Underbara graviditet :-)

Ja, jag måste ju säga att det här med att vänta barn e ju helt fantastiskt :-) Antar att man mår som man förtjänar, har väl inte varit tillräckligt snäll förra året o straffas nu helt enkelt :-)
I natt har jag sovit som en gud, förutom att jag vaknade 2 ggr men det gör jag ju varje natt.. O inte nog med det så har även Martin sovit i sovrummet i natt :-) så himla skoj med lite sällskap..
Jag börjar faktiskt tröttna på att han alltid lägger sig i soffan, snacka om känslig kille som inte står ut med lite snarkningar i ett par månader :-)

Idag var vi uppe med tuppen, det e planeringsdag på dagis idag så då har dem stängt så Isabelle e här medan David jobbar, så hon klev in här vid ca 6:45 i morse.. Nu håller Isabelle o Jonas på o leker med hans nallar som han har börjat klä med både blöja o bodys :-) så nu har dem var sin bebis att ta hand om :-) så gulliga dem e..

Blir väl en sväng till lekparken sen oxå, Isabelle var väldigt sugen på det.. Blir spännande med tanke på mina ömma fötter haha...
Måste ju säga att det e skönt med lite smärta såhär innan, men tanke på den smärta som väntar :-)

O Martin har precis begett sig ut till bilen för att tömma den på alla våra grejer, för om en liten stund ska han lämna in den på lagning o så får vi tillbaka den omkring den 25/6, ska bli kul att få se den utan rost, buckler o annat tråkigt...

Så måste jag passa på att klaga på dessa dumma mopedister, jag hatar dem!!
Dem ställer sig utanför balkongen o bara gasar, dem åker inte förbi som man skulle kunna tro, utan dem bara står där som ett gäng idioter.
Igår när vi åt middag så hängde dem här utanför, jag blev vansinnig o skulle precis till att skälla ut dem efter noter när dem beger sig iväg. O då stod det 2 killar med var sin moppe o bara gasade o sen satt det 4 tjejer o 1 kille på trottoaren nedanför balkongen o skrek.. Varför?
Måste ju säga att jag tycker synd om föräldrarna som köper hela mopeder till ungarna när dem egentligen inte behöver köpa hjulen i alla fall, där skulle dem allt kunna tjäna en hacka..
Dumma, dumma mopedister...!

O med bebisen finns inga nyheter, den ligger stadigt i magen :-) o jag tror faktiskt att den tänker stanna där ett tag till.. 
Nu ska jag titta på när Isabelle o Jonas äter frukost o sen blir det nog duschen...
Tjing...! 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Irene

Lycklig, sambo & mamma till 3 underbara prinsar..

RSS 2.0