Det finns få saker......

Ja, det finns få saker som får mig så förbannad som jag varit idag!!!
 
Prata inte om saker som du/ni inte vet ett skit om!!!
Idag har jag nämligen fått höra att någon/några tycker synd om Martin - för att den stackaren får arbeta o slita, medan jag bara går hemma..
Jaha ja...
Nu e det ju såhär att jag har inget fast arbete än, så det passar ju väldigt bra att jag e den som går hemma, lr?
O jag arbetade fram tills att foglossningen hindrade mig.. O innan  dess var jag gravid, hade 2 barn, arbetade 80% o pluggade 50%.. Men det var tydligen ingen som la märke till det..
 
Nu e jag visserligen hemma med Felix - men det e inte bara att sitta på soffan ska jag informera.. Mitt liv e oftast mer stressigt än Martins, för han har sitt jobb.. Jag ska däremot passa tider med barnen hämta o lämna, skola/dagis/intressen/vänner, tandläkarbesök, andra läkarbesök, bvc, läxläsning osv o jag har Felix blöjbyten, mattider, sovtider som ska passas in däremellan, o sen ska jag visst göra dom där andra sakerna oxå som, laga mat, diska, tvätta o hålla vårat hus rent o fräscht..
O ibland unnar jag mig en fika med en vän - vilket gör att jag kanske e hemifrån i 1-2 timmar 1 gång varannan vecka, o sen går jag till min svägerska o fixar mina naglar 1 gång var 3:e - 4:e vecka...
 
Jag värdesätter min familj oerhört mycket o jag e inte den som använder barnvakter fre-sön var o varannan helg för att ha egentid med Martin.. Vi e inte sånna..
Jag o Martin e ett team - ett jävligt bra team om jag får säga det själv..
Han har sitt jobb, men när han e hemma så sköter vi allt tillsammans o därför blir det så att jag e hemma..
JAG ÄR HEMMA!!!!
Jag e hemma själv med barnen o huset 3-5 dagar i veckan när Martin jobbar o när han e hemma, då e vi hemma TILLSAMMANS..
 
Så kom inte o säg att det e synd om Martin som sliter så, o att jag bara går hemma.. Martin har sitt jobb o sina intressen.. O jag går hemma, med allt vad det innebär.. Jag har en enormt trotsig 8-åring o en nästan trotsigare 3-åring o så våran bebis - det e tufft... Jättetufft.. Men jag älskart!!
För det e mitt liv o det e precis så som jag vill ha det.. Det e inte lätt, definitivt inte, men det ska inte vara lätt..
 
O sen förstår inte jag varför det e så fel att vilja vara hemma med sina barn.. Som mamma ska man tydligen inte det längre utan man ska helst jobba lr studera samtidigt..
Varför inte bara passa på o vara hemma med dom, medan dom e små?
 
Jag e trött, jag e galet trött.. O på nätterna när Martin e hemma, då vaknar jag knappt när Felix e hungrig - för att jag e så sjukt trött.
Men det hör till... Det ska vara såhär.. O jag älskar att ha det såhär..
 
Men kom ihåg..
Det e sjukt svårt o tidskrävanade att vara mamma!
För du e inte bara mamma - Du e allt...
O på bara någon timma kan du pendla emellan glädje, sorg, ilska, tårar, skratt, gapskratt, stress, oro, besvikelse o enorm kärlek, o detta sker inte bara en gång, utan detta pågår hela dagen, varje dag..
 
Någon/några har inte egna barn - så kom inte o prata om saker som du/ni faktiskt inte har en aning om..
 
Så svaret e: Nej, det e inte synd om Martin... Det e inte synd om mig heller.. Men att vara hemma med 3 barn - det ÄR ett HELTIDSJOBB!!!
 
Tjing...
 


Kommentarer
Eva Ewald

Eller att du åkte till Skåne var-o-varannan månad. Det kan ju folk fundera på vad du gjorde där... ;-)

Svar: Hahaha... Eller hur? ;)
Irene

2012-11-22 @ 19:34:31
URL: http://evar.blogg.se/
Ida Johansson

Hahaha jag har fått höra precis samma sak! Inget å bry sig i Irene, folk kommer alltid babbla om saker de inget vet om!

Svar: Ja, jag antar det.. Men tråkigt när det kommer ifrån ens "vänner" :( Men den dagen det e hans/hennes tur, så märker dom det själva ;)
Irene

2012-11-24 @ 13:41:56
URL: http://www.frokengullmetz.blogspot.com
Sabina

Åh herrejösses.. Man blir ju arg bara av att läsa inlägget.. att människkor ovh ännu värre "vän/vänner" kan säga något sånt här är ju tragiskt.. antagligen så är människan jälv en bortskämd jävla idiot som inte vet vad livet är och handlar om.. och förmodligen kommer den här personen sitta en dag själv med barn och få se vad de innebär.. man borde skämmas som person över detta. Du är en fantastisk mamma syster vän och person som kömpat dig igenom motgångar men trots de fått ett fantastiskt liv och lyckats så enormt bra. du är guld värd!

Svar: Ååhh, kan inte annat än bli tårögd... Underbart vackra du <3Ja, nog har jag kämpat alltid... Men har man inte varit där själv så e det tydligen svårt att kunna tänka sig livet ur ett annat perspektiv än sitt egna, lätta o sjukt bortskämda liv.. Men jag har fått det bästa : )Älskar dig <3
Irene

2012-11-29 @ 12:30:26


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Irene

Lycklig, sambo & mamma till 3 underbara prinsar..

RSS 2.0