Dagen idag :-)

Idag har det varit lugnt, jag o Felix började dagen på Öf, mycket trevligt.. Träffade en väldigt trevlig mamma som jag inte sett förut, så vi snackade lite :-)
På vägen därifrån hämtade jag ut den nya familjealmanackan för 2013 :-))) Blev tyvärr lite besviken på vissa bilder - dom var liiite för röda för min smak.. Ska ringa o klaga imorrn...
 
Sen när vi kom hem så åkte Martin iväg med Johan för att fixa med vinterdäcken så då hade jag Douglas här en stund :-)) O snart kom även Douglas fina höggravida mamma Eva :-))
Härligt att träffas lite - jag följde med Eva hem en sväng o byggde klart pusslet som jag o Douglas påbörjade förra veckan, hahaha..
O Eva visade dom fina babykläderna hon köpt - sååå fina... Men såå overkligt att dom ska få en dotter, haha.. Jag kommer inte tro det förrän jag ser det ;-D
O jag längtar massor, givetvis..
 
Väl hemma så har jag o Martin haft sånt är föräldrasnack, vad man ska hitta på närmsta veckorna, vem som ska till gymmet o när, Kaspers matvanor osv.. Mycket trevligt :-)
 
Jag e dock stenhård med Kaspers matintag - han får inte lämna tallriken förrän han ätit bra.. Han behöver verkligen lägga på sig några kilon o nu när han slutat med vällingen så e det extra viktigt att han får i sig allt hans kropp behöver.. Jag tycker personligen att han ser lite rundare ut runt magen, så jag hoppas det..
Funderar på om jag ska ta med honom på nästa bvc besök för Felix, så kan jag passa på att väga
honom :-)
 
Min trötthet e fortfarande enorm o vissa nätter sover jag som en klubbad säl - känns konstigt men antar att min kropp behöver det..
Jag har även gått runt o oroat mig ang min migrän - har i princip gått runt o känt efter flera ggr/dag efter känningar, men har fått lägga av med det.. Höll på o bli tokig.. E dock så rädd för att få det just för att det e så hemskt.. Det gör så vansinnigt ont o förstör verkligen en hel dag för mig..
Men nu försöker jag tänka att om det kommer så e det värsta som kan hända - att jag får skit ont..!!
E nästan pinsamt att vara så rädd för lite migrän..
Jag ska dock kolla med min läkare om jag kan få en annan medicin, "Sumatriptan" fungerar inte
längre.. :-(
 
O jag längtar tills vi ska börja fixa i ordning Kaspers rum på övervåningen o göra om Kaspers nuvarande rum till Felix :-))) Ska bli såååå roligt :-))
Måste erkänna att det kliar i fingrarna flera ggr/dag :-) O då måste jag även skaffa en trappgrind o så får jag nog köpa en "babywatch" så kan Kasper ropa på oss om han behöver oss, e så rädd att han ska ramla i trappan om han går upp på natten, hahahaha...
 
Nä, nog skrivet om denna dagen :-)
 
Imorrn blir det ett besök på www.i4beauty.se för o fixa naglarna igen :-) O sen blir det ett varv på gymmet :-))
Nu jävlar ska fläsket bort - iaf det värsta ;-)
 
Nu ska jag hänga tvätt, ta ett glas öl o sen se en bra film :-))
 
Tjing..


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Irene

Lycklig, sambo & mamma till 3 underbara prinsar..

RSS 2.0