag har jobbat en hel vecka nu, jippi..!
Ja, när det varit som det varit så får man vara glad för det lilla.. :-) 
Nu sitter jag på jobbet o ska strax ta bussen hem, ska bli skönt. O idag ska jag inte göra något alls, lr i alla fall minsta möjliga.  Funderar dock på att ringa min mamma ikväll, tänkte att dem skulle få komma över imorrn på lite fika o om dem inte kan det så tänkte jag att vi ska åka till Martins mormor o mysa lite ifall det passar.. Vore kul att hitta på något när det e helg o inte bara sitta hemma..

Fick förresten tag i mvc idag o fick en läkartid på onsdag.. Ska bli så skönt att få veta varför jag har så ont, men barnmorskan trodde att det e foglossning, kanske inte så jätte kul men vore kul att få veta vad det e....

Ja, nä nu går min buss om ca tio min så nu måste jag sticka... Hem ljuva hem...
Känner mig nästan lite mysig idag hahahahaha..

En mysig fika i en hästhage...



En sån mysig bild :-)

Mina fina killar :-)



En fin vinterbild från våran utflykt :-)

Martin o Jonas leker krig...

Jajamen, Martin o Jonas e i full gång med att leka krig, e ett väldans liv här hemma :-) O så sitter jag här o försöker prata i telefonen o skriva, inte så jätte lätt direkt... Hihi..!
Dem e så söta, jätte förkylda o leker krig så nu hamnade Jonas på toaletten i en hostattack, söt..
Ojdå, nu blev jag iväg ropad till toaletten av Jonas o vad hittade jag där? Lite kräks, stackarn har hostat tills han kräktes...
    O Martin har hamnat vid spisen :-) me like..!

På jobbet var det lugnt, en ganska skön dag trots att en lärare var sjuk. Jag blev allt nervös när jag kom till jobbet o insåg att hon var sjuk, det betyder att jag ska ta över lite av hennes jobb... AAHH, var min första tanke, men det slutade himlans bra o jag måste erkänna att jag e nöjd med vad jag åstadkom...

Imorrn ska jag ringa till mvc o fråga lite ang mina smärtor i magen, kanske e bra att kolla upp så man vet vad det beror på.. Börjar bli tjatigt nu med smärtan :-) Men men...

Ska fortsätta prata med min vän i telefonen nu o sen blir det maaat... Mm, mat e riktigt smaskigt... :-)

På jobbet :-)

Ja nu sitter jag på jobbet o har tagit en liten paus för att äta en smaskig pirog :-) tänk att det var så gott, hade  jag ingen aning om hihi...

E en ganska lugn dag idag, tyvärr så har jag fått huvudvärk o nästäppa men det ska väl gå bra ändå, blir nervös att jag ska bli sjuk, har jag inte riktigt råd med nu...

Nu ska jag återgå till mitt arbete...

Snart helg :-)

Ja, då var man hemkommen från jobbet o trött e jag.. Att jobba inom skolan under en graviditet e nog inte så jätte smart, hur ska ma hålla nerverna i styr när dem trotsiga barnen ställer till med ett riktigt h-vete? Idag fick jag syner hur jag så gott som kastade ut barnen från lektionen o då bestämde jag mig för en paus haha, så in i personalrummet tillsammans med min coca-cola i fem minuter o sen var jag på språng igen..
E alla barn i 12-13 års-åldern såhär jobbiga (inte alla, vi har faktiskt många jätte mysiga o underbara barn oxå) men dem som e jobbiga e så himlans jobbiga.. Jag blir galen ibland, nu längtar jag till helgen o till att min elev blir frisk så jag får vara med honom istället, han e så himlans go..

