Jag har lyst med min frånvaro ;)

Ja, det har jag verkligen.. Jag har knappt tittat in på facebook, har inte tittat på någon bra serie eller spanat efter nya avsnitt av mina vampyrer ;)
Jag har varit heelt försjunken i erotikens värld.. Om man nu vill kalla böckerna för det..
Jag har nu läst ut alla 3 böckerna om Chirstian Grey o Anastasia Steele.. Vilken historia, vilka böcker... Jag jag e helt såld..
Ja, visst e det en hel del sex i böckerna, men det finns ju en sjukt bra historia bakom.. Hur kan man komma på en sån här historia? Hur kan man skriva såhär bra?
Jag har skrattat högt, gråtit många tårar o vridit mig i plågor..
O nu känner jag mig riktigt ledsen över att det e slut.. Men men, dom e väldigt fina i min bokhylla i alla fall :)
 
Men jag antar att min familj har börjat sakna mig nu... Hahaha.... Nu måste jag nog hitta någon ny bok att sätta tänderna i.. Jag mottager gärna tips :))
Jag hade glömt hur förbannat skönt o avslappnande det är att läsa en bok.....lr 3 ;)
 
 
O så har ju Jonas varit hemma från skolan sen i onsdags, han åkte till skolan som vanligt, men strax innan 10 ringde hans fröken o sa att han hade så ont i magen att han grät..
Så vi hämtade honom o han gick upp på sitt rum, men efter en liten stund skrek han till. Sen rusade han till toaletten o kräktes som en tok.. O i hallen står jag!
Jag HATAR kräksjukan... !!
Han fick kräkas klart, sen gick jag o spriten upp o lekte "sanera badrum" en liten stund.. Martin jobbade givetvis dygn, så jag kände mig en aning utsatt...
Svärmor hämtade Kasper på dagis o sen fick han vara hos henne fram till kvällen, Felix o jag stannade på den nedre våningen o Jonas fick inte lämna den övre :)
Tro det eller ej, men det gick bra.. Än så länge har ingen mer av oss drabbats i alla fall..
 
Nä, nu ska jag glo lite på nätet - älskade Felix har tydligen kommit på att man kan STÅ intill allt... Även en trappa :S
Han har även lyckats klättra upp på nedersta trappsteget o blivit stående där på båda knäna.. Så jag e i stort behov av en trappgrind... Hahaha..
 
 
Tjing...


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Irene

Lycklig, sambo & mamma till 3 underbara prinsar..

RSS 2.0