Träning idag :-)

Såå skönt med lite träning idag nu när jag varit borta från det i 1 vecka, e ju så ibland.. Man kan ju inte förvänta sig att man ska ha tid 3 ggr i veckan varje vecka... Men men, idag var det i alla fall jätte kul att få komma iväg lite...
O stackars Jonas har blivit förkyld, nu på kvällen så bröt han ihop totalt när han insåg att han var lite sjuk.. Jonas gillar verkligen inte att vara sjuk :-(
Sötnosen..!
Jag vill dock inte gå med honom till dagis, för i så fall blir han säkert jätte sjuk tills dopet på lördag.. O det vill jag ju inte...
O så var prästen här idag, blev ännu mer nervös när vi pratade om dopet, shit det e ju snart...! Har lagt fram alla kläder som vi ska ha på oss, provat ut dopklänningen, beställt maten, så nu e det bara att vänta in lördagen...
Jag e sååå nervös...

Nä, nu ska jag vara social med Martin, vi tittar på "Oskyldigt dömd" & "Grey´s Anatomy" (stavas det så hahaha)
Tjing..!

Bara Jag...!

Idag blev spinningen inställd :-( men men, jag o Erica ska gå dit en sväng i morgon efter att prästen varit här för att prata om dopet..

Så jag får trösta mig med det.. Ibland önskar jag att jag hade ett eget gym o som hade öppet efter när jag kunde hihi, vore underbart.. Då hade det kanske varit skönt med en personlig tränare oxå, haha, tänk så snygg jag skulle bli... :-)

Jag satt o läste igenom min blogg o insåg att jag la ut väldigt många bilder på när jag blev tjock, men inga som visar hur det gått efterråt.. Jag har ärligt talat inte tagit en enda bild :-( måste säga att det hade varit väldigt kul o haft...
Men efter att jag läst en väns blogg så fick jag lite inspiration :-) så fram med kameran o såhär blev det..
Först en bild från någon dag innan Kasper föddes :-)

O så en från idag :-) 3,5 månad senare...

Så lite smalare har jag allt blivit... Men den där lilla knölen på magen gillar jag inte, magen ser liksom delad ut hahaha....

Nu ska jag ta med barnen ut en sväng... Sitter o skriver med Jonas bredvid o Kasper i knät haha, ingen lätt kombination... Speciellt inte när Kasper får in en sån där jätte bra spark så att datorn flyttar på sig :-)
Får skriva mer sen när barnen sover o Martin kommit hem från mötet på jobbet hihi..
Tjing..!


(måste tillägga att jag har samma linne på mig på korten hihi...
o ursäkta storleken på första bilden, kan inte göra den mindre...)

Martin 24 år idag...

Så idag e jag verkligen uppe med tuppen, gick upp strax efter 6 för att hinna gratulera Martin innan han gick till jobbet..
Av oss fick han 2 böcker, 1 fylla i bok o 1 kokbok med Per Moberg, för den har han önskat sig :-) O nu sitter jag här i soffan, har både ätit o duschat.. O kl e 7:17...
Men jag tycker nog att det börjar röra sig i själsängen, så lille Kasper e nog snart vaken :-)
Jonas gick upp med mig så han har oxå ätit o duschat, o han e dessutom förkyld, har kommit över natten, så idag får han bli hemma från dagis...
Men det gör inget, vi har ändå lite att stå i inför kalaset i kväll..

Nu ska jag ge Kasper lite mat o morgonmys :-)
Tjing..!

Överraskningsfest :-)

Ja igår var vi på en överraskningsfest för vår vän Johan som blir 25 år den 8/10.. Såå trevligt, tack Eva för en helt fantastiskt rolig kväll, super kul..
    Jag o Martin var hemma igen vid ca 23, vi ville inte vara borta så jätte länge från barnen...

Idag har vi faktiskt mått himla bra med tanke på mängden öl haha.. O Jonas kompis Ludvig har varit här på f.m o lekt, Martin gick precis ut med pojkarna.. O så om en liten stund så ska vi köra hem Ludvig för vi ska på födelsedags kalas hos min syster Sandra i Eggby, ska bli trevligt att träffa familjen igen, var länge sen nu...

O senare i kväll kommer David o Isabelle hit, dem ska fira Martin en dag innan han fyller år eftersom dem inte kan komma i morgon..
O det e bra att Sandra har kalaset idag, jag hinner inte med både henne o Martin i morgon.. Att dem måste fylla lika mycket o på samma dag hahaha...
Blir kul nästa sommar när jag o Kasper fyller år :-)

Nu ska jag byta på Kasper :-)
Tjing..!

Våra prinsar....

Nu har jag suttit o läst om en liten pojke som hette Viktor, han somnade in den 14/4-09. Efter att ha förlorat kampen mot cancern, han blev 1 år o 7 månader..
Mitt hjärta värker när jag läser hans mammas fina blogg om honom.. För just det som hände dem, e det som jag e såå rädd för..
Jag lever ständigt med rädslan att förlora mina barn.. Innan jag fick mina barn så kändes döden så långt borta o inte alls lika skrämmande, men nu, nu e den såå skrämmande.
Ibland när jag lagt mig för att sova, så kommer tankarna...Tänk om..!
O jag tänker på inbrott, bränder, kidnappning, galna mördare o dessa hemska sjukdomar.. Hur ska jag skydda dem?
Jag e så rädd.. 
Ofta när jag sitter med Jonas tätt intill eller med Kasper i famnen, så kommer tårarna.. Då tänker jag; den här stunden vill jag minnas o om jag kunde så skulle jag stanna tiden för en stund, så jag kan njuta extra länge..
Jag tycker inte om att lämna barnen, tänk om?! O jag inte finns där..! Jag e deras mamma o jag vill finnas där, det e jag som ska trösta dem när dem e ledsna, jag ska hjälpa, stötta o älska dem så mycket som det e möjligt.

Tänk om det blir jag! Jag, deras mamma, som måste lämna dem när dem fortfarande e små. Att jag kanske inte får finnas där för dem, inte få se dem växa upp..
Att jag kanske inte får ta hand om dem 2 som betyder allt, mer än livet..
Jag e så rädd..!
    Barnen e mitt liv, dem e det jag lever för o dem ger mig så mycket kärlek, glädje, närhet o ömhet.. Innan jag fick dem, så visste inte jag att man kunde älska såhär djupt, innerligt o villkorslöst..
Jag begär ingenting av dem, mer än att bara få ha dem i mitt liv o att få finnas i deras..

O när jag då läser om lilla Viktor, som inte längre finns o som lämnat en mamma o en pappa i oändlig sorg.. 
Hur gör man? Hur orkar man leva ett liv som man egentligen inte vill leva? 
Jag beundrar deras styrka o kraft.. Dem e fantastiska, dem har fått såå många människor att skänka pengar till barncancerfonden, det dem gör e helt fantastiskt..
Jag hoppas vi finner mer botemedel mot cancer, så att andra barn inte behöver genomgå samma öde till mötes som Viktor o hans familj..

Nu kommer rädslan tillbaka, Jonas o hans kompisar Ludvig o Linus har precis åkt till deras vän Albin på 5-års kalas..
I bil..
E jag med nu?
Nej..!
Sånt e jobbigt.. 
Shit, jobbigt ämne idag :-(

♥ Älskar mina prinsar mer än allt annat... ♥

O på tal om prinsar, så gnäller den yngsta, dags för mat nu :-)
Tjing.! 

Pojkar kan visst ha strumpbyxor.....

Ja, så tycker jag.. Fast jag kallar det kanske inte för strumpbyxor utan kalasbyxor..
När Martin fick se Kasper efter duschen så sa han; Irene, du har ingen dotter, Kasper e en pojke..

Men nu måste jag ju kolla..!
Jonas hade alltid kalasbyxor på sig när han var bebis.. O så e dem väldigt bra som långkalsonger på vintern...
O dem här som Kasper har, har jag köpt på pojksidan i H&M..
Eller har jag fel??
Hur som helst så blev Kasper urgullig i sin nya tröja o sina nya kalasbyxor... :-)

Naaaw, så söt man kan vara då....

Idag ska Jonas åka på kalas ca kl 13:30 - 16:30 o då ska jag o Kasper mysa lite.. Sen vid 16:30 så kommer syster Sandra hit :-) Blir kul...!

O på måndag fyller Martin år :-) sååå mysigt. :-)

Idag blev det ingen träning, har inte haft tid.. Men men, det tar vi igen en annan dag :-)

Nu ska jag titta runt lite på nätet innan Kasper vaknar, kanske kan smyg dricka kaffe oxå :-) Han har ju en tendens att alltid vakna när jag ska påbörja en kopp kaffe, hur kommer det sig??
Tjing..!

Förlovning :-)

Ja, då e man förlovad igen :-) känns i alla fall så, eftersom jag inte kunnat ha min ring på 9 månader, men nu sitter den så vackert på mitt finger :-) O det känns väldigt ovant med ringen där haha..!