Nä, nog snackat om jobbet, idag ska jag bara ta det lugnt o göra minsta möjliga, e trött o seg, o sen har jag så ont överallt men Martins mamma sa att hon hade pratat med någon annan gravid person som väntar sin fjärde o hon hade oxå sagt att det gör himlans ont ibland.. Jag minns inte att jag hade såhär besvärligt när jag väntade Jonas, för nu e det nästan olidligt..
         Igår kväll när syster Sandra var här så upptäckte jag att Jonas byrå med hans kläder i hade gått sönder, hela min värl rasade o jag var nära till tårar. Blev självfallet mycket sur o grinig över detta.. Martin sa att han kunde ordna detta idag istället så slapp jag ta det då, men tro inte att jag lyssnade på honom, jag var redan alldeles för arg för att ge med mig, så jag dit o slog, skruva, svor o svettades, jag fick ihop den men så blev min kväll förstörd haha.. Ja, där satt jag vansinnig på golvet med min lilla låda i handen haha men men..
Det e så skönt att humöret inte påverkas något av graviditeten i alla fall hahaha....

Jonas sitter o plockar lite på sitt rum o Martin e i tvättstugan o när han e färdig där så ska vi nog titta lite på Wallander, stackars Martin e sjuk :-( febern sitter fortfarande i..
Skönt att jag e den som e frisk för en gång skull :-)

Men förutom allt gnäll så måste jag säga att det e himlans mysigt när den lille sprattlar omkring i mig :-) o så e det så mysigt att det syns så tydligt utanpå, känns som om jag bär på en jätte bebis... O det gör jag nog, har ju gått upp ganska bra i vikt redan så jag e allt lite nervös för vad våren har att erbjuda :-)
Undrar vad det e för någon liten filur dom bökar runt där inne, skulle vilja kunna titta in då o då o se hur den lille har det :-)

Japp, då var det dags för ett bråk med Jonas o sen en Wallander film, härligt härligt....

Sjuklingarna...

Då var man hemma igen från jobbet... Hämtade en trött o seg Jonas från dagis, ska ta tempen på honom i kväll, har vi otur så e han sjuk fortfarande.. O inte nog med det, sen kommer Martin hem vid halv fem med 39 graders feber.
Ja hade han lyssnat på mig imorse o stannat hemma från jobbet så hade han kanske mått bättre nu men nej, han gick till jobbet trots febern. O nu ligger han nerbäddad i sängen o mår dåligt...
Nu hoppas jag att han stannar hemma imorrn istället, tror inte att det e så lyckat att gå sjuk till jobbet..

Nu e syster Sandra här o bjuder på fika :-) hon borde komma oftare hihi... O om en liten stund så kommer Martins bror David hit med sin dotter, dem ska hämta en leksakstelefon som dem glömde här för några dagar sen..
       Själv ska jag nog bara sitta här o ta det lugnt, det gör så ont i bäckenet o ryggen, känns som om jag ska gå av... :-(

Men min dag har återigen varit bra, det var mycket trevligt på badhuset, jag agerade badvakt o åt en smörgås :-) sen bar det av till skolan igen..

Nu ska jag fika med gästerna...

Vårat vardagsrum..



Jonas o Martin i vår jätte sköna soffa....

Vårat sovrum..



Jonas ligger o poserar i våran säng :-)

Mvc o lite till...

Då var vi på mvc igår, det var spännande.. Hjärtljuden var bra o låg mellan 150-155 (jonas hjärtljud låg oxå runt 150) så vi får se vad det blir :-)  o min mage var 24 cm...
Allt annat var oxå bra som bodvärde o sockervärde.. Det bästa denna gången e att jag har ett väldigt bra blodvärde, det hade jag inte med Jonas.. Barnmorskan sa även att jag skulle höra av mig angående min värk i mage o rygg ifall det blir värre.. Kan vara foglossning, vore himla trist men vad hade jag väntat mig, det e ju knappast så att den här graviditeten gått smärtfritt direkt hahaha....

I natt blev jag väckt av Martin, han sa att han inte kunde sova för att jag snarkade så högt.. Vilket jag inte brukar göra, förutom när jag e förkyld, vilket jag e... O senare på natten så vaknade jag o inser då att Martin ligger på soffan o sover, kan det verkligen vara så illa? Han sa att han hade spelat in mig, men jag vägrade lyssna.. Jag kan lyssna när jag inte e gravid längre, då kommer jag säkert tycka det e kul men nu, nu skulle jag bara bli sur hahaha.. 
O jag blev sur imorse, tyckte inte att det borde varit så illa hahaha.. 

