Mina fina killar :-)

Ja, jag måste berömma mina fina killar lite :-) Idag har vi haft en jätte bra dag.
            Först var ju Isabelle här emellan 6:45-14, det var kul. Barnen följde även med mig på stan en sväng för att göra lite ärenden, vi gick till lönekontoret, Ica o så till Gustavssons för att beställa tårta till i morgon :-)
När vi kom hem så åt vi lunch, sen var det dags för mig att sova middag :-) riktigt härligt.... Sen kom David o hämtade Isabelle. Martin o Jonas begav sig då till lekparken medan jag påbörjade mitt födelsedagsbak, blev kanelbullar o kakor med chockladsmak (i formen o konsistensen så påminner dem om colakakor)
Jag blev mycket stolt över mitt bak, hade dock inte blivit några kakor om inte Martin o Jonas kommit hem, degen o jag kom inte riktigt överens, så mitt tålamod höll på att brista :-)
           Så kom Sandra hit en sväng o provsmakade, det var trevligt..
Sen begav vi oss iväg till Axvall o ännu en match :-) det hela slutade 2-2, vädret var dock helt fantastiskt. Jag fick sitta ner hela matchen eftersom min högra fot e så svullen att den börjat smärta så oerhört, jag skulle nog inte klara av att stå en hel match..

Men i stora drag så har det varit en himlans bra dag.. Ser fram emot i morgon när det kommer lite gäster..
Tyvärr så kan inte min familj komma men Martins mamma o Håkan, pappa, mormor o Åke, David o Isabelle, Jenny o Offe o Sandra kommer i alla fall så det blir nog himla trevligt..

Nu ska jag strax bege mig till sängen, men först ska jag lägga in en fin bild på min högra fot :-)



Den ser ännu värre ut i verkligheten :-)
        Jag hoppas att den lille rackarn vill titta ut snart, för jag klarar snart inte av att gå på foten om den fortsätter svullna o värka.. Blir en spännande vecka :-)
Nu ska jag sova.. Tjing.!


Kommentarer
pernilla

Ja du dessa heta fötter =) men dem är ju snart borta, medan dina försvinner växer mina =) du får ha det som tröst. och du grattis by the way =)!!!

2009-06-17 @ 11:13:03
Mixx

Grattis till den underbart fina lilla killen :-)

2009-06-17 @ 13:32:09
URL: http://mixia.blogg.se/
Anki

Härligt. Jag förstår att du hade ont i fötterna.

2009-06-18 @ 22:00:57


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Irene

Lycklig, sambo & mamma till 3 underbara prinsar..

RSS 2.0