Klagomål, haha

Nu när jag sitter o läser igenom min blogg så måste jag skratta, så jag gnäller hahaha.... Måste vara väldigt roande att läsa min blogg :-)
Jag ska försöka att gnälla mindre..

Idag har vi varit hos Martins mormor o morfar, det e lika roligt varje gång.. Där fick vi god mat o fika, jätte trevligt.
O nu på kvällen ska jag o Jonas mysa framför teven o melodifestivalen med godis o chips + dip :-) inte helt fel inte.. Martin e iväg med sin bror David på en fest med deras gamla umgängeskrets, så det blir nog väldigt kul för dem..

O så måste jag säga att idag har det känts mycket bättre i huden sen jag smorde in den med Canoderm, tänkte bara tillägga det eftersom jag gnällde så igår haha...
Hoppas bara att det håller i sig :-)

Igår fick jag höra några underbara ord av en kollega som sa, att jag nästan e lika stor som hennes dotter som ska ha barn om............3 veckor.. Åh, vad glad jag blev haha... Tur att jag inte kände mig enorm då i alla fall haha..

Ja, så kul man kan ha, nu fick jag en sammandragning, spänner så gôtt i magen :-) gillar det..
Nä, nu ska jag nog plocka fram allt gottit som jag o Jonas ska trycka i oss ikväll..... 
          O förresten, vad hände med våren som ska komma, känns som om den e väldigt långt borta när det bara snöar hela tiden o då e det bara 4 månader kvar till sommaren, naturen får allt ta o sätta lite fart snart.. :-) 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Irene

Lycklig, sambo & mamma till 3 underbara prinsar..

RSS 2.0