Aj aj aj!!!

Sikka skitjobbiga dagar jag haft... Så sjukt ont i munnen, har fortfarande förbaskat ont, att äta e ren plåga.. Hatar dessa jävla visdomständer!!!!
O inte nog med det så har älskling jobbat 8-21:30 pass sen op.. Så jag har legat tokdålig med sjuk smärta o samtidgit haft 3 sjuka barn hemma..
 
O idag har mitt tålamod brustit.. Jag e sååååå trött på människor som inte har en aning om vad dom pratar om.. O jag vet att om just dessa personer hade genomgått det jag har de senaste dagarna så hade dom inte överlevt.. Seriöst, personerna i fråga klarar ju ingenting själva.. Patetiskt!!!
 
Sen ska jag inte säga att det inte varit tufft, det har varit sjukt tufft, men jag gjorde det :) O jag belönade mig själv med ett besök hos svägerskan på hennes skönhetssalong idag :) Det var jag defintivt värd.. :)))
 
Sen på kvällarna har jag dragit filten över huvudet, lagt mig i soffan o tittat på älskade "Vampire diaries"... Seriöst, snyggare vampyrer får man leta efter, hahaha.. Såååå galet snygga - dom t o m hemsöker mig om nätterna :P
"Stefan o Damon".. Oj oj oj, säger jag bara ;))
 
O tack finaste svägerskan för behandlingen idag :)) Skönt att få släppa på allt o lätta på trycket ;)
 
O jag e sååå trött på den ständiga blodsmaken i munnen - skulle defintivt inte klara av att vara vampyr, hihihi...
 
Nä, nu ska jag o älskling kolla på film "Hypnotisören" - men imorrn förmiddag har jag bokat teven, då e det dags för ännu ett besök av mina 2 favorit vampyrer ;)
Jag längtar redan, hahaha..
 
O så fort jag blir bättre i munnen, så e det spåret som gäller, jag måste promenera lite - skingra tankarna o bara vara jag för en liten stund..
 
Kanske ringer dig, Eva :))
 
Tjing..


Kommentarer
Eva

Do it;-)

Svar: I will ;)
Irene

2013-02-02 @ 12:35:11
URL: http://evaskids.wordpress.com


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Irene

Lycklig, sambo & mamma till 3 underbara prinsar..

RSS 2.0