Idag har vi varit på öppna förskolan, jag o Erica målade våra barns namnskyltar, såå fina..! Jonas o Emilia lekte hela tiden o så var dem med på Nallegruppen innan det stängde :-) O Kasper fick leka själv för Simon hade stannat hemma med sin pappa...
Men däremot så somnade Kasper när jag lagt honom i vagnen o sen bara gungade den lite, helt otroligt, har inte hänt förut...

Sen for vi viäg till Lidköping o handlade mat :-) me like... Jag älskar att storhandla mat...
O när vi var på väg hem, gissa vad vi såg då?? :-) Jo, Kaspers fina vagn som var rosa inuti som vi sålde för några veckor sen, där kom den lilla familjen gående :-) kändes jätte bra..!

O så har jag beställt kläder via internet för ett tag sen o idag kom dem.. Jag sprabg genast iväg till affären o hämtade ut dem... O jisses vad kläder :-)



Så, det som köptes var:

  • 5 st bodys
  • 2 par byxor
  • 2 långärmade t-shirts
  • 2 pyjamasar
  • 1 st strumpbyxor :-)
  • (2 par byxor som kommer om ca 4 veckor...)

Sååå kul med nya kläder, o jag bara älskar små coola strumpbyxor på bebisar... Jonas hade det jämt när han var liten...
Nu e det dags för middag här, hemmagjorda hamburgare, mmm, o så blir det Idol tittande såklart :-)

Lite bilder på mina prinsar oxå... Kasper sover i ett set han fått från farmor :-)
snygg stil va??

O fina Jonas... :-)


Hm, undrar om det blir något gymmande i morgon...Vad säger du Erica???
Tjing..!

 

Huvudvärk & illamående....

Ja, då har jag sovit lite knackigt i natt så då kommer huvudvärken som vanligt.. Kasper e så täpp i näsan på natten, så då måste jag upp o ge honom näsdroppar men i morse vid halv 6 vaknade han eftersom jag började pilla honom i näsan, Martin gick upp med honom, men min nattsömn blev störd....
Jag somnade om vaknade kl 7, hämtade Kasper (Martin hade lagt honom i babysittern intill Jonas när han åt frukost) som var gnällig, la honom i sängen o han somnar om.. Sen vid kl 8 kommer Jonas gråtandes eftersom han så gärna vill till dagis, med min huvudvärk så sa jag att han fick stanna hemma idag.. 
Efter en liten stund kommer Martin hem för att hämta bilnycklarna, o lagom när han åker så kommer jag på att han kanske kan köra Jonas, jag messar o han kommer..!
Underbara Martin, såå snällt.. Han e bäst..

Så nu sitter jag här, Kasper i babygymmet o Jonas på dagis.. 
Om en stund ska jag o Kasper bege oss till apoteket o till Ica, måsta handla lite ersättning till Kasper o kanske lite nässpray, dem där näsdropparna e så himla svåra...
      Ska även försöka äta lite frukost, e så illamående nu när jag inte hunnit äta på morgonen.. Usch, gillar inte illamående, hamnar liksom tillbaka ett par månader, fy...!

O Martin o hans kompis Johan ska åka till Borås idag o se en fotbollsmatch, Elfsborg mot någon hahaha, vilken koll jag har.. Blir nog jätte kul för honom.. :-)
Härligt att åka iväg på lite roliga grejer :-) På lördag e vi helt barnlediga, då ska vi allt rå om varandra, ska bli kul.. Blir nog inte borta så länge, men bara en liten stund e nyttigt :-)

Nä, nu måste jag sätta på kaffet o påbörja mitt frukostätande, tror nog att Kasper oxå e lite sugen på mat....!

O I kväll skulle jag ha gått på spinning med Erica men jag stannar hemma eftersom Martin ska iväg, så ge järnet nu Erica..! Jag håller tummarna för dig.. 
Det e spinning medel idag, så det blir jobbigare än vi e vana vid :-)

Får skriva mer senare, Kasper orkar inte vänta längre på maten :-)
Tjing...

Kaffe & lugn o ro....

Ja, nu ska jag försöka mig på en lugn kaffe stund här framför datorn..!

Har stressat runt som en tok idag.. Jag tycker verkligen inte om dessa 3 timmar på dagis, hela dagen blir så springig.. Hade inte Jonas verkligen behövt tiden på dagis så hade han fått vara hemma..
Men känns bra o veta att det bara e 1 vecka kvar tills dem där 5 timmarna börjar :-) E så glad för Jonas skull, han behöver verkligen dagis :-)
O så har jag planerat att dem extra timmarna som jag o Kasper får ska vara mysiga, med lite babymassage o kramar :-)
    O i kväll ska jag o vännen Marie gå på en kurs "De otroliga åren" som handlar om konflikter med barnen o hur viktigt leken e för dem osv, ska bli jätte kul :-)
Ibland undrar jag hur jag o Martin lyckas se varandra haha.. Antingen så jobbar han eller tränar o när han inte tränar eller jobbar så e jag o tränar eller hittar på andra saker, som att gå på en kurs :-)
Men snart e det uppehåll i fotbollen så då blir han hemma mycket mer, blir skönt..!

O så lite seriöst snack här...
Jag har blivit så himla känslig sen vi fick Kasper, jag gråter gärna över ingenting, o lika lätt som jag kan bli grinig så kan jag bli glad igen, t.o.m jätte glad..
Jag kan nästan gråta o skratta om vartannat, o har jag väl blivit stressad, så ser jag allt till att fortsätta stressa lite till, så jag har liiite mer att gnälla för sen när jag måste gnälla över att jag e sååå stressad..
Vad har hänt??
Jag e annars en väldigt glad, trevlig o mysig tjej som väldigt sällan blir grinig, upprörd, sur o ledsen...
Jag har så svårt att förstå vad detta beror på?!
Jag undrar om det kan vara den här spädbarns-tiden som gör mig lite ur balans.. Jag hoppas det i alla fall...
    Martin kan se så härligt förvånad ut ibland när jag nyss stått o skrattat med honom i köket o så hittar han mig gråtandes i soffan 5 min senare haha, o så kommer ett litet "E du ledsen"??
Haha, söta Martin...
E inte lätt för honom heller :-)

Ja, jag får försöka lösa detta, börjar bli irriterande.. Det sköna e ju att jag inte e långsint i alla fall..

O förutom detta så har Kasper kissat ner mig idag...mysigt... Stod o bytte blöja o så sträckte jag mig efter salvan o så känner jag hur det börjar bli varmt om benet, mysigt..!
Sist vi var på bvc så pratade barnmorskan om Kaspers lille "vän" o huruvida hans urin kommer ut som den ska eller inte eftersom han e väldigt trång, men av kissandet idag så skulle jag nog inte se det som något akut problem hahaha, så det e nog lugnt..!

Nä, nu ska jag ge Kasper lite mat :-)
Tjing..!

Jaha, då har man legat på latsidan :-)

Ja, jag har latat mig lite ang bloggandet... Men här hemma har jag slitit.. :-)
Igår fick Jonas vara hemma från dagis, var mysigt att ha honom hemma en extra dag då han varit borta i helgen o så var han ju faktiskt dålig i helgen så jag tyckte att det var smart med en extra dag hemma..
O så ringde vännen Erica, hon tyckte att vi skulle springa iväg en sväng på gymmet, jaaaaa vilken bra idé... Så på kvällen for vi iväg o slet o svettades, underbart...!
När vi kom hem sen så var det lugna gatan resten av kvällen...

Idag har Jonas varit på dagis o jag o Kasper gick till Martins jobb för att visa upp den lille killen... Det var väldigt roligt :-)
Dem tittade o njöt (gjorde jag o Martins oxå) o så bjöd dem på lite fika o så fick vi jätte fina kläder till Kasper, såå rart, det hade dem inte behövt... Storlek 74, så han kommer bli jätte fin sen när han kan ha dem kläderna :-)
    O på morgonen så ringde svärmor o erbjöd sig att köra oss till dagis så vi slapp gå i regnet, jätte rart.. O när Jonas skulle hämtas sen så körde vännen Agneta oss, jätte snällt.. Vi åt även lunch med henne sen o så var hon här en stund..
O min vän Ulrica kom oxå hit en sväng :-)
    Har även varit på ett underbart svettigt spinningpass med Erica idag, oj oj oj så jag svettades haha.. Visste inte att man kunde svettas så mycket... Men men, det kändes vääldigt bra efterråt..

O nu har jag nyligen avslutat ett samtal med min mamma, trevligt att snacka lite skit ibland...
  Nu tittar jag o Martin på Zlatan :-) trevligt, o det går väldigt bra för hans lag oxå...

Har även avslutat dagen med ett glas vin, det var gott... Så snart e det dags för sängen...

O så har jag fått veta att en gammal klasskompis blivit sjuk :-( i leukemi.. En stor tanke går till henne.. ♥
Hon e så stark..! En stor eloge till henne, you go girl..!
Jag beundrar hennes styrka o följer hennes väg mot sitt tillfrisknande...!

Nä, nu e det dags för sängen e en dag i morgon oxå..

