Foglossning??

Jag undrar om jag verkligen har det, har ju så ont att jag skulle kunna döda.. Gick till Ica o apoteket förut o jag tänkte ge upp på vägen hem, smärtan var olidlig.. O jag ser ju nästan apoteket härifrån, det e jätte nära.. Så mötte jag min vän Alexandra på Ica, när hon frågade hur jag mådde så var jag nära på att börja gråta.. F-n att man ska ha så ont..

Väl inne på apoteket så köpte jag mig Canoderm som ska vara bra för torr hud eftersom jag det senaste sett ut som om ett sandpapper har dragits över mig.. Huden flagnar o jag e alldeles spräcklig o sårig, så har jag haft en väldans klåda oxå o det gör ju inte saken bättre när man kliar på den redan torra o ömtåliga huden..
Hur som helst så gick jag äntligen till apoteket o köpte min lilla kräm o vad kan hända som även händer, jo det kan svida lite i huden eftersom jag e så torr o sårig, svida LITE, hahaha, vilket hån.. Kändes som om hela kroppen stod i lågor, så härligt..
Men som tur e så e det bara så illa i början, blir bättre så småningom :-)

Förutom allt det tråkiga o allt gnäll från mig så har jag köpt oskalade räkor :-) åh, så gott vi ska ha det ikväll....
Ikväll ska jag nog ta det riktigt lugnt, kanske krypa ner framför teven under en filt o bara vara, låter så himla härligt :-)

O mina killar börjar äntligen må lite bättre, blir nog jobb o dagis för dem nästa vecka :-) blir skönt för dem...
O på måndag ska vi ha en riktig vinterdag med jobbet o åka skidor, skridskor o pulka.. Ok, kanske inte jag men eleverna, tycker jag ska bli jätte skoj.. Egen matsäck o sånt, tänk så mysigt..

Nu ska jag titta på teve o ojja mig lite :-)


Kommentarer
pernilla

du har det inte lätt inte..

själv mår man bara illa, men det är illa nog för mig.. fyblir bara värre.. ska jobba lite ikväll när alla kikar på melodifestivalen, får passa på att få ihop lite pengar innan man inte orkar mer. gör ni idag då? fika med familje och lite melodifestival kanske??

2009-02-21 @ 10:40:40
URL: http://lifeaspernilla.blogg.se/
Michaela

Hej hjärtat :-) det va inte lite va du klagar hela tiden på allt.

Du är inte ensam iallafall.

puss

2009-02-21 @ 17:45:43
URL: http://mixia.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Irene

Lycklig, sambo & mamma till 3 underbara prinsar..

RSS 2.0