O min lilla Jonas har åkt till dagis idag, han e så hostig.. Jag bad Martin hälsa dagis att han varit sjuk men att hostan sitter i så dem vet, men vi får se ifall dem hör av sig.. Han e ju faktiskt väldigt låg o äter fortfarande väldigt dåligt, men jag hoppas att han får lite kul i alla fall...

O min lilla mage trycker, spänner o värker :-( gör inget så länge bebisen mår bra, men det e allt lite jobbigt.. Dagarna går rätt bra men kvällen e olidlig ibland... Igår kväll ville jag allt ha lite smärtstillande hahaha.. 

Nä, nog med skoj, nu ska jag klä på mig o bege mig till badhuset där jag ska möta upp klassen.. :-)   

Vår utflykt..

Jonas sitter o fikar...

Jonas fikar ute i skogen... :-)

Jonas i vårat fina kök...



Jonas latchar lite....

Jobb idag :-)

Ja, då har jag jobbat idag :-) gick jätte bra, tror att jag har en bra dag idag... Var kul att komma tillbaka, dock var det en del av kollegerna som påpekade att jag blivit större haha, självklart e det kul att det syns o så men jag blir allt lite nervös för hur jag kommer att se ut i Juni, om jag ska vara såhär stor redan nu.... Blir en spännande vår..
      Idag var vi med klassen i Skara, gick runt lite, åt på Teglaskolan o sen var det ett besök på ungdomsmottagningen men där fick vi vuxna inte vara med utan vi satte oss på Gustavssons fik... En väldigt lugn o skön dag med andra ord o imorrn blir det ett besök till badhuset, det gillar jag.. :-)

O om en stund så ska vi till mvc, då ska jag väga mig :-) undrar hur mycket jag har gått upp sen sist....? Ska mäta magen o lyssna på hjärtljud, ska bli kul...  

Jonas har varit hemma idag med Martin, för dem e sjuklingar för tillfället men imorrn ska dem nog gå till jobb o dagis.. Jonas har fortfarande sin besvärliga hosta, tycker inte om den alls. Det låter så hemskt när han hostar o ibland slutar han inte hosta förrän han nästan kräks, det e lite läskigt.. Får väl ge det ett par dagar till innan jag frågar om råd.. Dem säger att hostan kan hålla i sig ett tag men det borde ju finnas någon medicin eller så som han kan få ifall det inte vill ge med sig.. Han har ju visserligen bricanyl men den verkar ju inte hjälpa så mycket... Jaja, det blir nog bra....

Idag e nog faktiskt en väldigt bra dag, måste erkänna att jag faktiskt känner mig riktigt glad o nöjd med tillvaron idag :-) Känns konstigt, har inte känt mig såhär glad o nöjd sen innan jag blev gravid haha.. Härligt det känns, ska nog be min Martin att ta några fina tjockis bilder på mig, nu när jag känner mig så nöjd med tillvaron :-) 
     När jag väntade Jonas så tog jag så gott som inga bilder alls på den växande magen, vilket jag ångrat i efterhand men nu har jag insett att jag faktiskt gjort samma misstag denna gången oxå... Har ju visserligen bilder på min mobil men dem kan jag ju inte sätta i album direkt haha...
Måste ta tag i detta nu, så jag har lite tjockis bilder sen....

Nu ska jag spela lite spel med Jonas, han vill spela något gammalt spel från McDonald´s tror jag :-)

 

Utflykt idag :-)

Ja, då ska vi ut på utflykt idag, vi ska klä på oss varmt, ta med lite gott o bege oss ut på isen :-) ska bli jätte kul..
Vi åkte förbi där igår när vi hade varit i Skövde o det såg så himla härligt ut så idag e det våran tur...
Jag har ju inte gjort något sånt här sen jag var barn, så det blir kul..