O förresten så har jag fått igenom att Jonas får fler timmar på dagis, 5 timmar om dagen mån-fre, för att få hjälp med sina talsvårigheter :-)
Underbart..!
Det kostar lite, men det e det helt klart värt..!

Nu ska jag sova...
Tjing.!

 

Jag, Kasper & Jonas...


                           ♥ Jag & Kasper myser lite :-) ♥


                         ♥ Jag & Jonas myser oxå lite ♥

Lite bilder från idag :-)

Idag har jag myst med barnen, Jonas fick vara hemma från dagis idag eftersom han var lite dålig i helgen...
Vi var iväg en sväng till Ica förut o handlade lite, o så gjorde jag en jätte god pastasås när vi kom hem, funderar på att lägga in en bild, men tyvärr så ser inte maten alls lika god ut på bilden som den gjorde i verkligheten haha, men men...jag funderar en stund till....

      Sitter just nu på msn med vännen Mats, stackarn har råkat ut för en riktig ragata till ex flickvän, så nu sitter han ensam utan att få träffa sin son.. Hans ex e verkligen inte trevlig o gör en hel del massa bus o förmodligen har hon ett fängelsestraff som väntar... Så då hoppas jag att Mats får sin lille grabb tillbaka...!
Man blir så ledsen när sånt händer o speciellt när det händer så himla genomsnälla personer som Mats... :-(
Jag håller tummarna i alla fall..!

Jenny var här en stund förut innan hon började jobba, e så kul med lite sällskap... O min vän Michis har åkt till Grekland idag med sin kärlek :-)
Jag pratade med henne igår kväll o då var hon livrädd inför flygresan, men det har nog lagt sig nu :-) O jag e ju verkligen inte avundsjuk i alla fall, så det e ju bra... Jag trivs ganska bra här i kalla Sverige haha...
Inget avundsjuk alls...!
Bra.!

Måste lägga in några bilder på världens finaste prinsar oxå :-)
En av dem e väääldigt glad idag....





Det finaste :-)

Nu ska jag ta mig en kopp kaffe o mysa lite med barnen :-) måste ju passa på när dem e på myshumör :-)
Händer ju inte så mycket idag, i princip ingenting alls faktiskt..
När Martin kommer hem från jobbet så ska vi äta o sen e det dag för hans fotbollsträning.. O sen när han kommer hem från den, så e det snart sängdags...
      O i natt var Jonas första natt i sitt nya rum, det gick jätte bra :-) Han var riktigt stolt när han kom ut därifrån i morse, han hade sovit gott hela natten o inte ramlat ur sängen hahaha.. Han var lite nervös att han skulle göra det nu när jag vänt på sängen så att han inte har den där stöd brädan ytterst... :-)

Ok, här kommer bilden på pastan o pastasåsen :-)

Den ser verkligen inte god ut här, men det var helt underbart god :-) blir hungrig bara jag ser maten hahaha.
         Ska återgå till barnen nu :-)
Tjing...!

Mys...

Nu i kväll fick vi lite besök av David o Isabelle, trevligt.. David latchade lite med barnen o jag gissar på att han inte riktigt talar sanning av Jonas ena min på ett av korten... :-)
     Blev lite kebabtallrik till middag idag, inte helt fel inte :-)
O nu ska Martin o Jonas lägga lite pussel innan det e sovdags o jag ska hänga lite på nätet..!

Så lite bilder från idag, först en bild på mina prinsar, Jonas leker lite med Kasper....
E underbart att ha honom hemma igen :-)





Tänka sig att jag har så fina barn :-) Vet att ALLA mammor säger så om sina barn men vet ni en sak??
MINA E FINAST..... hihihi...
         O Isabelle e himla gullig hon oxå :-)

Hm, funderar på om jag ska försöka mig på en kvällspromenad???
Nu ska jag kila vidare... Tjing..

Jonas hemma igen :-)

Jiippiii....!
Nu har han kommit hem igen, o nu sitter han o Kasper i det nya rummet o myser :-) Han blev så glad när han kom hem o fick se sitt nya rum....
O jag mår bra nu, älskar att ha hela familjen samlad... Då har jag kontroll igen hihi..!
    O nu försvann Martin iväg till Rocco, blir visst ute-mat idag :-) mysigt...

O Jenny var ju som sagt här en stund förut, såå trevligt.. Vi tittade på reprisen av Idol o skrattade en del haha, helt otroligt att man kan med att skämma ut sig på det viset...
Ja, jag kan inte heller sjunga, så jag låter bli.. Jag sjunger för Kasper, för han gillar det hahaha.....

Nu ska jag byta blöja o mata innan det e dags för mig att äta lite :-)
O tack Jeannette o Magnus för en helt fantastisk kväll igår, såååå trevligt.. Måste göras om..!
Tjing.

Tacos & vin :-)

Kvällen igår blev helt fantastisk, e såå kul att umgås med Jeannette o Magnus.. Vi åt tacos o drack vin o öl, satt i vardagsrummet o umgicks samtidigt som teven var på i bakgrunden som visade matchen mellan Barcelona o Atletico Madrid :-)
Vi tittade lite ibland o så spelade vi spel "Sista ordet" var väldigt roligt o framför allt med lite alkohol i kroppen haha...
En helt fantastisk kväll med andra ord :-)

O nu e det ca 2 timmar o 15 minuter kvar tills Jonas kommer hem, såå underbart.. Vad jag har längtat o saknat min stora kille...
Han kommer bli såå glad när han ser hur fint jag gjort i hans rum :-) Ja, jag har ju bytt rum, så nu har han Kaspers rum.. Blev jätte fint, o så var ju Kaspers rum större än hans förra så nu har han mycket mer yta.. :-) 
Längtar tills han kommer hem o ser min lilla överrasking..! :-)

Nu kom Jenny, så jag ska vara lite social nu :-) får återkomma om en stund... 
Tjing.! 

Min underbara Jonas....

Att jag kan sakna honom så mycket.... Igår efter jag skrivit mitt inlägg så ringde Jonas o berättade att han hade feber, då brast mitt hjärta.. Jag satt där i soffan med huvudet i händerna o lät tårarna flöda, min prins e sjuk o jag finns inte där för att ta hand om honom... :-(
     Efter en stund så ringde jag min vän Michis för att prata lite, var tvungen att prata om något annat... O när jag äntligen kom till ro för att kunna somna så ligger stackars Kasper o kämpar med en täppt näsa.. Han ville så gärna ha napp men det gick ju inte att andas då, :-) så där låg jag o lyssnade på honom o oroade mig för Jonas fram tills kl var ca 3, sen gav jag upp o somnade..
Då tog Martin över hahaha.. Så nästa gång nappen for ur, så gick Martin upp.... O så tog han Kasper i morse o gick till vännen Magnus (även Kaspers fadder) på lite kaffe o jag sov till kl 9:15 :-) underbart..!
     Kl 10 var det dags att möta Erica vid gymmet, ojoj, vad vi slet.. Svetten forsade i ansiktet o droppade mellan brösten haha.. Jag tittade ner o där droppade det för glatta livet haha..

O nu har jag duschat, ätit o varit på systemet... Blir mys med Jeannette o Magnus i kväll :-) Ska ätas Tacos o drickas vin o öl, blir trevligt..
     O så ringde min syster Sandra idag o berättade att Jonas var mycket bättre idag :-) då blev mitt hjärta glatt igen...
Har så svårt för att barnen blir sjuka o när dem blir det så vill ju jag finnas där o stötta o trösta... Men nu e det skönt att han mår bättre i alla fall.. O just nu e dem ute på båten o myser, jag kan se framför mig hur glad han e där på båten... :-) Han älskar verkligen att åka båt...!

O någon annan som oxå e glad e den här lilla krabaten.... :-)


O så har han givetvis sin nya body på sig :-) såå fin..! Han ligger oxå lite nedbäddad mellan filten, snutten o handduken :-)
Härligt när han skrattar o e glad...!

O så måste jag ringa min vän Pernilla någon dag, jag vill ju leka med henne... Men har man minne som en ko så e det inte så lätt att komma ihåg saker.. Jag har som sagt fortfarande inte ringt kommunen ang Jonas talhjälp o inte heller min massagetid..
Nä, måste allt börja ta tag i saker..

Nu ska jag dricka lite kaffe o sen ska jag leta lite tåg till i morgon, så att Jonas, Sandra o Sabina kan ta sig hem..
O så längtar jag lite tills kl blir ca 16:30 o jag o Kasper kan börja bege oss till Jeannette o Magnus, ska bli kul o se hur deras hus ser ut.. Var ett tag sen jag var där nu...
O sen blir det en sväng hitåt, så att Kasper kan behålla sina sovtider... :-)

Älskar mina 3 killar mest av allt....! Dem e bäst.....!
Tjing..

Träningsvärk & Öppna....

