Träningsvärk & Öppna....

Oj oj, vilken träningsvärk jag har idag :-( sååå ont.... Men men, e väl ett bevis på att några muskler fått sig en omgång i alla fall...
      I morse fick jag sova till kl 8:30, sen gav Kasper till ett illtjut som troligtvis betydde att det fick vara nog med sömn för min del.. Så upp o fixade i ordning oss för ett par timmar på Öppna förskolan, som ändå resulterade i att jag mest drack kaffe o såg dum ut för Kasper sov hela tiden o vaknade inte förrän vi kom hem ca 3 timmar senare :-)
Hade med mig kameran som vanligt o tog några fina bilder från gångvägen på vägen dit, sååå himla fint väder, så jag var ju bara tvungen att ta några bilder....



När vi kommit hem så kom Martins mormor hit med en overall som hon köpt till Kasper :-) såå fin.. Den e i storlek 68 så den e lite stor ännu, men den sitter bra ändå..
O så kom svärmor hit en sväng o lagom när dem gick så kom David o Isabelle hit en sväng.. Isabelle e så förtjust i Kasper, hon vill gulla så fort hon får möjlighet :-)

O prins Jonas har ringt hela 2 ggr idag, sööt..
När vi pratade sista gången så när vi skulle lägga på, så säger han att han älskar bebisen :-) Ja, han e för go.. Jag tror faktiskt att han saknar Kasper ganska mycket.. O så har stackarn blivit dålig i magen, det bara rinner ur honom, jag hoppas innerligt att han inte blir sjuk nu, vore så skönt om han kunde få slippa det..

Sen for jag, Martin o Kasper iväg till Skövde en sväng o tittade på bilbarnstolar, det hela slutade med att jag köpte nya dinglisar till vagnen o en jätte fin body till Kasper :-) Han kommer bli så fin i den..

O nu börjar Dirty Dancing som jag bara måste se, mmmm....
      Jag tog några kort hemma hos Marie o Ebba när jag var där igår, Ebba e såå söt så jag bara måste lägga upp en bild på henne...
Hon e sådär härligt smutsig runt munnen som man blir när man fikar o när man e snart 2 år :-)

Vilket charmtroll :-)

O i morgon bitti kl 10 e det dags för gymmet igen :-) Jag o Erica e verkligen på G nu, nu väntar vi bara på att fläsket ska börja rinna av oss..
Men Harriet som jobbar där sa till mig att det som man kan uppleva som fläsk på magen efter en graviditet egentligen e förslappade muskler :-) så vem vet, det e kanske det vi har hihihi, kan ju alltid hoppas haha..

Dags att återgå till teven nu..!
Tjing.


Kommentarer
Erica

Haha ja det kan man ju hoppas, men mina 18 kilo övervikt e nog inte förslappade muskler så jag har liiiite att jobba på :) men så som vi kör så e det la borta snart ;)

2009-09-18 @ 23:37:17
URL: http://eriiicac.blogg.se/index.html


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Irene

Lycklig, sambo & mamma till 3 underbara prinsar..

RSS 2.0