Förutom det så hade vi jätte trevligt i Skövde igår, vi åt gott o handlade lite i Maxihuset.. O sen plockade vi upp syster Sandra på vägen hem så hon var här ett par timmar..
Sen kom kvällen o då åt vi gott igen o tittade på Måns Zelmwelöv när han gjorde det han e bäst på :-) att sjunga grymt bra med andra ord o vips så var han i final haha..
En riktigt bra dag med andra ord..

Jonas har varit jätte sjuk hela veckan o han e fortfarande inte helt ok men han har även lyckats smitta oss, så i natt låg jag o Martin o sov ihop med hushållsrullen emellan oss hahaha...
Blir skojigt att börja jobba imorrn med en härlig förkylning, blir en spännande vecka.. E dock lite nervös inför imorrn, e ju så länge sen jag var på jobbet nu.. Men men, tror allt att det blir bra..
16 veckor kvar nu, sen slutar jobbet, e väl inte så många veckor egentligen, det borde jag klara av trots mitt ständiga illamående..

O min mage har vuxit massor, nu har jag vuxit ur min jacka, så min vän Marie har lånat mig två st som jag kan ha så länge :-) Jag har även fått låna lite extra mammakläder vilket verkligen behövs haha..
Träffade en av Martins vänner i fredags när jag var ute, hon tyckte att jag såg höggravid ut o undrade hur jag skulle se ut om 16 veckor, ja det kan man ju undra..
       Sist jag var på mvc så hade jag gått upp exakt 7 kg blir spännande imorrn när vi ska dit igen o se vad jag väger då :-) Jonas ska få följa med dit imorrn, vi ska lyssna på hjärtljuden o mäta magen så det blir mysigt..

Nu håller Martin på med fikat vi ska ha med oss ut på isen o Jonas har fått på sig sina långkalsonger så det kanske e dags för mig nu att kliva ur pyjamasen o sätta lite fart haha...

Vi tar med kameran o ser om vi kan få med några fina bilder från våran utflykt... :-)

Alla hjärtans dag..

Då e det alla hjärtans dag idag, mysigt :-)
Vi ska åka iväg en sväng o äta ute o mysa till det lite hela familjen.. Berättade för Jonas att vi skulle ut o äta o varför då svarar han, hm jag vill ta med mig Albin.. Haha, jag skrattade, men Albin e sjuk så det går inte svarade jag.. Då säger Jonas bestämt, okej men då vill jag ta med mig Erik... Erik e Martins kompis haha...
Här trodde jag att vi var dem han tycker om, men shi fick jag, han ville ta med sig Erik. :-)
Så söt han e...

Igår var jag ute med Jenny m.fl, det var kul.. Kändes dock lite ovant att vara ute o glida när man inte e det så ofta.. Fick många blickar oxå, hm...
Det var iaf en salig blandning på människor :-)
Men nu får det dröja ett tag till nästa gång, känner mig helt slut idag när jag var ute så sent..

Har försökt att få tag i min mamma en stund nu, tänkte att man kanske skulle bjuda hit dem på lite fika imorrn så dem får se hur vi bor... Dem har ju faktiskt inte varit här något sen vi flyttade..

O förresten så hittade Martin kameran igår så blir väl lite bilder inlagda här snart, måste bara lista ut hur man gör nu igen, jag e ju inget datasnille direkt hahaha...

Tittade i almanackan imorse, försökte komma på ett bra sätt att få tiden att gå, e ju som sagt väldigt lång tid kvar.. Men det gladde mig att det bara e ca 1,5 månad kvar så ändrar vi till sommartid :-) låter ju himlans mysigt... Då borde ju våren komma snart fastän snön fortfarande ligger på backen..