Oj oj, vilken träningsvärk jag har idag :-( sååå ont.... Men men, e väl ett bevis på att några muskler fått sig en omgång i alla fall...
      I morse fick jag sova till kl 8:30, sen gav Kasper till ett illtjut som troligtvis betydde att det fick vara nog med sömn för min del.. Så upp o fixade i ordning oss för ett par timmar på Öppna förskolan, som ändå resulterade i att jag mest drack kaffe o såg dum ut för Kasper sov hela tiden o vaknade inte förrän vi kom hem ca 3 timmar senare :-)
Hade med mig kameran som vanligt o tog några fina bilder från gångvägen på vägen dit, sååå himla fint väder, så jag var ju bara tvungen att ta några bilder....



När vi kommit hem så kom Martins mormor hit med en overall som hon köpt till Kasper :-) såå fin.. Den e i storlek 68 så den e lite stor ännu, men den sitter bra ändå..
O så kom svärmor hit en sväng o lagom när dem gick så kom David o Isabelle hit en sväng.. Isabelle e så förtjust i Kasper, hon vill gulla så fort hon får möjlighet :-)

O prins Jonas har ringt hela 2 ggr idag, sööt..
När vi pratade sista gången så när vi skulle lägga på, så säger han att han älskar bebisen :-) Ja, han e för go.. Jag tror faktiskt att han saknar Kasper ganska mycket.. O så har stackarn blivit dålig i magen, det bara rinner ur honom, jag hoppas innerligt att han inte blir sjuk nu, vore så skönt om han kunde få slippa det..

Sen for jag, Martin o Kasper iväg till Skövde en sväng o tittade på bilbarnstolar, det hela slutade med att jag köpte nya dinglisar till vagnen o en jätte fin body till Kasper :-) Han kommer bli så fin i den..

O nu börjar Dirty Dancing som jag bara måste se, mmmm....
      Jag tog några kort hemma hos Marie o Ebba när jag var där igår, Ebba e såå söt så jag bara måste lägga upp en bild på henne...
Hon e sådär härligt smutsig runt munnen som man blir när man fikar o när man e snart 2 år :-)

Vilket charmtroll :-)

O i morgon bitti kl 10 e det dags för gymmet igen :-) Jag o Erica e verkligen på G nu, nu väntar vi bara på att fläsket ska börja rinna av oss..
Men Harriet som jobbar där sa till mig att det som man kan uppleva som fläsk på magen efter en graviditet egentligen e förslappade muskler :-) så vem vet, det e kanske det vi har hihihi, kan ju alltid hoppas haha..

Dags att återgå till teven nu..!
Tjing.

Sthlm nästa....

Ja, då har jag skickat iväg Jonas o hans 2 mostrar till Sthlm idag :-(
Tänk att jag inte vänjer mig vid att han åker, det gör han ju varje år o ändå så gråter jag som en tok när jag vinkat av honom..
Min älskade prins, jag vill ju ha honom hemma hos mig :-(
Men jag vet att han uppskattar det jätte mycket o han har så kul när han e där.. Men denna gången blir han inte borta lika länge som han brukar, nu e han borta i 4 dagar...!

Annars idag så har det inte hänt så mycket. Efter att jag vinkat av Jonas, Sandra o Sabina vid bussen så gick jag hem till vännen Marie, jag var tvungen att gå till någon, annars hade jag inte slutat gråta..
O så satt jag där en liten stund, tog en kaffe o pratade med Ebba :-) Hon e så duktig på att prata nu o snart blir hon hela 2 år, shit vad fort tiden gått...
O sen när vi kom hem så la jag Kasper för att sova lite middag o själv så satte jag mig i soffan en stund.. När det blev dags för lunch så ringde vår vän Erik, så han kom hit på sin rast o luncha lite..
O nu väntar jag in Jenny, ska kanske försöka hitta på något... Jag blir knäpp av att inte göra något... Måste sysselsätta mig så jag inte börja längta o gråta igen...

O så e det dags för lite gym ikväll :-) sååå härligt..

Nu kommer Jenny :-)
får skriva mer senare...! Tjing..

Hundägare......!

Personligen e jag allergisk mot hundar, o när jag blev det så hade vi en underbar hund Tjabo hette han.. Jag älskade honom sååå mycket, så hans sista tid stod jag ut med allergin, men efter honom så gillar jag inte hundar. Jag tror att det e en reaktion på allergin, för egentligen så e många hundar väldigt fina men jag kan liksom inte tillåta mig att tycka om dem, för en liten kelning o jag blir dålig..
Detta vet alla som känner mig redan om... Men jag ville bara klargöra detta innan jag fortsätter skrivandet...!
        Då kommer vi till hundägare.!
Idag när jag, Jonas o Kasper var på väg hem från bvc, så ser inte jag hundskiten som ligger MITT på gångbanan utan kör in i denna bajshög med Kaspers vagn..
Om ni visste hur arg jag blev då, jag har inte svurit så mycket på väldigt länge.. Men hur j*a svårt e det att plocka upp sin äckliga hundskit efter sig? Tänk om jag skulle kasta ut Kaspers blöja genom fönstret varje gång jag bytt den?
Jag e inte elak, utan ibland om jag ser hundbajs i gräset intill gångbanan så brukar jag tänka att "ja, där ska man ju ändå inte gå, så.." Men det här var MITT I gångbanan..
Hur f*n tänker hundägaren? Mitt ord e, skaffa inte hund om du inte tänker plocka upp skiten eftr den.. Jag hatar hundägare som bara lämnar skiten efter sig, IDIOTER..!
       Nu känner jag många hundägare, så jag hoppas inte att ni tar illa vid er o vad jag vet så plockar ni upp hundbajset...
Men jag bara måste fråga, HUR SVÅRT E DET???
       Undrar vad som skulle hända ifall jag kastade ut Kaspers blöjor runt om i Skara? Eller om jag sa till Jonas, att det e helt okej att bajsa ute i naturen....sätt dig här på trottoaren o släpp ut det bara...?
Åhhhhh, om ni bara visste hur arg jag e över detta, nu kommer jag att störa mig på detta hela dagen...

Okej, nog om detta..!
Vi var som sagt på bvc idag o Kasper fick sin första vaccination, åh stackarn så ledsen han blev :-(
o inte nog med det, så var det 2 vaccinationer :-( men han somnade ganska fort efterråt....!
       För övrigt var det bra, han har vuxit o gått upp jätte bra :-)
O Jonas vägde sig o mätte sig oxå, o den lille rackarn har vuxit 1,1 cm sen förra besöket hahaha.. Så han blev helt plötsligt 111,1 cm.. Det ni..!

      Nä, nu ska jag återgå till "Våra bästa år" o så måste jag lugna ner mig lite, e fortfarande väldigt upprörd över dessa IDIOTER som inte kan plocka upp lite hundbajs efter sina egna hundar... Men men, dem kanske inte byter blöjor på sina egna barn heller, man vet ju faktiskt inte..

O ja, måste berätta en annan pinsam o jobbig grej.
När jag gick där med barnen o svor för mig själv över dessa hundägare, så får jag o Jonas möte på trottoaren av en man.. O ju närmare han kommer, desto mer åt vänster cyklar Jonas för att dem inte ska krocka..
O så när Jonas stannar med cykeln så råkar det vara lite lutning just där, så tror ni inte att han faller o får cykeln över sig, o precis framför fötterna på mannen som inte hinner undan utan faller han oxå rakt över Jonas..
Hahaha, där stod jag som ett fån..! Jag hjälper mannen upp o frågar om det gick bra, o det sa han att det gjorde, o Jonas glömde bort sin egen smärta o frågade oxå mannen hur det gick, fastän mannen ligger över honom liksom... Ja, inga brutna ben på någon av dem, men riktigt pinsamt...!
      Det e verkligen min dag idag haha...
Vad mer kan hända???
Dags att ta tag i hemmet snart, snart dags för lunch.. O nu vaknar Kasper :-)
Tjing..!

Spinning :-)

Såååå härligt... Idag var jag riktigt grym, jag älskar när svetten rinner i hela ansiktet :-) Känns som om jag gjort riktigt bra ifrån mig :-)
Underbart...! Nu e vi verkligen på G Erica, sååå härligt...!
          Längtar tills på torsdag, då e det dags igen :-)

O nu e det snart dags för sängen, ska bli riktigt skönt.. Jag har varit så ofantligt trött idag, vet inte riktigt vad jag skulle kunna ha gjort för att bli sååå trött, men men..

O Martin ska till jobbet i morgon, han piggnade på sig rätt fort.. Han tror att det e ventilationen som gjort honom lite dålig, den e ju precis ovanför fönstret, så när vi öppnar den så blåser det rätt bra på hans sida sängen.. För mig e det bara skönt med lite svalka, men som sagt så sover ju jag på andra sidan så jag drabbas inte lika hårt som han...

Nä, får knoppa nu, e ju en dag i morgon oxå.. Då kommer min lillasyster Sabina hit o sover över, blir jätte kul.. :-) E sååå kul att umgås med henne, o det har vi helt klart gjort för lite dem senaste åren, men nu har hon ju blivit stor, hela 19 år :-) helt otroligt vad tiden går, känns som om det var alldeles nyligen som hon  var 12 men men..

Nog snackat nu :-)
Ska ringa min vän Michis o höra hur hennes första dag på jobbet gick,  jag e allt lite nyfiken :-)
Tjing..!

