Grattis.....

Grattis fina Simon 8 månader idag :-)

Grattis vännen Matilda som fyller 28 år idag... :-)




Idag började dagen med migrän :-(
Som tur var så slog den inte ut som den brukar, så jag har mest känt mig lite däven... Det var skönt..
Jag lämnade i alla fall Jonas på dagis, sen gick jag o Kasper hem - vi skulle ha gått till Jennys nya lägenhet o hjälpt till där, men jag kände mig inte så jätte pigg..
Sen kom vännen Jeannette hit en sväng, riktigt trevligt...! O vi åkte en sväng till Jennys lägenhet o tittade lite, ja man kan ju säga att det finns o göra dem närmaste dagarna.. Men sååå fint det kommer bli när dem e klara.. :-)

Sen efter det så hämtade vi Jonas på dagis.. O Jenny, Follin o Denice kom hit o åt lunch innan dem begav sig till lägenheten igen.
Då när vi blev själva så ville Jonas leka lego med mig, hahaha... Jag byggde en borg, som blev riktigt cool.. Det tog dock ca 3-4 timmar, men den blev riktigt fin, hahaha...

O så var det dags för nattningen av barnen.. O jag o Jonas läste ur en bok som det var en massa sånger i :-) ni kan ju aldrig gissa hur vackert det lät, hahaha..

O nu så har Martin nyss kommit hem från träningen.. :-) Själv så skippade jag spinningen idag - tror inte att det e så jätte bra med min förkylning.. Så det får bli nästa vecka istället..

O snart ska min fina Jonas åka till Stockholm igen med min lillasyster Sandra... :-/ Så självklart kommer min ångest nu.. Satt med Sandra förut o pratade om vad han skulle ha med sig osv, då kom jag o tänka på snöoväder o tågåkande osv, mitt hjärta ville brista :-(
Kommer sakna mig tokig efter honom.. Att jag inte kan vänja mig vid dessa resor, tycker att jag borde det med tanke på att dem sker 1-2 ggr/år o gjort det dem senaste 5 åren :-(

Hur ska jag kunna åka till Egypten 1 vecka utan mina killar..? Blir ledsen bara jag tänker tanken på det.. Jag vill ju vara nära mina killar ju.. Dem e ju mitt allt...!
Känns som att Martin kommer få släpa mig till planet..!
Jag vet att det vore underbart med lite Irene o Martin tid, men killarna e ju våran tid...
Älskar dem så det gör ont i hjärtat...
Mammas fina grabbar..!

Nu ska jag titta klart på mitt program på teve o sen blir det sängen.. Sååå trött o seg idag..


Tjing.
 



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Irene

Lycklig, sambo & mamma till 3 underbara prinsar..

RSS 2.0