Nä, nu ska jag klä på Jonas så vi kan börja bege oss iväg... Glad alla hjärtans dag :-)

Fredag :-)

Jaha, då var det fredag igen o för en gångs skull så ska jag göra något på en fredag :-) jag ska hem till min vän Jenny ikväll.. Ska bli jätte kul att komma iväg lite..
Har dock känt mig lite hängig så det förvånar mig inte ifall jag åker på Jonas hemska förkylning, hoppas inte.. Jag e inte så bra på att vara sjuk, blir ju gärna väldigt synd om mig :-)

Vi vra ju hos doktorn igår med Jonas men han hade bara ett vanligt virus, jag var rädd att det skulle vara lunginflammation för sist han var såhär dålig så hade han det.. Så nu hoppas vi att han e på bättringsvägen..

Att vara gravid e ju inte direkt någon dans på rosor :-) Igår var en jobbig dag, ryggen värkte, magen spände, tryckte o små värkte lite... Inte så jätte kul.. Men det e ju tur att det sparkar ibland så man får något annat att tänka på..
På måndag ska jag börja jobba igen, e lite nervös.. E skraj att jag ska bli sådär dålig igen att jag får sjukskriva mig, vore så himla trist. Som jag sa till Martin häromdagen att blir jag så dålig igen så sjukskriver jag mig en längre tid, e ju varken kul för mig eller mina kolleger om dom aldrig vet när jag ska dyka upp på jobbet o inte, inte kul för min elev heller..
      Måste erkänna att jag vissa stunder, de stunder jag mår bra verkligen trivs med min lilla mage även fastän jag gärna vill att början av sommaren ska komma :-) Det e ju faktiskt himla härligt att känna bebisen sparka o brottas där inne hihi..

Just nu sitter jag o Jonas i soffan, han tittar på barnkanalen o jag hänger här, Martin e i köket o hänger upp några tavlor.
Var hemma hos Martins bror i våran förra lägenhet igår, kändes som en helt annan lägenhet än den vi bodde i, han hade målat lite o så, det var väldigt fint.. Men jag trodde att det skulle kännas som att komma hem men ack nej, så blev det verkligen inte.. O Jonas rum var målat i rosa :-) inte riktigt så som det såg ut förut.... Hahaha

Jag har köpt nya kläder till Jonas strl 110/116, jaha o det kändes ju inte jätte stort.. Han har blivit så stor nu, snart e han så stor att hans kläder blir dyrare.. Skrämmande att tiden har gått så fort, undrar om de närmaste 5 åren kommer gå lika fort som de här 5 har gjort?

Måste skänka en liten tanke till min vän Michis systerson som håller på att tillfriskna från det jobbiga han varit med om, skönt att det gick bra o så hoppas vi att det fortsätter så... Många kramar till lille Casper..

Nä, nu ska jag vänta in att Jenny hör av sig, vi skulle leka lite idag på dagen oxå o så ska jag umgås lite med familjen..
Hittade förresten inte kameran igår, den har jag allt gömt väl haha, ska fortsätta letandet idag..

Hejsan...

Jaha, då har man skaffat sig en blogg nu då, undrar vad man ska skriva :-)

Just nu sitter jag o väntar på att kl ska bli 15 fär då ska vi till doktorn med Jonas, han har varit sjuk i snart en vecka o har en jätte jobbig hosta o feber som inte vill ge med sig.. Stackarn :-(

Har haft min lillasyster Sabina här på besök i nya lägenheten, har bott här i snart 2 veckor, den e så fin.. Sen e jag väldigt förälskad i våran fina fondvägg i vardagsrummet, får lägga in lite bilder sen.. Måste hitta kartongen med digitalkameran i först bara...

Annars så har jag semester denna vecka, hade tänkt hitta på massor med roliga saker med jonas nu när man e ledig men så blev det inte, däremot så har jag hunnit känna bebisen sparka som bara den :-) Skulle så gärna vilja titta in i magen o se hur bebisen har det där inne... Ska lägga ut lite bilder sen, men jag måste erkänna att jag e mycket större den här gången än när jag väntade Jonas haha.. 
Så magen har allt vuxit mycket bara de senaste veckorna.. 
Jaja, men nu ska jag ta mig en titt efter kameran så jag kan slänga in några fina bilder :-)

Irene

Lycklig, sambo & mamma till 3 underbara prinsar..

RSS 2.0