Sjukhuset..

Idag var vi på sjukhuset med Felix.
 
Han var jätte duktig :) O jag o Martin var riktigt glada när vi gick därifrån, för läkaren sa att Felix är fullt frisk, förutom mastocytosen förstås ;) Men att när så små barn får mastocytos så e den ofarlig, sätter sig INTE på inre organ o att det som han kanske kommer lida av e klådan o brännässlekänslan. O att klådan o svedan BARA uppkommer NÄR man kliar på fläckarna eller när det bildas blåsor.   :)))
Fläckarna kan även försvinna inom ett par år, så dom behöver inte stanna tills puberteten - sen vet man ju inte.. Men ändå skönt att veta att det kan försvinna tidigare :)
 
Ja, vi var mkt glada. 
Han kommer heller inte behöva gå på kontroller, utan räknas som ett friskt barn :) O medicinen som vi fick för klådan, e samma som Kasper har mot sina allergier, så det kändes skönt..
Då slipper vi tänka på att ha ännu en medicin hemma, Kaspers finns ju redan på lager här hemma :)
 
Skadorna på dom inre organen drabbar bara vuxna som får mastocytos.
 
O all den information vi fick på KSS, var i princip osann. När vi berättade vad den läkaren sagt till oss så skakade denna läkaren på huvudet o sa att hon måste lidigt av okunskap inom detta område.
Läkaren vi hade idag, hade ringt till specialistläkare i Stockholm o frågat dom om mastocytos för att kunna ge oss så bra svar som möjligt på våra frågor.
O det kändes extra bra :)
 
 
O imorrn e det dags för mitt besök på Käkkirurgin på KSS, ska bli spännande o se hur många tänder dom tänker dra ut 1 vecka före jul, hahaha..
Skit oxå... Där rök den julmaten, hahaha...
(säger som min vän Jenny, jag känner ingen annan som e så mkt på KSS som vi.. Klippkort nästa)  ;)
 
Nä, nu får jag vara lite social här i soffan.. Får skriva mer imorrn :)
 
 
Tjing..
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Irene

Lycklig, sambo & mamma till 3 underbara prinsar..

RSS 2.0