Inge bra...

Har inte blivit mycket bloggande de senaste dagarna.. Jag har jobbat alldeles för mycket, så nu säger kroppen stopp... Igår e.m 1 timme innan jag skulle till jobbet fick jag ringa o säga att jag inte kunde komma, mådde sååå dåligt, somnade vid 16:00 o vaknade imorse kl 06:30 o infann mig på jobbet 07:30...
Men nu har jag 3 dagars ledighet att se fram emot o vila upp mig lite. :-)
Men känner mig helt slutkörd, inge kul alls...!

Vi var dock i väg en sväng till Äventyrslandet i måndags, det var vi, barnen o så vännerna Eva o Johan o deras barn :-) Jätte trevligt :-)

Idag har jag inte hunnit med så mycket alls, slutade jobbet kl 14, men så var Jonas o hälsade på, på jobbet idag :-) Han stannade i 1,5 timma, sen kände jag att det blev liiite för mycket att göra medan han var där.. Men det var väldigt kul att han kom, både för mig o dem äldre :-)
O lilla Kasper har hunnit med en sväng till Skövdes vårdcentral, han fick en allergisk reaktion - röda fläckar runt mun, på hakan o även under hakan, o så svullnade höger kind.. Vi vet inte riktigt vad han reagerat på, men antingen en liten clementinklyfta som han sög lite på idag eller så kan det vara en kaka som han smakat lite på. Men nu e han hemma igen o både fläckarna o svullnaden har gått ner :-)

Igår var vännen Camilla här med sin 2 månader gamla Gustav, sååå söt... Tyvärr så sov han hela tiden när dem var här så det blev inget bebisgullande för min del :-(
Men jag har kommit fram till att det e såååå många nu inom min bekantskapskrets som ska ha barn inom en snar framtid, ska bli sååå mysigt.. :-)

Nä, nu ska jag spana lite på nätet... Missas ju så mycket kul när man antingen jobbar eller sover ;-)

Tjing..


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Irene

Lycklig, sambo & mamma till 3 underbara prinsar..

RSS 2.0