Helg..

Ja, då blev det inget bloggande igår, men jag orkade faktiskt inte.. Dagen började med att jag o Kasper lämnade Jonas på dagis o sen fortsatte vi till Öppna förskolan o där mös vi en liten stund, innan det bar av till bvc :-)

O här myser Kasper med kompisen Simon :-) Sååå söta dem e...!

O där visade det sig att fina Kasper gått upp 0,5 kg o vuxit 3 cm sen sist :-) duktig kille vi har.. O det märks verkligen på kläderna, storlek 68 sitter helt perfekt o han har även ett par byxor i storlek 74 som sitter sååå bra.. Shit så stor han börjar bli...
Han har även fått kortison mot eksem som han har i ansiktet, halsen, armarna, ena fingret, ryggen o på benen.. E ju inga större områden men ändå.. O så köpte vi Miniderm oxå eftersom han har blivit så torr..
O Martin hade ju oxå eksem som liten, så det e väl därifrån det kommer...
Så vi fick en liten linda som vi lindar hans högra hand med eftersom han så gärna vill ha pekfingret i munnen o det e väl inte så jätte bra när hela fingret e inkletat i kortison..

O våran lilla prins blev 4 månader igår :-)

Efter besöket på bvc så gick vi hem o åt, sen kom Martin o Jonas hem o så var det dags för fredagsmys :-)
Martin lagade god mat o så dukade vi upp med lite godis o dricka.. Sen satt vi bänkade framför teven till Idol..
O ja, det var ju helt klart rätt person som fick lämna Idol...

O så har våran lilla Kasper blivit sjuk, han har en fruktansvärd hosta, stackarn... Låter ibland som om han kvävs när han hostar o ibland så gör han något konstigt ljud efteråt som påminner om hur jag lät under Kaspers förlossning hahahaha..!
Det e sant... :-)

Nä, nu ska jag ta tag i dagen... Har typ inte gjort mycket alls, funderar på om vi kanske ska ta en promenad i alla fall..
Tjing tjing....!



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Irene

Lycklig, sambo & mamma till 3 underbara prinsar..

RSS 2.0