Mmmmm....

Ja, idag har det varit fantastiskt väder ute :-) tyvärr har jag varit väldigt dålig på att vara ute, men men...
         Martin lagar mat, Kasper vilar i soffan, svärmor sitter intill Kasper o tittar på honom, Jonas berättar om vad han ska bli när han blir stor.. :-)
Han ska bli militär, brandman o astronaut :-) härligt att jag kommer få träffa honom ofta haha.. Ska allt försöka ändra detta tills det e dags hihi...

Idag har Kasper duschat för första gången o sen satt jag o pillade bort skorv på honom i ca 30 minuter, men nu e han fin :-)
Kasper var inte så jätte förtjust i att duscha, han gillar badbaljan bättre :-)

Nu e det matdags, Martin har gjort kycklingpaj :-)

Slänger in några bilder på barnen som jag tagit idag... :-)
O jag bara älskar dem charmiga byxorna som han fått av sin farmor, bodyn e Jonas gamla :-)


Världens finaste prinsar :-) o dem e mina :-)

Nu e det dags för mat.....Gottit......!
Tjing..!

Härligt ute nu....

O som vanligt så gick jag o Kasper iväg med Jonas till dagis kl 08:10 o på vägen hem gick vi förbi Ica o handlade lite Ciabatta bröd, såååå gott, o en aftonbladet..
När vi kom hem mötte vi Martin, den stackarn e sjuk...
I aftonbladet står det att Patrick Swayze e död :-( lite tråkigt.. (o han var ju grymt snygg när han var yngre..) 

O jag längtar till den 25:e....då e min förlovningsring klar, så jag hoppas innerligt att den passar nu.. Jag har snart inte haft den på 1 år, inge kul alls...
Hoppas, hoppas, hoppas :-)

Idag e det en ganska lugn dag, blir lite packning inför Jonas Sthlms resa o sen e det spinnig i kväll kl 18:30, blir skönt att svettas av sig lite onödigt fläsk... :-)

Nä, nu e Kasper lite missnöjd, så jag får ta honom...
Tjing..!

Jag o Kasper i soffan....

Ja, då var måndagen här igen :-) Idag har Jonas kalas på dagis o jag kom faktiskt ihåg glassen, helt otroligt..
Nu sitter jag o Kasper i soffan o tittar på Smallville :-) nice..
Ska strax göra lite mat åt killen, men innan det så bara måste jag lägga in en bild på lille Kasper som jag tog nu på morgonen..
Han har på sig en tröja o mössa som Martins mormor stickat åt honom :-)

Såå söt...!

Nu ska här matas, skriver mer sen :-)
Tjing..

Snart matdags...

o den får jag äta själv, Jonas e hos sin kompis Ludvig en stund o Martin e kvar i Göteborg..
Martin åkte redan kl 07 i morse o kommer väl hem runt 20 kanske.. Jonas, jag o Kasper har lekt med vännen Carro idag, efter lunchen så kom svärmor hit o tog med Kasper på en liten promenad o så åkte jag o Carro iväg o lämnade Jonas hos sin kompis Linus på kalas, sen hem o fikade lite. Jag bakade paj o så åt vi lite när svärmor kom tillbaka med Kasper.. Sen var det dags för hämtning av Jonas hos Linus o så åkte vi raka vägen till Ludvig o lämnade honom där en stund.. När vi kom hem så la jag Kasper i vagnen o gick till Ica en sväng o handlade det sista till köttfärssåsen i kväll.. :-)
Så nu ska jag strax börja med maten, som jag förmodligen får äta själv hahaha..  Full rulle hela dagen..
Men Martin var duktig o vann golftävlingen, det gillar jag..

Förutom detta så händer inget mer denna helgen, däremot ska jag försöka komma ihåg att Jonas ska ha med sig glass till dagis i morgon, ty det blir inte lätt med mitt kassa minne.. Han ska ha kalas på dagis för att han fyllt år i somras..

O så några bilder på världens finaste prinsar :-)
En glad :-)

O en fundersam :-)


O nu har Kasper vaknat, får ta honom...
Tjing..

Härliga lördag...

Idag var kl 15, var det dags för Martins fotbollsmatch :-) Ja, vädret var fantastiskt, Kasper sov i vagnen hela tiden, Jonas lekte med Isabelle o våra killar vann matchen 3-2.. Mycket bra.!
Men jag tyckte nog att matchen var en aning aggressiv, mycket buffande o knuffande åt alla håll, o min fina Martin fick en ca 70-80 kilo kille över sin ena axel o arm, så han e nog lite mör i kroppen, om ni bara visste hur arg jag blev då... Det var ju Martins fel oxå men för mig så spelar det ingen roll... Ingen rör min Martin :-)
Men kameran var med idag, så jag har några bilder från matchen :-)

Min Martin :-)

O här spelas det, Patrik har bollen, men jag kommer inte ihåg vad som hände sen hahaha..

O så lite bilder från pausen, då spelade Jonas oxå lite fotboll, fast utan boll haha, han filmade mest :-)



Sen på kvällen så for Martin iväg med killarna i laget, e lagfest ikväll.. Så jag har myst med pojkarna o här kommer några bilder från våran myskväll..
Jonas som e såå fin med en massa mat runt munnen haha o Kasper i pyjamasen :-)



O när Kasper lagt sig så var det dags för mig o Jonas att mysa lite :-) Så vi hamnade vid datorn/svt.se/bolibompa o ett jätte roligt spel, som vi spelade i ca 1,5 timme :-)
Såå kul.. Vi skrattade så vi grät hahaha...
Men känns konstigt att jag o Jonas spelar dataspel o tevespel ihop, så stor han har blivit.. E ju inte så länge sen som han var bebis...
Men men, här kommer den fina bilden i alla fall....


Tänk så mycket man kan hinna med på en dag :-) Känns som om dagen har varit jätte lång..
Efter matchen så tog jag med barnen på promenad o så köpte vi lite lördagsgodis, men istället för vagnen så tog jag bärselen o Kasper såg jätte kul ut när han skulle titta på precis allt.. Det var som om en helt ny värld öppnade sig för honom hahaha..

När barnen lagt sig så knäppte jag upp en öl :-) Kan inte med ord beskriva exakt hur god den var hahaha..
Mmmmm.

O nu kom Martin inklampandes hahaha, ska vara lite social nu....
Tjing..

Gymmet snart :-)

Japp, om ca 20 min så e det dags, då ska det gymmas igen... Fläsket måste ju bort på något sätt :-)

Just nu e jag själv hemma, Martin tog med sig barnen o gick till vår vän Magnus, han har lovat Jonas att han ska hjälpa honom med stödet, det vill liksom lossna hela tiden..!
Känns så konstigt när man e själv nu, man e ju så van att ha pojkarna där hela tiden, eller i alla fall en av dem :-)
Jonas e ju visserligen på dagis några timmar om dagen men Kasper e ju med mig hela tiden..
Dem e ju så mysiga :-)
Sötnosarna...

Mina fina prinsar :-)

Att man kan älska någon såå mycket att det gör ont i hjärtat, att man kan känna såå mycket glädje o ibland kan jag gråta bara av att titta på dem.. Dem e mina, mina barn...
E så otroligt, jag har 2 underbara killar, som gjort/gör mig till den jag e idag...
2 underbara killar som jag lever för o som e mitt allt...!
O en sambo som gör mig glad :-) Ja, jag kan nog inte vara lyckligare.... :-)
Dem bästaste (Jonas uttryck) 3 killarna som finns, o dem e här hos mig :-)

Helg igen :-)

Jaha, då har denna vecka snart gått..
Vi var som sagt iväg en sväng till Martins pappa, det var väldigt trevligt.. Vi fikade lite, tyvärr så sov Kasper hela tiden i vagnen, så han fick inte mysa så mycket med honom...

Nu på kvällen har vi tittat på filmen "De osynliga" den var jätte bra, jag tycker dock att det e lite trist när dem pratar på norska, men men den var bra :-)

O nu så har alla utom jag lagt sig, så jag får väl göra som dem andra 3 :-)

    Martin tog pojkarna på promenad runt 18:30 o så fort han stängde dörren, så somnade jag o sen sov jag i ca 30 minuter o vaknade upp sååå trött...
Jag har inte somnat så hårt o så lätt sen Kasper var nyfödd, men skönt var det.....  :-)

Ska väl bege mig till sängen nu..
Ska ju förmodligen till gymmet med Erica i morgon... Blir skönt :-)
Kan ju kanske vara därför som jag e helt slut vissa dagar, jag e ju inte direkt van att pressa kroppen på det sättet..
Tjing.....!

