Bloggtorka pga sjukdom...

Ja, nu har det varit lite bloggtorka men våran lilla Felix har varit vääldigt förkyld, så dagarna har gått till att ta hand om honom.. Han har blivit så väldigt slemmig, rosslig, hostig o lite gnällig givetvis - så det har varit tuffa dagar, men idag var vi på VC för att se så det inte var annat än slem.. Det vibrerar ju i hela bröstet på honom, så man blir ju lite orolig..
Men det var lugnt.. O han har faktiskt mått bättre idag än dom andra dagarna.. :-)
 
Annars har det varit lugnt.. Min lillasyster Sabinas kille Oskar fyllde år i helgen, så vi var där en snabbis o fikade men åkte ganska snart då Felix inte var så pigg. O så hade Jonas fotbollsträning igår o då fick dom spela en match mot föräldrarna - det var mycket uppskattat. Barnen vann med 5-2 :-)
 
O nu e dopplaneringarna i full gång, mycket roligt :-)))) Min hjärna går på högvarv :-)
 
Jonas hade sin kompis Kevin här över natt i helgen, gick jättebra.. Det märks att dom blivit så stora - dom leker o man märker inte av dom så mycket.. E så skönt när det funkar så bra :-)
Så det får dom allt göra om :-))
 
O denna vecka väntar ett besök på www.i4beauty.se :-)) Då ska naglarna få nytt lack igen :-) Tänka sig att det kan vara så kul, hahaha.. O så på söndag e det dags för ett Me&i party :-) Rooligt..
 
Nu på kvällen har jag suttit o fixat lite med julklappar till barnen, det vankas lite filmer, nintendo ds spel, leksaker o lite annat smått o gott :-)
E ju så roligt o planera inför julen o födelsedagar ju :-)
 
Nu, e det dags för lite filmtittande såhär på kvällen :-))
 
Tjing...
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Irene

Lycklig, sambo & mamma till 3 underbara prinsar..

RSS 2.0