Hejje..

Jag har fått en förfrågan om var jag jobbar nu och vad jag läser till..?

Jag jobbar nu på Kängurun här i stan, familjehem :-) Och jag läser till "specialistutbildad undersköterska inom psykiatrisk vård"
Intressant men sååå tungt... Men men, det blir nog bra så småningom..

Har legat lågt någon dag nu..
Vaknade igår o mådde jätte bra, fram till lunch, när migränen slog till :-( Såååå jävla värdelöst att få migrän, jag hatar det..
Jag får det ca 1 gång var 4:e månad, men det e ändå såå förbaskat tungt..
Så idag, mår jag väl sådär, jag har gjort ett tappert försök med pluggandet och skickat in ett arbete, får se hur det blir..
Martin e iväg och hämtar Jonas i skolan, sen ska dem gå och mata fåglarna tills det e dags att hämta Kasper på dagis..
Och jag, jag ska vila resten av dagen..

Dem ringde från Kängurun idag och undrade om jag kunde jobba 8-21 idag, och det hade jag sååå gärna gjort om det inte varit för migränen igår.. Jag e ju aldrig riktigt hundra såhär dagen efter ett migränanfall..
Jag funderar faktiskt på om jag ska söka läkare och kanske få något starkare preparat.. Något som gör att jag slipper den där förbaskade huvudvärken..

Och där kan man snacka om fördomar..!!
Jag kan bli så fruktansvärt arg när någon tror att man e t.ex. bakfull när man ligger i migrän.. Min sambos bror e sån, han skrattar mig rakt upp i ansiktet när jag har haft migrän..
Och jag kan inget annat än att hoppas, att han får ett migränanfall.. Och som jag sa till min syster Sandra - Det känns som förlossningssmärtor fast i huvudet.!!

Usch...

Nä, nu hoppas jag innerligt att det tar minst 4 månader till nästa gång.. Och så hoppas jag att jag har hunnit skaffa mig starkare mediciner till dess..

Nu ska jag plugga lite till, innan la familia kommer hem :-)


Tjing..


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Irene

Lycklig, sambo & mamma till 3 underbara prinsar..

RSS 2.0