Öppna förskolan :-)

Ja, idag bar det av till Öppna förskolan.. Var jätte kul... Jag o en annan pappa ägnade ca 2 timmar åt att bygga ihop en tågbana till barnen, o vi var ju tvungna att använda alla delar som fanns, hahaha.. Ja, det tog ett tag, men den blev väldigt fin.. :-)

Såå fin... O barnen var ju inte missnöjda direkt hahaha..!
      Sen så satte jag igång att måla en liten namnskylt, men det var inte i lättaste laget.. Jag kämpade som en gris med den, o en till, o en till, men nä.. Ingen av dem kändes rätt.. Blev liksom inte som jag tänkt mig :-(
Var ju inte bättre när en pappa satt där o var skrämmande kreativ haha..
Han klippte ut giraffer, lejon, elefanter osv o så gjorde han sin tågvagn till en djurvagn, o där satt jag o limmade på lite hjärtan o båtar liksom... Kände mig oerhört duktig hahaha..
      Sen var det dags för Jonas att ha Nallegruppen, så då satt dem o sjöng lite o så, jag o Kasper målade vidare o lyssnade på när alla andra sjöng :-)

Hann även med en liten fika runt 10 snåret... Sen när vi kom hem så var det dags för lunch, sen kom Martin hem o nu ska vi strax bege oss till Martins pappa på lite fika...
Slänger in en liten bild på Kasper i sina nya kläder från syster Sandra :-)
Sååå fin..!

Så fin man kan vara....

Ja, nu ska vi iväg.... :-)
Tjing..

Lite bilder från idag :-)

Mina underbara killar :-)


En liten fikastund med lillasyster Sandra o familjen....


Kasper i pappas knä :-)


Godnattstund med barnen :-)


O så en bild på smycket jag beställt med pojkarnas namn :-) såå fint, men jag ska nog plocka bort den stora pärlan, den gör halsbandet så tungt....


O så har jag varit duktig idag, ca 1,5 timme på gymmet - så duktiga vi en nu, jag o Erica... :-)
En bra dag idag o i morgon väntar ett par timmar på Öppna förskolan med barnen, blir mysigt.....!
Nu e det dags för sängen, idag e jag vaken alldeles för länge :-)

Har sålt Kaspers gamla vagn idag oxå, såå skönt att bli av med den... Den stod ju bara här o tog plats...!
Tjing..!

En sval morgon....

Men så härligt uppfriskande det var att gå till dagis idag :-) var så svalt o skönt ute.. På vägen dit så träffade jag Sandra, hon hade lagt en pärm om babymassage i Jonas låda på dagis, såå snällt.. Ska testa detta så fort lille Kasper e pigg o glad..!
Igår var en bra dag :-) Kasper var glad o mysig hela fm då jag var ensam hemma, såå underbart.. Men jag tror att han kanske kan ha ont ang bajseriet så det får bli ett besök till apoteket :-( Jag hatar tanken på att jag ska trycka i en massa medel för att han ska bajsa, tycker inte om det alls..
Men men, om det gör honom gladare o så att han får mindre ont, så har jag inget val. Men men..!

O Jonas klev upp i morse med Martin. När jag vaknade så sitter han o äter sin frukost, så som han gör varje morgon.. Sen går han till badrummet o tvättar sig o klär på sig, han börjar även med tandborstningen o sen ropar han när han har borstat färdigt så att jag kan ta över o borsta lite till..
Sen tar han på sig sina ytterkläder o hjälmen, går ut till cykelstället där cykeln står, låser upp den o börjar cykla intill mig hela vägen till dagis...
Väl framme så låser han sin cykel i cykelstället o springer in på dagis, hänger av sig ytterkläderna, ger mig en kram o så försvinner han in på dagis.
   Jaha, så såååå jobbigt e det på morgonen :-) Tänk att han har blivit så stor, han t.o.m drar upp dragkedjan på jackan själv, hallå men vad ska jag göra??
Då var det barnet stort..
Det e ju tur för mig att jag har Kasper så slipper jag känna mig helt överflödig i alla fall hahaha...!

Men sen så vet vi ju alla att Jonas e en prins, han har ett stort hjärta o e såå snäll, o det har han ju alltid varit.. Han skrek inte som liten, om det verkligen inte behövdes förstås.. Han rotade inte överallt som barn gör, sov hela nätter redan från några veckors ålder.. Hade lätt för att släppa blöjan, (händer ju olyckor men det får man ju räkna med) lätt för att släppa vällingen o även napparna..
Världens snällaste barn... 
   Så jag kan faktiskt ana en aning jobbigare framtid :-) O så ska det bli spännande att se hur Kasper blir :-) Enligt många så har han mitt utseende just nu (haha, kommer gå bra för honom haha) o om det skulle fortsätta så, så finns ju risken att han får det andra från sin pappa :-/
Jag älskar Martin men han var en riktig liten busunge som liten...
Så jag hoppas att det blir som med Jonas, att han kommer vara lik sin far i utseendet o genomsnäll :-)

Måste tillägga att jag fortfarande inte har ringt dem där samtalen som jag ska ringa, måste även ringa till Jonas kompis Linus mamma, eftersom Jonas ska dit på kalas på söndag, men jag har liksom glömt bort att ringa o säga att han kommer.... Måste, måste, måste komma ihåg detta idag.!

O om jag har tur så kommer min lillsyster Sandra hit en sväng idag o leker med oss.. Hon ska även ta med Jonas till Sthlm i nästa vecka :-( vilket gör mig lika ledsen varje gång, helt otroligt... Det e både bra o kul för honom men oerhört jobbigt för mig...

O så funderar jag på om jag o Jonas ska städa lite idag, vi har tvätten oxå i em o så hade jag hoppats på att hinna iväg till gymmet lite innan kvällen kommer...
O vilken träningsvärk jag har i magen idag, efter mitt rullande på golvet med min lilla rullgrej, oj oj oj.. Fast känns ändå bra, något har hänt, någon liten muskel har fått sig lite träning :-)

O så ska jag ringa min vän Pernilla någon dag, känns som om jag bara hör av mig till henne strax innan Martin ska ha någon match.. Men shit, tiden räcker verkligen inte till ibland o särskilt inte nu när Kasper har varit så tråkig. Då vill man helst bara ligga hemma, där han kan skrika sig hes utan att störa några andra förutom oss..
Hade hoppats på att kunna leka med dem någon dag, var länge sen nu....
O om du läser detta o jag inte har ringt ikväll p g a mitt oerhört kassa minne, så RING mig... :-)

Nä, nu får det vara slut på skrivandet för en stund, jag måste dricka, e riktigt törstig nu..!
Tjing...! 

Mina fina prinsar...

Ja, då har snart halva veckan gått :-)
I morse vaknade jag innan väckarklockan, kl 6, såå kul... Jag tog Jonas o Martin tog Kasper, skönt att man kan dela sådär...
Hur som helst, när Martin var klar med Kasper så såg jag att den lille stackaren nog har lite början till ögoninfektion :-( inge kul.. Men det e inte så mycket just nu i alla fall, har bara behövt tvätta ögonen 1 gång hittills idag..
Jonas har vi lämnat på dagis, men snart e det ju dags för hämtning igen.. Ska nog leka lite med Jenny oxå, blir kul.. Det var ett tag sen nu.!

O så har jag tagit lite kort på killarna innan vi begav oss till dagis, sååå fina dem e..!
O Jonas måste självklart visa gluggen hahaha..


O Kasper fortsätter le o skratta, mys kille...

O så har jag tagit kort på Kaspers nya nappar som jag köpt :-) såå fina...


Ja, nä nu tittade Kasper upp ur sin sömn, så det e väl dags för mat snart.... Får återkomma helt enkelt :-)

Måste dock säga att jag saknar min fina sambo när han jobbar, jag skulle vilja åka bort med hela familjen ett tag, bara vara o mysa...
Längtar efter att bara vara vi... Nu e det ju inte så länge sen Martin började jobba igen men ändå, jag gillar att mysa med Martin o barnen...!
Tjing.!

Ojojoj....

Ja, då har jag varit på ännu ett helt fantastiskt spinningpass :-) sååå skönt.. La mig lite med bollen oxå när jag kom hem, så i morgon väntar världens träningsvärk :-) men det e det värt...
Tänk att lite spinning kan kännas så bra..
Längtar redan till nästa pass, ska försöka hinna med ett till innan nästa tisdag :-) Någon som e på??

För övrigt så sitter jag o Martin o tittar på idol, e ju alltid lika kul att titta på människor som gör bort sig :-)
O barnen sover sött :-)
Men vad ska vi göra åt lille Kasper?? Ifall han fortsätter såhär så ska jag ta upp det med bvc, inte för att jag tror att dem kan göra så mycket, men men... Känns ju skönt att nämna det i alla fall...

Nä, nu ska jag återgå till teven o Martin...
Tjing..!

Öppna förskolan o barnskrik... :-)

Ja, i morse for vi iväg alla 3 till Öppna förskolan, Jonas ville hellre gå dit än till dagis, så det bjöd jag på.. :-) Vi lekte lite lera o byggde tågräls..
Sen åt vi lite allihopa o så sov Kasper en liten snutt efter det, det var skönt... O vi var där i ca 3 timmar, skönt o slippa passa massa tider med dagis osv, blir mer avkopplande då.
Vi mötte även en vän till Martin där, så det var trevligt.. Mötte oxå en tjej som hade varit på babyrytmiken igår som jag missade p.g.a huvudvärken o hon sa att det var rena gympalektionen haha, blir spännande...

