Koutsläpp!

Martin säger alltid att barnen vaknar mellan 06:00 o 07:00, jag hävdar motsatsen.. O såhär e det, när Martin e hemma så vanar barnen den tiden o om bara jag e hemma så vaknar dom INTE den tiden (om det inte e skoldag förstås, men då väcker jag dom kl 07)
 
O idag fick Martin minsann se detta ;)
Martin jobbade natt i natt o är han klev innanför dörren imorse kl 08:00, så var det tyst i huset.. Jag sov, Felix sov o Kasper var nog vaken men låg tyst i sin säng :) O hade Jonas varit hemma så hade han oxå sovit :)
Felix sov till kl 09 :))))))
Duktig kille :)
 
Sen bar det av mot Uddetorp o koutsläppet - mkt skönt väder, vill jag påstå :)
Jag hade tänkt ta en massa kort så som jag brukar göra, men eftersom vi cyklade dit så hade jag ingen vagn till Felix, så han hängde på höften - vilket gjorde det svårt att fotografera :)
Jag blev dock lite stressad efter ett tag då Felix började bli vääldigt trött.. Så hem o fixa lunch innan det var dags att bege sig mot Torsö, där Jonas befann sig.
Han har sovit där sen igår, våra vänner Stina o Fredrik har sin sommarstuga där.. O det var faktiskt första gången jag var där, hahaha.. Jag har nog känt dom i 5 år nu, hahaha...
Men sååå mysigt o jag längtar redan tills att jag, Jenny o vinflaskorna åker dit för en härlig tjejkväll :)) Tror nog att det blir några besök dit i sommar :)
 
O nu e kvällen här o jag sitter med ett glas vin o tar det lugnt.. Har även fixat lite inför sommarens planer :)))
 
Bjuder dock på den enda bilden jag hann ta på Uddetorp o den blev på min fina svägerska Therese o barnens kusin Isabelle :)
 
 
Tjing..


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Irene

Lycklig, sambo & mamma till 3 underbara prinsar..

RSS 2.0