Jävla gubbe....

Ja.. Jag brukar gilla äldre människor, men vad fan..

Idag var jag på ica o handlade, när jag står i kön till kassan så blir jag påkörd av en kundvagn, första gångnen så tänkte jag att det nog inte var med flit, andra gången blev jag sur, tredje gången gjorde det fan ont.. Så jag vänder mig om till gubben o säger; "Kan du vara snäll o sluta köra på mig nu, det gör faktiskt ont" Var på gubben svarar: "Men vakna, du får ju gå framåt i kön."
Jag: " Ja, men det står folk framför mig o jag kan inte tränga mig före." Då gubben mumlar något.. Men fortfarande står han o trycker den jävla kundvagnen emot mig.. Han fattade tydligen inte..
Så jag säger: "Men kan du vara snäll o flytta på vagnen då, det gör fortfarande ont.." Då mumlar gubben något elakt, varpå jag måste kalla honom för "jävla gubbe".. Kanske lite onödigt men jag var jävligt arg..
Jag kommer inte ens ihåg när jag var så arg senast...
O när jag betalat klart, så kokade jag fortfarande av ilska. O eftersom jag var så fruktansvärt arg så kunde jag inte släppa det... Så när vi kom ut så gick vi förbi gubbens fru, då jag med trevlig stämma säger: "Du kanske ska be din man att köra kundvagnen försiktigare i affären nästa gång, det gjorde faktiskt ont o nästa gång kanske det e ett barn han kör in i när han har så bråttom i kassan." Varpå frun säger: "Men så hårt putta han dig inte." Nu blev jag förbannad o sa: "Var det mina eller dina ben han körde in i.??"
När jag pratar med damen så håller jag ena handen på kundvagnen, egentligen mest för att hon inte stod på trottoaren o den gled.. Men tanten blev nervös o säger: "släpp vagnen för i helvete.."
Oj... Lilla tanten blev vist rädd... Ja, gift för länge kanske, när hon fått samma taskiga attityd som hennes gubbe.. Så jag, Sandra o barnen gick vidare, fortfarande var jag arg o spottade ur mig massa onödiga kommentarer som ingen annan än jag o Sandra hörde, men det spelade ingen roll..
Så stannar vi mitt emot Mangos o pratar jag o Sandra, eftersom Sandra ska gå till systemet.. Då kommer gubben o gumman körandes så jag säger till Sandra: "Akta så du inte blir överkörd" ja, jag var lite ironisk..
Då gubben lägger sig på tutan o tutar som en jävla galning o stirrar på mig som om jag vore någon jävla mammut som dykt upp...
Vad fan...

Jag e fortfarande förbannad o om jag ser den där jävla gubben på stan igen, då fan ska jag ställa mig bakom honom i kön o trycka min kundvagn så hårt jag kan tills han sitter i min kundvagnen..
GGGGGAAAAAAAHHHHHH....

Jag tror att jag avskyr den här gubben lika mycket som jag avskyr hundskit som folk kastar omkring sig på stan, o då e det fan illa...

Nä, nu ska jag packa upp varorna vi köpte o umgås med barnen o lillasyster Sandra.... O försöka glömma den där gubben...




Tjing...


Kommentarer
Mixx

Du är alltid en sur pms-kärring :P

Mohahahaha.

Du får sluta hoppa på stackars gammla människor sådär har jag sagt åt dig!

2011-01-30 @ 12:46:26
URL: http://mixia.blogg.se/
Irene

Hahahaha...

Det jag visst inte..



Och han förtjänade faktiskt att bli påhoppad... Han var en gris..



Pöss

2011-01-30 @ 20:40:25
URL: http://ieen.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Irene

Lycklig, sambo & mamma till 3 underbara prinsar..

RSS 2.0