O snälla Sandra hade tagit reda på vad den där damen heter som jag ska ringa ang mera hjälp för Jonas tals skull, såå rart...
Tyvärr så e jag ju väldigt duktig på att säga att jag ska göra en massa saker o sen så blir det liksom inte riktigt lika mycke gjort som var tänkt från början..
Som min stackars rygg, hahaha.. Jag går o gnäller dagligen ang värken i ryggen, som förmodligen bara behöver masseras lite grann, blir ju rätt tungt att gå o bära på Kasper större delen av dagen. O så fick jag ett presentkort på en helkroppsmassage av Martin o Jonas när jag fyllde år, men tror ni att jag ringt o bokat någon tid? Nä, precis, men jag fortsätter gnälla hahaha...
Sååå typiskt mig..
Men idag, SKA jag ringa ang Jonas i alla fall o så kan vi hoppas att jag kommer ihåg massagen oxå :-)

O vår älskade Kasper....Ja, vad gör man?
Jag tror att han e i behov av rutiner.. Så nu ska jag börja med sovamiddags rutiner o så hoppas jag att vi ska få en roligare vardag.. E ju inge kul för någon av oss, jag e ingen rolig mamma o ingen roliga sambo heller när jag e så trött om dagarna..
Så måste ske en ändring.. Det kan funka, värt att testa i alla fall..
Så när jag o Jonas skulle äta lunch så la jag Kasper för att sova middag o nu har han vaknat, så får vi se hur resten av dagen blir... Ska dock ge han lite mat nu, för det låter som om det e dags :-)

Får skriva mer sen helt enkelt o då lär vi ju märka hur långt jag har kommit med samtalen som jag ska inga idag :-)
Tjing.!

Underbara migrän...

Ja, då vaknade man i morse med migrän, sååå underbart :-/ Men jag fick iväg Jonas till dagis i alla fall men babyrytmiken hoppade jag över..
Men dagen har gått förvånandsvärt bra ändå med tanke på hur jag mått.. Tyvärr så har Kasper varit lite ledsen, men nu sover han gott :-)
O själv väntar jag med spänning på Roast på Berns som börjar kl 21:55, underbart ju.. Martin ligger i soffan o tittar på fotboll o Jonas sover..
O stackars Jonas frågade mig halva dagen ifall vi inte kunde gå ut o leka, men med tanke på mitt mående så var jag inte direkt överförtjust över hans förslag, men som en räddande ängel så ringer Jonas kompis Ludvig o frågar om dem ska leka, så Ludvigs mamma kom hit o hämtade Jonas o sen var han där i ca 4 timmar o lekte.. Så nu kan jag somna med gott samvete :-)
Ja, det e ju härligt nu när han blivit så stor att han faktiskt kan åka iväg till en kompis o leka utan att jag behöver sitta med, men samtidigt så känns det lite läskigt.. Känns ju inte som om det var så länge sen som han var liten ju.. Tänk att tiden kan gå så fort..?!

O så måste jag få klaga lite oxå...
Idag när jag kom till dagis för att hämta Jonas så säger en av fröknarna att hans tal inte direkt blivit så mycket bättre sen tanden åkte ut, nä det kan jag väl förstå.. Men hans tal lär ju knappast bli bättre om han inte får mer hjälp.
Jag menar inte att klaga på dagispersonalen men han behöver ju typ en talpedagog anser jag.. O jag tycker att 10 minuter om dagen ifall det hinns med e liiite för lite.. Samtidigt så förstår jag ifall det inte hinns med, Jonas e ju inte det enda barnet på avdelningen. Men den där Eva som var där o träffade Jonas borde ju se till att han får tillräckligt med hjälp.
Så nu funderar jag på om jag ska ringa henne i morgon o prata lite.. Jag tycker att han skulle kunna få mer hjälp utan att man ska behöva sno en av fröknarna...
Men sur blir jag allt.. Tycker själv att det känns rätt fåningt med 10 minuter om dagen i bästa fall...
     Nog snackat om den saken..!

I morgon ska jag o Kasper i alla fall gå till Öppna förskolan en stund, blir skönt o komma hemifrån lite på f m.. O han verkar ju gilla det han oxå... O så känns det som om vi gör mer än vad vi hade gjort ifall vi var hemma..
Sen på kvällen e det dags för spinning igen, blir skönt.. Längtar redan :-)

Nä, nu e kl snart 21:55 :-) eller i alla fall närmare den tiden än när jag började skriva..! Dem roastar Björn Gustavsson ikväll.... :-)

O min underbara Jonas sa att jag e, världens bästa mamma, innan han somnade, rara unge :-) det värmer i hjärtat..! 
Men det e ju inte så svårt att vara det när man har 2 av världens bästa barn här hemma :-) o så har jag ju världens bästa sambo oxå.. Hihihi..

Nä, dags för att göra sig i ordning inför teve tittandet...!
Tjing.! 

Party... :-)

Ja, då har man varit på party...Det var spännande :-)
Måste tacka Erica för en väldigt rolig kväll.... :-) 
Erica hade även hittat på en liten lek, mycket roligt.. :-)
Sen var det dags för utgång o eftersom bovlingen var stängd p.g.a någon vattenskada så drog vi till Olins.. Det var dock inte så bra med folk där men jag hittade minst 5 st från Martins fotbollslag.
Jag själv stod mest utanför o pratade med Korv-Göran, så trevligt så...

O här kommer några bilder från festen :-)

Här e några av oss i början av festen :-)

O här e jag då, hahahaha... Vilken snygging :-)

O så har vi dem fina tjejerna Erica o Sandra, sååå trevliga... Det här måste vi göra om igen :-)
O Sandra visade sig vara en väldigt glad o trevlig tjej, så kul.. O så har vi våra barn på samma dagis :-)

O så en gruppbild :-) Så fina vi e....!

Ja, tack igen Erica för en väldigt trevlig kväll, måste helt klart göras igen :-)

Idag har vi inte gjort så mycket, Martin tog pojkarna o gick till sin mamma i morse så jag kunde sova lite, såå rart, o sov gjorde jag allt, till 11 :-)
När dem kom hem igen så åt vi lunch, sen hängde vi mest inne.. Vi tog en promenad till Ica o handlade lite o sen for Martin o Jonas iväg till Hällekis för att titta på Davids fotbollsmatch, då gick jag o Kasper till Erica o tog en fika.
Sen när vi kom hem så var det dags för middag...Såå gott med mat...

I morgon ska jag o Erica på babyrytmik med dem små pojkarna, ska bli intressant...!
    Nä, nu e det dags för sängen om jag ska orka upp i morgon bitti...

Lägger in en bild på Kasper som jag tog strax innan han somnade idag... :-)


Har dock mått himla bra idag trots festandet igår :-) men det lär nog dröja ett tag innan jag orkar gå ut igen haha, blev ju så trött av detta :-)
Nu ska jag sova..
Tjing.!

Ut i kväll....

Ja, det e nästan med skräckblandad förtjusning som jag ska ut ikväll.. Det var ju så länge sen sist nu, jag e riktigt nervös faktiskt... :-/
Sitter här i mina svarta leggings o min brun/lila/svarta tunika o funderar på frisyren... Jag brukar ju inte ta sån tid på mig när jag gör mig i ordning men men..
Får slänga in några bilder från igår när min lillasyster Sabina var här... :-)



Så fina dem e :-)

      Satt o läste igenom några bloggar här, en heter Vila i frid o handlar om Therese Johansson Rojo som blev mördad av två 16-åringar i början av sommaren, hon kände dem o allt detta p.g.a en liten kyss.. Hennes vänner har startat den bloggen för att skriva av sig, vilket jag tror e himla nyttigt för dem.
Men jag får så ofta en jobbig känsla i magen när jag läser bloggen, jag tycker så synd om flickorna o de andra anhöriga.
Det e klart att olyckor händer o människor dör, så e det ju, men man ska inte vara 15 år o ha en vän som blivit mördad, o framför allt inte av personer man känner.
Vet inte riktigt varför jag skriver om detta men men...
       Personligen så tycker jag att döden e väldigt skrämmande o den finns omkring oss hela tiden, sen jag fick Jonas så har jag tänkt mycket på döden o blivit väldigt rädd för den men nu efter Kasper e det värre.. Jag e såå rädd för att det ska hända barnen något, jag försöker att inte tänka så men det e svårt att låta bli..
Vad gör man?
Hur gör man?
Jag e så rädd, samtidigt e jag rädd för att jag ska dö, att jag inte ska få se mina barn växa upp, att inte få krama o pussa dem...
O så finns det människor som slår ihjäl sina barn.. Jag kan inte tänka mig ett liv utan mina barn, det finns inte. Tårarna bränner i ögonen bara jag tänker tanken..
O vad skulle jag göra utan min underbara Martin, han som e en sån stor del av mig o barnen...?
Fy.!
      Jag vill liksom inte lämna barnen ifall det skulle hända dem något o jag inte finns nära..

