Första dagen....

Ja, första dagen på nya "jobbet" e avklarat.. Blev en ordentlig dag, jag jobbade 8-21 igår, o det har verkligen känts i kroppen..
Det kändes inte som att jag var där så länge, men när jag kom hem o satte mig i soffan, då kändes det kan jag lova.. Då kom huvudvärken, illamåendet o tröttheten..
Så i morse fick Martin lämna Jonas i skolan, jag var sååå trött... Jag låg kvar i sängen o myste med Kasper istället..

O det var verkligen ett helt annat jobb än det jag e van vid.. Jag höll en ganska låg profil sådär första dagen, men man sätter ju sina egna tankar o värderingar i gungning, o det var väl det som kändes när man kom hem..

Det e bra att familjehemmen finns, men samtidigt e det så tragiskt.. O det smärtar i hjärtat.. O jag tänkte 6 år bakåt i tiden, att det kunde faktiskt ha varit jag som bott där...
O andra känslan som kommer e stolthet... Att jag faktiskt klarade av livet med Jonas, helt själv.. O att jag verkligen gett honom det bästa jag kunnat åstadkomma..
Han saknar inget..
Han får kärlek, närhet, ömhet, kläder, tak över huvudet, mat, vänner o ett av det viktigaste - han har mig, Martin o Kasper.. :-)

Jag har det bästa livet...!!


I dag har jag umgåtts med barnen, druckit lite kaffe med fina Malin o myst lite med hennes lilla Nova, som nu hunnit bli 1 månad gammal.. O så har vi haft vännerna Michis o Thea här på middag...
En härlig dag...


Nu ska jag titta lite på teve o surfa lite :-)

Tjing...


Kommentarer
Anonym

hej..

Vart jobbar du nu, solsidan? Kängurun? och vad läser du till i lund nyfiken



Kram

2010-10-21 @ 13:28:19
URL: http://morsandra.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Irene

Lycklig, sambo & mamma till 3 underbara prinsar..

RSS 2.0