Jaha, då har man lättat hjärtat för en stund..
     Mina 3 prinsar e det bästa jag har, älskar dem sååå mycket...!

Nu ska jag i alla fall bege mig ett steg närmare godispåsen o sen till spegeln o fixa håret.. O så bär det av till Erica ikväll, ska bli spännande att komma ut lite.. 

     O min Martin, han e fantastisk, har ett hjärta av guld o e världens bästa pappa ♥♥

E inte så svårt att älska sambon när han e såååå fin, snäll o rolig... ♥♥
    
Tjing.!

Barnens Dag idag...

Såå kul med barnens dag :-)
Dagen började med att Martin o Jonas for iväg till badhuset i ett par timmar.. Jag, Sabina o Kasper gjorde oss i ordning.
O såhär fin blev Kasper innan vi gick fram på stan o tittade lite medan vi väntade på att Martin o Jonas skulle komma tillbaka från badhuset.

Tycker allt att brallorna e riktigt coola :-) Bodyn har han fått av min vän Jenny o byxorna e från farmor...!

Så när killarna kom tillbaka så började det roliga :-)

O så har stora Jonas tagit värvning :-) så stor han blivit nu hihihi...!

O sen var det dags för en riktig utmaning...Den stora rutschkanan, sist han gick upp i den så fick han panik o jag som då var höggravid med bara någon vecka kvar fick klättra upp o åka ner med Jonas.... Att jag inte förlöste den dagen hahaha...
Men nu ville han prova så visst... Upp bara..


Här sker hans tvekande....Men kanten lockar ju lite....

O neeer går det... Jaaaa, duktig han e.. :-) O sååå snabbt, var bara ren tur att jag fick med honom på bilden haha
O så var vi nere igen, jag o min militär :-)

O sen blev jag upplurad av Jonas i brandbilens lyftkran, aaaah... Jag var nära att kissa på mig, men vad gör man inte för sina barn... Hahahaha..


Såhär härlig har våran dag varit...

I kväll blir det utgång med tjejerna, jippiiiiii.. O Martins bröder kommer hit o leker med honom ikväll, dem ska kolla fotboll o dricka öl...Helt rätt..!
Nu e det mat....
Tjing.

Öppna förskolan idag :-)

Ja, då var denna dagen nästan gjord :-)
Jag trodde att jag skulle ha jätte ont i hela kroppen efter gårdagens spinningpass som nog var bland det värsta jag gjort hahaha... Jag flöt ut :-)
Men nä, inte alls så ont faktiskt.. Däremot så har jag denna fruktansvärda ryggvärk som jag inte vet var den kommer ifrån eller hur jag blir av med den..!

Dagen började i alla fall med ett besök på Öppna förskolan, riktigt trevligt.. Tyvärr så e det ju många föräldrar som tar iväg sina jätte  förkylda barn till Öppna förskolan, så våra små killar fick sig allt någon dusch... Hade det varit mitt dunder förkylda barn som jag mot all förmodan skulle ta med till ett sånt ställe så hade jag inte låtit dem springa runt o dregla o nysa över små bebisar i alla fall, men men alla tänker olika..!
Men jag tycker inte om det, inte i dessa influensa tider..

Men våra stora barn hade minsann kul, tyvärr så blev nog Emilia lite svartsjuk när Jonas lekte med Elise, hon försökte allt visa att hon var sur, men söta Jonas fatta inte det.. Han lyckades smöra in sig hos henne igen hahaha.. Söta dem e..!

O så tog jag givetvis lite kort på barnen när dem lekte :-)




Här inne hade barnen kul o dem vägrade att titta ut genom varsitt fönster som jag o Erica bad dem om haha, hade väl sett kul ut??
O så lite bilder på dem små barnen när dem "leker"....



Se så kul dem har hahaha..!
O så måste jag säga att min lilla Kasper har riktigt fina kläder på sig idag :-) Byxorna e från farmor o bodyn från våra vänner Jörgen o Susanne.... Så fint det matchar...!

"Martin öppnar balkongdörren o Jonas frågar vad Martin ska göra?!
Då svarar Martin att han ska hoppa från balkongen... Hahaha... Ja, han lär ju inte slå sig direkt hahaha"
Så dumma dem e...!
Nä, nu ska Martin snart iväg så jag ska leka med barnen o dricka lite kaffe...

O så kommer min lillasyster Sabina hit idag, så då ska vi nog dricka lite vin ikväll :-) inte helt fel inte... :-)
Tjing..!

Spinning....

Ja, då var det dags ikväll igen, härligt.... Var inte direkt planerat men vännen Jenny ringde o frågade om jag skulle med o ett sådant förslag kan man väl kappast tacka nej till.. Känner mig dock ganska öm i baken efter i tisdags men det ska väl gå.. Får kanske köra lite lugnare bara..

Nu har Jonas piggnat på sig o sig själv igen...

Jag har nyss läst i tidningen om dessa människor som dött i svininfluensan, fy jag tycker att det e så otäckt.. E så nervös för att vi ska bli smittade.. O så vet jag inte om jag vill vaccinera oss heller för sist dem hade vaccinet ute så var det väl ganska hemska biverkningar som typ förlamning o sånt.. O vaccinet har väl inte varit på marknaden så länge heller.. Shit, vad ska man göra??
Jag e i alla fall jätte nervös för denna hemska influensa.. Skulle vilja låsa in oss allihopa..!

Nu skajag återgå till familjen innan det e dags för ett hårt spinningpass, det finns nybörjare, lätt, medel o hög...ikväll e det hög :-/
Hur ska detta sluta hahaha..!
       Men men ska jag komma ner i mina gamla kläder så behövs det förbränning, tror inte att jag vågar skaffa ett 3:e barn med tanke på allt jobb jag har fått efter den 2:a hahaha...
Nu ska jag titta lite när Jonas spelar Nhl 09 på playstation2... Tjing.!

Mina prinsar...

....de vackraste prinsarna som finns....





Jonas leker bebis :-) hahaha


O så en bild på en relativt hög Jonas med en tand mindre :-) hahaha, sååå söt

Haha, o den tanden som e kvar blev helt plötsligt jätte stor när den blev själv hahaha...!
Jonas som har så fina, raka o perfekta tänder...

Världens finaste killar, o dem e mina :-)
O nu kom världens finaste sambo hem, så vi ska dricka lite kaffe o prata om dagen...!
Tjing...!

 

Tandutryckningen :-(

Nu sitter jag här i soffan med underbara o drogade Jonas. Stackarn kan inte ens gå o behöver min tillsyn hela tiden ifall att han skulle säcka ihop...
Han for iväg i morse med Martin för att rycka ut tanden som han slog i förra veckan, han hade fått något att dricka o sen 4 bedövningssprutor, han hade reagerat på den första sprutan o blivit lite ledsen men sen var det okej. Han hade sagt lite aj när hon drog ut den...
Min duktiga kille..!
Nu sitter han här med sin Nasse i knät (som för övrigt var med hos tandläkaren) o en liten ask med den fina tanden i....
Han trodde nog att han kunde gå o så fastän han känner sig lite seg, så när han kom hem så satte Martin honom i soffan o sen gick vi ut o hallen o pratade lite.. Då kliver Jonas ner från soffan, o ramlar raklång ner på golvet.. Inget aj eller så, han bara låg där o såg söt ut, så fick jag lyfta upp honom i soffan igen..
Stackarn, undrar hur länge det sitter i?

Annars så måste jag berätta att Kasper har sovit 2 hela nätter nu :-) Igår morse vaknade jag vid halv sju för att han var hungrig o i morse vaknade jag kvart över åtta :-)
Det har varit sååå skönt.. Han gnällde lite vid fem när jag vaknade för ett toabesök så då trodde jag att han ville ha mat, men när jag gick o la mig sen så sov han igen...
Duktiga Kasper..
Så duktiga barn jag har... :-)

O nu ligger Kasper i sin babysitter o pratar massor o så tittar vi alla 3 på bolibompa..mysigt...

Nu ska jag återgå till barnen, får väl skriva mer sen när Martin kommit hem från jobbet...!
Tjing..!

Äntligen :-)

Då e man precis hemkommen från ett härligt spinningpass, sååå skönt.. Jag svettas som en tok o ska strax hoppa in i duschen, längtar redan till nästa tisdag :-)
Nu har jag o Erica var duktiga, så får vi hoppas att det ger resultat så småningom hihi..

För övrigt så har dagen varit ganska lugn, jag o Kasper hoppade över Öppna förskolan idag, det kom några målare hit på f.m o tittade över fönstren, dem kommer i morgon igen..
Jonas har varit på dagis, efter det så lekte han en stund med sin kompis Elise o sen ringde vännen Ludvig o ville leka, så Martin körde dit honom... :-)

Martin läser påhittade historier för Jonas nu innan han ska somna o Kasper vilar sött i sin babysitter.. Ska nog se Män som hatar kvinnor innan jag somnar, men först....En dusch :-)
Tjing..!

Irene

Lycklig, sambo & mamma till 3 underbara prinsar..

RSS 2.0